Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

Nikol , 28.08.2011 22:13:12, IP: ***.***.97.93, #145706
Eicul, vim, co myslis, ja mam pocit, ze jsem na kojeni zavisla, a kdyby bylo po mym, tak snad budu malou kojit, nez pujde na universitu. :-) U nas pohoda, jezdime po vyletech, zitra nas ceka posledni den, ale o to bohatsi program. Jo a mam stresy z financi zase. Muj plat ted je za ty tri dny tydne asi 600 liber a ucet za jesle a skolku je 900 liber a co ted s tim. Musim v utery zavolat na urady a zjistit, kolik mi pridaji na prispevkach, protoze jinak nema smysl chodit do skoly a to bych nerada.

Uzij si Krkonose Tralala.

Lindo, ja taky vsude taham malou a nekdy i malyho, nahodou si s nim treba i jdu na to kafe sednout sama. Je to vyborny konverzacni tema, hned se se mnou zacnou lidi bavit o detech, o zivote a tak. Akorat minule, strcil pani do cokoladovyho dortu prstik. Nastesti se nezlobila. Ale jeste to nemam tak spatny jako znama, ty holka stipe chlapy do zadku a oni si vzdycky mysli, ze to byla ona. Haha. Jinak k ty hospode, ja spis deti vyuzivam jako vymluvu, abych nikam nemusela a manzel jakbysmet. Ja jsem si nocniho zivota uzila dost, kdyz jsem tancovala a tak vecer doma je pro me neocenitelny.
EvinaH., 29.08.2011 12:18:40, IP: ***.***.180.186, #145724
ahojte, u nás teda krásný počasí, dokonce se starší holkou byla řeč - jela k příteli - ale malinká! Upadla včera na hlavu - padá na ni věčně - na asfaltu a má odřený čelo, tvář i jazyk...Jenže co hůř se jí zas odštípl kousek zoubku - jeden už má jakoby upilovanej a z tohohle jsem teda fakt na prášky.Jenže jsou to první zoubky a tak zubařka s tím nechce nic dělat.
EvinaH., 29.08.2011 14:07:40, IP: ***.***.180.186, #145733
ahoj, holky, kdo jste to hledal smysl života? Je v Africe, přečtěte si Vlas. tu z minulého týdne...
eicul, 29.08.2011 22:06:26, IP: ***.***.166.29, #145772
Ty mě Nikol vždy pochopiš!!!
Nějak se nam daři kojeni a nutrilon mame jen večer a dnes večer sme i kojily tak jsem rada!!!Chci pro ni to nej,jako pro maleho tenkrat,takže se snažim.
Jinak u nas je vše oki.Tak neni ani o čem psat,mala děla pokroky,ale to zna\te co mate děti,jake to je,tak nebudu se opakovat.Kluk do školky ve čtvrtek,tak sem na něj zvědava,je od narozeni male "mamanek" tak mam dojem že se bude chovat jako když by byl poprve tak uvidim.
Tak se mějte všeci zase pisnu...dobrou!
tralala, 30.08.2011 8:42:24, IP: ***.***.166.229, #145785
Ahojky holky, tak jsme doma. Přijeli jsme včera dopoledne, pak hoďku doma, pak k soudu o barák. Nic nerozhodli, je to na dlouho. Nicméně ex se tam projevil, vystartoval na mne i před soudcem. Ten ho až musel okřiknout. Tak snad ztrácí body, já získávám. Tolnay. dobrá, jen se to prostě všechno vleče, další stání až v říjnu. Připadá mi, že to berou všichni tak nějak laxně jak soudce, tak obě právničky. No jo, ty maj z toho prachy, těm o nic nejde. Nám ty prachy utíkaj. No ale aspoň si ještě chvíli užiju baráku, kdyby připad exemu...A že si připadám před sousedama jako blázen, když tam chodím a nebydlím..No možná, ale ex si dělá ostudu, když na mě řve. Většinou se snažím tam chodit, když tam není. Ale to nevím úplně přesně, neb dělá nepravidelně na směny. Tuhle, když byl na dovolený, tak jsem se tam nakvartýrovala s PC, byli tam zrovna exeho rodiče (krmit psa). Přítel mi před nima hodil PC do obýváku, malýho jsem nechala na terase v kočáře. Paráda, viděla jsem na něj a mohla u toho pracovat. Taky jsem tam pak přespala, jen s malým. Dala jsem si cestovní postýlku do ložnice a pochopitelně ji tam nechala...exeho muselo asi málem trefit (ale netrefilo), když přijel. No co no, to jsem celá já.
EvinaH., 30.08.2011 9:30:55, IP: ***.***.180.186, #145793
no vida, tralala, myslím, že je ti líp.Aspoň to psaní tak působí jako dost v pohodě.
A koukala jsem, že Irča dlouho nepsala - jak to vypadá s terapeutkou, Irčo?
Linda, 30.08.2011 12:39:40, IP: ***.***.89.78, #145834
Hele, Evi a o čem že se píše v té Vlastě z minulého týdne?
Jo, Nikol, mně je sice 35, ale vypadá to, že jsem si asi moc neužila - naši mě nikam nepouštěli do 18, pak jsem odešla z domu bydlet s manželem, to docela šlo, ale pak jsem začala s bývalým přítelem. To bylo o ničem, nikdy mě nevzal na dovolenou, nikam jsem nesměla, do práce, domů, ztracené roky. A se současným jsme se poznali docela pozdě,to už jsem chtěla dítě. Proto se možná cítím lehce nevyžilá a taky je to tím, že okolo nás je hodně přítelových vrstevníků přes 40 s odrostlými dětmi. Ti už žijí zase jiný život.
Ty Tralala, jak se ti spalo v baráku, v pohodě? Nepadá to tam na tebe?
Irča , 30.08.2011 13:19:05, IP: ***.***.38.66, #145840
Včera mne docela příjemně překvapila nějakými postřehy ohledně mé osoby, až jsem se divila. Sice nevím, jestli jsou moje problémy, jak tvrdí, způsobeny jenom těmihle věcmi, podle mne toho tam je víc.Ale i tak jsem jí asi křivdila. Každopádně už zase na mne začínají padat úzkosti. Takže může to být nějakýma životníma postojema, to asi má pravdu. Na druhou stranu, když člověk má oba rodiče nerváky, tak tam bude určitě i nějaká genetická podmíněnost, kterou ona v podstatě opomíjí úplně. Nevím, jestli jste někdo chodil na KBT terapie a ona tam kreslí nás jako osobu a takovou tu cestičku života, co je před námi a my, tedy ty lidé s různými typy psychických problémů, po té cestě života nejdeme, protože máme obavy z toho, co stojí před námi, ale jdeme vedlejší cestičkou nemoci. Tahle hypotéza je něco, co nedokážu úplně přijmout, což je možná problém. Myslím, že ta terapie je dobrá zkušenost, ale úplně samospásná není. Mám pocit, že ve věcech jako jsou deprese a úzkosti hraje roli velká řada faktorů a není to jen ten jeden.
tralala, 30.08.2011 14:24:48, IP: ***.***.166.229, #145863
Lindo, spalo se mi tam dobře. Pořád si říkám, že tam nějak patřím. Je mi tam fajn, jen ty odchody mě trápěj a pak samozřejmě to, že už tam vlastně víc jak rok a půl nejsem.A říkám si, kdyby nebylo malýho, tak jsem tam zpátky, ale ex už má taky svůj život...Ale na druhou stranu mě to možná psychicky ničí...no jo no..Ale jedna pozitivní zpráva. Jak jsem psala o tý jazykový agentuře, tak se ozvali, zítra tam mám přijít. Maj zájem, budu učit NJ. Ředitelka si mě pamatovala, neb to je moje úča z gymplu (ta agentura sídlí na gymplu). Tak snad tady budou malýho hlídat. Už jsem jim to předběžně řekla, slíbili to.
Lindo, to ty jsi psala o těch projektech?Jak to dopadlo? A Co Tvoje práce? Jak to budeš mít s hlídáním?
EvinaH., 30.08.2011 15:02:32, IP: ***.***.180.186, #145869
Lindo, zdravotní sestra tam popisovala mise v Africe - a když je to tak náročná práce, lidi jsou tam super, to jí tady v Čechách chybí.
Irčo - ona určitě ví, jak to s depresí je, ale některé věci možná nezmiňuje, protože by Tě v té léčbě nedostala dál. Moje MUDra, jak slyší - to mi řekla kartářka - změní výraz a dělá hluchou.:-)
Jinak - občas si chodím číst Deprese na mateřské, děsně se bavím, jak ty mamky popisujou, co jim děti dělaj a úplně vidím naši El.No, my máme ekzém pořád dokola, já už na to zkusila možný nemožný, kortikoidy dávat nechci, upřímně leze mi to děsně na nervy. Už už to bylo dobrý, včera jsem přemýšlela, jestli půjdu ještě s malou ven - a lítají tu vosy, několik jsem jich plácla a jedna mi zapadla za závěs a nebyla zabitá a Eli za závěs vlezla a šlápla na ni.Pak jsem s ní už nikam nešla, ona bořila domácnost, skáče po postelích, leze na židle atd... a já na ni řvala, ať toho nechá - tak, že jsem nepoznávala sama sebe.Jenže šťastná chci bejt teď,protože v práci bude stresu, myslím, daleko víc a taky mi nikdo nevrátí ty chvíle s malou, takže nám to nechci kazit oběma a pak mě to mrzí. Psychiatra ze mně nechápe - je prý normální,že děti lezou mámám na nervy, tak proč si to nepřipustím taky...Tak se držte...
Linda, 30.08.2011 15:12:13, IP: ***.***.89.78, #145871
No dobrý, Tralala, aspoň něco vyšlo. Kdo by ti hlídal, ta agentura nebo tchýně? Mně ta práce bohužel nevyšla. Dalo se to čekat, mám malé dítě a přede mnou zástup bab s VŠ a praxí, já mám VOŠ a praxi nemám. Hlásilo se nás tam asi 80. Trochu mě to mrzí, ta práce by měla budoucnost - nově otevřený domov pro seniory, už teď v září, a DPS ten nezkrachuje, že. Přemýšlím ještě o vejšce, na druhou stranu po letech studií nemám pocit, že bych byla chytřejší, s jazyky jsem na tom špatně, německy jsem zapomněla úplně, anglicky bída, bez známostí a praxe se nechytnu ani s 10 vejškami. A ta práce byla přes známého, tak co si pak mám myslet? Asi že jsem úplně neschopná, sebevědomí nula.
EvinaH., 30.08.2011 15:20:53, IP: ***.***.180.186, #145872
jinak - " amatérské kožní lékařství" který teď provozuju já - to je prima koníček. Naberete knížky v knihovně, přečtete, porovnáte, zkusíte, zkusíte ten kterej přípravek, zkoušíte vynechat jídla podle rozpisu, pak zjišťujete,že jeden autor spoustu věcí pro dobrou kůži doporučuje a druhej doporučuje tahle jídla vynechat...No a jediný závěr, ke kterýmu jsem se dobrala - to, co je dobré na pleť a na kůži - na to je Eli alergická. Takže třeba - jezte ryby, El se osype, jezte semínka, El se osype a tak to jde pořád dál. My budem jíst asi suchou neloupanou rýži nakonec.
EvinaH., 30.08.2011 15:20:54, IP: ***.***.180.186, #145873
jinak - " amatérské kožní lékařství" který teď provozuju já - to je prima koníček. Naberete knížky v knihovně, přečtete, porovnáte, zkusíte, zkusíte ten kterej přípravek, zkoušíte vynechat jídla podle rozpisu, pak zjišťujete,že jeden autor spoustu věcí pro dobrou kůži doporučuje a druhej doporučuje tahle jídla vynechat...No a jediný závěr, ke kterýmu jsem se dobrala - to, co je dobré na pleť a na kůži - na to je Eli alergická. Takže třeba - jezte ryby, El se osype, jezte semínka, El se osype a tak to jde pořád dál. My budem jíst asi suchou neloupanou rýži nakonec.
EvinaH., 30.08.2011 18:09:05, IP: ***.***.180.186, #145879
proč to tam mám dvakrát?
Lindo, nezoufej, však ono to půjde i bez 10 VŠ...No, konkurence je velká, ale jak budeš pyšná, až z těch 80 bab vyberou jednou Tebe!
Irča, 30.08.2011 20:50:16, IP: ***.***.38.66, #145914
Možná Ex se nechce vzdát bez boje a buhví, jak to všechno dopadne. Taky ho s holou p**elí možná nechtějí, co Ty víš? No jo, tak jestli se vezmou nevezmou je teď už asi fuk. A jak to s tátou nese holka, dobře? Švagrové skoro plnoletá dcera bulela, když zjistila, že táta bude mít dítě s jinou paní.
        Předchozí   1 .. 209210211212213214215 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.