Diskuse - Deprese v těhotenství
EvinaH., 23.02.2011 14:13:15, IP: ***.***.180.186, #127764tralala - dobrej příběh! Jak vidíš, nemáš se čeho bát.A na horách muisí bejt nádherně!
Irčo - protože je to manipulátor .
Příklad z dneška - mám za to, že už mu od soudu došel můj návrh.Holka má od půl roku ekzém.Já to tam řekla, jsou s tím spojené vyšší náklady - mastičky atd...Psala jsem mu, než odjel e-maíl, že jsem četla od holky z okolí v diskuzi, že malej dostal mszání od bylinkářky a jestli on nechce zjistit, kde bylinkářka je.Žádná reakce.Dnes div nezavolal sanitu, že má malá děanej ekzém a musí k doktoru - inu vezme ji k doktoru, vyzvedne lék, účet vezme k soudu a řekne, že jí hradil léky.Ptal se, jestli pojedu s nima,že ji v pá vezme na kožní.A já nic.Vzal telefon, že si nahraje mou odpověď - holka šla spát a on tady jako (!) hulákal na záznamník: " datum, jsme tady ..." , no jak v TV, tak jsem mu ve finále řekla,že mu na záznam nic říkat nemusím.A on mi řekl,že kdybych se koukla pořádně, viděla bych, že má starej telefon, na kterej to nahrát nejde,nemá záznamník. A že teď pojede na soud, k doktorce a všude se vyptá, kdy jsem tam byla a co jsem tam dělala - aby ukázal zájem o malou.A ty se divíš, že jsem radši, když je pryč?
EvinaH., 23.02.2011 14:15:15, IP: ***.***.180.186, #127765mmch s tou malou jsem, takže vím, že se nám osypala, protože a) jsem měla včera celej diazepam a za b) nám tu včera kradla kyselý zelí :-) Tak je dneska osypaná...
Irča, 23.02.2011 18:21:42, IP: ***.***.63.232, #127793Už chápu, není to z utajované lásky, bojíš se ho a máš ho po krk. Chápu Tě.
EvinaH., 23.02.2011 21:38:16, IP: ***.***.180.186, #127806Irčo, ono je to možná něco napůl...Já jsem ho měla strašně ráda, stačilo mi vedle něj sedět a poslouchat, jak někomu vypráví kde byl a co tam dělal a pořád jsem si říkala, jak je jinej...Jenže když člověk, kterýho máš za hodnýho,se začne projevovat divně, když přestáváš jeho chování rozumět, když Ti najednou logicky dochází jeho vypočítavost - a on udělal vážně všechno z pouhé vypočítavosti...napřed to bolí.A pak to v sobě blokneš a je ti blbě, kdykoliv ho vidíš.A on si pořád stěžuje,že se můj vztah k němu po rozchodu nelepší.:-)
EvinaH., 24.02.2011 7:44:16, IP: ***.***.180.186, #127826Kouzelné třpytivé ráno.:-) Tady nádherně svítí sluníčko a odráží se od mrazivých vloček.Spala jsem do čtyř a pak asi od šesti do sedmi a je mi báááječně.Ať se Vám všem daří podobně. Nikol - co Tobě, jak je? :-)
Tereza, 24.02.2011 11:48:28, IP: ***.***.112.2, #127853Tak ja ted neustale premyslim, co budu delat na Md. Chci rozjet nejake svoje projektiky, programovani, jinak zcvoknu.
Irča, 24.02.2011 18:34:19, IP: ***.***.63.232, #127914Já myslím, že nezcvokneš. Pokud jsi teda jinak normální:-) To spíš zcvoknu já, zase se mi vracejí i přes léky ty moje úzkostné stavy a to je teprve žůžo. Kde nepoznal, nepochopí. Stavy, kdy má člověk jen a jen černé myšlenky, klepe se po celém těle a je mu zle, nemůže se na nic soustředit.
Pokud si člověk činorodý peníze, jak jsem pochopila Vám nechybí, ani Tobě ani příteli, tak klidně si můžeš zavolat chůvu nebo tak něco. A jestli budeš na mateřské jen těch 5 a něco měsíce, to tak uteče! Dvakrát se otočíš a bude. Po skončení mateřské a s nástupem na rodičák můžeš buď teda nastoupit zpět a dítěti najmout chůvu nebo druhá varianta si vzít nějaký částečný úvazek, takhle to má třeba kámoška, pracuje na čtvrt úvazek z domova. Když dítě spí, ona maká. Jedno dítě je podle mne pro lidi, co je zas až tak to mateřství nebere.
Tereza, 25.02.2011 10:43:20, IP: ***.***.112.2, #127959Irco, pul roku doma mi prijde malo. Chtela bych kojit tak do roku, to mi prijde akorat. Zase nechci mit pak nemocny dite, za to mi ta prace opravdu nestoji, takhle silena nejsem. Uvazovala jsem o tom, a rozhodla jsem se, ze ten cas radeji vyuziju na uceni se novych veci. V praci je to preci jen uz trochu rutina. Takze v klidu a bez tlaku zkusim rozjet nejake svoje projekty.
EvinaH., 25.02.2011 15:48:03, IP: ***.***.180.186, #127999tralala - je!
No, co bys řekla na tohle: náš tatínek se splašil do toho, že vezme malou na kožní, tak mu volám,že jsem ji objednala na dětskou kožní a on, že má 40 st. horečky...O.K. - večer tu klepal, aby mi řekl,že teda na kožní se nejede ( objednala jsem nás na příští středu ) a tu středu, že tedy neví, že má horečku a točí se mu hlava.Dál jít nechtěl ptala jsem se ho, proč to teda nenapsal SMSkou -. prý chtěl vidět malou. Dnes nepřijde, ale do soboty mu snad bude líp.
Nechápu doteď, co to mělo být za gesto.
EvinaH., 25.02.2011 15:56:09, IP: ***.***.180.186, #128001pak mi došlo,že říkal něco o tom,že to snad v sobotu bude lepší - tak jsem mu napsala SMsku, že je mi líto, že mu není dobře a že si myslím,že by měl jet k doktoru, aby řekl,co mu ve skutečnosti je.Koneckonců přijel z ciziny a onemocněl horečnatým onemocněním.Kdo by hádal, že u doktora snad byl a napsal že má třeba chřipku, spletl by se.Tudíž se sem v sobotu jistě pohrne, že už mu nic není.
Aby toho nebylo málo, malá má vyrážku mnohem horší a kník´á a kňourá a já se vztekám.Nejradšik by byla, abych ji nosila po bytě a to zas já nejsem cvok...
Irča, 25.02.2011 17:34:07, IP: ***.***.57.213, #128016Čau holky, tak Terez uvidíš i jak Ti kojení půjde i jak Ti bude vyhovovat. Některým to třeba nejde a některým jo a nutně to nemusí znamenat větší nemocnost ani to, že jsi horší máma. Zase lepší spokojená máma a i kdybys třeba několik hodin denně nebo dejme tomu na půl uvazku dělala a měla třeba chůvu. Taky záleží, aby tá máma, co má chůvu, to nenechala všechno jen na ní, ale ve volných chvílích se tomu dítěti třeba věnovala.
Tralala, zřejmě EX chce prudit a otravovat Tě. Nejlíp asi ignorovat. A ten Tvůj Ex, Evi, ten je no comment.
Hale, že by už Nikol měla po porodu??
EvinaH., 25.02.2011 20:34:26, IP: ***.***.180.186, #128032Taky myslím, že Nikol už někde leží.¨
EvinaH., 27.02.2011 12:04:21, IP: ***.***.180.186, #128162čaute, jak to jde? U nás moc ne. Velká holka se div neporvala s tou malou o sušenku - tak dostala normálně na ... zadek.Ona není ani velká ani dítě. O sušenky a čokoládu - to by se přerazila - a pak jde s holkama ven, nejradši by do noci a zapálí si s nima cigáro.Bože dej, ať tohle období obě přežijeme.:-)
Evzenka, 27.02.2011 14:24:01, IP: ***.***.15.44, #128172Ahojte. My se vrátili z prázdnin. Docela jsem v pohodě...např. tento týden jsem 2x zapomněla na AD;-)....
Evina , 27.02.2011 15:45:05, IP: ***.***.180.186, #128173no vidíš! :-)