Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

tralala, 19.02.2011 17:26:27, IP: ***.***.166.229, #127275
Jo nemáte někdo zkušenosti s kočárem v cross? Kde se vyrábí? Ten x-lander se imi líbí, ale vadí mi trochu, že nemá možnost sporťáku proti směru jízdy. V cross je levnější, ale nevím, jestli to není polská výroba. No on ten x-lander je taky vlastně polskej prý ale v licenci Hauck..
Nikol , 19.02.2011 19:16:55, IP: ***.***.97.93, #127287
Terezo neboj, ja jsem kojila a malej me ani jednou nekousl za cely rok, ani se zubama, me vzdycky rikaly laktacni poradkyne, ze kdyz to boli, tak nekojis spravne, jednou to jenom trochu zabolelo a uz jsem mu vzala prso a zkusila to znovu a bylo to v pohode. Me kdyz miminko brecelo v postylce, ze chtelo byt u me, tak abych se vyspala jsem mu dala treba tricko, , ktery jsem mela ten den na sobe slozeny do rohu postylky, on me z toho tricka citil a spal v pohode. Jinak kojila v polosede, oprena o tehotensky polstar. Malej sal pekne, stacilo mu deset maximalne 15 minut, vysal jedno prso a za dve a pul hodiny druhy, abych si pamatovala, ktery prso je na rade, tak jsem si na zapesti vzdycky dala gumicku do vlasu.

Tralala, ja peru dneska, tchyne si odvezla malyho, mam toho clovece dve pracky a to je jenom prvni velikost. A ted je jeste otazka, jestli to budu potrebovat, co kdyz to bude holcicka, ze?
Irča, 19.02.2011 19:27:48, IP: ***.***.63.232, #127292
X-lander jsou taky Poláci, kámoška ho měla a naprostá spokojenost z její strany. Já mám Deltim, taky Poláci a funguje naprosto v pohodě. Nevidím v tom problém.Za celou dobu užívání ani jediná porucha. Já nevím, pro mne je nakonec pohodlnější mít ho v posteli, tahat ho z postýlky a zase ukládat zpět je pro mne teda náročnější. Tahle spíme oba až na ty přestávky na kojení a je klid. Jen ho přišoupnu a je. Klidně Tralala kupuj na Aukru, vždyť to dítě to ani nestihne ušpinit, já teď 24 ks prodala za korunu plus poštovné. Je to k vzteku. To kojení je víceméně o trpělivosti, člověk musí mít trpělivost a víru a přikládat, přikládat, přikládat.
tralala, 19.02.2011 20:10:39, IP: ***.***.166.229, #127301
Soutěžím na aukru o jeden setík pro malýho. Vypadá dobře. Tak uvidím. Tuhle jsem tam koupila pro holku balík značkovejch hadrů. Byla nadšená. Nikol, Ty nevíš, co budeš mít? Mě to řekli hned na prvním UZV, na aminocentéze potvrdili a na posledním UZV mi doktorka povídá, že má pěknej pytlík a že se za něj nestydí..No po otci... Jinak jsem docela ráda, že tu mám mámu. Dělá mi společnost. Na druhou stranu mě trochu honí. Prát, uklízet, vařit...ale já ji taky, vždycky ji něco strčím do ruky (třeba umýchat) a řeknu, ˇže to má místo cvičení. Ruce totiž taky přestává nějak cítít...
Nikol , 19.02.2011 21:31:57, IP: ***.***.97.93, #127326
Tralala, my to ale nechteli vedet. Vime presne, kdy se narodi, tak si nechavame pohlavi jako prekvapko a taky me hrozne bavi, jak vsichni hadaji, co to bude. Jinak, kdyz jsme chteli vedet u malyho, tak nam to taky rekli hned na druhym ultrazvuku. Ted to nevi nikdo, mi dopredu nahlasili, ze to nechceme vedet, tak tam nikdy nikdo ani nezabrousil, takze miminko je jedine, kdo vi, jestli je holcicka nebo chlapecek.

EvinaH., 20.02.2011 13:07:04, IP: ***.***.180.186, #127365
Nikol, aby Tě mimčo nepřekvapilo a nechtělo se k Vám podívat dřív.Tralala - zapracuj na získání domu, držím Ti palce, měli byste se s přítelem spojit a táhnout za jeden provaz.Já si našla kámošku na FB, neviděla jsem ji x let, probraly jsme exe i bydlení tak, že mám energii aspoň začít zjišťovat nějaký informace.22.2. se ex vrací.Též jsem na FB našla profil té jeho pravé - miloval ji přede mnou a bude to ta, ke které se vrátil.Má dlouhý vlasy, ale jinak na ní nic není.Přidala jsem si ji do řátel a čekám, co ona.Společného přítele na FB nemáme - byla jsem chytrá :-), v nejhorším jí napíšu, že hledám spolužačku.Zapracuju v příštím týdnu na výživným, chtěla jsem cestu k soudu spojit s cestou k psychologovi a ušetřit, jedu tam 2.3., ale radši tam pojedu co nejdřív asoustředím se na jednu věc a pak na druhou.Holt se stavím v hypáči a pokusím se ušetřit kilo na potravinách.Hlavně, že to budu mít za sebou.Tak se holky nedejte.:-) Za odměnu si skočím do knihovny - a budu na to mít dost času.
tralala, 20.02.2011 15:40:43, IP: ***.***.166.229, #127377
No, ten barák mu nedaruju. Minimálně mu to znepříjemním. Dneska tam jedu pro holku. Mám sto chutí tam nafotit ten bordel, co tam má. A taky jsem si objednala přebalovák. Až příjde, tak si ho provokativně postavím do baráku, do koupelny. Sotva už se hýbu, ale bojovnost mě neopouští. V úterý jedem na hory, snad tam neporodím. naštěstí je to blízko do Liberce, kde budu rodit. Máma žehlí věcičky na malýho. Jsou roztomilý. EvinoH. tomu Tvýmu bych taky zvedla mandle. Je to k**tén. A snaž se už od něj odpoutat. Mě se to tady píše, když sama pořád mluvím o ex. Si představte, co mi ještě udělal, než jsem se odstěhovala. Ukrad mi 40tis., který jsem měla z podnikání...Kretén...Našla jsem mu je pak v batohu, ale prachy se těžko dokazujou. Vyčet mi, že mu lezu do baťohu. Ale, že on mě lez do skříně mezi hadry, to je v pořádku....Přítel šel se svoji mámou na vycházku, asi trénujou na vycházky s malým. To se bude hodit. Já účtuju, musím to do úterý, než pojedem, udělat.
Irča, 20.02.2011 16:33:20, IP: ***.***.63.232, #127385
No, Evino. Nevím, co z toho budeš mít, když si dáš tu ženskou mezi přátele. To se chceš jako týrat nebo co? Není mi to jasné. Podle mne je snažší nevědět, tedy v takovýhle případech určitě. A navíc, pokud je to opravdu jeho ženská, tak na to přijdou, že jde o Tebe, budou si myslet, že je pronásleduješ, nějak nechápu, k čemu je to dobré. Tím jen dokazuješ EXi, že se o něj pořád zajímáš. A Ty se zajímáš, viď? Ono to jde těžko nezajímat se, když si tam bez přátel. Na jedné straně chápu, že se Ti to bydlení tam nějak líbí, na druhé straně mi přijde, že to pro Tebe dobré není. Nevím, asi Ty víš líp, než já.

Nechápu, Tralala, že Tě ještě ten Tvůj bejvalej nějakým způsobem zajímá. Vždyť je taky pěkně sprostej. Krást Ti peníze, to je fakt ubohost. To bych asi rychle vystřízlivěla.

Jinak je hnusně, jsem unavená a mám i nějakou depku, takže tak.
Nikol , 20.02.2011 17:38:59, IP: ***.***.97.93, #127388
Evi, ted uz klidne muze prijit driv, jsem ofiko na matersky. Ale stejne to nevypada. Ja jsem se ted vratila ze srazu s holkama, desne jsme se dneska narehtaly, divim se, ze nas nevyhodily z placinkarny, ale palacinky byly vyborny.
Za chvili si jedem ke tchyni pro malyho, ma na sobe novy boticky od Nike, ktery mu privezl strejda z USA, pry mu tam nakoupil darky k narozkam a Vanocum, manzel mu vynadal, ze nechceme malyho vychovat jako primadonu, jako je svara (byvaly model a stripter). Ja se jenom zeptala, jestli koupili neco na miminko, pry ne.
Me ceka zehleni oblecku zitra.
EvinaH., 20.02.2011 19:06:38, IP: ***.***.180.186, #127394
koukala jsem si do horoskoppu - mě čeká zítra asi úřadování...Byli jsme na procházce ve vedlejší vesnici - i jsem se chtěla podívat na barák ex, jak nakonec udělal plot - čekala jsem něco krááásnýho a ... nelíbí se mi to.S tou jeho to bylo taky tak - čekala jsem hvězdu jasnou ...A že se o něj zajímám? No,Irčo, určitě.Zalhal mi, co mohl, tak si zjišťuju fakta sama.Ani z nenávisti ani z ničeho podobnýho.Depku nemám, nestíhám, uklízím, vyhazuju, zbavuju se vzpomínek.
EvinaH., 21.02.2011 7:54:08, IP: ***.***.180.186, #127432
ahojte, tak jsem teda vstala... Ale ještě nic nevidím. ..Doufám, že se proberu aspoň do jedenácti.Už mám druhý kafe! Ale když dopoledne strávím v polospánku, většinou kolem poledne se probírám a všechno mi jde líp od ruky,( Šlo v práci :-) )
Nikol, 21.02.2011 11:39:11, IP: ***.***.97.93, #127478
Tralala, ale my mame hodne znackovyho obleceni na malyho, ale aby musel mit botasky Nike, to mi prijde zbytecne. Navic jsou bile a na tkanicky, takze neprakticke pro 19 mesicu stare dite a navic stoji skoro stejne jako pro dospele, takze v tomhle ja souhlasim s manzelem, navic by asi slusely vic holcicce podle myho.

Jinak ted muzeme hadat a sazet nejen na pohlavi miminka, ale i na to jestli vydrzim do pristiho pondeli, protoze celou noc jsem mela pravidelne pulminutove kontrakce kazdych 30 minut a dneska to pokracuje.
Tereza, 21.02.2011 12:05:15, IP: ***.***.112.2, #127482
Chjo, holky. Ted jsem si vzpomnela, jak hezky jsem si planovala, ze az jednou se s pritelem rozejdu, najdu si praci nekde v Mnichove nebo v Barcelone. To jsou mesta, ktera mam moc rada!
Ale ted, co ted. Zustanu nadosmrti v Praze, protoze pritel nechce bydlet jinde v Praze.
Irča, 21.02.2011 12:36:19, IP: ***.***.63.232, #127486
No nevím. A myslíš, že v té Barceloně nebo v tom Mnichově na Tebe čekají? Jak mi tady říkala Nikol. Ve Španělsku je ještě větší nezaměstnanost než v Itálii a i tam je dost velká. Já to tak neprožívám, všude může být hezky a naopak ošklivo, podle toho, jak si to člověk sám zařídí. Manžel se mne ptal, jak bude shánět tu novou práci, jestli bych třeba nechtěla jít do zahraničí a víte že já ani moc ne? Tady mám rodinu, znám to prostředí, naši mi mohou občas pohlídat nebo tchyně a tak proč se hnát někam, kde člověka stejně nějak zvlášť nechtějí?? Oni potřebují zaměstnat především svoje vlastní lidi i když to nevylučuju. Kámoška jak dělala v Price Waterhouse Coopers, tak taky měla šanci jít na stáž třeba do Anglie a její kolegyně to taky tak udělala, ale nakonec se, tedy myslím, ta kolegyně vrátila.

Jinak já značkové oblečení neprožívám. I neznačkové může být pěkné, tak to moc nechápu. A u malých dětí a mimin už vůbec ne, jednou to vezmou na sebe a je jim to malé.
Tereza, 21.02.2011 12:44:01, IP: ***.***.112.2, #127489
Ja pracuju v oblasti informacnich technologii a takove nabidky jsem uz mela. V kazdem pripade jsou i v CR firmy, co te poslou tam na projekty. V Mnichove jsem uz pracovala, je to nadherne mesto!
        Předchozí   1 .. 158159160161162163164 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.