Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

Tereza, 18.02.2011 21:06:48, IP: ***.***.70.145, #127171
Jaka je doba kojeni? Az bude mliko, ne? Ja nevim, myslela jsem si, ze mliko je a pak najednou zmizi. Ale jsem asi blba, asi tomu nerozumim uplne dobre. Matka me kojila asi do roku. Tak asi tak nejak.
Nikol , 18.02.2011 21:33:22, IP: ***.***.97.93, #127174
Terko, mliko je dokud chces kojit, pokud prestanes kojit po sestinedeli, mliko nebude, pokud budes chtit kojit dva roky, mliko bude, teda ve vetsine pripadu je, nekdy to nejde treba ani od zacatku.
Jinak je hodne rad, jak predejit cisarskymu rezu, tady dokonce i doktori zkousi otocit miminko v deloze, ale to je to posledni moznost.
Ja jsem taky prvni a jedina v rodine, kdo rodi cisarema a na druhej jdu dobrovolne.
EvinaH., 19.02.2011 8:31:36, IP: ***.***.180.186, #127217
No, ono je to tak - kdo už císaře měl, může mít klidně spont, jenže při silných kontrakcích hrozí ruptura dělohy, což je průšvih pro matku i dítě a jde tam o život.
Ohledně kojení - po císaři se mléko spouští obtížněji, chce to trpělivost...Někomu - i mně - v kojení nastane pauza, kdy se mlíka tvoří málo a musí se to překonat buď příkrmem umělého mléka nebo prostě přikládat a přikládat a počkat až se mlíko dotvoří.I při podávání umělého mlíka se musí hooodně často mimčo přikládat, aby se mlíko dotvořilo.
Taky je dobrý jíst třeba oříšky a hooodně pít.Já kojím pořád dál.15 měsíců.Všechny bolístky miminka to totiž rychle utiší.Tož tak.
Irča, 19.02.2011 12:25:22, IP: ***.***.63.232, #127239
Tak já měla řez a kojila jsem při obou naprosto v pohodě a myslím i Nikol psala, že měla mlíka dost i Luluna. Tohle je jako ostatně všechno v životě individuální. A přesto, že beru antidepresiva, a to už leta, jsem se pro kojení i za souhlasu lékařů pustila a to tedy nejen z důvodu, že je to levnější, ale myslím, že je to nakonec pro dítě to nejlepší i tak.
Nikol, 19.02.2011 13:13:55, IP: ***.***.97.93, #127244
Jsem kojila bez problemu, spis jsem musela odstrikavat mezi kojenim, a ze malej jedl kazde dve az tri hodiny ve dne v noci. Normalne jsem mela celou jednu policku v mrazaku plnou mrazeneho mlika.
Otaceni se tady dela, ale daji ti vybrat, jestli to chces, nebo ne. A taky si muzes vybrat po prvnim cisari, jestli chces cisare znova nebo ne.
Evzenka, 19.02.2011 13:44:38, IP: ***.***.15.44, #127248
Kojila jsem vždycky rok, z toho plně těch prvních 6 měsíců. Čím častěji kojíš, tím je víc mléka a naopak... Kojení je pohodlnější než sunar. Já jsem ale vždycky měla problémy na začátku s bradavkama. Obě děti mi je vždycky ožužlaly tak, že se mi pak při každém kojení kroutily prsty na nohou:-), Trvalo to tak ty 2 měsíce, než se jakoby znecitlivěly...U syna jsem dokonce měla takové strupy už po týdnu, že pokaždé mi s mlíkem tekla i krev. Dokonce po tom týdnu vyzvracel docela velkou sraženinu krve, což mě dost vylekalo, ale dr. mě uklidnila. Nakonec jsem musela střídat pozice při kojení - oba jsme pak při kojení byli v leže, ale nohama od sebe...
Evzenka, 19.02.2011 13:51:10, IP: ***.***.15.44, #127249
Tím tě Terez vůbec nechci strašit, jen že občas je kojení boj a někdy je lepší s ohledem na psychiku matky přejít na umělý mlíko. Já už se takhle dopředu uklidňuju, že pokud by to mělo být jako u syna, tak to sunar jistí (no možná to nakonec bude včechno jinak a já i přesto všechno budu kjit, protože fakt je to jednodušší - dítě někde řve, tak během 5 vteřin má plnou pusu a je klid;-)
Tereza, 19.02.2011 14:37:43, IP: ***.***.70.145, #127250
To vsechno co ctu, vypada hrozne. Fakt me nestraste. Jeste si to rozmyslim a pujdu na potrat treba...
Tereza, 19.02.2011 14:40:58, IP: ***.***.70.145, #127252
Jinak mam strasnou depku dneska. Pritel odjel na hory, tak jsem doma sama. Nic me nebavi, nechci se ani venovat mym konickum, ucila jsem se v posledni dobe programovat, ale ted mi pripada, ze to nema smysl, ze na te materske na to stejne zapomenu, kdyz to nebudu delat. Mam pocit, ze nema smysl vubec nic zacinat, ze se muj zivot riti definitivne do kopru a ceka me uz jen same prebalovani a kojeni. Asi pujdu do mesta, dam si kafe a zkusim se nejak rozptylit.
Irča, 19.02.2011 15:21:04, IP: ***.***.63.232, #127257
Já tyhle pocity mám někdy taky, bohužel to s dětma nesouvisí. Spíš s mojí hlavou. Já se taky vždycky těším, až začneme přikrmovat, ale pak ještě ráda vzpomínám, jak jsme kojili, když tady na mne plive všechnu tu zeleninu, člověk se s tím dělá a pak do něj hodinu něco cpe. Takhle přiložil a měl klid. Prosím Tě, Evženko, co to máš za upírky, že Ti takhle rasí bradavky? Na to já bych se teda z vysoka vykašlala.
Irča, 19.02.2011 15:27:19, IP: ***.***.63.232, #127260
Jo, holky, jinak taky kojím vleže. Jak se malý budí tak 5 krát za noc, tak už kojím a pomalu o tom nevím. Už dokonce ani nepřehazuju, kojím střídavě z horního, střídavě z dolního prsa na boku. Je to jednodušší. Usíná si ve své posteli, pak ho v noci přehodím do své a spíme spolu až do rána. A jak je spokojený, když spí u mne. Předtím kňoural a budil se i v postýlce, teď je u mne a je v pohodě. Cucne si a spíme dál. Náhodou ty miminka jsou roztomilá, zato ta naše starší, to je malý generál, uff.
EvinaH., 19.02.2011 15:40:19, IP: ***.***.180.186, #127261
Irčo, co bych měla říkat já? :-)
Tereza, 19.02.2011 16:59:29, IP: ***.***.7.86, #127270
Tak sedim v kavarne na male strane a dopravam si lahudky. Hned je mi lip :-)

Tereza, 19.02.2011 17:00:04, IP: ***.***.7.86, #127271
Tak sedim v kavarne na male strane a dopravam si lahudky. Hned je mi lip :-)

tralala, 19.02.2011 17:08:06, IP: ***.***.166.229, #127272
To já si ještě pamatuju, jak jsem holku kojila, teda spíš nekojila. Z depky jsem ztratila mlíko a tak byla většinu krmení na nutrilonu. Aspoň v noci spala. Jak to bude s tímhle nevím, asi tuším.Jo, dneska jsem vyprala věci na malýho. Koupila jsem pár nových věciček, peněz to stálo, to jo, ale mám z toho radost. Ještě třeba mrknu na aukro. Ale všichni mě tady říkaj, že toho mám dost. Já si to nemyslím.Takovej balík z aukra se značkovejma věcma...kam to tady dám, nevím.Jsme tu jak sardinky, v bytě 3+1. Barák je barák, půjdu do boje s ex. Mám silný argumenty, mimi, špatně chodící mámu a taky mám v baráku kancelář na účto. Tady to je všechno v jednom pokoji - holky pokoj, máma, šanony s účtem....A jestli bude soud argumentovat, že to neutáhnu, tak budu argumentovat, že máma má ještě byt, kterej může za mega prodat....to by v tom byl čert, abych ten soud nevyhrála...Ex má výhodu, že tam zůstal, ale pro mě to bylo neúnosný, ten psychickej teror, tak jsem se musela odstěhovat...Kdyby tady byl jinej slušnej barák, tak se na to vykašlu, ale není...
        Předchozí   1 .. 157158159160161162163 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.