Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

Irča, 27.02.2011 16:06:29, IP: ***.***.63.232, #128174
No, u mne je to pořád, jednou nahoru, jednou dolu. Celkově by určitě mohlo být líp.
EvinaH., 27.02.2011 16:10:39, IP: ***.***.180.186, #128175
Irčo, přesně já - včera na vrcholu, dnes nenálada příšerná.
Nikol , 27.02.2011 18:10:06, IP: ***.***.97.93, #128179
Jenom kratce, po 6 dnech se mi podarilo prirozene porodit nadhernou dceru, ma 2.96 kg. Naridala se vcera rano v 6.09 a v pul dvanacte jsme jeli domu z porodnice. Zatim ahoj
Nikol , 27.02.2011 18:49:50, IP: ***.***.97.93, #128187
Jenom kratce, po 6 dnech se mi podarilo prirozene porodit nadhernou dceru, ma 2.96 kg. Naridala se vcera rano v 6.09 a v pul dvanacte jsme jeli domu z porodnice. Zatim ahoj
Evzenka, 27.02.2011 19:21:40, IP: ***.***.15.44, #128190
Nikol, Moc velká gratulace!!!!!!! Hodně zdraví přeju vám všem.........
Jak já se těším, až to taky budu mít za sebou:-)
EvinaH., 27.02.2011 20:24:59, IP: ***.***.180.186, #128193
No Nikol! Ty jsi fantastická!!!! Velká gratulace i ode mně, hodně zdravíčka všem.Evženka kouká do budoucna, že by to chtěla mít za sebou a já se ohlížím, vidím, jak jsme si malou přivezli my. No - ale císařovna jsem teda dvojitá - a přiznávám, že mě to trochu mrzí.
Linda, 27.02.2011 21:15:00, IP: ***.***.89.78, #128194
Taky posílám velkou gratulaci, Nikol, i když jsme si vlastně spolu nikdy nepsaly. Holčičky jsou fajn. Tak hodně štěstí oběma.
Nikol, 27.02.2011 21:41:14, IP: ***.***.97.93, #128197
Diky holky. Trochu se bojim, protoze jsem v takovy euforii, ze bych nejradsi zahodila i AD, tak se bojim, jestli me ceka stejnej proces jako u malyho s tou depresi, nebo jestli meli pravdu, kdyz mi tvrdili v nemocnici, ze je vetsi sance mit depresi po cisari, nez po normalnim porodu. Je fakt, ze me ted strasne mrzi, ze jsem nezazila to, co vcera i s malym. I kdyz mala na sebe dala hodne dlouho cekat, To co jsem si myslela, ze jsou jenom cvicny kontrakce byly pravy kontrakce uz v nedeli zacaly a byly kazdou pulhodku, trvaly i v pondeli a v utery rano jsem byla na testech kvuli pripravovanymu cisari, odpoledne mi kamaradka rikala, ze bych nekomu o tech kontrakcich mela rict, protoze ji porodni baba rekla, ze kdyz budou trvat vic jak 24 hodin, ze musi do nemocnice a provedou cisare hned. Rekla jsem ji, ze jsem to zminila pred porodni babou, co me rano vystrovala, ale ze ji to nechalo chladnou. Vecer uz jsem mela show (trochu krve) a jeli jsme do nemocnice, tam nam rekli, ze jsem 3 cm otevrena a mam pravidelne kontrakce kazdych 5 minut. Tak mi nateseny, kdyz prisel doktor, ze me hned otevrou, jsme zmenili nazor, ze to zkusime normalni cestou. A pak ve tri hodiny kontrakce zase zpomalily, tak jsem poslala manzela domu se vyspat od 7 rano skoro ani tuk, ale uz me domu nepustili, aby mi nerupla jizva, ze to musi kontrolovat, vecer zase kontrakce k ranu zase 5 minut, ja pochodovala po oddeleni a v 7 rano zase nic, kazdou pulhodinu, tak jsem sla ve ctvrtek rano domu, nakoupit, pro malyho do jesli a cekali jsme na pravidelne kontrakce, ale porad byly od sebe nejmin 10 minut, v patek vecer uz mi dosla trpelivost a nejak jsem vycitila, ze uz je to ono, manzel mi sice zprvu neveril a odmital se probudit, ale nakonec jsme do nemocnice vyjeli. Ja dorazila uz 6 cm otevrena, hned jsem si nechala dat epidural, coz je podle meho nejlepsi vynalez lidstva a pak uz to slo fakt dobre, brisni tanecnice se nezaprela a vytlacila jsem malou vakt jenom asi na par kontrakci, porodni baba byla prekvapena, jak to slo rychle, mala me sice pekne potrhala vevnitr a museli me zasivat, ale hlavne, ze jsme obe v poradku. Tak zatim dobrou noc.
Irča, 27.02.2011 22:54:37, IP: ***.***.63.232, #128201
Tak to Ti moc gratuluju a porodila jsi zcela přirozeně! Tak to závidím, prý je to o hodně hezčí pocit, než když Tě řežou. Já se bránila, co to šlo, ale prostě nedalo se. Tak to klidně teď můžete mít těch dětí jako smetí a Tys chtěla na plánovaného císaře.
eicul, 27.02.2011 23:24:33, IP: ***.***.166.34, #128202
Ahoj,dlouho jsem tu nebyla,Nikol,nikdy sme si nepsaly osobně,ale čtu tu vaše řadky pokažde jak nakuknu,tak i ja se přidavam ke gratulaci k narozeni dětatka a k uspěšnému porodu!Hodně štěsti a zdraví oběma!
eicul, 27.02.2011 23:39:12, IP: ***.***.166.34, #128204
Jinak ja jsem tet spiš dole než nahoře,jsem v 22tt,vše je ok,podle ultraz.je vš v pořadku,pohlavi nevime,nechce se ukazat,tak se zatim nechame překvapit zda 16.3 se ukaže.Jinak dnes rano holky,v 6h přišla tak šilena depka,že sem už neusla,zimnice,třes,no fuj,tet se bojim jit spat že se v noci vzbudim a bude zle,uff,jak z toho ven,už mě to leze na nervy,lekařka ma tyden dovči,no boleslavsko ma prazdniny,tak pokud bude nejhuř tak k obvodnimu,snad by mě něco dal či pichnul na klid,ale nevim,sousedka mě davala neurol ten nejslabši,ale ja si ho raději nevzala...bez porady s dokt.Pořad si mysli že je to těhot.depka,ale ja myslim,že ne,mam je čim dal častěji,dřiv jednou za čas a tet skoro co dva tři dny,ale po ranu jenom,pak už cely den vubec,zvlaštni,ale asi na AD stejně skončim,a ja tak nechci...ale raději fungovat a postarat se o kluka než nefungovat a myslet na provaz.Druhy je až na leto tak uvidime,kojeni neřešim,pokud budou leky tak odstavim.Taky mam problem že musim na 7tydnu do prace,kde mě nechtěji,na kratkou dobu by mě nechtěli asi nikde a co tet,neschop.nebudu asi mit,vše je v pořadku a na mé misto maji nahradu.Tak je to takovy navak na mě,strach z druheho porodu,strach že malej bude žarlit a ja nebudu mit tolik času na něj,je pro mě otiž všim...no moc přemyšlim...holky oradte,mam si nechat napsat zase seropram?už fakt nevim,třeba sou dep.těhotensky,ale co když ne a po porodu se to rozjede nebo ještě před nim..a u maleho sem je měla až 14měsicu po porodu.
eicul, 28.02.2011 10:16:25, IP: ***.***.166.34, #128215
Ahoj,dnes je to vše zase v normalu,jsem hrozně rada,je to dobry.A druhe hezky kope,snad se otoči ještě mame teda čas,ale bojim se že to nepujde a budu muset cisaře,pořad jsme od začatku hlavou nahoře a nohama dole :-)
Tereza, 28.02.2011 10:20:51, IP: ***.***.112.2, #128216
Tak se mnou to jede z kopce. Myslela jsem si, ze to zvladnu, ale mam pocit, ze je to cim dal horsi. O vikendu jsem mela zachvaty vzteku, neustale jsem brecela. Myslim si, ze je to nejaky podvedomy prostest proti priteli, asi ho chci nejak nastvat, ze me do tho vseho vmanipuloval a proto mam ty "sceny". Zkratka aby si to vyzral taky.
Myslim si, ze se mi rozjela depka, nemam na ic chut, nebavi me veci, ktere jsem driv delavala. Nic me netesi.
Pritel mi doporucil vyhledat si nejakeho psychologa, abych si s nim o tom "promluvila". Mam dojem, ze se vsechno vyviji uplne spatnym smerem. Zacinam litovat, ze jsem vubec pritele potkala...
Nikol , 28.02.2011 10:31:02, IP: ***.***.97.93, #128218
Ted mam takovy bolesti, jak se mi smrskava deloha a stehy taky bolej, ze mam pocit, ze mi ty dve deti uplne staci.

Eicul, tehotenska depka jako takova existuje, ja nevim, jak mas staryho kluka, ale u me to treba je nedolecena poporodni deprese z minula, protoze jsme neplanovane otehotnili rok po porodu.
Ja jsem se taky hodne bala, jak to budeme zvladat, novy miminko a malymu nejsou ani dva roky. Ale malej je uplne uzasnej, porad kouka do kosiku a povida ji. A taky jsme mu dali od miminka nejaky darky, tak to seznamovani probehlo v pohode, my polozili autosedacku s malou na zem, a kdyz prisel malej, tak jsme se na nej s manzelem vrhli a on tak koukal po strane na tu sedacku, tak jsme mu ukazali miminko a pak darky a je to v pohode. Dneska rano prisel a hned ze schodu kontroloval, kde je kosik s miminkem.

Jo holky, kdo myslite, ze me zasival? Ta stejna porodni baba, co nas odrodila, me pak i zasila, hele tady je fakt hezky povolani, porodni baba v nemocnici. Starala se o nas celou dobu, co jsme prijeli. A malou vlastne vytahla studentka, ona ji ukazala, kde ji ma chytit a holka byla sikovna. Bylo to jeji prvni miminko, ktery odrodila. Jedinej doktor, kteryho jsme videli, byl anesteiolog, co mi pichal epidural, jinak to vsechno udelala ta porodni baba.
EvinaH., 28.02.2011 10:49:50, IP: ***.***.180.186, #128219
Nikol, jsi fakt skvělá a stejně jako Irča Ti ty pocity závidím! I když já byla v euforii i po SC.:-)
Terez - tisíckrát Ti lidi řeknou, že je to jen hormonální změna a Ty budeš mít pocit, že už Ti nikdy nebude líp - vždyť jsem to zažila.Ještě s odporem vzpomínám, jak jsem šla s kolegama z práce na kafe, oni žvanili, pili kdeco, mně nic nechutnalo, žaludek na vodě...A že lituješ, žes přítele potkala? Počkej po porodu na ty úúúúúúúžasný pocity, budeš mít pocit, žes nikdy neviděla hezčího chlapa.Slibuju Ti to.A chceš - li místo plkání trochu zábavy - pusť si film Zbouchnutá - tam uvidíš, že nejsi jediná.Fakt.
        Předchozí   1 .. 162163164165166167168 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.