Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

tralala, 02.02.2011 6:56:53, IP: ***.***.166.229, #125395
Tak to ´já mám Nikol, také někdy vraždící nálady. Ale už jsem pomalu rezignovala . Tak si představte, že ex byl projednat mé stěhování s mojí skorotchýní. Byl ji říct, že si mě, mé dítě, ani mou matku v domě nepřeje. Do toho rozhovoru se tam objevil přítel. Ten mi říkal pak o rozhovoru říkal, mám ale pocit, že ne vše. Dnes jdu s matkou k doktoru, jak sejdem schody tady s 3.patra je mi záhadou.Já jsem doma, mám děsnou chřipku.Budu se muset nastěhovat do baráku i právnička mi to posvětila. Neřeší samozřejmě otázku lidských vztahů. Ale prý, když by došlo ke konfliktům, tak mám volat na policii a hledat jako těhotná u nich ochranu.Přítel se k tomu staví tak, že s tím sice prý nesouhlasí, ale nebrání mi v tom. Prý ale když tam bude nějaký stres, tak si dítě vezme k sobě do bytu. Jo, čtete dobře, dítě. Já jsem asi vzduch..Tak vám mám pocit, že kdyby zjistil, že dítě je v nevyhovujícím prostředí, že by byl schopen to řešit i přes sociálku...no nechci být příliš paranoidní...ale nastat by to mohlo..to je teda situace..
EvinaH., 02.02.2011 8:38:11, IP: ***.***.180.186, #125412
vraždící nálady? Cha.V sobotu jsme se s Ex rafli a doporučil mi, že jestli mám s někým problém, mám si to s dotyčným vyřešit a jeho do toho netahat. Tak jsem mu řekla. " Jedinej, s kým já mám všechny problémy, jsi ty. Řešením by snad jedině bylo tě zabít. To mám udělat?" Prý mám dělat, co myslím...No, neměl by mě přeceńovat, že ustojím všechny kecy.:-))
EvinaH., 02.02.2011 8:40:56, IP: ***.***.180.186, #125414
tralala - on je ex trošku jako malý dítě, co si potřebuje postěžovat někomu, kdo ho bude poslouchat, ne? Co je mu do Tvé skorotchýně? Přijde mi docela zoufalej chudák, když takhle lidi kolem sebe otravuje a dala bych mu to dost jasně najevo.Zvlášť těhotná - to jsem bývala vzteklá, no jéje! A že si Tě tam nepřeje? Tak ať si to vyřeší - sbalí kufry a může jet třeba do Afriky.:-))
EvinaH., 02.02.2011 8:48:09, IP: ***.***.180.186, #125417
já bych se svou úzkostí do toho baráku teda těhotná nešla, chtěla bych být v těhu v pohodě a udělala proto, co by šlo. Ale tohle jeho jednání by mě teda vytočilo do běla.
No a ohledně toho stresu v baráku - ono to není o tom, ho tam vídat. Já si taky myslela, že exe můžu normálně vídat. Ale teď sem leze jen nažehlen, navoněn, připraven na rande...jak to ustojíš až ho uvidíš, jak se chystá za nějakou svou milou, nebo ho uslyšíš cukrovat do telefonu? Tak docela jedno Ti přece není.Osobně - já tyhle věci moc nedávám, takže - vleze do dveří, ve mně hrkne a už jsem naštvaná...A to jsem s ním chtěla nemluvit - protože mele kraviny, tak je to ztráta času - ale BÝT V KLIDU A POHODĚ. Hele,nejde to,jak říkám - vleze sem a mně se otvírá kudla v kapse.Natož když nutí malou říkat " máma", snad aby mi udělal radost, že ji to naučil. Ona totiž říká všechno:" táta, bác, pipi - to je teda papai, kdo je to - to fakt normálně řekne" Ale "máma" to je u ní " babapapapa" - a on si asi myslí,že na něj žárlím nebo co.Zmetek namyšlenej.
EvinaH., 02.02.2011 10:10:48, IP: ***.***.180.186, #125453
a já lehounce uvažuji o jedné věci: Na mou holku si vzpomněl kdysi dávný můj kamarád ( no i milenec), on je teď na mladý holky a tak jsem ji dost varovala, on by prý chtěl na kafe a jestli by mu nepomohla s koňma.Nedávno se přistěhoval do nějaký sousední vesnice.Má rád dětičky a rád se ukazuje. A tak mě napadlo - až bude náš tatínek mít Řecké týdny, vezmu tohohle pána na návštěvu a hlavně na PROCHÁZKU PO OKOLÍ tak, aby nás spolu všichni viděli.Jako za dávných dob.
:-)
Máme to už jednou spolu zažitý.Kamarádil s mým bývalým a bydlel s manželkou ve stejném městě.My jsme s bývalým oba tmavovlasí a zelenoocí, já mám oči i trochu do hněda.Narodila se nám blonďatá holčička s modrýma očima.:-) Kamarád je modrooký blonďák. Celé město si o nás šuškalo, když jsme jeli s kočárem.Ve volným čase se bavím představou, co by tomu asi říkala babička, až bych se před jejím domem promenovala s cizím pánem, kterej je exovi navíc dost podobnej, jen je blonďatej.A moje obě holky jsou blond s modrýma očima jako má on.Ex se voní a baví.Tak já taky začnu. :-))Život je hra.
tralala, 02.02.2011 11:24:54, IP: ***.***.166.229, #125474
No, Evino, taky to máš pestrý. S tím pánem klidně někam zajdi, odreaguješ se aspoň. Ale bacha, žádný závazky, ať se do toho nezamotáš. Evino, jak to sama cítíš s holkou? Je reálný, že by byla jeho? Podle očí a vlasů se to moc nepozná. Roli můžou hrát geny po předcích.. Holka, když se narodila, tak i pár let potom byla celá ex. Byla hodně do rodu táty exe. Teď se mi zdá, že jde do našeho rodu, resp. do rodu matky mý mámy. Máma to říká taky....A já byla taky v dětství spíš po tátovi (vychrtlá) a teď jsem spíš po babičce (mámy mámě- spíš oplácaná).
EvinaH., 02.02.2011 12:42:49, IP: ***.***.180.186, #125486
tralala - bezpochyby jsou mé dcery dcerami svých otců - s tím klukem jsme se zamilovali až pak.Zamilovávám se zásadně v létě.:-) Ex přišel až na podzim a už to nebylo ono.:-)) A nejřív to bylo jen platonický a ještě se stydím, když si na to vzpomenu.Měl těhotnou ženu a kamarádili jsme se spolu všichni.A dali jsme si kafe a my dva jsme seděli proti sobě a koukali na sebe dlouze...Patřil do mýho života pak dost dlouho, kamarád ale i podrazák.Chvíli tak, chvíli tak.
Nikol , 02.02.2011 14:19:40, IP: ***.***.105.49, #125509
Holky, ze si nedate na chvili oraz od tech chlapu. Ujasnete si napred co chcete a vyreste si vznikle situace.

Tralala tvuj ex je fakt ubozak, ja bych se asi pocurala smichy, kdyby za mnou prisel jako za tvou skorotchyni. Ubozatk.

Evi, malej taky napred delal tata, i ted jsem tata nekdy, pak zacal mamiiiii, ted mami, ale co mysli, je nami, takze nechce me, ale jidlo. No a nekdy na me milosrdne udela mama. A pak i na manzela. Pipi, delame taky, ale bud je to ptak nebo baby. Ale jinak uz mluvi obstojne, dava dohromady vety, umi si rict, co chce, akorat zapira pokakany plenky, abychom mu je nemenili. On bude radsi v pokakany, nez v suchy.
Ne ze bych to pocitala, ale uz jenom 26 dni a bude tady mimco.
Irča, 02.02.2011 15:10:04, IP: ***.***.63.232, #125519
Počkej, Evino, teď jsem se do toho nějak zamotala, ten "kamarád" chtěl na kafe s Tvojí DCEROU? To by byl teda pěkný úchyl a do domu bych ho nepustila, ale asi jsem to nepochopila.Pokud jde o to se pobavit a užít si sexu bez závazků, tak bych v tom neviděla nic špatného z Tvé strany, ale dcery ať nechá být! Ty potřebuješ nějaké odreagování a jestli to má být sex, proč ne? Hlavně nespadni do těhu, jo?

Tralala, mne by to asi naštvalo, ten Tvůj slavný EX a just bych se mu tam nakvartýrovala co nejdřív. Je jasné, o co mu jde, aby Ti to ta druhá strana rozmluvila a jde na to docela chytře, myslím si. Tak jak to ten Tvůj přítel myslí, předtím říkal, že je to dobrý nápad, ať se tam nastěhuješ, pokud si pamatuju.

Jinak já drtím logiku na ty zkoušky na tu vejšku. Mám hlavu v pejru, ale lepší než se zaobírat úzkostma.
EvinaH., 02.02.2011 15:23:10, IP: ***.***.180.186, #125524
Irčo, kdyby chtěl kamarád na rande s mou dcerou, tak by byl jen nechutnej, ale ne úchyl, protože ona na 17. 18 let vypadá, to se musí přiznat.
Mně naprosto nejde o sex s ním. I když vím, že dobrej sex by mi pomohl od toho pořád tady probírat exe a jeho vůně a oblečení atd...Jenže s tímhle klukem já už bych nespala ani za nic, prostě to mám za sebou, znám ho dlouho a neláká mně to ani trochu.
EvinaH., 02.02.2011 15:25:15, IP: ***.***.180.186, #125526
Navíc - psal si sice s ní, já jsem si ho z FB smazala, nebo snad on dokonce mně, protože jsem si psala s jeho bývalkou...Ale na kafe nechtěl někam s ní, ale SEM. Tak to se dá předpokládat, že tady budu, bo jsem na mateřské, no ni? :-)
Irčo, tedy mrkám, s tou vejškou jsi mě překvapila.
tralala, 02.02.2011 17:36:13, IP: ***.***.166.229, #125560
No, tak to zas bylo odpoledne. S mámou jsem byla u doktora ,dali ji novou sádru, a od doktora šup na barák za holkou. Exemu jsem řekla, že se tam nastěhuju. Ať prý vypadnu. Volal na PČR, že se cítí ohrožen, tak přijeli. Máma čekala v autě, přinesla jsem ji deky a čekala na hlídku. Policajti řekli, že se vlastně teď nic nestalo a že mám právo se tam nastěhovat, pokud mi v tom bude bránit,tak je mám zavolat. Prý by to bylo na trestní oznámení. Snad to slyšel dost důrazně. Tak jsem pak se se slovy, že se tam stejně nastěhuju, odjela. Mámu mi pomohla do 3. patra doprovodit skorotchýně. Já jsem, ale jinak docela v poho. Právo je na mý straně...
Irča, 02.02.2011 18:37:19, IP: ***.***.63.232, #125568
Taky si myslím, že právo je na Tvé straně, Tralala. Hlavně, aby on fyzicky neohrožoval Tebe. Abys třeba neporodila dříve nebo dokonce nepotratila, za to by to nestálo. Jinak se s ním nebav. Já myslím, že by bylo super, kdyby se odstěhoval za známostí, to by byla pro Tebe úleva. Jen mám pocit, že on to neudělá. Ta Tvoje skorotchýně asi bude hodná ženská. Ty máš do toho baráku právo si nastěhovat kohokoliv, třeba i přítele, kdyby na to přišlo, je to přeci Tvůj dům, ne??

Jinak,Evino, nevidím nic proti sexu, tedy nezávaznému sexu a vůbec bych Tě neodsuzovala, kdyby Ti to pomohlo překonat touhy po EX, bylo by to super. Jestli jen v něm chceš vyvolat žárlivost, tak to k ničemu moc není. Akorát se budeš trápit dál.
EvinaH., 02.02.2011 21:21:38, IP: ***.***.180.186, #125575
my se taky zrafali.Holka si s ním domluvila, že ji přiveze ze sousední vesnice, moc se mu nechtělo, že má moc práce.Ale udělal to. Jenže čekal můj vděk.Přijeli, celí veselí, já uvařeno, udělaný těsto na perníky, jedno mi kyne na kynutou buchtu.A já se holky ptám, jestli jí dali najíst- on chytrej, že podle dobrejch mravů měla pozvat holka kluka na jídlo, tak jsem mu řekla, že on rozhodně nemů
že nikoho poučovat o dobrých mravech.Holce jsem řekla, jestli chce polívku, on řekl, že on ne.Naštval mě tím,nikdo mu ji nenabízel.Skládal chvíli puzzle a že jde. Zvedl se rychle a na pozdrav bych nestihla zareagovat, ani kdybych ho pořádně slyšela -- myla jsem nádobí.Ale když za mnou došel do kuchyně - "tak já jdu.čau", tak jsem to už ignorovala schválně.Na otázku, jestli z něj dělám k**téna jsem mu řekla:"Dělat z tebe k**téna, chlapečku, to by byla zbytečná práce."Rozčilil se ( milovala jsem na něm to, jakej byl kliďas vždycky...) a výhružně řekl, že přijde zítra a promluvíme si. Na to já:" No, možná přijdeš zítra. To je ale jediný, co můžeš ovlivnit." Zuřil. Fakt zuřil.:-)Tak prý zítra nepřijde a budem si všechno psát." souhlasíš??!!" "Nevím, proč bych měla souhlasit s čímkoliv, co ty říkáš." "Protože bydlíš v tomhle bytě!" - z toho plyne, jak to měl celou dobu, bude mi platit nájem a nic jiného ( paci paci pacičký, maminka kupuje botičky, tatínek přiveze od známých starý onošený hadry) A JÁ HO BUDU POSLOUCHAT!!!!No tak to tak akorát!
Odešel s tím,že bavit se budem jen písemně a ofiko.Když myslí...
Dlouho jsem měla strach, že ho ztratím a jak bez něj budu žít.A on mě v tom strachu udržoval.Záměrně.Jenže hněv je silnější než strach, říká se.Štve mě, že jsem nemlčela, co přišli, četla jsem si, mohl být klid.
EvinaH., 03.02.2011 14:19:31, IP: ***.***.180.186, #125663
Nikol, vidíš to stejně jako já.Umřela bych, když si vzpomenu na jeho maily zpočátku - bohužel jsem ještě neměla bezednou e-mailovku, kde mi psal, jak rád pomáhá lidem.Pomáhá jen těm u kterých ví, že se mu to vyplatí, protože oni mu to oplatí. SMS mi nepíše, to nehrozí. Spíš hrozí, že přijde a přinese mi nějajiz výpově´d z bytu nebo něco takovýho.
Spala jsem od půlnoci do šesti turch, protože naše malá si šla lehnout až o půlnoci.A už hned v sedm zas byla na nohou.Má zas rozhazovací náladu a já už ztrácím nervy maličko.Tak Ti držím palce a´t den dobře uteče a můžeme jít spááát...
        Předchozí   1 .. 144145146147148149150 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.