Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

Vláďa, 04.02.2011 8:50:50, IP: ***.***.99.95, #125749
Ahoj Gábi, poradit ti určitě nedokážu,ale vím, jaké to je z pohledu tvého přítele. Já prožívám úplně to samé. Přítelkyně je ve třetím měsíci a je to vážně peklo. Zkus se překonat a popovídej si o tom s ním. Myslím si, že si to určitě špatně nevyloží, ba naopak, nebude se cítit odstrčený a bude se cítit opět potřebný. Je to vlastnost chlapů, kterou potřebují cítit.
Přeji hodně štěstí...
Ahoj... Vláďa
EvinaH., 04.02.2011 17:16:39, IP: ***.***.180.186, #125830
tak Nikol už jen 25, co? No pak už sem tolik nepřijdeš, myslím, protože pak už nebudeš tak stíhat.Já byla ve vedlejším městečku koupit vvykrajovátka na perníčky - koupila jsem dvě, děsnoun radost z toho, že je měli a vyšly na 44 kaček a jedno jsme s prckem ztratily.Asi zůstalo v autobusu, měly jsme toho moc.No, štěstí, že jsme nevytratily peněženku.:-)
rachat de credit, 04.02.2011 19:05:24, IP: ***.***.183.233, #125843
I seldom leave comments on blog, but I have been to this post which was recommended by my friend, lots of valuable details, thanks again.
mona, 04.02.2011 20:40:00, IP: ***.***.248.197, #125857
ahojky chtěla bych se vás zeptat jsem ve 34 t a nevím co ze sebou jsme na tom ted trochu finančně špatně takže pro male nemame v podstatě nic přítel vydělava ale já už od září nemám žádný příjem až do porodu. mám strašné sklony dát malého k adopci žádný přístup k malým dětem. taky jsem řekla když mi bylo nejhuř a hadali jsme se že je mi jedno jestli se narodí zdravý nebo m....., je mi z toho na blití pak je mi to v jednu chvíli líto pak zas brečím nevím co mám dělat....měla jste někdy některá takový pocit že vás to omezuje
Nikol , 04.02.2011 20:40:19, IP: ***.***.97.93, #125858
Evi, kdyz nepocitam dnesek, protoze uz je skoro konec dne, tak uz jenom 23 dni a prcek bude tady.
A ted vyborny cinsky nudle s hovezim a zeleninou manzel udel k veceri.
Den v praci dobrej, hezky rychle utekl a byla i sranda.
Ja uz nestiham ted nic, natoz, az budu mit druhy mimco.
Jinak ja mela jezevcika a jednou mi ho napadl knirac, toho jsem chytla za zadni nohu a prehodila pres tri auta a rekla majitelce, ze jestli se to bude opakovat a ona ho nebude mit na reminku, tak ho priste hodim jeste dal. Ten knirac napadl vsechny jezevciky z oblasti.
No a do pitbulla, kterej vybehl ze zahrada a zakousl se mymu psovi do krku a majitelka kricela, ze ji neposloucha jenom manzela, a ze ona se toho pitbula boji, jsem kopala asi deset minut, nez pustil myho psa. Pak na me majitelka rvala, ze do psa se nekope, tak jsem ji s klidnym pohledem rekla, ze priste teda zkopu ji, jestli jeste nekdy uvidim toho pitbula na ulici.
Proste jsem nikdy nepremyslela, ze by se ten pes mohl obratit proti me, ale ted s malym jsem hodne opatrna.
EvinaH., 05.02.2011 9:01:49, IP: ***.***.180.186, #125923
Nikol - no snad by se i ve mně ozval pud sebezáchovy.Ale vyhazovací nůž není,myslím, úplně od věci.
No ono už to pak utíká rychle, viď?
No já včera nakoupila vykrajovátka na perníčky, zkoukla jsem, že mi doma zbylo trochu mouky, med kupuju na kila, ten tu je a ještě večer jsem to smíchala a upekla.Bylo toho jen trochu, protože jsem měla tak třetinovou dávku mouky - ale do rána byly perníky měkký a tak dobrý jsem ještě nejedla. Jako medovník.Samozřejmě, že se mi to podruhý nemůže takhle povést.:-) Peču a užívám si to. Dlouho jsem hledala něco, co by mě opravdu strašně moc bavilo, aby se u toho člověk fakt vyřádil.Tak teď to asi mám!
EvinaH., 05.02.2011 9:07:30, IP: ***.***.180.186, #125924
Mono, když se dočteš trochu zpátky, uvidíš, že mnohé tady vlivem hormonů brečely, vztekaly se, nenáviděly svého přítele. A jestli nemáte peníze, ještě to tomu přidává.I já jsem u první dcery řekla příteli, že ji dám do adopce.A mám ji 14m let doma.:-) A dělá mi jen radost, byla nejkrásnější dítě z porodnice, chodily se na ni koukat sestry z jiných oddělení.
Měla bys ale někam zajít za psychologem nebo psychiatrem, aby Ti pomohli se z toho vypovídat a malinko utlumit ty negativní reakce - ty nedělají dobře Tobě ani miminku.To chce řešit. Neboj se sama sebe a toho, co od sebe slyšíš, jsou to hormony, nebo se Ti ozývá nějaký bubák z dětství, ale řešit to chce. Do adopce miminko dát můžeš, když to nebudeš zvládat. Můžeš ho dát i do Babyboxu anonynmně, možností je hodně.
V těhotenství mi pomáhalo prostě jít třeba s kámoškama ven, zablbnout si jako dřív, protože i těhotná jsi člověk. Nejsi jedna velká koule nebo inkubátor na dítě. Jsi pořád ta samá Mona jako dřív. Jen budeš mít prostě svou zdrobnělinu...
Nikol , 05.02.2011 11:38:04, IP: ***.***.97.93, #125931
Mono, ja jsem taky kricela, ze to maly nechci, taky jsme mluvili o adopci, ale jsou to fakt jenom hormony, jsem na AD a jsem uplne v pohode a na mimi se hrozne oba tesime, jak pise Eva, vsechny tady na te diskuzi jsme si tim prosly, ja i Eva jsme resily hlavne pred Vanoci financni situaci apod. Jedina rada je vyhledej odbornou pomoc. Budeme ti drzet palce, aby to dobre dopadlo. Jinak ja si myslim, ze kolem toho 32 az 34 tydne plasi vetsina zenskej, ze nemaji nic, ja taky plasila. Ted jsem 36 tydnu, mam par malickosti nakoupeno, protoze tady si musis vzit vsechno co budes potrebovat do nemocnice s sebou i vetsinu jidla apod. Mam to na hromade v loznici spolu s nevypranym oblecenim na novorozence a je mi to fuk, ze to neni v tasce a pripraveno.
Jinak zkuste se podivat po zbozi z druhe ruky. Miminko bude opravdu rust strasne rychle, takze je nesmysl kupovat nove veci. Irca tady z diskuse ti muze poradit jaky kocarek z druhe ruky a kde nejlepe nakoupit obleceni na netu. Na prvni tri mesice toho stejne nebudes potrebovat moc, miminko muze byt porad v dupackach a bodickach, to az zacne jist po 6 mesicich, to budes potrebovat vic veci, protoze bude porad upatlany od jidla.
Nikol, 05.02.2011 11:42:27, IP: ***.***.97.93, #125932
Evi, to je super, ze jsi nasla neco co te bavi, co si z toho udelat trochu takovej vedlejsacek v budoucnu, pect ruzne pernicky. Ja jsem objednavala na svatbu pernicky pro nase hosty. Anglicka tradice, kazdy neco maleho dostane na stole, jako treba jenom par mandli v cokolade v hezkym pytlicku apod. Tak jsem objednala pernickova srdicka s nasima jemnama a datumem. Vsem se moc libili. Nasla jsem nejakou pani v Kladne pres net, ktera pece pernicky. Zkus si neco takovyho najit a uvidis, treba te to bude do budoucna nejen bavit, ale i zivit.
EvinaH., 05.02.2011 15:37:03, IP: ***.***.180.186, #125950
Ahoj, byl tu kamarád s dětma! Super pokec po letech! Je pořád stejnej kecal jak z Prodanky, děsně si vymejšlí, ale sranda byla. Zavolal 10 minut před příjezdem, což nesnáším, nabídla jsem mu kafe a perníčky a oni je všechny snědli.Teda - moje holka, jeho kluk a holka a on.Mrzelo mě, že je ani nepochválili, ale co holt, zas on dal za benzín.:-)
tralala, 05.02.2011 16:14:06, IP: ***.***.166.229, #125953
A v pokoji na stole na deskovým kalendáři jsem našla napsaný od dcery toto: Proč to dělá, proč nemá ráda miminko, když já ho mám tak ráda, nevím, co mám dělat s mamkou, kéž by to miminko chěla......
Irča, 05.02.2011 16:38:23, IP: ***.***.57.213, #125956
Však Ty ho budeš mít ráda. Možná bych zkusila říct holce, že prostě jsi jen člověk, že nejsi perfektní a časem to bude vidět, hlavně v pubertě čím dál víc, pak možná už bude vidět jen Ty chyby, ale může si být jistá jednou věcí a to je, že ji máš ráda a určitě budeš mít stejně tak ráda i miminko, ať to s přítelem a exem dopadne jakkoliv.
Irča, 05.02.2011 16:44:00, IP: ***.***.57.213, #125957
Jo a kočár za tolik peněz je kravina. Jukni se na aukro. Starší tak za pět tis. a to i moc pěkný. Já taky chci prodat kombinovaný kočár s fusakem, autosedačkou a pláštěnkou a vidím to tak na tisícku a budu ráda.
tralala, 05.02.2011 17:56:38, IP: ***.***.166.229, #125960
Pravda, že jsem náročnější, říká máma. Ale je to kombinovaný kočár. Hluboká korba, sportovní kočár, autosedačka, fusak, deka, deštník, taška takovej set od x landeru...to mě nepříjde, tak moc...
saraha, 05.02.2011 20:01:52, IP: ***.***.143.90, #125967
Ahojky maminy jak to tu čtu tak si říkám, že jsme na tom všichni asi podobně já jsem v 17tt a na moje druhé mimi se vysloveně netěším, už jenom proto, že vnitřně na 100% vím, že to bude zase kluk.Ten prcek to asi vycítil a tak mi dopadly špatně Hcg testy a musela jsem na plodovku a ted tak potajmu doufám,že s ním něco bude a já bych ho dala pryč.Mám deprese jak blázen, na všechny jsem strašně nepříjemná až mě to ubíjí...
        Předchozí   1 .. 145146147148149150151 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.