Diskuse - Deprese v těhotenství
EvinaH., 05.02.2011 21:01:20, IP: ***.***.180.186, #125971tralala X - lander je hezkej a praktickej, myslím.Pořiď si vozítko, ,se
kterým budeš chtít jezdit.
A saraha : já měla taky divný pocity, hlavně mi bylo pořád nevolno tělesně a z toho i duševně, prolínalo se to.Přítel mlel o klukovi a já mimču říkala klučičím jménem.A na 4D ultrazvuku doktor řekl, že to bude 100% holka,.Přítele to strašně zklamalo, byla to jen vteřína, ale viděla jsem mu to ve tváři.A já - jsem byla tak šťastná, že se to nedá slovy popsat.Takže - třeba tě taky čeká překvápko. :-)
tralala, 05.02.2011 21:44:55, IP: ***.***.166.229, #125977A já bych taky radši brala klidně druhou holku, ale na aminocentéze mi potvrdili kluka. Neumím si to představit, jak si s ním budu rozumět. Přítel se pochopitelně děsně těší - ta chlapská ješitnost , mít syna. Plánuje, že s ním bude montovat auto.., jezdit na kole.., chodit na výlety. No , to si ještě počká. A kdoví jak to všechno bude...Jo, odpoledne byl v bytě, sehnal nějaký lidi na pronájem..A já si už nejsem jistá, jestli ho tady vůbec chci nastálo... a taky už jsem se naladila na stěhování a pobyt v baráku...
EvinaH., 06.02.2011 0:21:50, IP: ***.***.180.186, #125993no, to s těma klukama, v tom jsou chlapi jako blázni.Akorát jeden můj kamarád chtěl vždycky holčičku, má teď druhou s jinou partnerkou a je naprosto spokojenej. Ex taky plánoval, co s ním všechno kluk bude dělat, jak se spolu vyblbnou v dílně a bude ho učit adrenalinový sporty. A když pak přišel, že do dvou let dítě neví, co je strach a musí se teda stihnout jezdit na koni, lyžích a lítat v letadle...Tak to jsem šla do kolen.A to už plánoval s holčičkou.Naštěstí je zamilován. Tudíž aktivity postupně opadají.
tralala, 06.02.2011 9:01:29, IP: ***.***.166.229, #126020No, v tom jsou ti chlapi asi stejně prdlý.Přítel už kouká po mašinkách a autíčkách a já si vždycky rýpnu, ať se nejdřív kouká po rachtátkách.Evino, to ten Tvůj ex, co Ti leze do bytu je zamilován? Tak bude od něj klid, co? Můj ex je taky zamilováný, ale myslím si, že až se nakvartýruju do baráku, že bude po lásce. Teď je atraktivní - s barákem a autem. Večer tam zas jedu - pro holku a taky tam zas navezu nějaký hadry. Tuhle jsem tam něco přivezla a dala si to do skříně..nejdřív jsem samozřejmě dala jeho věci jinam....
EvinaH., 06.02.2011 11:59:48, IP: ***.***.180.186, #126039Kdyby nebyl ex zamilován, nepřestal by hrát komedii, jak mě má rád, aby nepřišel o dítě, který chce vidět každej den a o jídlo, protože mě přesvědčoval,že maminka mu vaří každej den maso. Je hodně hubenej, v tom jsme si podobní, ale on je na chlapa fakt hodně, zadek nemá naprosto žádnej a je hodně vysokej.Dřív se divili lidi mně, co na něm vidím.Zamilovanost se začala projevovat častějším mytím vlasů, holením, voněním - dřív tvrdil,že chlap má smrdět.Dřív nosil tmavé věci, teď nosí jen světlé. I tričko pod košili nosí jen světlé a - i ponožky nosí šedé! Častěji nosí džíny, tvrdil,že má radši pracovní hadry, v džínách nevyskočí na koně.( což mi bylo divný, protože džíny dřív byly pracovní oděv právě pro svou pohodlnost.) Tak tak se jeho zamilovanost projevuje.Teda - těma šedýma ponožkama mě docela dostává.:-)) Pořád je to venkovskej balík, co se oblíct fakt neumí.:-) Dřív mi to nevadilo, v posteli dost vydrží, ale zas by pořád experimentoval a to nebavilo neustále mně.
EvinaH., 06.02.2011 12:06:05, IP: ***.***.180.186, #126040Zato, holky, dávná láska snad i s velkým L - i jsem s ním jednu svou lásku podvedla - ten kluk, co se sem přistěhoval - jaj! On tady byl včera! Byl taky vždycky zagroškudla - teď zmohutněl, ale decentně. Vlasy míval špinavě blond a napřed hustý, pak krátký a myslela jsem,že vypadaný, teď přijel s culíčkem HNĚDÝCH vlasů - sem tam šedina...On je každou chvíli zamilovanej, trochu jsem to zkoukla na FB - ale přišel mi takovej nějakej špinavej a když se usmál - no, katastrofa! Kdo tomuhle strčí jazyk do pusy - to bych teda nechtěla vidět. Ovšem líbí se mu mladý holky, poslední přítelkyně opravdu byla ve věku mojí dcery.
Myslím,že tohle český chlapi dost definuje - sám vypadá děsně, ale je schopnej ženský říct,že už po dětech není, co to bývalo, že má děsný prsa nebo cokoliv a ženská je z toho pak hotová. Byl o tom i pořad v TV, - Nahá jsi krásná.A zrovna těm ošklivým se líbí krásný holky.No,ale aspoň jsme se zasmáli, vtipnej zůstal, akorát začal mluvit hodně nahlas, jeho nevlastní syn taky a malinká z nich měla docela hrůzu, ona se bojí i dědečka z tátovy strany.
EvinaH., 06.02.2011 12:16:43, IP: ***.***.180.186, #126042Jo a ten můj koníček - pečený perníček - ten mi dal včera zabrat.Na včerejšek jsem to upekla z nějakých zbytků mouky, myslela jsem si,že to bude jen takovej vzorek - no snědli jsme to všechno, bylo to rovnou měkký a chutnalo jako medovník.Super! Tak povzbuzena ( i tím,že mi nic nezbylo,co bych případně nafotila a prodala - Nikol, abych se tím mohla přiživit), jsem - ještě tu návštěva byla - zadělávala nový těsto, aby bylo uleželý večer - pak jsem to spolu s malinkou pekla, ex chvátal na akci, takže s malou nepomohl dlouho, navíc k němu po návštěve kamaráda nechtěla vůbec ( má pravdu, jen ať se drží od chlapů dál :-)), tak jsem mu říkala,že jsem myslela, že ji konečně vezme k rodičům ( a já si budu hrát), jenže to prý udělá až dnes - v sousední vesnici byl maškarák, vím o něm.
Výsledek - pekla jsem trochu s malou, trochu když usnula, tj. v deset večer, takže padám na hubu, do půlnoci jsem tu se svým koníčkem trajdala - co se nepřipálilo se nedopeklo, dva kousky se povedly, začínám zjišťovat, že formičku srdíčko jsem měla vzít menší - když se spálí, přijdu o moc materiálu.Ty dva povedený jsem dneska zdobila, ucpal se mi speciální sáček, s jiným to nejde, všichni mají na to mikroten, mě to dělá velký kapky, s těma neumím...No nakonec jsem to jedno srdce potáhla celý, že bylo celý bílý a časem dám polevu barevnou. Nechala jsem to stát na plechu na plotně - máme elektrickou - v nestřeženém okamžiku ji holčička zapla na .stupeň, no srdce ještě nehořelo, když jsem to zjistila, ale daleko k tomu nemělo. Jinak - drobek se vzbudil ráno brzy,takže špatně, jen kňourala a kńourala.
Velká holka si vydyndala, že bude spát u kámošky, co měla narozeniny, že přijde brzy ráno,že bude doma pomáhat atd atd - hlavně mě mami nech tam spát. Tak já jí blbka pustila a v deset si říkám,že určitě včera nenakrmila králíka. Tak jí volám.Ještě spala, ale přijde. Teď, mám dojem, strká klíč do dveří.Jestli to není zas on! Všechno na levačku a ještě venku hnusně!
Mějte se líp!
Irča, 06.02.2011 17:52:56, IP: ***.***.63.232, #126058Tu únavu znám, normálně se na mne ta dlouhodobá nespavost začíná projevovat, bolí mne hlava a tak. Já bych spala, až bych brečela! Včera jsem manžela vyštvala do ZOO. Prošli jsme celou zahradu, měli jsme kočárek jak na malého, tak na malou a byli jsme pak oba utahaný jako koťata. Dnes přijel manželův kamarád až z Moravy i s holčičkou, tak jsem ještě vařila oběd, honili jsme se, abychom uklidili. A teď jsem hotová, hotová, hotová. Snad na mne i něco neleze, nevím...
A nebojte, ono si to mimi zamilujete, ať to bude holka nebo kluk, já taky chtěla holčičku a teď jsem z chlapečka unešená. To je normálka.
Irča, 06.02.2011 18:04:57, IP: ***.***.63.232, #126060Jo, Tralala, to, co popisuješ jsem viděla starší na aukru tusim za osmicku. Ja to sakumprask prodavam za tisicku, fusak, plastenka, autosedacka, kombinovany kocar, slunecnik mam taky, ale ten si necham. Jenze si vsimnete, ze je tech nabidek starsich kocaru hromada. No jo, baby boom uz skoncil.
EvinaH., 06.02.2011 20:00:30, IP: ***.***.180.186, #126081Irčo, ani mi nemluv, když si vezmu, co jsme dali za hadry na malou, měla to chvíli a už to není prodejný, protože je těch věcí moc! No co, no...
saraha, 06.02.2011 22:21:21, IP: ***.***.143.90, #126094No ono to netěšení na kluka je znát i na přítelovi, vždycky chtěl holku a ted bude mít druhýho kluka. už jsem mu to i dnes vyčetla že si druhého mimi u mě v břichu nevšímá, že si prvního všímal víc. a co on na to? Zbalil se a radši utekl zbabělec a já se tak chtěla hádat. co on má říkat že já mimi nemám ráda když on taky. Občas mi leze všechno na nervy. máma říká že to jsou jenom hormony a já tajně doufám, že jsou protože trpět nějakou poporodní depresí tak fakt nevím.a ani do nakupování, co mi chybí, se mi fakt nechce!zoufale doufám, že to všechno vymizí a co nejdřív. zatim se tu mějte maminy...
EvinaH., 06.02.2011 22:39:44, IP: ***.***.180.186, #126096saraha - nečekej, že to vymizí samo, ten stres ti dobře nedělá a miminku taky ne, ať ho způsobuje cokoliv, třeba hormony. Řekni to gynekologovi, něco ti určitě poradí.Držím Ti moc palce, vlastně i miminku - miminko musí už v bříšku vědět, že je milované a chtěné.A mám kámošku, měla dva kluky po sobě, pak spolu s manželem skoro nežili, skoro nespali a přišla do jinýho stavu, když klukům bylo asi 12 a 17...A byl to zase kluk! A jak je úžasnej.Navíc, když už jednoho máš, tak to s nima líp umíš, ne? :-)
No jo, zlehčuju to,doktorovi to třeba zavolej, ale vědět by to měl.
EvinaH., 07.02.2011 8:17:38, IP: ***.***.180.186, #126114Krásné ráno - samozřejmě, že těsto ze zbytků se povedlo na jedničku.Možná konečně chápu jak se perníkový těsto dělá.:-) Přeju všem krásný den, já jsem si tu už zaběhala za malou, vstávala po sedmé, celou noc jsme spaly jenom napůl, tak jsem zvědavá, jak bude den probíhat.Zatím trochu mrzne a svítí sluníčko.S holkou jsme se ovšem už ráno rafly, protože v koupelně málem bydlí a nosí jediný tričko s výstřihem málem až po kolena.Čeká mě tenhle týden psycholog, psychiatra, zdravotní pojišťovna a nakonec i ten soud, dala jsem si nejpozdější termín podání 9.2.Uf, tak to bude náročné.
Lenka, 07.02.2011 10:55:47, IP: ***.***.212.242, #126122Zdravím všechy, jsem v 28tt a mám strašně depresivní stavy.Mám pocity,že vztah nikam nevede,žárlím,...přítele to strašně otravuje,každý den si říkám, že už zítra se změním,ale nejde to ovládat.Máte někdo podobné zkušenosti???
tralala, 07.02.2011 11:45:41, IP: ***.***.166.229, #126125Holky, pořád dokola. S exem jsem včera mluvila , do baráku mě nechce. A s přítelem jsem se večer chytla, ráno si vzal těch pár věcí, co tu má, a odešel...Co teď s tím??