Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

EvinaH., 10.02.2011 22:56:19, IP: ***.***.180.186, #126439
Nikol,popravdě - po třech dnech nošení dítěte skoro celý den v šátku jsem tak vyřízená,že mám problém i psá.:-) Zato mi jde po dlouhý době se opravdu soustředit na napsaný text.Měla jsem se dát na nějakej namáhavej sport a po nocích jsem mohla vystudovat.:-))
Takhle budu jen ráno rozlámaná a pak protivná na děti, až mě bude vše bolet.
Evzenka, 11.02.2011 9:53:55, IP: ***.***.102.179, #126463
Nikol, neměj obavy. Bude to fajn. V pohodě to zvládnete, jste na to dva. Já jsem sice měla mezi dětma větší věkový rozdíl, ale zase jsem na ně byla fakt úplně sama. Manžel jezdil domů až když byly vykoupaný a připravený jít do postele...
EvinaH., 11.02.2011 9:56:32, IP: ***.***.180.186, #126466
čaute, jakpak dneska depkaříte? Já děsně. Motám se po bytě, venku hnusně - normálně tenhle termín nepoužívám, ale dneska je to oproti včerejšku teda děsný počasí. Malá tu lítá, rozhazuje všechno, já lezu za ní a sem tam něco uklidím.No - idylka.
Nikol , 11.02.2011 14:08:14, IP: ***.***.105.49, #126491
Ahoj Evi, ja jsem v praci, neni skoro do ceho pichnout, takze to neutika a nejradsi bych sla domu k tem mejm dvema chlapum. Malej nam spal do ctvrt na sedm, takze jsme z toho meli s manzelem Vanoce. Ale stejne bych si sla ted zase klido lehnout a zdrimnout si, hlavne ted po obede. Kamaradka v praci udelala dort, kterej je gluten free, mliko free a jeste neco free, ale je dobrej, takze jsem se jeste dorazila tim.

Evzenko. Manzel dela na smeny, takze taky vecer nebyva doma vzdycky a pak ja po vecer ucim tance, takze my mame na koupani, maximalne dva vecery v tydnu.
Nikol , 12.02.2011 12:04:32, IP: ***.***.97.93, #126553
Irco, takovou babicku ti zavidim, ja mela taky super babicku, ale bohuzel umrela hodne mlada. Je mi nekdy lito, ze nemuze videt moji rodinu. Navic si vzdycky prala navstivit Anglii, a kdyz jsem zila na Malte, tak za mnou priletela, moc se ji tam libilo a vzdycky rikala, a ted se prestehuj do Anglie. No me by nikdy nenapadlo, ze se nakonec v Anglii usadim.

Jinak malej ted spi, az se probudi a naji, tak pujdeme cela rodina do mesta, je nadherne, slunicko sviti, teplo jak na jare. Nic dneska nemusime, tak budeme akorat behat v parku. A zitra kafe s kamaradkama. V pondeli uz tady bude tchyne, tak se tesim, jak ji pak ve ctvrtek vrznu malyho a budu dospavat.
EvinaH., 12.02.2011 12:28:49, IP: ***.***.180.186, #126555
Náš drobek má horečku, takže já jto mám asi jasný pro dnešek. není už mi tak absolutně nanic jako včera,ale veselo mi teda není.Vzbudila jsem holku, že bude muse do krámu, byla na mně protivná, že je teprv půl osmý a ona si chce odpočinout, tak zalezla a chrápala do půl dvanáctý.A to šla spát v devět! No, co to po ní chci,přece šla předevčírem 3 km pěšky! Že já se šátkem a 10kil. dítětem taky, to se nepočítá.Tak ať si tu papá zbytky chleba, koza jedna, aspoň ušetříme.
tralala, 12.02.2011 15:17:33, IP: ***.***.166.229, #126561
Ahojky holky, tak dneska jsem se byli podívat na kočárky. Nejdřív jsme se mrkli na teutonii, kámoška mi ji doporučila, když mi ale řekli, že set vyjde tak na 30tis., tak se mi přestala okamžitě líbit. Asi půjdu do toho x landeru, byť mi trochu vadí, že nemá přehazovací rukověť, což u sporťáku bude možná chybět, ale dítě zas bude mít větší přehled, když bude koukat po směru. No, kočár jsme zatím ještě nekoupili, ale pár oblečků a blbostí ano. Jinak plánujeme jít dneska s přítelem do kina.Jak se to dozvěděla holka, tak začala řvát, že chce být večer se mnou a vydírat. No, vydržela hůtat hodinu..no nervy, měla jsem, co dělat, abych se udržela a nepřizabila jí....
Lenka, 13.02.2011 11:29:52, IP: ***.***.212.242, #126622
Odešla jste nějaká v těhotenství od přítele? Nevím zda mám překousat jeho absolutní nezájem o mne,jestli se to třeba s narozením mimča srovná...nespíme spolu,nekomunikujem,jsem uplně v....nevím zda se mám sbalit a jít,mám pocit,že by se mu ulevilo,ale nevím zda toho pak nebudu litovat...i když vlastně asi ani není čeho.
EvinaH., 13.02.2011 11:32:06, IP: ***.***.180.186, #126623
Lenko, Luluna odešla, přečti si její starší příspěvky...co tak vím, nelituje...
Nikol , 13.02.2011 11:47:29, IP: ***.***.97.93, #126624
Ja se dneska probudila s bolenim v krku, tak me to trochu otravilo, ale manzel me nechal dospavat. Akorat nas malej spat proste rano nechce, ted nam konecne na chvili usnul. Ja jsem si zabala aspon nejaky veci do porodnice, ted akorat potrebuju vyprat oblecky na miminko a vyzehlit je a budeme pripraveny. Taky jsem trochu prerovnala malyho skrin, sice tam neni misto, ale nejak tam miminkovo veci nastrkam. Chci projit hracky a vyhazet, to co si myslim, ze stejne nebudeme potrebovat. Teda vyhazet, dam to na charitu.
Az budu venku, chci koupit lahev slabsiho vina a cheesecake a hotovou cinu pro manzela k Valentynovi a pak mu vecer napustim vanu a nazenu ho relaxovat. Snad se mi to povede uskutecnit. Pranicka nedelame, takze nic neocekava a hlavni darek dostane s dvoutydennim zpozdenim. :-)
A co vy, jak valcite o nedeli?
Dneska neni tak hezky a mam pocit, ze mrholi, ale stejne se tesim ven.
EvinaH., 13.02.2011 12:58:37, IP: ***.***.180.186, #126631
tady sněží a ven stejně nemůžu, malá má 38,1.Navíc mi psala kámoška, že viděla,že pronajmou tady 2+1 i s energiema za 4000, ale už u toho bylo napsáno Pronajato.Tak mě trochu otrávila.
Irča, 13.02.2011 14:30:26, IP: ***.***.57.213, #126638
No, Tralala, třeba ten můj Deltim nemá přehazovací rukojeť, ale dá se otočit korbička a pak i ta sportovní nástavba po směru i proti směru jízdy. Tutéž možnost má tuším i právě ta Inglesina o které jsem mluvila. X-lander to nemá, ale jestli se Ti líbí, tak bych to zase až tolik neřešila, uvidíš...
EvinaH., 13.02.2011 16:15:48, IP: ***.***.180.186, #126651
tak u nás teplota 39,5, Paralen máme jen pro dospělé, zkusilajsem ho spolknout já, jestli přejde do mlíka a nic.Tak jsem poslala holku vypůjčit ten dětskej, lékárna je otevřená až v úterý.Pít prcek nechce, takže jen ležíme a kojíme, celou noc, celej den.Ve dne mi to nevadí, čtu si, akorát mi malá kroutí druhou bradavkou a z toho teda rostu.
Irča, 13.02.2011 21:21:58, IP: ***.***.63.232, #126662
Ale můžeš to nějak načtvrtit, ne?? Teda logicky, kdyz je to 500, tak kdyz to rozctvrtis...Tak se brzy uzdravte.
Tereza, 13.02.2011 22:13:59, IP: ***.***.70.145, #126666
Ahoj, je mi 34 a otehotnela jsem zcela neplanovane, z cehoz se mi rozjela slusna depka. Deti jsem nikdy mit nechtela, partner me premluvil, at si to nechame. Nemam k tomu vetrelci zadny vztah, mam pocit, ze me a moje telo "to" jen nici. Predtim jsem byla vesela a bezstarostna, ted neustale brecim. Jsem v 8tt. Nevim, co si pocit.
        Předchozí   1 .. 149150151152153154155 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.