Diskuse - Deprese v těhotenství
Irča, 22.01.2011 20:11:40, IP: ***.***.63.232, #124283Jo, opravuju se, tak tu AJ taky neudělám, to doplňování slov a těch přebytečných slov apod. to by ještě jakžtakž šlo, ale i tak to asi stačit nebude, ale ti autoři a jejich hrdinové a kdo byl dřív a kdo později, tak to jsem úplně mimo mísu a u těch osobností znám jenom toho Davida Camerona, to je dost blbé, co?? Takže se asi nemusím trápit. Jo, něco si z té historie přečtu, ale víte, jak je to učení s dětma, to není jako když na to má člověk fůry času.
Nikol , 22.01.2011 21:12:05, IP: ***.***.97.93, #124290Irco, po veceri na to kouknu, ale ja testy z AJ v CR nesnasim, ja jsem je odmitala delat i v personalkach, proste jsem tam prisla a rekla jsem, ze pokud chteji vedet, jak jsem na tom s anglictinou, ze muzeme cely pohovor vest v anglictine.
Jinak pripravili jsme ty hracky pro malyho, az se probudi, tak prisel a udelal wow. Nadsenej a pak upekl v troube plysovyho pejska, asi jsem mu nejaky ty geny od kocovnych tureckych ciganu prece jenom predala. Dneska stavel komin z kostek a u toho je pocital, dosel az k sesti. Myslim, ze docela dobry na 18 mesicni dite.
EvinaH., 22.01.2011 21:46:07, IP: ***.***.180.186, #124294ahojky, Nikol, kašli na počty, hlavně, že si malej poradí s troubou a bude vědět, kde sehnat něcod k jídlu - to je pro život podstatný.:-))
Jinak - mně tu malá skákala div ne po hlavě, děsně vyváděla, kňourala, nechtěla jídlo, nechtěla nic...Tak jsem ji vzala do šátku a vyrazila na dvě hodiny ven, cestou zpátky jsem s ní už tancovala a skákala, aby neřvala, asi jí byla docela zima...Pak slupla k večeři kuřecí maso - div ne i moje... Tak doufám,že dá v noci aspoň trochu pokoj. Fakt je, že jsem z toho kraválu tady už nemohla a vzala si půlku diazepamu.Ale v tom lese ... absolutní ticho.Pak mě ten prášek štval, protože jsem byla děsně ospalá.
EvinaH., 22.01.2011 21:48:30, IP: ***.***.180.186, #124296Popravdě - zdá se mi,že můj problém buď není deprese, nebo toho prášku beru málo. Napřed jsem si chvíli přišla taková srovnaná, ale teď ho naprosto nepociťuju.Jediný, co fakt zabírá, je ten diazepam. to se i bavím s bývalým v pohodě.Normálně se pozoruju a říkám si, hele, vždyť my se spolu normálně smějeme atd...
Nikol , 22.01.2011 22:13:35, IP: ***.***.97.93, #124298Irco, ten test je super, skoda, ze se to neda studovat pres internet.
Jinak necitim deprese, ale citim se dost dole jak fyzicky, tak psychicky, ale spis je to z vycerpani a ted jeste k tomu jsem nastydla. Ale jak rikam, depka to neni.
tralala, 23.01.2011 10:15:15, IP: ***.***.166.229, #124316Ahojky, já měla včera dobrou náladu. Kámoška mi tady řekla, že bych mohla od exe žádat nájem za auto - v adekvátní výši dle sazeb půjčoven a taky mě napadl nájem za barák, když ho užívá celej...Nevím, zda mu to taktně nepřipomenout, že bychom se mohli soudit i o toto. A na to prý bych právní nárok měla. Prokazatelně jsem auto neužívala, v baráku nebyla. Nebo ať mi teď na rok nechá auto a vystěhuje se z baráku. A vykompenzovalo by se to.
Pak taky volala máma. Její blbě, má prý tupost v noze, blbě chodí. Chce přijet ke mě. Ale jestli by dojela. Já budu celej den účtovat, tak bohužel nemám čas ani peníze jet pro ni sto´km tam a sto zpátky.. Tak uvidíme, jak se to vyvine..Dneska den nezačal dobře. Ráno jsem vyčetla něco příteli (pořád to samý), tak je naštvanej....
Nikol , 23.01.2011 10:52:15, IP: ***.***.97.93, #124320Irco, no obcas se tady kouknem na nejakej dokument, i kdyz porad preferuju Egypt, nektery programy, hlavne od BBC, treba jak byla postavena Anglie, nebo Kde je pravy kral? apod. jsou fakt zajimavy a ted koukame na dokument Rim nebyl postaven za den. 6 maniku stavi starorimskou vilu bez modernich prostredku, je to husty.
Takovej urcitej rozhled mam. Jinak jednou jsem cetla knizku a byla tam zminka o historii Polska, ale upozornuju, byl to roman, dala jsem to precist jedny Polce, ktera se tady furt holedba, ze ma z Polska vystudovany dve vejsky, prave tenhle obor, o kterym se bavime a pak jeste neco. A ona mi tu knizku vratila, kdyz ji precetla s tim, ze se naucila nova hitoricka fakta o dejinach Polska, no ja na ni zustala koukat s otevrenou pusou.
Irča, 23.01.2011 11:17:33, IP: ***.***.63.232, #124324A ty otázky bys věděla, myslím přímo z toho testu, přiřaďte k hrdinovi autora a ke knížce autora?? A taky to, kdo byl dřív??
EvinaH., 23.01.2011 14:49:50, IP: ***.***.180.186, #124336čaute - jsem totál vyřízená.Včera jsem měla malou venku v šátku tak dvě hodinky,trochu jsem i skákala a točila se...V noci blbě, bylo i blinkání...Ráno - tak mě bolí nohy a za krkem,že nemůžu ani ležet v posteli.Zkusila jsem zahřívací mastičku - je na všechno, snad i na revma - a nic.Zkusila jsem hodinovou koupel v horké vodě - a nic.Dear ex je někde v nedohlednu a holku nebaví si hrát s mladší holkou.Řekla mi to a já myslela, že ji normálně zbiju.ONO JI TO NEBAVÍ!
Dnešek nějak přežiju, ale jak budu vypadat zítra až ona bude ve škole...Nechci ani domyslet.
tralala, 23.01.2011 15:56:42, IP: ***.***.166.229, #124337Hoj, asi mě to čeká taky. Sama se dvěma dětma... a jejich otcové se budou o ně rvát ...Ráno jsem něco vyčítala příteli - pořád to samý - že nic neřeší, že by mi mohl přispívat na nájem, odpověď ta samá, platí si svůj byt. Houknul na mě, pak jsem vybuchla já....chce zas odejít, asi fakt odejde - do svýho bytu.....Za chvíli přijede máma. Chce být u mě, brácha ji sem veze, já pojedu kousek naproti....Tak tu budeme samy. V 19h příjde holka od exe....Zítra musím s mámou k doktoru, snad ji tu vezme, když tu není hlášená...Asi by bylo nejlepší bydlet chvíli jen s mámou a s holkou a vymanit se z těch vztahů z chlapama...Stejně s nima neumím žít...Potřebuju nutně time-out ..od chlapů...
Nikol , 23.01.2011 17:17:58, IP: ***.***.97.93, #124339Irco, vetsinu toho testu bych dala, ale nevim, jestli by mi to stacilo.
Tralala, fajn, to je sice hezky, ze si plati najem ve svym, ale energie bere u tebe, takze by mel prispivat, to at se na me nezlobi. Ja jsem si taky platila svuj byt, kdyz jsem se nastehovala k ted uz manzelovi, ale tady jsem bydlela, takze bylo fer prispivat penezma a sama jsem to navrhla. Asi by to bylo nejrozumejsi, byt chvili sama, zvlast kdyz muzes mit mamu u sebe. Me ti tak nejak napada, ze tvuj pritel souhlasi s tim, aby ses nastehovala k exovi do baraku, protoze si mysli, ze prestanes otravovat jeho, aby prispival, ale je to jen muj osobni nazor.
tralala, 23.01.2011 18:47:18, IP: ***.***.166.229, #124343Ano, Nikol to je i názor mých kamarádek taky. Když jsem vydělávala a nebyla těhu, tak jsem to neřešila. Možná chyba, moje. Prý kupuje jídlo, ale to já taky a ještě kupuju holce hadry a příspěvky do školy. Máma je tady, to je fajn. A přítel prřišel taky, to je spíš minusový pro mě. Měl jet radši do svýho bytu. A za chvíli přijede holka, aspoň něco pozitivního...
Irča, 23.01.2011 19:46:56, IP: ***.***.63.232, #124345Jinak nevím, Tralala, jestli život bez mužů je lepší, podle mne není. Nedovolím si tvrdit, jak byste měli mít co vyřešeno. Podle mne byste měli zkusit to společné bydlení, přijde mi to logické a správné hlavně vzhledem k miminku, ale jak to udělat, na to už radu nemám. Stejně nakonec to rozhodnutí musíš udělat Ty a i Ty za to poneseš důsledky, ať se to vyvine tak nebo onak. Třeba by bylo fajn, kdyby on prodal byt a koupili jste si něco společného, ale nevím, jestli máš nějaké finance a jak by se to dalo uskutečnit a tak. Škoda, že nemám dobrou univerzální radu.
EvinaH., 23.01.2011 20:24:49, IP: ***.***.180.186, #124347čaute, já nohy rozchodila venku s malou a v pět přišel ex.Ptala jsem se, co ekzém, jestli už ví, kde to chytil, nebo bude zas obviňovat nás.Prý se jen PTAL, aby to zjistil.No, jsem ze školy ňákej pátek, ale TO BYCH SNAD POZNALA, že se ptal,ne? Hele, normálně jsem se zavřela na záchodě a řvala fakt z lítosti, ani ne ze vzteku...Pak řvala malá, vylezla jsem a chvíli jsme luštili všichni i s malou křížovku.On skládal puzzle.Dali jsme si všichni čaj a vykoupali jsme spolu tu nejmenší.Pak měl telefon ohledně koní - vyšlo mi z toho, že plánuje nakrýt kobylu.Cizí hovory se nemaj poslouchat, ale až bude chtít půl nákladů na cestu za malou, vzpomenu si, za co utrácí.Malinké dala ta větší kaši a já se zamkla na záchodě a řvala dál.Že už to jako nedám být sama s dítětem zas odmalinka, co jsem za krávu, že se mnou nikdo nevydrží...tak to mi běželo hlavou.A že mu řeknu, že k psychologovi s ním nepojedu, jen sama, nechci, abyse o mně z testu něco dozvěděl.No, PSYCHO.A úplně vidím, jak tenhle stres cvičí s tou malinkou.Vše si vynucuje kňouráním, řevem, mám výčitky, ale...leze mi teď dost na nervy a holce taky.Asi potřebuju někam vypadnout.
tralala, 23.01.2011 20:38:56, IP: ***.***.166.229, #124348Bydlet zkoušíme, a vidíte, jak to funguje... Byt svůj prodat nechce, prý je to jeho jistota. Čeká až mě ex vyplatí a pak prý si pořídíme něco společnýho svýho....a už mě leze na nervy...začíná mě vadit, že svítí v ložnici a já to budu platit. Takovýhle maličkosti...A byt by se dal samo prodat a koupit v tomhle městě, ale to by se mu muselo chtít..Radši měl jet do svýho bytu, jak říkal...
Jsme tady jak lazaret, holka se sádrou, máma sotva chodí a já s břichem....Jo a holka ho fuckuje, je od ex rozchlámaná, ale tulí se k babi, tak to je fajn...