Diskuse - Deprese v těhotenství
tralala, 19.01.2011 14:32:48, IP: ***.***.106.20, #123865Ahoj Jano, díky za názor. Je to hodně tak, jak píšeš. U přítele mě drží jen mimi. U ex by to byla holka, barák a jistota. Na druhou stranu psycho, který jsem si asi vyvolala sama svým chováním...Ex by mě asi do baráku nechtěl, ale vyhodit by mě nemoh, patří mi podíl. Ale to psycho...
Dnes jsem na zhroucení. Přijedu domu z práce, lehnu si do postele, zadělám žaluzie a budu spát a spát...a mám hrozný myšlenky...
Jana, 19.01.2011 14:46:39, IP: ***.***.5.64, #123871Vyspi se v klidu a zkus hodit všechny zlé myšlenky za hlavu.Jak tu mockrát psala Irča,tak ono to nějak dopadne a nakonec to stejně život sám vyřeší.Netrap se tolik,vždyt jsi opravdu jen utrápená a radost ze života Ti kalí jen samé starosti.Zkus si před spaním představovat něco hezkého a na tu mizérii nemyslet.Víš,možná by bylo dobré si s ex manželem sednout a všechno si zkusit vyříkat.S přítelem jsi to už dělala a nic to nepřineslo,jen jsi rozhozená,tak to zkus i s ex manželem,třeba Tě překvapí,ale je tu i možnost,že prostě a rázně řekne,že tě v baráku nechce.Každopádně za pokus to stojí,nic horší ho se stát nemůže než to,že budeš s mimi sama a to určitě také zvládneš,je spousta žen,které mají 2 děti a jsou sami.Prostě nic hrozného Ti nehrozí at to dopadne jak chce.Neboj se a zkus si plánovat život podle toho jak chceš Ty.Snad se trošku uklidníš a bude lépe,takhle lítáš ode zdi ke zdi.Přeji Ti at to všechno dopadne pro Tebe co nejlépe a hlavně trošku klidu.Jana
EvinaH., 19.01.2011 17:14:08, IP: ***.***.180.186, #123909Jani, krásně napsáno, myslím,že jsi moudrá žena. I když - moje zkušenost je taková, že zkusit si promluvit s mužem rovná se ... mluvit a on znechuceně koukat.:-)
Možná by tralala pomohlo nějak uzavřít ten předchozí život, prodej toho domu a rozdělení peněz za něj - neměla by strach o peníze a věděla by, že to, co bylo...už bylo a život jde dál. Zvláštní - poslední věta je fráze, kterou z duše nenávidím asi devět let.:-)
tralala, 19.01.2011 17:31:59, IP: ***.***.166.229, #123912Exe už jsem asi dvakrát o schůzku požádala, ale nechce. Prý komunikace ano, ale jen SMS a nebo mail. Proč asi? Před chvílí jsem se domluvila s holkou, že přijedu do baráku. Teď jsem si od něj přečetla mail, že bude lepší pro klid nás všech se nescházet ....Ale za holkou pojedu, slíbila jsem ji to....
EvinaH., 19.01.2011 17:45:26, IP: ***.***.180.186, #123916tralala - on možná má ve svém postoji jasno.Odešla jsi a on chce, aby to zůstalo ukončeno...A možná má pravdu - měli byste si možná zachovat odstup aspoň na chvíli.
tralala, 19.01.2011 17:54:31, IP: ***.***.166.229, #123919 Ze začátku prosil on.Já byla tvrdá, nekompromisní... Pak půl roku pauza/ odstup, neviděli jsme se.... Teď, když mám problémy s přítelem, řeším bydlení, tak zas chci přijít s prosíkem já...Pořád musím jednoho chlapa nahrazovat druhým...Brácha mi to taky říkal, že jsem si měla dát po rozvodu time-out od chlapů....
Odkud jsi Evino?? A Ty Jano??
Evzenka, 19.01.2011 17:55:08, IP: ***.***.15.44, #123920tralala.... nemůžeš vrátit minulost a to tě teď deptá, zároveň nejsi spokojená s tím, co máš teď a to tě taky štve....točíš se pořád v kruhu. Myslím (je to jen ale můj názor podle tvých příspěvků), že i když se z toho kruhu dostaneš ven - tj. odejdeš i od přítele a zůstaneš sama s 2 dětma, že spokojená taky nebudeš. Podle mě se hlavně teď potřebuješ dostat do pohody, protože jakákoliv změna v tvém životě pro tebe teď bude znamenat hroznu psychickou zátěž.... Ty se musíš teď z toho všeho nějak vyhrabat.....nastěhovat se zpátky do baráku k ex ti na psychice podle mě moc nepřidá...
Irča, 19.01.2011 18:05:24, IP: ***.***.63.232, #123924Asi máš recht, Evženko. Taky by byla varianta se nastěhovat k příteli s tím, že by to bylo jen na dobu, než se vypořádá majetek.A prostě se dohodnout tak, že je to jen dočasné a pak byste si pořídili nějaké společné rozumné bydlení. Barák by bylo rozumné prodat a zbytek peněz si rozdělit. Chápu to tak, že by to vyhovovalo i holce, ex Tě ve svém, životě něchce a aby Ti nedělal nějaké hnusné naschvály, nejsi psychicky v pohodě a když se složíš, co pak? Tudíž uzavřít kapitolu EX a pohnout se z místa. To ale ostatně plus mínus říkám pořád. Tu kapitolu EX uzavři rozhodně nějak, tu kapitolu přítel bych nechala otevřenou, např. i s ohledem na to jak se bude chovat k Tobě po porodu, jak se bude chovat k dítěti. Nakonec si byt můžeš pronajmout a odejít od něj tak jako tak vždycky. A nebo prostě dělat mrtvého brouka vyčkat, že se uvidí. Prostě ostatní neřeší, neřeš taky. Jen tu právní stránku, tu posunout nějak musíš. Myslím, aby Tě EX neobral.
tralala, 19.01.2011 20:01:15, IP: ***.***.166.229, #123943Já byla teď v baráku..Teplo v krbu, pes mě vítal...pohoda..ex navenek klidnej, uvnitř asi vřel. Žádala jsem ho ať ś ohledem na holku je v klidu, tak byl.Trošku jsem zavtipkovala a trochu se i pousmál.No, asi mě nechce, ale pohovořit bych si chtěla..chci mu říct o bydlení, že mi končí nájemní smlouva a že se asi nastěhuju..chci vidět jeho reakci..napsat mailem by bylo asi jednodušší, ale neviděla bych tu reakci. A přítel? Dnes se vůbec neozval. Já mu ráno psala, ať promine..NIC..asi zvažuje a přemýšlí, co jsem mu řekla...o dítěti, že nemělo... bejt a tak...jsem hrozná, vím, vím...
Nikol , 19.01.2011 20:44:30, IP: ***.***.97.93, #123946Irco, prvni scan se dela ve 12 tydnech, takze 6 tydnu. Jinak me vyhovuje anglicky zdravotnictvi, co se tehotenstvi tyce, protoze me nikdo nebuzeruje a pokud neni duvod, tak me nechavaji zit. Jinak budes se divit, ale neni to zas takovy rozdil od ceskyho zdravotnictvi. A mimochodem, kdyz jsem to probirala s kamoskama, tak ty svorky jsou lepsi nez jenom stehy, jizva je rovnejsi , akorat je problem je vyndat. Ale kamaradka, ktera byla na nekolika operacich, rikala, ze svorky jsou super, jizvy ma lepsi, nez ty, co ji delali bez svorek.
Ja taky nejsem nakupci typ, ale jsem proste po roce neodolala, malej chodi zasadne v sekacovym. Manzel deti znackovy obleceni po brachovi, kterej jako byvaly model si potrpi na nejlepsim a hlavne trendy obleceni a stary dava manzelovi.
Jinak kousek od Drazdan je zamek, kde se tocila Popelka s Travnickem a Safrankovou a budou tam mit od podzimu stalou expozici, takze me to taky laka, navic od nas je to do drazdan bliz, nez do Prahy.
Irča, 19.01.2011 21:10:02, IP: ***.***.63.232, #123953No, já mám jizvu na pohled překrásnou, horší je to uvnitř. Dneska mne to v místech jizvy pěkně bolí, doufám, že se mi začínají dělat nějaké pěkné srůsty. Jak Ty to máš, Evino? Necítíš nic? Gynekoložka si pochvalovala, jak to mám krásně srostlé i zevnitř a že bych klidně i jedno dítě ještě mohla mít, už do toho nejdu, taky nemusím být pozašívaná na sto způsobů.
Myslíš určitě Zwinger, tam já bych jela taky. Uvnitř je velká obrazárna, obrazy od Remrandta , Tiziana a Raffaelova Sixtinská madonna. Je to něco jako německý Louvre, o tom jsme s manželem mluvili, že bychom tam jeli, ale že bych se honila po obchoďákách? Já jsem v tomhle jako chlap. I do krámu s jídlem chodí manžel, já to nenávidím, pořád remcám a manžel je vzteklej, že ho honím. Je to gurmán a vyžívá se v tom. Tak beru, co nakoupí, když ho to baví...
Nikol , 19.01.2011 21:10:54, IP: ***.***.97.93, #123954Tralala, ja souhlasim s tim, co napsala Jana. Taky si myslim, ze nechces ani jednoho, ale bojis se byt sama s miminem. Budes to muset rozlousknout a bude to jen na tobe. Ale mozna by bylo na nejakou dobu dobry, kdyby jsi udelala to, co navrhovala holka, ty, ona a tvoje mamka, zkus to udelat po porodu. Tedy pokud tvuj pritel odejde. A az se szijes s miminkem, mozna uvidis trochu jasneji, jak to chces dal.
Irča, 19.01.2011 21:12:49, IP: ***.***.63.232, #123955No, Tralala, já Ti to nastěhování radila z právních důvodů, určitě bys u soudu měla lepší postavení, ale podle toho, jak jsi teď citlivá. Mám pocit, že to nedáš. Abys nezkolabovala. Zřejmě v tomhle proti Tobě nebude stát jen manžel, ale i holka, soudím podle toho, co jsi o tom psala. Zase za zdraví to nestojí se mi zdá.
Nikol , 19.01.2011 21:25:25, IP: ***.***.97.93, #123957Irco, Tralala psala, ze pritelovo byt neni ve stejnem meste, jestli se teda nepletu. To si myslim, ze by ji na psychice nepridalo, navic by musela nejak vozit holku do skoly. Takze ja si nemyslim, ze nastehovat se k priteli je reseni, tedy pokud je z jineho mesta.
Jinak ne, ten zamek se jmenuje jinak a byl pouzitej jenom na exteriery, je o tom clanek na novinkach v cestovani, jukni na to.
Me dneska boli desne hlava, asi pujdu spat, manzel mel taky hrozny den, tak tady ted strili na pocitaci. Mam pocit, ze se mi miminko nevejde do bricha a sotva dycham. Ale jsem dneska nebrecela ani jednou. Znamy se v noci ve tri hodiny narodilo mimco, skoro petikilovej macek, Porod trval 12 hodin.
Irča, 20.01.2011 8:05:29, IP: ***.***.63.232, #123970Jako dlouhodobé řešení by to být nemohlo, ale spíše jak z toho, když Tralala nemá na nájem a v baráku by se z toho zhroutila.
A co vlasntě dělá Tvůj manžel, Nikol??Já dnes teda měla noc, malý se snad budil po hodinách. Podle mne to určitě není hlady, ale malá je nastydlá, tak něco možná chytl od ní nebo ho už trápí zuby nebo čert ví co. A s malou je to taky fuška, ona mi vůbec nedovolí nic, pořád jen chce, abych si s ní hrála a hrála. A to třeba ťapeme se zvířátky hodiny a hodiny, uff. Do toho malý chce houpat na koleni. No, je to síla. Ráda bych malou dostala do školky od září, ale jestli se to podaří, to netuším. Je to teď dost složité, jak jsou ty školky přeplněné,