Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

EvinaH., 16.01.2011 13:36:24, IP: ***.***.180.186, #123347
no, hele, já brečela před tím, než jsem brala antidepresiva mockrát - třeba celej den a celou noc - až jsem z toho dostala zánět spojivek.A jak jsem je dostala, jakoby mi to brečení zarazily.No, ale tuhle jsem si přečetla ten Koncept kontinua a ještě se smála,že z toho mají lidi smutný stavy a deprese, pak přišel ex, trochu jsme se bavili a já jsem pak v noci brečela, že jsem se sama divila. A včera to ještě přetrvávalo.Dneska jsem měla jen vztek na to dělání věcí dokolečka. Ale - malá už spí skoro dvě hodiny a velká za chvilku přijede od dědy, takže...už jsem zase docela O.K. a ten nepořádek - co šlo, jsem posbírala...Na zbytek kašlu.
Irča, 16.01.2011 13:37:01, IP: ***.***.63.232, #123348
Já jsem dnes hotová taky. Malý se v noci vzbudil asi šestkrát, naposledy v 6,30 a to už neusnul. Pak jsem vstala, převlíkla všechny postele, šla žehlit, abych měla v prádelně kde věšet, pak jsem nahoře vytřela, pak jsem pomáhala manželovi s úklidem stromečku, většinou ho totiž necháváme do mých narozek, pak jsem šla věšet, do toho dělat oběd, ani nic zvláštního, jen kuřecí maso s hotovou omáčkou, víc bych stejně nestihla a do toho zazvonila kamarádka s manželem, že jsou kus od nás a jestli se nemohou stavit. No, normálně bych byla nadšená, ale dnes zrovna se má na mne snad po 2 letech přijít podívat moje kámoška, ta děti nemá, že půjdeme ven. Teď jsem si sedla a skoro raději než návštěvu, která tu bude co by dup bych to zalomila, zavírají se mi oči. UFF.
Nikol , 16.01.2011 21:57:45, IP: ***.***.97.93, #123389
No ja jsem akorat vyzehlila, pak se mi malej probudil, takze jsem zavolala tchyni, vyexpedovala jsem malyho, sla do mesta a nejak porad zapominam, ze uz nemuzu chodit rychle, zaprvy to neudejcham, tohle mimco mi snad lezi na plicich a navic, ted kdyz jdu rychle mam kontrakce a krece v brise a zadku. Sly jsme do nove kavarny, tam si Polska obsluha myslela, ze jsme Rusky, asi protoze jsem mela vyvalenej pupek v tesnym tricku, ale ja nevidim duvod, proc nosit volny trika, jenom protoze jsem tehotna, tak jsme hodily dortik a kakao a sly jsme se podivat na vyprodeje, no ja si koupila dreveny pantofle a jedny znackovy saty ala 70. leta a jeste jsem to neukazala manzelovi, ted prisel z prace, asi az zitra. Ale nejak me boli hlava a dostala jsem od nej vynadano, protoze pry dost nejim. A nemuzu mu vysvetlit, ze nemam na nic chut a je mi ze vseho spatne. Asi pujdu za chvili spat.

Jinak Irco, ty jsi normalne superzena, ja bych klido odvolala i navstevu, kdyz chci spat, tak nema nikdo sanci.
tralala, 16.01.2011 22:38:41, IP: ***.***.166.229, #123395
Tak jsem tady chvíli nebyla a to je aktivita, co se příspěvků týká. Dnes jsem byla u bráchy a v kruhu rodinným jsme slavili narozky. Brácha, jeho přítelkyně, přítel a já. Celkem OK. Pak jsem vezla holku k ex. Prolezla jsem barák, chodil za mnou jak pes a kontroloval, co tam chci. Řekla jsem, že si příjdu něco ušít na stroji a on na ta, ať si ho odvezu a já, že ho nemám kam dát... Byla jsem navenek v klidu, uvnitř rozhozená. On vytočenej. Z ničeho nic povídá, že zavolá na PČR, že ho napadám. Holka byla na nervy... Já říkám, že jsem ji slíbila, že se nebudeme hádat, tak ať toho nechá. No, je normální??Holka mě prosila, ať radši odejdu... Asi potřebuju se občas přesvědčit, jakej je to k**tén, aby mě ta nostalgie po něm přešla....
Irča, 17.01.2011 8:04:58, IP: ***.***.63.232, #123423
Tak já se dneska výjimečně docela vyspala, že sice malej už 6.30 byl vzhůru s tím, že asi 4 krát, ale pak ještě zabral do půl osmé, Tak výprodeje, jo? No, taky bych si měla něco koupit, ale tady to je s těma výprodejema nějak nevalné. Akorát jsme ve slevě koupili malé bundu na lyže na příští rok, ta původně stála nějakých 1299 Kč a slezla na 799 a ještě jsme chytli nějakou další slevu, tak nakonec byla za 720. Švagrová teď byla na nákupech v Drážďanech, prý se to fakt hodně vyplatí, není první, od koho jsem to slyšela, ale že bych se zrovna chtěla hnát do Drážďan, taková parádnice nejsem. A kdybych tam jela, tak spíš za památkama, než za nákupama. Ono se tam dá teď docela fakt dobře dostat, jak už skoro celou cestu jede člověk po dálnici. A zřejmě je to populární, protože prý v obchoďácích jsou nápisy v češtině. Já včerejšek docela přežila, ale jsem zjistila, jaké mají ti bezdětní zábavu. Myslela jsem, jak si budeme povidat, ale kámoška u nás v parku pořád hledala nějaké kešky. Je to taková zábava, že existují nějaké stránky geokešing, com, no je to vše z AJ, já to tady komolím, ale to je fuk pro vysvětlení. A tam je napsané, kde jsou tyto krabičky schované a lidi je pak pro zábavu hledají a zapíší se tam, jako, že už tu byli a taky se zapíší na netu. No, jak říkám, zábava pro svobodné.
Irča, 17.01.2011 8:07:22, IP: ***.***.63.232, #123426
Jinak ten Tvůj bývalý, je jasné, že Tě v baráku nechce, nejraději by, abys mu ho přenechala za hubičku, to je nad slunce jasné, ale vyhrožovat Ti policií, to je teda dost ubohost.
EvinaH., 17.01.2011 8:31:37, IP: ***.***.180.186, #123430
ahojte, tady mrzne a svítí sluníčko.Ta zábava pro svobodné,Irčo, o tom jsem už něco slyšela, no s mým orientačním nesmyslem by mě to nebavilo ani trochu.Mé kámošky se ani jedna nedostavily, z toho jedna ani neodepsala na netu...
Irča, 17.01.2011 14:18:53, IP: ***.***.63.232, #123480
Tak káždý musí mít asi nějakou zábavu a ona když běhá orienťák, tak je to blízko. Venku je hezky, tak na cvhíli vyrazíme, večer jdeme s malou cvičit. Jo, koupila jsem si na netu super voňavku, paní dostala k Vánocům, jen odstříkla, neseděla jí a prodala jí za půlku ceny. Jsem dobrá obchodnice, co:-)?
EvinaH., 17.01.2011 18:39:08, IP: ***.***.180.186, #123521
ahoj, kde všichni jste? Tak já jdu teda dělat vánočku a něco uvařit...:-)
tralala, 17.01.2011 18:51:14, IP: ***.***.166.229, #123522
Irčo, jakou značku voňavky? Také bych něco potřebovala.
Dnes jsem byla zase v baráku, ráno a teď. Stýská se mi tam po tom..... Kdyby nebylo to miminko, tak se tam vrátím HNED. Za ten rok jsem to psycho nějak zapomněla, ach, jo...
Irča, 17.01.2011 19:22:50, IP: ***.***.63.232, #123526
Enigmu. Je to nová vůně od Oriflame, babička koupila novou za 600 Kč, to byla zaváděcí cena a paní dostala v k Vánocům, nesedla jí a nabízela sice už rozbalenou, ale plnou flaštičku a k tomu oriflame roller od 199 Kč, nakonec jsem to vydražila za 350 Kč i s poštou a jsem spokojená, voní krásně, teda mně se ta vůně líbí.
tralala, 17.01.2011 21:15:18, IP: ***.***.166.229, #123539
Dneska mám depku větší. Holka je u Ex. A já s depkou bojuju fest. Řekla jsem mámě do telefonu, že se s tím těhotenstvím nemůžu smířít. Že to dítě nedokážu přijmout...Že nejsem mateřský typ.. Prý kdyby byla nablízku, tak mi dá na prd...Snažila se mě motivovat, že prý až malýho uvidím, že to bude něco jinýho...nebude...vím to...U holky mi to trvalo taky dlouho. Proto jsem radši šla po roce a půl do práce. Teď plánuju ještě dřív...
Irča, 17.01.2011 23:09:46, IP: ***.***.63.232, #123552
Hale, nech tohle osudu, to se nějak vyvrbí, to neřeš. I tak máš hodně co řešit jiného, no ne??
tralala, 18.01.2011 7:36:03, IP: ***.***.166.229, #123568
Taky říkal, že se o dítě sám postará..no to bych chtěla vidět.. Prý nejsou důležitý peníze, klidně se půjde pást a dítě oblíkne do hadrů po sobě hlavně, když bude dítě šťastný,,,,Hodně přehnaný názor. Jaksi si neuvěmuje, že doba je o 40 let jinde..Holka mu to furt říká, že je staromodní...,,Netvrdím, že prachy jsou nejdůležitější, ale důležitý jsou, hlavně v dnešní době....Tak jsme oba hodně jiný, si uvědomuju čím dál víc...
tralala, 18.01.2011 8:52:42, IP: ***.***.106.20, #123586
No,jenže já si nějak nejsem jistá, jestli s ním chci bejt. A brácha mi ráno domlouval, jestli prý si to chci ještě víc pos....., tak ať se do baráku nastěhuju...A já si říkám, že jsem se odstěhovávat neměla...
        Předchozí   1 .. 133134135136137138139 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.