Diskuse - Deprese v těhotenství
Irča, 28.12.2010 16:30:37, IP: ***.***.63.232, #120460Já si myslím, že člověk asi v životě opravdu nachází stejný tip chlapů a vždycky si myslí, že to s tím novým bude lepší a ono ejhle, není. To neznamená, že by všichni byli špatní, spíš jde o to, že každému vyhovuje jiný tip chlapa a toho si pak k sobě hledá. Těžko říct, nevím. Já byla před manželem panna, takže o tom vím opravdu málo, jen tipuju. Já měla jen to štěstí, že jsem narazila na fajn chlapa i když někdy mi taky dokáže lézt na nervy, něčím, záleží jakou mám náladu a tak. Ale děti má moc rád, mně taky, děti mají rády jeho a není to sobec, myslí nejdřív na nás a pak na sebe a to je, myslím, dobré. Taky je pracovitý. A třeba i uvaří, košile si vyžehlí a s malou se nedávno pustil do pečení bábovek, buchet a tak. To teda vzhledem k mé váze není nic moc. Někdy se taky ale hádáme nebo mi třeba něco nevyhovuje, ale to je asi v dlouhodobém vztahu normální. Asi bych jako logičtější brala, kdyby sis to mimi pořídila s EX a tohohle si nechala bokem. Takových žen je, já teda taky s tímhle nemám zkušenosti, ale všichni říkají, že v 8 případech z 10 manželství se nevěra vyskytne a nemusí to být nutně na škodu toho manželství. Ale Ty asi prostě taková nejsi. Třeba já bych to taky nedokázala tutlat, já na sebe povím úplně všechno a vůbec, já mám problém udržet jakékoliv tajemství. A taky, když s tím chlapem spíš, podle mne, většina žen se nakonec do něj zamiluje. To chlapi to mají jinak. Pro ně není problém sex bez lásky, stačí pouze fyzická přitažlivost, což je pro mne jako pro ženu stále nepochopitelné a nestravitelné, ale je nutno to takto brát.
EvinaH., 28.12.2010 17:24:48, IP: ***.***.180.186, #120461tralala - máš naprostou pravdu - stojí za to jen ty děti! Knížka bude určo dobrá,Já byla s dětma venku a pak ještě dole v krámu, celkem asi 2,5 hod. lítání na mrazu a konečně i sluníčku - a vrátily jsme se a bylo mi fajn. I kafe mi víc chutnalo, otevřela jsem Salko a s holkou si z něj uděláme kuličky.
Irčo - holka by prala ostošest, jenže dává moc prášku atd... a já jsem jí to zakázala - vypere jen svoje věci a ost. nechá atd...A náhodou přišla s fajn náladou, šla se mnou dobrovolně ven... A teď žehlí, protože je jí zima. Dobrovolně, normálka.MUŽSKOU RUKU u nás doma nepotřebujeme. Jo, možná tak na ten sex, ale ten bez lásky stojí za nic - mimochodem, co bych dala za to, kdyby zrovna tahle chuť mě přešla! Tak já se mám zas chvíli fajn a přeju to i vám, jdu si udělat ty kuličky, užiju s malinkou ještě stromek a tak...Člověku někdy stačí málo...
Nikol , 28.12.2010 21:15:09, IP: ***.***.97.93, #120488Jo ja jsem po AD taky unavena, ale stejne jako Evinu, me chut na sex nepresla, mam eroticky sny a jsem nadrzena jak stepni koza, ale kdyz dame malyho do postele ani ja ani manzel nemame energii na nic. Chjo. Ja to mela takovyhle i v prvnim tehu bez AD, proste sexualni maniacka hadr.
Tralala ja si tu knizku klido prectu, libi se mi tvuj happy end. :-)
Irco, ja nikdy nemela problem spat s nekym koho jsem nemilovala. Ja jsem vlastne pred manzelem milovala jenom jednoho manika, ale to mi vydrzelo jenom dva mesice a pak jsem ho stejne podvadela se dvema chlapama. Ale byla jsem mlada a svobodomyslna. Manzelovi bych to neudelala, vim, jak horkotezko jsem o neho musela bojovat a i po petiletem vztahu ho miluju, nekdy jen sedim koukam se na nej a rikam si proboha, jak ja jsem mohla najit takovyho uzasnyho muzskyho a rozhodne bych to kvuli nikomu nezahodila, nikdo mi za to nestoji. Ted sedi vedle me a ja jsem se zase na nej zadivala tim svym pohledem a on se na me usmal a ja vim, ze vsechno bude ok. Akorat mi to mozna bude dyl trvat a potrebuju k tomu malou berlicku v podobe zobani pilulek.
Irča, 29.12.2010 14:23:11, IP: ***.***.63.232, #120607Tak vidíš, Nikol, asi jsi ta výjimka potvrzující pravidlo, myslím ohledně toho sexu bez lásky. Asi jsi hodně náruživá:-)) Já, jak říkám, nemám zkušenosti, takže jen co vídím a slyším. A on toho člověk slyší a vidí dost a dost, takže si celkem závěr může udělat. Nakonec i manžel jako chlap říká, že to mají v tomhle chlapi jiné než ženy i když měl taky možnost spát s holkou, protože se mu nabízela ("kamarádka"), ale nešel do toho, takže je to asi taky dost člověk od člověka. Na druhé straně vemte si kolik je prostitutek a prostituti jsou sice také, ale ne pro ženy, ale pro homosexuální chlapy. To už taky hodně mluví samo za sebe. Já bych s chlapem, kterého nemiluju spát nemohla u mne se musí mísit sexuální touha a to, že si toho člověka vážím a rozumíme si spolu. Jak to máte vy ostatní? I když se samozřejmě u všeho říká nikdy neříkej nikdy. Ale k čemu to je dobré, spát s chlapem ke kterému člověk nic necítí? Co bych z toho měla? No, nevím. Mně je dneska smutno, malá s tatínkem jsou na horách a je tu jen moje 82 letá babička a malý, ale ten samozřejmě ještě nemluví a nic. Obdivuju Tě, Evi, že to na té vesnici zvládáš. Mně by bylo hrozně smutno. Myslím, že i pro to je pro Tebe těžší se odtrhnout od EX. Chlapi jsou dost samorosti, ale ženské mají rádi společnost. Já zkoušela si někoho pozvat, ale kamarádky mají většinou muže doma a tak nikdo nemá zájem. Otrava. Taky je otrava, že holčina, co jsem tady s ní 3 roky kočárkovala příští týden nastupuje do práce, malou už má ve školce, tak mám útrum. Budu asi muset někoho odchytnou, nějakou novou oběť, jak tady radím Evině. Jo, sice tady mám ještě jednu holčinu v okolí, ale s ní se na padesátkrát domluvím a nevyjde to ani jednou. Ona je v tomhle dost nespolehlivá.
tralala, 29.12.2010 14:55:19, IP: ***.***.106.20, #120613Ahojky holky. Zprávy dne. Ráno u doktora. Cukrovka není OK, posílají mě do krajský ambulance, kde mají rozhodnout, zda inzulín či nikoliv. Pak jsem jela do toho společnýho baráku, holce pro lyže. Dnes chci s ní jít na sjezdovku (já se budu jen koukat). Ex tam nebyl, do baráku jsem se nedostala. Pak jsem ho potkala a vrátila se. Požádala ho o vydání lyží pro holku. Toto mi odmítl. Pak jsem ho požádala, aby mi dal klíč. Nedá. Mezitím mne vyzval, ať odejdu. Proč bych měla? Je to tam i moje. Prý zavolá na PČR. Tak jo. Vzal mobil a volal (jestli skutečně, nevím). Tak jsem jela na sociálku, že holce nechce dát lyže... Tak mu volali. Slíbil, že je ještě dnes přiveze. Pak jsem jela na PČR to sepsat. Hlavně ohledně toho, že mi zabraňuje přístupu do baráku….Z PČR mu volali, že mi nesmí zabraňovat v přístupu i do vlastního majetku. Do telefonu jim říkal, že jsem ho prý slovně napadla (to si vymyslel. Mluvila jsem s ním velice korektně). Když jsem vycházela z kanclu na PČR, tak už seděl v čekárně….Když jsem přijela domů, tak tam už lyže byly..…Tak, co vy na to? Je normální?
Nikol , 29.12.2010 15:29:37, IP: ***.***.97.93, #120617Tralala, ne tvuj byvalej neni normalni, ale co ti k tomu holka rict, asi zmen pravnika a jdi do neho a uplne nejlepsi by bylo, kdyby si s sebou vzdycky nekoho mela jako svedka. Jinak ti nevim.
Irco, mozna jsem vyjimka, ale ja jsem byla vzdycky spis samotarka, takze me vyhovovalo nemit zadny vztah. Proste jsem si uzivala byt single. Cestovat a zit chvili tady a chvili tam. Jeste pred peti lety jsem rikala, ze nevidim naplneni v manzelstvi a materstvi a ejhle, potkala jsem manzela a vsechno se zmenilo.
tralala, 29.12.2010 15:42:07, IP: ***.***.106.20, #120622Jo, hrabe mu. Asi se z toho všeho zbláznil. Hlavně řešit mamon, to je jeho. Když jsem ho potkala, tak vypadal, že ho raní mrtvice..
Ohledně těch vztahů. Nikol, docela Tě chápu. Já jsem taky spíš založením "singl". Nejradši si rozhoduju o všem sama. Ale vždycky se mi někdo připlete do cesty...Mám problémy se vztahama. Asi žít ve vztahu neumím. S přítelem to taky nebude jednoduchý. Je vyloženě rodinej typ.. Bude mě asi hlídat, moje finance, čas atd...To teda nevím. Jsem vodnářka....Jinak Ex jsem ještě psala o helmu na lyže. Prý přiveze. Nešlo to hned, sakra.
Irča, 29.12.2010 17:36:30, IP: ***.***.63.232, #120652Tohle mne Tralala nepřijde jako mamon, spíš jako osobní msta. Jako žes odešla a nechala ho a tak. Já nevím, řekla bych mu, že za a) ať dá klíče nebo za b) že si dveře necháš odemknout zámečníkem a jemu pak dáš klíč. Ty nemůžeš vyhodit jeho ani on Tebe, takže smůla. Je to patová situace. No, nezávidím Ti to holka. Asi by fakt měl jít na mateřskou ten Tvůj přítel, jinak to nevidím moc dobře, bude Tě štvát, že málo vydělává, možná Ti nebude chtít dát peníze, není na to zvyklý, takhle bys měla trochu navrch, myslím finančně. Ale těžko radit. Fakt nevím.
Mne singl život neláká. Mám ráda kolem sebe lidi, potřebuju je, možná jsem závisla až moc. Nedokážu být sama. Teď, jak je malá s manželem na horách, je mi smutno. Chybí mi kontakt s lidmi.
Irča, 29.12.2010 20:20:00, IP: ***.***.63.232, #120677To by skoro bylo lepší pro Tebe bydlet ve vedlejším městě, co? Ale proč bys jako nemohla žít v tomhle bytě? K čemu ho potřebují, víš to?? Ať si táhne EX k čertu. Jak Ty víš, že jde za jinou? Třeba jde s kamarádíčkama, nakonec není potřeba to vědět, ať jde třeba do horoucích pekel.
Nikol , 29.12.2010 21:20:31, IP: ***.***.97.93, #120683Ale Irco, singl neni o tom, ze bych byla nekde sama, naopak, mmela jsem spoustu kamaradu, nikdy jsem nebyla sama a taky jsem mela treba dva, jednu dobu i tri milence, kdyz jsem mela chut, tak jsem zavolala, kdyz jeden nemohl, brnkla jsem druhemu a navic jsem mela cas sama na sebe. Vikendy jsem vzdycky byla nekde v cudu, domu jsem chodila akorat tak spat.
Evi, asi to tak bude ja jsem taky strelec, manzel je lev, ty mi vzdycky vyhovovali. Asi jsou jedini, kdo me dokazi drzet na uzde. A jinak Irca ma pravdu, prd na to, kam jde na Silvestra, treba fakt jde za kamaradama, ale tebe se bude schvalne snazit vytocit. A jak uz jsem ti psala, i kdyby mel nejakou babu, tak by ti ji spis melo bejt lito, protoze ty uz vis, co je to za h**zla a ona na to jeste bude muset prijit.
Jo mam zanet sedaciho nervu, pry je to bezne v tehu, tak jsem sla k obvodacce, mam cekat az to prejde, netahat a zvedat nic tezkyho, je to krava, vzdyt jsem ji rikala, ze mam 17mesicni dite, jak ho asi mam dostat dolu po schodech a nebo do postylky?
tralala, 30.12.2010 8:51:30, IP: ***.***.106.20, #120719Irčo, díky za názor k Ex. Asi to tak bude - osobní pomsta. Ale už by se to mělo nějak vyřešit. Napsala jsem mu to o tom klíči, jak jsi mi radila. Původně jsem to chtěla rovnou zrealizovat, ale tohle je lepší. Je to jaksi slušnější jednání. Když se on chová blbě, jeho problém. Já můžu ukázat, že jsem lepší.
Jinak s tím přítelem o tom uvažuju, jak říkáš.On na MD. Chtěla jsem původně dělat jen to účto, ale moc firem nemám a není lehký sehnat nový.
Jinak v bytě mě to už začíná hodně štvát, hlavně to zbytečný placení. A taky jsme tam jak sardinky. Máma (když je u mě holka, tak i máma, pomáhá mi s hlídáním) s holkou v pokojíčku, já s přítelem v ložnici. Není to malý (skoro 90m2) ale stejně se tam nějak nevejdem. Přítel pořád žvaní něco o tom přistěhování, ale furt říká, že má ve svém 3+1 tolik věcí, že neví, kam je u mě dá... A ještě k tomu v březnu přibude miminko... Tak asi napíšu Ex, že mi končí nájem, že se stěhuju zpátky..Třeba se něco nekam pohne...
Nikol , 30.12.2010 9:48:19, IP: ***.***.97.93, #120731Evi, jo ke me se taky hodi lvi a lvice jako kamaradky. Rak je muj otec, to nikdy nefungovalo, ale muj syn je rak. Manzel je lev a je to naprosto idealni spojeni, i kdyz jsem se na zacatku bala, on byl hrozne chladny a netecny a ja porad vykrikovala, ze si o nej muzu tak akorat chladit pivo a ze se musel ve lvu narodit omylem, ale jakmile me pustil dal, tak se ukazalo, ze je to pravej lev a to pivo by bylo teply jako caj. Jinak Lvi kdyz se rozhodujou mezi strelcem a dalsim lvem jdou se lvem, protoze strelec je pro ne nekdy velky sousto. Jinak beran se k nam taky hodi, ale musi byt silny, jinak ztratime zajem, ale jako kamaradi nebo kamaradky jsou super. A zase pro lva je to jednodussi s beranem nez se strelcem. Jsme proste postrach zverokruhu. Ale spojeni dvou strelcu je boj kdo z koho, taky jsem to zazila. Byl to masakr, nikdo kolem nechapal a my se bavili, ale nevydrzi to dlouho, jak jeden vyhraje, tak se cesty rozpoji.
Nikol , 30.12.2010 9:55:06, IP: ***.***.97.93, #120732Tralala, napis to s tim najmem, prijde mi to jako dobry napad, hlavne si schovavej jakoukoliv korespondenci s nim, at to mas podlozeny, protoze on jak se msti, tak nevidi moc dopredu a kdyz bude nekde plkat, jak jsi mu vyhrozovala a napadala ho slovne a ty dolozis pisemnou korespondenci, tak jeho ho to bude dost kompromitovat. A tobe to pomuze, protoze si myslim, ze lidi porad jeste koukaji na zenskou jako na hysterku a zvlast, kdyz je tehotna, tak s ni ty homony cloumaji a tudiz, pokud by doslo na slovo proti slovu, tak by se mohli priklanet k nemu.
Tvuj pritel si bude muset uvedomit, ze bude muset udelat kompromis a zbavit se nekterych veci, ktere ma. Ja kdyz jsem se nastehovala k manzelovi, dum byl typicky klucici a postupne se menil na dum, kde bydlel par a ted je to dum, kde bydli mlada rodina, a ze jsme v tom dva plus kk pekne namackany a za devet tydnu bude jeste hur. Ale nejakym zazrakem se sem vejdeme.
tralala, 30.12.2010 9:59:46, IP: ***.***.106.20, #120733K těm zvěrokruhům. Ex je Lev, já Vodnářka. Tak to taky nějak nefungovalo. Dcera je Beran, proto má asi ke Lvu kladný vztah. Ten Lev to s Beranem nějak víc umí. Já jako Vodnářka jsem měla s dcerou trochu problémy (netrpělivě jsem snášela, že se Beran prostě "zaberaní" a nikdo s ním nehne). Ale už se to hodně zlepšilo. Jak jsem jenom s ní (bez Ex), tak je ten vztah čím dál lepší.Přítel je Kozoroh. mimi má být taky Beran, ale myslím, že se narodí dřív - v Rybách...
Irča, 30.12.2010 14:42:49, IP: ***.***.63.232, #120789No, já nevím o těch znameních. Já tomu teda nějaký zvláštní význam nepřikládám. To manželovi rodiče pořád říkají, tamten je tohle znamení, proto je takový a takový a tamten je tohle a proto dělá tohle. Mně se to moc nelíbí být už předem klasifikován jako někdo, protože jsem prostě narozená tehdy a tehdy. Jinak můj muž je býk, já kozoroh, jedno dítě štír a druhé nevím, snad lev, tuším?? Tak jaký z toho plyne závěr?? Navíc, ani jednou jsem nerodila přirozeně, kdyby to bylo na přírodě, malá by šla na svět více jak o dva týdny později a malý možná taky. Takže nevím. Jinak teda nevím, jak se v Egyptě dělal těhotenský test. Já toho zase tak moc jako Ty nevím. Máma teď dostala nějakou knížku napsanou tím naším egyptologem, Miroslavem Vernerem, tak jsem si říkala, že bych si ji mohla přečíst. Jsou tam pěkné fotky. Škoda, že mne manžel tehdá neposlechl a nejeli jsme na tu okružní jízdu, bylo by to moc fajn.