Diskuse - Deprese v těhotenství
Evzenka, 27.12.2010 18:56:29, IP: ***.***.15.44, #120340tralala, ještě jsem chtěla napsat, že tvůj vztah s přítelem mi taky nepřijde moc "zdravý". Já znám většinou jen takový chlapi, kteří když se zamilujou, tak si jdou za svým, jen aby byli co nejdřív spolu s tou svojí....anebo čeká, až porodíš a pak se třeba přetrhne
Evzenka, 27.12.2010 19:12:24, IP: ***.***.15.44, #120341jéžiš, teď to po sobě čtu .....chlapy...
Evzenka, 27.12.2010 19:33:37, IP: ***.***.15.44, #120344u nás si se zprávama neškrtnem ......Animáček na Barrandově má přednost...
Evzenka, 27.12.2010 19:37:36, IP: ***.***.15.44, #120346u nás si se zprávama neškrtnem ......Animáček na Barrandově má přednost...
Evzenka, 27.12.2010 19:49:53, IP: ***.***.15.44, #120348a s tou střídavou péčí je to na dvě strany, někdy to je fajn - když se jedná o 2 rozumný lidi, který bydlí třeba v jednom městě.... spíš znám ale ten druhý případ, kdy opravdu chlap dělá tímhle ženský ze života peklo...
tralala, 28.12.2010 9:21:31, IP: ***.***.106.20, #120402Ahojky, tak jsem dneska v práci. Přítel hlídá moji holku. Tak aspoň něco. I když mám pocit, že je poslední dobou na ní trochu alergický. Ji začíná puberta, tak je trochu drzejší. Odpoledne snad přijede máma, tak budu mít hlídání na další dva dny zajištěný.
Jinak ještě k příteli. Mám pocit, že ten svůj byt nechce pronajmout proto, aby měl nějakou pojistku. Ono ho to vlastně finančně vyjde nastejno. Má si platit byt tam nebo mě přispívat. Takhle má aspoň zadní vrátka. Jinak vážně přemýšlím, že se vecpu do baráku. Prostě tam přijdu a oznámím ex, že se do vypořádání nehnu. Moje máma je z toho v šoku. Bojí se, jak dopadne pak vztah s přítelem a taky, abych to v baráku nervově vydržela. Co vy na to ? Nebo máte nějakej jinej nápad? Taky nevím, jak to bude snášet holka, když nastanou konflikty...Včera jsem se ji ptala, co by na to říkala. Zarytě mlčela....
EvinaH., 28.12.2010 10:07:35, IP: ***.***.180.186, #120410ahojte - mé soukromé peklíčko: Včera se dostavil ex s výbornou náladou ( večer a den předtím nepřišel vůbec) a s nápadem, že dnes přijde, bude si hrát s malou a já půjdu nakoupit, abych si odpočinula.V té chvíli, kdy jeho nápad nebyl s jásotem přijat,začal říkat něco jako:" No, dobrá, teď si nebudem kazit svátky, ale v lednu ..." Na mou otázku čím že to zase vyhrožuje mi řekl, že v lednu půjde k soudu a všechno jim tam řekne.No vida, dřív se s tím chodilo na lampárnu, teď k soudu.Navíc prohlásil:" Jo a tenhle byt potřebujou od května pro sebe".Takže ejchuchu, skončím asi v azyláku, zdávají se mi o tom sny.Napsala jsem ihned starostový, že mi zapomněla poslat informace ohledně bytu a s ním není dohoda - což je pravda, nebýt psychologa,ani by mi neřekl, že mu starosta volal.Vytočila jsem se, jemu napsala, že ať zkusí cokoliv, všechno ustojím a jednou holka o něm stejně bude vědět, co je zač, i když teď před každým dělá pohodáře.Mmch mi to máme tak, že malá, když k ní natáhl ruce, začala řvát.Začalo to tím, že ji nedávno vezl k dědovi, řijeli, řvala.Pak jsme jeli k psychologovi, on ji jen u auta vzal do ruky, že ji posadí do autosedačky a elent jako hrom.Na vánoce ji odnesl v ruce a ona nechce ani do ruky...Je mi jí líto, ale s ním nehnu, on si důvěru nikoho získávat nemusí, přece, že.Jeho totiž lidi milujou takovýho, jakej je.Nejspíš.
tralala, 28.12.2010 10:45:23, IP: ***.***.106.20, #120419Irčo, přítel mi to pořád nabízí, ale je tu problém. Byt je v jiným městě, vzdáleným 15km od toho našeho. To bych musela holku ráno vozit a odpoledne taky a taky by tam neměla žádný kamarády...to by se pro mě hodně zhoršily podmínky ve vztahu k ní...a taky budu bez auta, až skončím v práci...
Irča, 28.12.2010 12:09:10, IP: ***.***.63.232, #120429Chápu a nejde ten byt třeba prodat a koupit si nějaký v tom Vašem městě nebo tak něco? Nebo je to městský byt?? Každopádně, budeš muset tlačit na oba ty mužské a taky asi s právničkou to řešit, Ty přeci někde bydlet potřebuješ. No, není to jednoduché.
EvinaH., 28.12.2010 12:56:18, IP: ***.***.180.186, #120436ahojte - no, nicmoc veselýho... Velká holka včera šla spát ke kámošce s tím, že se vrátí až se jí bude chtít.Super! Ex mi tu včera nabízel tu jeho "pomoc" s tím, že on bude s malou, já půjdu do krámu - a dosud nedorazil.A já spím normálně za živa. Malá kolem mě leze, já sedím s ní na zemi, piju jedno kafe za druhým ... a nemůžu nic, normál spím. Myslela jsem, že když beru AD 14 dní, tak zaberou - no asi zabírají takhle.A pořád si říkám, jak se ještě mám dobře a že se mají lidi hůř a nic platno, malá mi jen leze na nervy, všechno rozhazuje, tahá, pořád na mě leze - normálně ji nosím, tancuju s ní po bytě... Ale dneska stěží žiju. Samozřejmě přijde ta velká, zajímat se búde jen o internet a o to, jestli jsem jí vyprala černý hadry.Mně už teď leze na nervy a to si ji jen představuju. Jestli ve zdraví přežiju dnešek, tak snad už všechno. JE MOŽNÝ, ŽE MI NIC NEBYLO A TOHLE JE DEPRESE Z AD??? To chcípnu.
Irča, 28.12.2010 13:19:05, IP: ***.***.63.232, #120437No, říkají, že někdo může být z AD ospalý nebo unavený, ale že bys z nich měla depresi? To nevím. Já už žádnou únavu z nich nepociťuju, tak nevím. Akorát můžou zmenšovat chuť na sex, to se říká. To je teda dáreček ten Tvůj EX, to Ti teda povím. Bylo by fajn, aby ten soud nějak stanovil, kdy přijde a kdy ne, protože tohle chápu, že je děsná otrava. A holka ať si pere sama. Pračku by zapnout mohla umět a věci si pověsit taky, ne? Aby pochopila, že život není jen samá zábava, ale také povinnosti. Jak jsem byla v Americe, tak ta holka si taky prala a sušila prádlo v sušiče sama a bylo jí jako té Tvé. No jo, chybí jí mužská ruka a dělá si co chce, chápu, že Tě to štve. Ty miminka to je fajn ale jak se říká, malé děti, malé starosti a velké děti, velké starosti. Fakt se těšim, až taktéž dolezeme do puberty, hrůza.
tralala, 28.12.2010 13:48:32, IP: ***.***.106.20, #120442No, žádnýho z těch chlapů nic netlačí. Jinak přítel hlídá moji holku. Píše mi maily, který jsou stručný a spíš kamarádský. Hlavně o tom, co dělá holka. Tak jsem si tak říkala, že jsme těmi kamarády měli zůstat..znali jsme se dlouho..Sex mohl klidně být, ale nic víc. To jsem si včera uvědomila, když jsme večer hráli Kanastu. Uvědomila jsem si taky nedávno, že ho vlastně ani nemiluju....To je, co?? ? A že,když jsem tuhle viděla Ex, tak se mi rozklepaly kolena ( a nebylo to, že bych k němu cítila nenávist)
tralala, 28.12.2010 14:02:44, IP: ***.***.106.20, #120445A myslím, že to příteli taky došlo. Oslovuje mě normálním jménem, nikoliv zdrobnělinou, jako před tím....Ještě, aby došly Ex moje pocity ...Sorry, za ty moje úvahy, ale to je hormonální smršť... Možná, že si to přítel tady čte..Tak promiň....Co s tím děvčata??
Evzenka, 28.12.2010 15:25:23, IP: ***.***.15.44, #120452Tak jsem se vrátila od psych. - nasadil mi Asentru 50 mg. Za jak dlouho myslíte, že zabere....potřebovala bych nejlépe už zítra;-)
tralala, 28.12.2010 15:51:08, IP: ***.***.106.20, #120455A mám to. Napíšu o tom všem knihu (nevím, koho to bude zajímat, ale třeba se někdo najde..). Bude končit happy endem, pro mě a moje děti. Bude se jmenovat. "Moje děti a já..." Bude to o tom, jak mě naučily se dívat na svět jinýma očima..A taky to neskončí dobře (pro ty chlapi). Jeden umře dřív než se se mnou rozdělí o majetek.Zůstane mi holka. Druhej mi pomůže s hypotékou tím, že prodá svůj byt, ale pak taky umře....zůstane mi syn...a barák taky (bez dluhů samozřejmě), ..TAK MÁM TAKOVEJ POCIT, ŽE JSEM SE DOČISTA ZBLÁZNILA....