Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

Irča, 23.12.2010 18:06:30, IP: ***.***.63.232, #120137
Jinak Vám holky chci popřát krásné Vánoce, bohatého Ježíška a myšlenky jen na hezké věci.
Evzenka, 23.12.2010 18:30:53, IP: ***.***.15.44, #120138
Ano o určení otcovství může požádat pravděpodobný otec - je tam ale určitě nějaká lhůta. Jinak pozor na domněnku otcovství - pokud se dítě narodí do 300 dnů od rozvodu manželů, platí domněnka otcovství pro bývalého manžela.... to si ještě pamatuju z fakulty...
Také přeju všem krásný Štědrý den a vánoční svátky.
Dnes se mi nedaří cítit se šťastně a spokojeně - ani přes půlku diazepamu...
tralala, 23.12.2010 19:07:25, IP: ***.***.167.185, #120141
O domněnce otcovství vim. Řešila jsem to vloni, když jsem byla těhu s přítelem. Dá se z toho vybruslit rozvodem a novým sňatkem. Jo, ex mi vždycky tvrdil, že se dohodnout chce a já to nepopírám, ale dodávám:v jeho prospěch..
tralala, 23.12.2010 19:12:13, IP: ***.***.167.185, #120142
Jinak ke vztahu s Ex. Hádali jsem se několik let, pak čím dál víc..vyčítali si to či ono..napadali se...vyhrožoval...já se bála, tak jsem šla na PČR, na sociálku..Možná byly na vině moje depky,možná jeho sobecká, jedináčkovská povaha a snaha za každou cenu prosadit své...
tralala, 23.12.2010 19:14:55, IP: ***.***.167.185, #120143
Posmíval se, že se stejně nerozvedu, že o tom jen kecám, že neodejdu..Když pak přišel jednou z práce a já tam nebyla, tak čuměl..a brečel...
tralala, 23.12.2010 19:25:22, IP: ***.***.167.185, #120144
A před chvílí tady byl přítel a byl na mě hodnej a bylo to fajn. Takže ten vztah není na prd. Já si to asi jen vsugerovávám. Asi mám obecně problémy se vztahama.. ..A vedle paní bude rodit. Je už napíchlá na oxytocinu, chudinka..
Irča, 23.12.2010 19:44:18, IP: ***.***.63.232, #120145
Tralala, to asi průprava nic moc, co? Já teda nikdy nerodila, ale zkusit si to takhle na nečisto bych nemusela. Jsi asi obecně vystresovaná a citlivější, musíš si naordinovat klid a tolik neuvažovat, co mohlo a jak mohlo být. Nějak bylo a nějak bude a z nemocnice to stejně nevyřešíš, tak to prostě nech plavat.
Irča, 23.12.2010 19:46:56, IP: ***.***.63.232, #120147
Já se picnu, už zase začínám řešit, že mě kojení bolí, já jsem normálně na to nějaká přecitlivěla nebo co. Jenže ten náš malý, on mi to prso úplně lisuje. Sice nemá zuby, ale on mi do něj i tak normálně kouše.
Evzenka, 23.12.2010 20:33:47, IP: ***.***.15.44, #120152
tralala, to bych nezvládla.... oxytocin je moje noční můra
Irčo, mně syn po týdnu kojení rozkousal prsa tak, že mi z nich tekla krev a malej pak zvracel krvavé sraženiny....
EvinaH., 23.12.2010 20:55:29, IP: ***.***.180.186, #120155
čaute!
Kouzelné vánoce všem!
Já jsem byla celý den v Plzni, přivezla dárek známé, u táty s velkou ozdobila stromeček, pomazlila jeho hodného psa, dala mu salát, řízek, normálka večeři - on to ale moc nechápal, myslel, že tam budu spát do zítřka...:-)
Malá dostala první várku dárků a vrátily jsme se děsně utahaný - ale já děsně spokojená a přivezla jsem si ještě těsto na linecký - jen 500g - tak to šoupu do trouby. V pondělí přijede kámoška - aby bylo co ke kafi.Jo, semtam mi proběhl hlavou ex - kdyby včera večer nechodil, bylo by mi dneska líp, ale...hned jsem to zahnala...Prostě změna prostředí.
A - oxytocin, milé dámy, způsobuje sice prý děsný bolesti při porodu - ale... po něm též to, že se vám všichni zdají hezcí, jste miloučké na svoje blizoučké, sex. vás přitahují...Já přijela z porodky tak oblblá svým vlastním oxytocinem, že to bylo SUPER OBDOBÍ!!! A pak jsem si to hledala na netu.
Tak - na pohodu, ať se zítřek vydaří a zbylé dny taky! Stavím se tu kouknout, co kdo píšete..
Nikol , 23.12.2010 21:22:09, IP: ***.***.97.93, #120162
Ahoj holky, ja dneska zvladla akorat zabalit darky pro malyho a manzela, pro rodinu mi to jeste sedi na skrini. Pro svagrovou nic nemam a pro tetu se strejdou a dedu taky ne. Je to vlastne manzelova rodina, ale deda mi se svoji druhou zenou poslali pranicko k narozkam pro vnucku, tak me to tak potesilo. Jinak nemam zadnou energii celej den jsem prolezela v posteli, diky bohu za manzela, na druhou stranu, kdyby nebyl, byla bych svobodna a zila bych v Jordansku. No nic.
Jinak mam takove plactive obdobi, vcera jsem brecela u facebooku, protoze snoubenka myho bratranka napsala tohle:
Ja to radsi zkopiruju do dalsiho prispevku, at to neni moc dlouhe.
Nikol , 23.12.2010 21:28:25, IP: ***.***.97.93, #120165
Jinak vam taky vsem preju krasny Vanoce a myslete na nas, protoze mi si na ty darky musime pockat az do soboty rano, kdyz nam tady chodi Santa Claus a ne Jezisek. Akorat nas tchyne pozvala na sobotni vanocni obed, tak nemusime varit, coz je super.
Luluna, 24.12.2010 1:12:35, IP: ***.***.38.1, #120169
Vůbec nestíhám, ale všem vám přeju krásné vánoce. Hlavně pohodu, klídek a hezké chvíle. pááá
EvinaH., 24.12.2010 11:01:22, IP: ***.***.180.186, #120184
já mám bordel v bytě jako v tanku - nevím, proč se to říká,v tanku prý musí být pořádek. :-) Velká holka si barví hlavu, aby se mohla vidět s kámoškou - je to její první vánoční dárek.Malá napatlala banán na matraci - no, mně asi trefí.Teď stojí na balíku plen a shazuje věci z postele...Cukroví skoro snědený, nic pořádně připraveno - snaha trochu byla, ale když ony se tak snaží,aby všechna snaha přišla vniveč! Příští rok před Štědrým dnem někam odjedu a bude pokoj.
jdu si pustit nějakej film a k jídlu budou - oříšky! HEZKÉ VÁNOCE!
Nikol , 24.12.2010 21:35:22, IP: ***.***.97.93, #120205
A ja to neresim, ale hrozne se tesim do postele, zitra bude dlouhy narocny den. Dneska nam akorat nejakej spratek v jeslickach vzbudil malyho uz po 40 minutach spanku, takze jsme meli opravdu blby odpoledne a navic bylo koupani a to ti vam je kriku, ze se i nekdy divim, ze sousedi nevolaji policii. Jdu se nalozit do vany. Hezky Vanoce vsem a do novyho roku hodne pohody a hlavne zdravi. I kdyz jak rika muj strejda, zdravi byli i na Titanicu.
        Předchozí   1 .. 118119120121122123124 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.