Diskuse - Deprese v těhotenství
Evzenka, 25.12.2010 10:44:48, IP: ***.***.15.44, #120221Tak nakonec jsem si odpoledne vzala ještě půlku diazepamu a trochu se napila Baileys...bude ze mně nakonec feťák a alkoholik (asi i z dítěte)....úplně mě to odrovnalo, ale aspoň jsem pod stromečkem nebrečela. Proč se tak zbytečně trápím,,,
tralala, 25.12.2010 10:59:43, IP: ***.***.166.229, #120222Ahojky, nejprve krásné VÁNOCE VŠEM...
A já zase řeším.... Ráno s přítelem téma společnýho bydlení..Blbý téma na sváteční den...řekla jsem mu to ohledně jeho liknavosti a rozchodu..Sedí tady teď nasranej..Řekl, že když to tak cítím, že jsme si to dítě neměli pořizovat....Taky dobrý....J
Jinak psal ex. Žádala jsem ho o schůzku. Potřebuju s ním probrat věci ohledně holky a vypořádání SJM. Komunikovat chce, ale jen mailem nebo SMS, napsal...Já mu chci říct, že pokud se nerozhoupe k vypořádání, že se nastěhuju zpátky do baráku (to do mailu psát nechci, vyznělo by to naprázdno a akorát by se nad tím pobavil). A taky chci vidět jeho reakci..Nevím, jestli ho k tý schůzce dotlačím...Jak na něj? A taky nevím, co si od toho slíbuju. Že mě v baráku rád uvidí asi těžko.... Já ale musím řešit urychleně svou bytovou situaci. Tady ten nájem mě už hodně štve... Taky jsem řekla příteli, že budu na MD potřeboval svoje auto..nabízí mi svého favorita, s tím, že musíme šetřit...Já mám ale zálusk na Yetinu na operák (aspoň na půl roku). Tak to se asi neshodnem....
EvinaH., 25.12.2010 12:26:16, IP: ***.***.180.186, #120223Mám stejný pocity - akorát já jsem si alkohol odpustila - mám tu flašku medoviny pro kámošku - silnější - má 21 procent.Měl\ přijet v pondělí, přijede až ve středu - aby flaška vydržela...no, nevím, když vidím upraveného ex v nových hadrech, seděl tu jak by byl náhodný kolemjdoucí, tak jsem mu pak dala aspoň kafe... Když vím, jak je šťastnej ve svým novým životě.. Když odejde nejdou mi z hlavy představy...o něm.Zaplácnu to práškem a jdu spát. Budím se pak představama a úzkostí - ale až ráno...Nevím, jak mám žít bez něj tady, kde ho každej zná, kousek od domu jeho rodičů...Můj život stojí a jeho jde vesele dál.Dítěti za to vinu ale nikdy nedám.Spíš bych potřebovala umět to jak Luluna - najít si to, co je v tom pro mně dobré.
A to je to, CO VÁM VŠEM PŘEJU DO NOVÉHO ROKU - NALEZENÍ TOHO, CO JE PRO VÁS NA CELÉ SITUACI DOBRÉ.
Jinak - nesnáším to mrtvo 25.12 a 26.12. Ještě, žeto můžu brát jako obyčejný víkend. V pondělí budou aspoň v krámu.Potřebuju nějaký živý kámošky.Jenže kde je vzít?
Irča, 25.12.2010 19:49:58, IP: ***.***.63.232, #120239Tralala, to bys mu dala, cheche, kdyby ses rozhodla nastěhovat zpět do baráku, ať se třeba p**ere. Zase ale aby se tím nezhoršilo Tvoje duševní zdraví, cukrovka a tak. Zato by to zase nestálo. A taky aby Tě nějak neohrožoval fyzicky, jak jsi psala. Jenže to vypořádání se u nás může táhnou spoustu let a on se mezitím bude roztahovat v Tvém baráku. To je taky na prd. Škoda, že se ten barák nedá nějak přepažit nebo tak. Takhle to měla kámoška, že nahoře je jakoby 3+1 a dole taky, což je super a taky to takhle její rodičové udělali, otec bydlel s novou rodinou dole a máma s ní nahoře. Ale na druhou stranu by se mi to zdálo spravedlivé, on má Tvůj barák, auto, všechno a za zády se Ti směje. To by mne fakt s....A Ty, Evino, neřeš svého vymydlence. Já chápu, že Tě to štve. To víš, ty se budeš honit a on si bude studovat. Ty ženské bych pominula, ale alimenty kdyby z něj alespoň nějaké káply. Mně přijde, jako že on se naschvál vymydlí a navoní, aby pak s pobavením pozoroval, jak Tě to sejří. Tak zdar Vánocům.
EvinaH., 25.12.2010 20:31:16, IP: ***.***.180.186, #120240Irčo - neřešila bych - jsem zvyklá být celej den s dětma sama a vždycky jsem byla a jeho třeba jen potkala v pracovním někde na náměstí...a to mi nevadilo. Jenže - jsou Vánoce, samá láska, zamilovaný písničky atd...Dnes měl malou u rodičů, brečela, když si ji bral, já pak taky trochu, pak jsem se vykoupala, znovu namalovala, umyla nádobí a šla se projít a bylo to moc krásný.A vrátila jsem se o půl hodiny dýl než měli přijít, tak už hnal pryč...Hele, mít tu pět kámošek, každej den by tu byl někdo na kafi a zablbnout si s malou a nehnulo by se mnou nic. jenže jsem s ní pořád doma a do toho ty koledy atd... a pak to takhle řeším.Víš co, mít šanci bydlet v jiný zemi třeba a tu odvahu - tak na něj taky kašlu... jenže barák jeho rodičů stojí cca 100 m od našeho baráku - jsem zvyklá mrknout, jestli tam má auta a je tudíž doma...Do krámu chodím obloukem, abych tam neviděla...
Nikol , 25.12.2010 21:28:48, IP: ***.***.97.93, #120244Evi, to je prave to, ze je to misto, kde bydlis tak maly, ze proste nejde se nekouknout k baraku rodicu. Ja vim, ze se ti tam libi, ale dokud tam zustanes, tak se tvoje situace ohledne vymydlence nezmeni. A taky tam asi zadny kamaradky nenajdes. Jinak souhlasim s Ircou, myslim si, ze se schvalne mydli a nacanca a pak te pozoruje, jak se chovas. Jde o to, ze nad tebou ztraci kontrolu, ale porad se snazi mit navrch.
Bud rada, ze mate svatky jenom pres vikend, tady to funguje tak, ze kdyz svatek pripadne na vikend, automaticky je pak v pondeli volno, to znamena, ze kdyz je ted 25. a 26. o vikendu, tak je v pondeli a utery volno. Uz zacaly vyprodeje, takze lidi uplne blazni a zitra se mestu vyhneme velkym obloukem.
Nikol , 25.12.2010 21:33:08, IP: ***.***.97.93, #120245Irco, jeste k tomu, jak jsi tady psala, ze by si chlapi chteli uzivat, ale bez zavazku a nestarat se o cizi deti. Tak ja jsem jela jednou do mesta s kocarkem, akorat jsem si v tom spechu zapomela vzit snubak a byla jsem uplne v soku, protoze me seriozne balil chlapek, normalne, kouknul do kocarku, nadherny syn rika, a jestli teda hledam manzela, kdyz nemam prstynek. No ja z toho byla tak vyprdla, ze jsem se sotva zmohla na odpoved, coz v nem vyvolalo jeste vetsi touhu se o nas dva postarat, protoze se mu libilo jak jsem nesmela. Ja mela dost. Ted si davam pozor, abych si vzdycky pred odchodem z domu nezapomela vzit snubak.
tralala, 26.12.2010 1:32:49, IP: ***.***.166.229, #120257Irčo. Barák se rozdělit nedá. Je to klasická novostavba 5+1, kuchyň a obývák ,dole ostatní nahoře. Lituju, že jsem se odstěhovala...Nastěhovat se teď zpátky, by bylo psycho, ale třeba by se něco hnulo....Tady platím nájem a nic..a s přítelem se taky dohadujeme....Jo, včera jsem mu taky řekla, že jsme se s ex sice dohadovali, ale měla jsem aspoň nějakou jistou, kdežto s ním ji nemám...prý přeháním..Tak nevím, jestli to jsou hormony nebo jestli je tenhle vztah taky v háji.....
Nikol , 26.12.2010 11:24:24, IP: ***.***.97.93, #120267Tralala, ja ti nevim, me ti prijde, ze vam ten vztah s pritelem docela skripe. Me prijde, ze jsi pro nej az prilis sobestacna a prilis schopna, vydelavas vic, ja si myslim, ze cekal, ze tim, ze budes mit dite, tak z tebe bude osoba aspon trochu zavisla. A ted vidi, ze ne. Jako to si nemuze koupit lepiky sam? Hele ale je to muj nazor, ja jsem pro Cechy taky byla moc nezavisla, prilis schopna, mam jasne cile, prijde mi ceska spolecnost jeste neni na zeny schopnejsi, nez muzi prilis zvykla.
Hele ale ja jsem ta posledni, co muze radit. Ja se jenom bojim, abys to ted nepytlikovala a ono to ve finale stejne nefungovalo. Ja myslim, ze tvoje maminka ma pravdu, kdyz ti radi, abys jeste s tim sestehovanim pockala.
EvinaH., 26.12.2010 16:05:05, IP: ***.***.180.186, #120276tralala - mrkni kus dozadu na příspěvky Luluny - uvidíš, jak to schopným holkám jde. Já jsem jinej příklad - se bojím i vyjít z domu.Málem.:-)
Irča, 26.12.2010 21:36:51, IP: ***.***.63.232, #120291Jo, Tralala, asi sis to dost zkomplikovala. Bylo by skutečně lehčí si to mimi pořídit s EX-MANŽELEM, ale asi si byla zamilovaná, myslím si, tak si takto nepřemýšlela. Asi nejsi takový ten vypočítavý tip, ale je lepší jím být, bohužel. Podle mne, on se dohodnout nechce, jeho v podstatě do toho nic nežene. On nic řešit nepotřebuje, vyhovuje mu to tak, jak to je. Ono je těžké čekat nějaké zázraky od chlapa, co mu je 40 a je zvyklý na to své pohodlíčko a najednou se má snažit. Ono by skoro lehčí bylo, kdybys šla na mateřskou nejdřív třeba Ty a pak jste se vystřídali, možná, abys na něm nebyla tak závislá finančně, kór když tak špatně vydělává a hlavně myslím si, že Ty nejsi tip, co by chtěl být závislý na muži a štvalo by Tě, že Tě omezuje. Nešlo by třeba něco takového? Je to lepší než třeba jesle od roka. U nás to není moc zvykem, to je fakt, ale proč to nezkusit?
Nikol , 27.12.2010 12:16:34, IP: ***.***.97.93, #120316Tralala a ty myslis, ze ja jsem materskej typ? Ja jsem si nikdy nehrala s panenkama na maminku, v kocarku zasadne trunila zviratka a vsechno ostatni, knizky apod. Dite a manzelstvi jsem odmitala, vlastne jsem s ditetem souhlasila, protoze manzel si ho moc pral, ted po roce a pul uz to jde, malyho miluju a na druhe dite se tesim, ale mam zase vycitky vuci manzelovi, protoze mam pocit, ze on ted dela strasne moc, ja jsem porad unavena, ted jsem akorat vstala.
Nemyslim si, ze zrovna ty by jsi mela nejaky problem se postarat o dve deti, ale vim, ze se bojis te stridave pece. A myslim si, ze tim te bude pritel dost strasit, protoze vidi, jak to spatne snasis s dcerou. Ale budu ti drzet palce, abys ses nastehovala zpatky do toho baraku. Jinak moje kamaradka je ted taky tehotna a uz dopredu se dohodli s pritelem, ze na materskou pujde on, protoze vydelava min penez.
Clovece navic, kdyz napises, ze uz ti vyhrozuje, ze jestli prijde o dite, tak to bude spatny, to uz neni podle me vztah, ale boj.
EvinaH., 27.12.2010 15:04:22, IP: ***.***.180.186, #120326tralala - " už jsi někdy viděla, jak se vrací amputovaná noha?" Pusť si Ženy v pokušení - aspoň se rozptýlíš.Jsou přece ještě skoro vánoce.A ...Zkus chvíli zapomenout co kdo a všechny strachy a řekni si, co bys Ty doopravdy chtěla.Máš ráda svou práci? Víc než lítání kolem prcka? Tak proč ne? Přítel vyhrožuje - no jo, ale pes, kterej štěká, nekouše.( všem, které chcete říct, že jsem já ta pravá na takové konstatování říkám rovnou - já vím! :-) ) Myslím, že on o dítě hodně stojí a bojí se spíš toho, aby o něj nepřišel rozchodem.A Tvým případným návratem k Ex třeba.
Irča, 27.12.2010 17:42:57, IP: ***.***.63.232, #120335Tak jsem dnes s malým osiřela. Malá odjela s manželem a mojí maminkou na hory. Doufám, že to tam zvládnou. Malá byla navíc pěkně nachrchlaná a na manžela taky začalo něco lízt, tak snad jim ten čerstvý vzduch udělá dobře. Je mi ale po nich smutno. Ale zase mám čtení, koupila jsem mamince Den Trifidů v angličtině, ale ukradla jsem si ho já. To je teda pěknej horor, asi bych ani takové knihy neměla číst, když jsem depkář, ale je to dost dobře napsané.
Jinak, mně přijde, že kdyby ten přítel byl s mimi doma, tak bys byla více nezávisla a ohledně střídavé péče je to fuk, tu si může vydupat tak jako tak, ale takhle budeš finančně zajištěná a nebudeš mít přidělovanou každou korunu.Ale záleží samozřejmě, jak to cítíš Ty.
Evzenka, 27.12.2010 18:52:28, IP: ***.***.15.44, #120339tralala....já se taky na mimi netěším, ale myslím, že po porodu bude všechno jinak a že by se mi do práce jít nechtělo, i když teď s tou myšlenkou docela koketuju. Ale jsem asi v skrytu duše materiální typ, tak raději nechám vydělávat muže a budu utrácet peníze:-) Navíc on je hrozně hodnej a když vidí, že se mi něco líbí, tak jde a koupí mi to. Myslím si, že finančně jsme na tom dost dobře, a to i bez mého platu....pokud bych šla do práce na plný úvazek, tak budeme mít ještě navíc jakoby další jeho půlku platu....jenže to mně momentálně ke štěstí nějak nestačí. Všichni říkají, že se mám těšit - jsme zdraví a uživíme v pohodě i 3 děti, ale....