Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

Evzenka, 22.12.2010 16:39:38, IP: ***.***.15.44, #119975
Evi a upravilo se ti to během těhotenství samo nebo jsi nakonec musela brát nějaké léky?
Nikol, tak vaši dr. vůbec nechápu.....:-(
EvinaH., 22.12.2010 16:53:57, IP: ***.***.180.186, #119977
Nic jsem nebral i když by to možná nebylo na škodu.Vařím,peču, je to takhle najednou dost vopruz, malý rostou stoličky a velká jen sedí a kouká. Hlídá tu malou a jen sedí a mluví na ni, ať malá lítá kdekoliv. No, to je zase den! Čekala jsem, že přijde ex - občas fakt jak blbka čekám, že se tu zjeví a na chvíli tu malou zabaví - vždy´t ona po mně furt leze! Mladá v jedenáct vypadla - on se s ní srazil ve dveřích - dal jí pro nás pleny a zmizel! Zítra jedu k tátovi - proto to vaření a pečení.Pojedu ráno a vrátím se až kolem osmé. A protože nepřišel - nehodlám mu nic říct. Ať si třeba myslí, že jsem jela na hory.Vánoce ano, úklid ano, vaření ano, aspoń trochu... ale to nastydlý dítě, co mu lezou stoličky a jen by mi viselo na ruce - to nedávám. A pozor - to ji miluju! Na Silvestra kašlu - žádný cukroví, žádný přípravy...Držte se!
Irča, 22.12.2010 18:01:52, IP: ***.***.63.232, #119982
Tak mne dnes holky nějak děsně bolí ta jizva, břicho. Doufám, že jsou to nějaké ty srůsty, paráda. Já chtěla přirozený porod děsně, ale nedovolili mi ho¨, když měl malý 4220 g, ale to už víte. Prý jsem ale udělala dobře, prý bych se asi při porodu roztrhla, těžko říct, jestli je to pravda... Jinak jsem dnes pekla dvě vánočky, manžel pilně pomáhal, míchal jak divý a má z toho mozoly:-) Já skoro radši vánočky než cukroví, nejsou tak sladké, ale i tak je toho sladkého na vánoce až moc a já se svými skoro 100 kg. Škoda, že Vám nemůžu nějaká kila půjčit, hlavně Evina psala, jak je hubená, viď? Jo a nepřišli nám tři balíky z pošty, pro malou, ale to nějak neva, ale pro neteř a synovce, což je naprosto na prd, protože jiné dárky pro ně nemáme a je to ostuda.
Evzenka, 22.12.2010 18:29:27, IP: ***.***.15.44, #119984
My taky milujeme vánočku...dělala jsem v neděli 2 a nevím, jestli něco zbyde do pátku.. Irčo, o váze mi ani nemluv. Ještě v lednu jsem měla 113 kg, teď jsem na 89. Měla jsem do konce roku cíl 79, což asi nestíhám...všichni mi říkají, že jsem určitě otěhotněla jen z toho důvodu, že se tělo chtělo konečně "nažrat" :-)
Nikol , 22.12.2010 21:10:36, IP: ***.***.97.93, #119994
Evzenko, ja tu doktorku taky nechapu, ale oni se boji, protoze nam tady ted v nemocnici lezi nekolik tehotnych matek a jsou vsechny v komatu.

Vanocky jsou mnam, ale ja nejsem hospodynka, my jsme koupili Panetone, coz je italska verze nasich vanocek, testo stejny, jsou v nem rozinky, ale tvar to ma jako nase babovka bez diry uprostred.

Ja jsem se na porod desne tesila, porod byl pro me absolutne to nejlepsi, i jsem prezila ctyri dny v kontrakcich. Ale ja jsem jim tvrdila, ze malej neni v pozici, jak ma byt obvodni porodni baba mi neverila. Ted vim, ze Fazolka lezi krasne hlavickou dolu, uz ted ve 29. tydnu, zadicka k pateri, ale do spontalniho porodu uz nejdu, jdu na cisare.

Ja vzdycky bojovala s vahou, od puberty, bala jsem se jak nakynu v tehu, ale kupodivu, vzdycky ztratim jednu velikost uz v sestinedeli a roste mi jenom brisko. Ja snad kdybych mela jeste to treti, tak budu vypadat jak segra anorekticka.

Evi, ja te obdivuju, ja na uklid prdim, na vareni taky, akorat vzdycky neco ukuchtim malymu, nebo kdyz neni manzel doma udelam veceri, nebo kdyz mi umira na rymu. Jinak na to prdim a uzivam si malyho, bivakuju ted hodne na zemi, protoze uz ho stezi unesu, takze nam kazdy den rano v obyvaku rodelam rohozky a vstavam akorat, kdyz delam jidlo, nebo musim na zachod, vsechno ostatni si nataham na podlahu.
Irča, 23.12.2010 7:59:37, IP: ***.***.63.232, #120041
To mi taky dělali dve:-) Když už tak už. Já těhotněním taky netloustnu nebo tedy jo, tloustnu, ale nic strašného, jenže pak kojím, krásně shodím, jen se děsně rozežeru, jím všechno, co mne napadne a netloustnu a pak skončím s kojením ale ne se žraním a je to. Člověk je takový nastartovaný s tím jídlem a omezit ho, jeje, to se dělá špatně. Navíc teda ta AD mi dodávají chuť k jídlu. Tak leda, že bych se dojila, abych nestloustla:-) Jinak já teda dnes měla sen, doufám, že to nebylo nějaké špatné znamení nebo co. Brr. Dnes budeme zdobit stromek, teda spíš plánují manžel s malou, já jim budu fandit:-))
EvinaH., 23.12.2010 9:22:33, IP: ***.***.180.186, #120070
My jdem dneska na trhy, za mým tátou a máme první štědrý den, zítra bude s M.ofiko tady a další den si on vezme malou k rodičům.Možná nejlepší řešení - akorát tu večer byl, že to nestihl přes den, že HO ODVOLALI DO PRÁCE - vlasy umyté, hladce oholen - prostě lež, nejspíš byl s milou/milým - u psychologa jsem řekla, že popírá existenci přítelkyně, tak má asi přítele.:-) Čuměli trochu oba! Pa a hezký den - on mě tak rozhodil večer, že jsem si dala půl diazepamu, ráno ve tři druhou půlku a ... je mi bezvadně a těším se...
Irča, 23.12.2010 13:01:22, IP: ***.***.63.232, #120105
Evi, Evi, Tys do něj pořád zabouchnutá, viď? Alespoň když mluvíš pořád o té milence, tak mi to tak přijde. No a co, tak ji má. Ono i kdyby ji neměl, tak by to na Vašem vztahu nic nezměnilo a na to musíš pamatovat. On to má jasně snažší než Ty, protože mu nejspíš nějaká blbka ještě uvěří, ale ženu se dvěma dětma moc nikdo nechce.Důvod je jasný, nikdo nechce financovat "cizí" děti. Každý dnes myslí jen na sebe. Jo, to kdybys chtěla jen někoho do postele, to se Ti jich přihlásí hromada, ale starat se, to ne. Já normálně když byla těhotná s malou, tak ke mně přišel nějaký cízí kluk kolem 30 a že prý jestli s ním nepůjdu na kafe a já na to, že ne, že jsem vdaná a on na to prý jestli to je nějaká překážka, že to není jako mít nějakou fyzickou vadu nebo tak něco. Tak jsem mu řekla, že teda já kromě toho, že jsem vdaná jsem ještě těhotná, jestli mu to nevadí. Tak teda dal pokoj. Zato já byla v šoku. No, asi by ani to nepřekáželo, by si alespoň mohl užít bez rizika otěhotnění. Chápete to??
tralala, 23.12.2010 15:03:23, IP: ***.***.167.185, #120109
Ahojky,
tak to píšu na potřetí, protože to asi bylo moc dlouhý.
V noci jsem zas blbě spala. Honily se mi v hlavě různý myšlenky. Neyvřešená minulost a nejistá budoucnost. Dali mi tu Prothazin. Vydržel mi na hodinu. Ráno jsem napsala Ex s žádostí o schůzku. Odepsal, že na to teď není vhodná doba (nemyslím si, že by myslel Vánoce). Prý ať mu téma napíšu do mailu, že se k němu vyjádří. Tak jsem napsala. Dcera a vypořádání SJM. Zatím bez odpovědi...
tralala, 23.12.2010 15:09:10, IP: ***.***.167.185, #120110
Evidentně je nas....nej. Tak mě štve přítel. Řekla jsem mu, ať mi přinese čaj, kafe atd. Čaj vzal doma a kafe, protože na to zapomněl, tak si nechal odsypat od kolegně. Chápete to?? Další lakomec...Taky jsem se tu v noci bavila se spolubydlící na mý téma. Říkala jsem, že mě štve, že se přítel nemůže rozhoupat k sestěhování, že jsem se zatím nedohodli na hospodaření...Povídala mi, ať mu dám nůž krk, že jestli se nerohoupe, tak že ho neuvedu jako otce. Nebudu mít sice od něj peníze, ale on žádnej nárok na dítě...Chvíli mě ta představa přišla skvělá. Pak jsem mluvila s mámou a ta se zhrozila... Mě teď taky dochází, že by se pak mohl mstít... CO BYSTE UDĚLALI VY?
Evzenka, 23.12.2010 15:17:18, IP: ***.***.15.44, #120111
tralala, neznám tvého přítele, nevím, co je zač - tak nemůžu soudit, jestli tím, že si nechal kafe odsypat od kolegyně je lakomec nebo ne. Třeba spěchal a myslel na to, že to kafe prostě doma zapomněl, a chtěl ti ho prostě donést a moc se nezdržet.....nevím. Taky je otázka, proč se nechce sestěhovat, co mu brání?? Kolik mu je, už někdy s někým žil, byl ženatej?
Evzenka, 23.12.2010 15:23:19, IP: ***.***.15.44, #120113
Já osobně nejsem ten typ dávat někomu ultimátum....a ještě takhle prostřednictvím dítěte, nevím. Nejsem v tvé situaci.....spíš bych mu asi řekla, že se s ním asi rozejdu, protože z jeho liknavosti k sestěhování cítím, že si asi není jistý svým vztahem ke mně, ať mi řekne, jestli si to vykládám špatně nebo ne ....o dítěti bych mlčela...
tralala, 23.12.2010 15:57:23, IP: ***.***.167.185, #120116
Evženko, Tvoje varianta se mi zamlouvá. Není tak tvrdá. On mu už stejně tuhle řekl, jestli si nedáme pauzu...No, ale je tady to miminko na cestě....A taky nejedná podle toho, normálně připravuje Vánoce, když jsem tady v nem. Jinak, co říkáš na toho mýho Ex? Proč se se mnou nechce bavit? Proč chcí já. Je jasný. Chci se přesvědčit, že jsem se rozvedla odůvodněně. Teď, když mi to v novým vztahu tolik neklape, tak toho občas lituju....
tralala, 23.12.2010 16:22:45, IP: ***.***.167.185, #120121
Ženatej byl, asi rok. Pak mu žena utekla za jiným. Ale 5let spolu chodili. ude mu 40 jako mě.Je fakt, že my jsme se už taky jednou rozešli...Ale teď tady bude to miminko, tak to řeším víc. No, říkám si, kdyby nebylo, tak bych neváhala se rozejít. Blbý, co??? Možná si říká to samý...
Irča, 23.12.2010 18:04:22, IP: ***.***.63.232, #120136
No, ultimátum s dítětem je podle mne k ničemu, akorát ho to nasere, ale on si může soudně vynutit zapsání svého otcovství, kdybys mu to upírala. Nemám pravdu, Evženko? Ty tomu zajisté rozumíš víc, než já, jako právník. Jinak nevím, co je lepší pro Tebe, sestěhovat se nebo ne, ale pro to dítě je samozřejmě lepší, budete-li spolu, to je jasné. Uvažovat zpětně co a jak s manželem, je fuk, už je to tak, jak to je. A loni, jaks psala, žes čekala mimi, to bylo s EX nebo s tím současným? Promiň, že se takto ptám, nic mi do toho není. Spíš by mi to trochu objasnilo, co a jak. Čím se vlastně ten Váš vztah s EX tak vyhrotil, když brečel, když jsi odešla?? On podle mne nechce nic dohadovat bez úřadů a soudu, podle mne se totiž dohodnout nechce. Asi si uvědomuje, že Tobě čas běží, klidně Tě asi nechá vyhnít. Ať se v tom plácáš. Možná trochu pomsta? Hlavně se dej dohromady. Takhle si nepomůžeš a ublížíš jen sobě a dítěti. Kdo z nás má vlastně jistou budoucnost? Odpověď zní, že nikdo.
        Předchozí   1 .. 117118119120121122123 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.