Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

Nikol, 08.12.2010 15:41:18, IP: ***.***.97.93, #118326
To je pravda Tralala, trva to tyden az dva, u nekterych druhu u dyl, nez zaberou, proto je dulezite zacit s nima co nejdriv, at jsi v pohode.
Irča, 08.12.2010 16:43:56, IP: ***.***.63.232, #118339
Asi Ti napsal Seropram nebo něco takového. Toho Lexu dávej co nejméně, ale když to není dlouhodobé užívání, nemělo by to vadit. Držím palce, ať to zabere. Jinak doufám, že jsem Vás tou poznámkou o manželovi neurazila. On totiž stejně ví jen něco a já skutečně navštěvuju jeden blog, ale moc tam nepíšu, raději a je tam jedna holčina s Ostravy a teď přišla o práci a jelikož je to muzikantka, ve svém oboru už nejspíš nic nenajde a ona je fakt v dost těžkých depresích a o té jsem mu vykládala a znáte chlapi, jak si to zevšeobecní. Pak jsou sebevrazi všichni.
EvinaH., 08.12.2010 22:24:02, IP: ***.***.180.186, #118400
ahojky! Nikol, mně by nepomohlo si ho představit na záchodě - znám ho v posteli! No, pořád jsem musela myslet na to, jak s nějakou holubičkou pro naše dítě nakupujou značkový hadry, aby si mohli malou brát s sebou ven - myslela jsem, že přes tohle se dostanu snadno,ale z hlavy mi to nejde. A tak jsem trochu uklízela - chyba je, že malá přitom za mnou běhá a já si nechci hrát.Až ji tu mít nebudu, tak mi to bude líto.No, ale máme konečně trochu uklizeno a vánoční výzdobu. Snad ani stromeček nechci.Já ho chtěla z Obi, on s tím zas dělal obštrukce, že ho přiveze z lesa, včera volal, jak ho chci velkej - no asi dvoumetrovej do garsonky, že? Irčo, jak jsi psala o tý závisti těch rozumných rodičů - to tu dneska padlo:" Já jsem myslel, že se dohodnem, ale nedohodnem, my nejsme tak rozumní." A to jako jsem já ta nerozumná? 14 měs. se sama starám o holku, on se sem chodil nažrat a svalit do postele.V tý byl dneska s ní taky - zase jednou přišel, když měla spát - tentokrát v poledne.NEPOCHOPÍ,že u toho spaní překáží? Dítě chce pravidelný režim a ne že jednou on se sem vnucuje a podruhé ne.Kdo mu může za to, že se jel odpoledne bůhvíkam ...A on by asi chtěl, abych JÁ BYLA ROZUMNÁ.Jako v čem - choď si sem, jak chceš, já ti nabídnu kafe, všechno, co doma máme, budu se usmívat, protože jsme se konečně rozešli a ty si můžeš plánovat vánoce s jinou, přičemž malou si samozřejmě odtáhnout přijdeš? Ha ha - dobrý bylo, když mi řekl, jestli jsem ochotná jet k psychologovi a já mu na to povídám:" Ty máš psychologa?To je dobře, moc dobře!" :-)
Irčo, nám je asi fuk, že si manža myslí, že jsme sebevrazi.Já svým způsobem jsem, životem s M. to potvrzuju. SEbevrah nebo masochista.
tralala, 09.12.2010 8:46:29, IP: ***.***.106.20, #118425
Ahoj Evi, bereš nějaké léky na depku? Já jsem byla včera u psychouše a dostala jsem Sertralin. Nástup účinku je ale prý nejdřív za týden. A taky vedlejším účinkem je nespavost. No, to asi nebudu spát vůbec, už teď se budím 5x za noc...Asi jsme FAKT MAGORKY. Já si tak někdy připadám. A toho Tvýho zkus neřešit a zkus se od něj odpoutat..
EvinaH., 09.12.2010 9:34:30, IP: ***.***.180.186, #118433
ahoj, ne, já neberu naprosto nic - možná veelmi dobře hraju, že jsem v pohodě.Já přijdu k psychoušovi, řeknu mu, že jsme se rozešli, asi jako jiný, že bus měl zpoždění - malinko rozladěná.Když mi zemřel přítel, taky jsem to tak měla - asi by mě psychouš musel vidět, jak se tu klepu strachy v noci, jak ječím na velkou holku nebo tak.Takže magorka a herečka.:-)
Irča, 09.12.2010 12:52:12, IP: ***.***.63.232, #118456
Víš, co, manželovi je to všechno jedno. Chce, abych byla v pohodě. Včera u psychoušky, jak se ho ptala, jak jsem na něj poslední týdny/měsíce působila, tak říkal, schoulená do sebe, apatická, smutná, nesměje se. To víš, že je to blbé i pro děti, když takhle působím. Jak asi ony mají být v poho, když já nejsem a nakonec i manžel z práce potřebuje vzpruhu. Co s tím ale jako mám dělat? Léky beru, ale nějak asi na mne nefungují nebo co. Jo, ony fungují, ale jsou asi na mne moc slabé či co. Asi bych potřebovala koňskou dávku.
Irča, 09.12.2010 13:00:04, IP: ***.***.63.232, #118459
Stejně ale nechápu, že se tak tejráš a představuješ si ho s nějakou bábou. K čemu to? V tom bych viděla asi největší díl masochismu. Jo a jak píšeš, že se nejste schopní domluvit, jenže můj otec se s mojí mamou nebyl schopen na NIČEM dohodnou 15 let. Přeci i ta nenávist se u normálních lidí za 15 let otupí, ne? To je normální, že po rozchodu, rozvodu to lidé tak mají, že než ty emoce vyprchají, tak to třeba nejde. U švagrové si i nafackovali, ale po 10 letech už je to trochu jinak, že? Ale můj otec? 15 let mámu pronásledoval a odnesla jsem to nejvíc já.
Nikol , 09.12.2010 14:03:11, IP: ***.***.97.93, #118462
Tralala, Ja mela Sertralin po prvnim tehu a zabral mi asi za dva tydny, nespavost jsem nepozorovala. Vyhovoval mi dobre, akorat ho po dvou mesicich museli zvednout z 50 mg na 100 mg denne, spis mi bylo ze zacatku spatne od zaludku nekdy a pak se mi ho strasne spatne vysazovala na konci, musela jsem fakt postupne, protoze jsem na nem byla zavisla.
Irča, 09.12.2010 14:23:50, IP: ***.***.63.232, #118464
Tak určitě to souvisí s hormonama, to je určitě bez debat, ale jak tady Luluna povídala, že měla nějaký děsný zánět po porodu a musela chodit na převazy, tak to já neměla a stejně jsem byla mimo a zase jsem. Takže zatím co Lulu říkala, jak se těší až porodí a od té doby píše samé veselé a povzbuzující maily, tak já to mám naopak. Což je dost problém. Tedy předtím jsem to házela na malou a odstrkovala ji, malého už teď ne, vím, o co jde. No, ale pokud se mnou není žádná řeč, tak to taky stojí za prd. To musí být blbé i pro toho partnera.
Nikol , 09.12.2010 16:26:42, IP: ***.***.97.93, #118479
Irco, Ja jsem se taky tesila na porod a spadlo to na me az pet dni po porodu. Jo to jsme uz rikali, ze je nam tech nasich manzelu lito. Ja akorat nechapu, proc ti nezmeni bud prasky nebo davkovani, protoze se v tom porad placas. Ja jsem zase skoro v pohode, akorat jak jsem tehotna, tak mi prijde, ze se hybu jako hroch a jsem pomala a stve me to, no ja nikdy nebyla trpeliva. A malej je celej po me, vzteklounek malej. Takze celkove bych rekla, ze jsem tak 80% normalni Nikol, ale kdo je normalni, ze jo?
Irča, 09.12.2010 19:24:59, IP: ***.***.63.232, #118502
Každopádně máš pravdu, že se v tom tak nějak pořád máchám. Ale oni i ta moderní AD malinko do mléka přechází, podle doktorky ve stopovém množství, jenže já nevím, co to stopové množství dělá, tak si říkám, 1,5 měsíce vydržím, pak začnou příkrmy a tím se kojení omezí a tím pádem i to, co malý schytá. Že bych jako začala přikrmovat v 5,5 měsíci, to už žádnou velkou roli nehraje. Nebo bych to kojení třeba ukončila, uvidím podle situace.
EvinaH., 10.12.2010 12:06:57, IP: ***.***.180.186, #118579
to se uz nebojim,ze mi nezustane - on ma ve mne chuvu a sluzku pro malou.Ji ma jen pro poteseni, povinnosti zadne nema.
Nikol , 10.12.2010 14:27:53, IP: ***.***.97.93, #118585
Irco, tady moderni AD nedavaji, protoze je nemaji dostatecne odzkousene a mam takovy pocit, ze po porodu me daji zpatky na Sertraline.
Me doktorka rekla, ze je i pro miminko lepsi, kdyz bude maminka v pohode a trocha AD mi pujde do mlika, nez abych se v tom placala. Malej je v naproste pohode. Takze ja to fakt neresim, me je dobre mym detem taky, manzelovi taky, cele rodine se ulevilo. A ja muzu zase fungovat.
tralala, 10.12.2010 15:12:32, IP: ***.***.106.20, #118591
Irčo, to máš pravdu s tou střídavou pěčí. Moji holku taky hodně hlídá jeho máma, neboť ex dělá na směny (chápate to? Tu střídavou péči odklepli i přes to, že na to sociálka upozornňovala. to jsou fakt blbci, ti soudcí ). Nejen, že ji hlídá , ale to ještě taky v "mým" baráku, kam já nesmím....Taky ji samozřejmě vaří, pere a kupuje oblečení...Ex by toho nebyl schopen, ale na to se ho NIKDO u soudu neptal...Ale od tý doby, co má ex ženskou, tak holka je ke mně lepší. Ona teda ta ženská se jí snaží vetřít do přízně, ale je logický, že bude preferovat hlavně svoje děti a časem ji puberťačka poleze na nervy... Snad to ta moje holka brzo pochopí...
Nikol , 10.12.2010 17:29:21, IP: ***.***.97.93, #118614
Tralala, tak to byl fakt blbec soudce, kdyz na to upozornovala i socialka. Ja myslala, ze proti socialce nejdou.
Ale ja si taky myslim, ze Evin byvaly malou do stridavy pece nebude chtic, akorat se snazi Evu deptat, proste citi, ze nad ni ztraci kontrolu.
        Předchozí   1 .. 109110111112113114115 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.