Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

Luluna, 07.12.2010 19:45:35, IP: ***.***.47.219, #118174
Irčo, do Prahy bych moc ráda, ale myslím, že už to tam někdo vymyslí. Jede to již na českou klientelu, já se u nás soustředím na cizince, což bych chtěla prodávat i v Praze. No jedná se o bonusový program pro návštěvníky KV. Mám to dobře popsaný na Fb. Mě to nakoplo, abych právě necítila tu izolaci. Zdá se mi, že s malou jsem se strašně odtrhla od světa. Máte to taky tak? No a tohle mi dodalo šťávu. A hlavně - je o to fakt zájem. :-))
Irča, 07.12.2010 19:49:31, IP: ***.***.63.232, #118175
Prosím Tě, co je to Fb a promiň za tu nechápavost:-)?
Irča, 07.12.2010 19:50:32, IP: ***.***.63.232, #118176
Už asi chápu:-)
Luluna , 07.12.2010 19:50:41, IP: ***.***.47.219, #118177
Facebook Irčo..:-)). Máš ho?
Irča, 07.12.2010 19:58:43, IP: ***.***.63.232, #118178
Hale, jsem tam, ale nemám tam fotky, nic. Moc mu nedůvěřuju. A můžu Ti tam nakouknout? Ani nevím, jak? Já ho teda moc neužívám.
Luluna, 07.12.2010 20:36:05, IP: ***.***.47.219, #118186
Nerada bych se tady prozrazovala. Jsem tam jako správce a víš co..může tady bloudit nějaký blbec, který mě může pak otravovat. Poslala bych ti odkaz na mail.
Nikol , 07.12.2010 20:50:19, IP: ***.***.97.93, #118192
Irco, ale tady to lidi neobchazi, Anglicani nejsou jako Cesi a nesnazi se jeden druhyho prechytracit. Tady se nezeni a nevdavaji z jednoho prosteho duvodu, svatba je strasne draha zalezitost a tak si radeji setri na spolecnou hypoteku apod. nez aby vyhazovali penize za jeden den. To byl taky duvod, proc jsme se brali v CR, i kdyz vyridit matriku na malym meste me stalo hodne nervu a mozna i nejaky ten sedivy vlas. Nikdy bych neverila, ze se mi bude urednice na matrice mstit za to, ze jsem se rozhodla nevzit si Frantu Novaka ze zapadle Lhoty. Az kdyz jsem ji chladne oznamila, ze si na ni budu stezovat tak trochu povolila, ale stejne mi za novy prijmeni doplnila ova, na coz jsem ji rekla, ze to vezmu jako diskriminaci do Strasburku, tak to zase vymazala. Ale nakonec to vyslo. Jinak taky souhlasim, ze davat sem nejaky info je nebezpecny. My mame na Fb nejen fotky, ale i scany tohohle miminka apod. Ale tvuj projekt zni vazne zajimave Luluno. Taky by me to zajimalo, kdyby ti nevadilo mi poslat odkaz na mail.
Luluna, 07.12.2010 21:55:49, IP: ***.***.47.219, #118217
hihi, Irčo, neboj. Já úchyl nejsem. OK, posílám ti tam odkaz na FB. Mrkni na to. Jsem zvědavá, jak se ti to bude líbit. :-))
tralala, 08.12.2010 1:58:32, IP: ***.***.166.229, #118246
Holky, koukněte, kolik je hodin....probudila jsem se zas...deprese...přišla jsem na to, z čeho..Včera jsme se s přítelem trochu chytli...a JÁ NA TO PŘIŠLA...ty depka souvisí mj. s naším vztahem...není to ono,,,čím dál častěji si vymňujeme názory /máme hodně odlišný/...Měla jsem d tím těhu počkat, až se to vše vyřeší....nevím, co teď.....poraďte...
EvinaH., 08.12.2010 8:20:25, IP: ***.***.180.186, #118261
taky se pořád budím v noci, tralala, tvoje depka souvisí s hormony, počkala bys a měla totéž, věř mi to...jen to vidíš optikou té hormonální změny! Já jsem prý byla v těhu strašně protivná - a přitom z mýho pohledu jsem já byla NORMÁLNÍ a oni SE CHOVALI DIVNĚ! VŠICHNI! :-)
EvinaH., 08.12.2010 8:41:27, IP: ***.***.180.186, #118264
jste včera psaly jako vzteklý, holky! To čtu pozpátku - jo, tralala - to jsou knížky.Možná bys mohla ještě někde sehnat: Damion Brinckley - Spasen světlem.Mně to pomohlo po smrti přítele, já jsem jen četla a četla, dohody teda až teď nedávno.Z mého pohledu - vysoká mateřská, přítel, co se těší - takhle zvenku asi stresuješ zbytečně.Potřebuješ kámošky a jít se s nima vypovídat.Na akci, na kterou můžeš těhotná.Kašli na Matrix, ve kterém žiješ, že ti bm sebral barák a auto - vyplatí tě a můžeš začít v novém.Hlavně, proboha - já bych si našla jiného gynekologa, kdyby mi řekl tohle - můj gynekolog řešil se mnou všechno, s úsměvem, všechny moje strachy odehnal a já odcházela vždycky nabitá pozitivní energií.A vůbec ti doktoři - víš o doktorovi, že napíše všechno? Tak za ním nechoď! AD mají dlouhou dobu než začnou působit.Jestli se objednáš ke dvěma psychiatrům a ještě začneš polykat pilule, vznikne jen další zmatek.Kašli na kouření, jestli to jde - to vám UBLIŽUJE oběma.Zastav se a uvědom si, co se Ti právě TEĎ děje.Bolí tě něco? Co cítíš? Je Ti teplo? Máš hlad? Žiješ JEN V TÉHLE CHVÍLI - ta předchozí už minula.Ta budoucí ještě nenastala.Co je právě teď to dobré?
Irča, 08.12.2010 8:44:44, IP: ***.***.63.232, #118266
Tedy Nikol, já nevím, kde ses vdávala, ale mně teda přijde, že matrikářky tady v Praze už zapíšou úplně všechno. Třeba ta manželka toho Kaplického, vzala si Čecha a jméno si nechala, Kaplicky-Fuchsová nebo tak nějak. To mi přijde vážně ujeté. Nebo manželova kolegyně si nachala podle knižní hrdinky změnit jméno a taky pohoda. Snad kdybych chtěla dát dítěti jméno Ponožky, tak to taky zapíšou. Jinak máš asi recht, že Češi jsou fakt vyčůraní. Na druhé straně je sprosté diskriminovat jednu skupinu lidí oproti jiné, nepřijde Ti? A pak pokud je to drahé se vdát, tak je to další důvod, proč to nedělat a vykašlat se na to. A proč je to vlastně v Anglii tak drahé??
Irča, 08.12.2010 8:48:24, IP: ***.***.63.232, #118269
Jinak jsem jukla na stránky Luluny a je to zajímavý nápad. Mně se moc nápadů v hlavě nerodí, tak to obdivuju.

Tralala, tak se tolik netrap a věř si. Mně přijdeš fakt jako šikovná holka. Určitě šikovnější než já:-) Ty si určitě poradíš, ať to dopadne jak chce. Jsem o tom přesvědčená.
EvinaH., 08.12.2010 13:03:44, IP: ***.***.180.186, #118307
Ahojte! No jo, to jsem byla bojovná!
Tak teď - Luluno, něco trochu pro zasmání a něco trochu k pláči.Frajer dnes přišel těsně před tím, než šla malá spát.Rafli jsme se, šla jsem žehlit.Nemá sem lézt jen kdykoliv se mu to hodí.Válel se v pracovních věcech na čisté posteli, kterou jsem předtím žehlila.A co prý je špatně - vyhrožoval mi posledně, že mi přinese písemně výpověď z bytu.Jenže starosta není doma. Tak se ho ptám, kde má tu výpověď.Až přijde čas...No, chtěla jsem si rejpnout, že až přijede starosta do ČR...Včera tvrdil, že nemůže večer přijet, protože jede v půl páté k doktoru.A dnes, poté, co se malá s ním praštila o postel do hlavy - no, mít tu velká mobil, tak to snad nahraju. Jo, lekl se, ale fakt to bylo moc.
, vlítla jsem do koupelny, praštila pěstí do zdi a šla malou utišit. A on se opatrně zeptal, jestli s ním pojedu příští sobotu k doktoru.K psychologovi, co jsme tam chodili loni spolu.No, je to ten, co já jsem tam byla včera a jdu tam příští úterý.A já jsem se pak jednu chvíli začala smát, protože on u něj byl včera v půl pátý a já ve dvanáct.A uznala jsem, že bysme měli si dát spolu příměří, jeden den si sednout a zasmát se mnoha různým věcem. Z něj vypadlo,že má možnost koupit malé značkové věci - jasně, chystá cestu za frajerkou a nemůže tam vzít malou v tom, co já mu dám, ona mu musí věřit, že je BOHATEJ! Nevím už co řekl a já se začla rozčilovat.Zatvářil se a řekl:" To ne, do vztahu se už nikdy nevrátím" A já na to, aby si tyhle kecy nechal k psychologovi, jen mě zkouší dostat a dát mi za něco vinu.
CHÁPETE TO??? On si sem leze, jak ho napadne a já mu budu pomalu hlásit, kde jsem byla? Na soudu řekne, jak dával malé drahé značkové dárky? Tak jsem mu řekla, že vztah jsme my dva spolu nikdy neměli, že to nešlo z jeho strany.A on zas, že měli a krásně emotivní.A já na to: " No vidíš, bylo příměří, mohls odcházet a mohli jsme být oba v pohodě." " Jsme v pohodě" " Tak fajn, ty jistě jsi".Napsala jsem mu, že než se bude byt předávat, tak musí být vymalovanej, že si návštěvu psychologa s ním rozmyslím do středy a že lidi, kteří mají vztah, těm zůstane to, že se mají rádi.My jsme vztah nikdy neměli, zneužil mě k tomu, aby měl levně dítě.Tak to je vztah " chlap a inkubátor?" A do takového vztahu se já vracet taky nehodlám.A pak ještě to, že nikomu malou ve značkových hadrech narozdíl od něj ukazovat nemusím.Že vím, že je to napsané a zas se o to podělí s " tím člověkem, od kterého minule vyjížděl", co má komu co ukazovat moje SMSky, no ne? A taky, že je to použitelné proti mně a vím, že on to jistě použije.
Hele, já jsem po včerejšku už viděla, že malá není jen moje, že on jí vědomě neublíží, jen s ní chce trávit čas se svou slečnou zřejmě, tomu nezabráním, budu mít víc času na sebe a velkou holku, ale to, jak se snaží mě dostat, to mu neodpustím.Když mám někoho rád a nechci s ním být nebo nemůžu, protože mám jinou partnerku, SNAŽÍM se přece dohodnout po dobrém.A já to s ním zkoušela mockrát.Ale on je VŮDCE a každý ho musí poslouchat.Jsem mu PODŘÍZENÁ, NE? Dobrá k tomu, abych mu rok opečovávala a kojila dítě, kterým se on bude chlubit jiným.Kripl.
Nikol , 08.12.2010 15:23:20, IP: ***.***.97.93, #118323
Luluno a zapomela jsem, bydlim mezi Leicesterem a Nottinghamem. Takze asi hodinu a pul vlakem od Londyna.

Evi, je to kripl. Kdyz nam v Praze vymenili sefa ve firme, tak nas s kamaradkou desne deptal, on musel mit vzdycky navrch a pak nam kamaradka rekla, holky nebudte z neho tak vystraseny, kdyz vas bude stvat, tak si ho predstav, jak sedi na zachode a tlaci. A je fakt, ze nam to obema hodne tenkrat pomohlo.
        Předchozí   1 .. 108109110111112113114 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.