Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

Irča, 29.11.2010 19:15:12, IP: ***.***.63.232, #116686
Promiň Kija.

Závidím, že Ti ta AD tak super zabrala.
Nikol , 30.11.2010 10:49:54, IP: ***.***.97.93, #116773
Ja verim Zahi Hawassovi a videla jsem ten program letos v lete, mumie kralovny Tijy se asi pravdepodobne nasla, ale nepodari se to urcit 100% dokud se nenajdou mumie prave Achnatona a Nefertiiti, ktere se jeste nenasly a pravdepodobne mohly byt zniceny hned po padu Amarny, vzdyt i jmena a vsechny sochy i chramy byly zniceny. Tija nemuze byt Tutovou matkou, protoze je to jeho babicka. V dobe, kdy se Tut narodila byla uz dost stara (na Egyptske pomery).
tralala, 30.11.2010 11:51:16, IP: ***.***.166.229, #116798
Ahojky holky, já jsem dneska doma. Byla jsem včera u doktora. Mám hroznou rýmu, bolí mě trochu v krku, kašlu, tak mě nechal doma. Normálně bych takovou prkotinu přechodila, ale teď v těhu, radši ne. Je tady máma a žehlí.Za chvíli půjdu něco uvařit. Holka dneska ráno byla celkem v pohodě. Nedělní slzy jsou, zdá se, pryč. Ptala se mě, kdy půjdu na mateřskou, ať prý jdu už teď. Zřejmě chce, abych už byla doma.Tak možná, že to mimi našemu vztahu prospěje, ale úplně si to neidealizuju. Mimčo dá dost práce.Co myslíte?

Nikol, kde bydlíš? Pochopila jsem, že v Anglii. Já byla v Londýně, na kurzu AJ.
Irča, 30.11.2010 12:26:58, IP: ***.***.63.232, #116806
Prosím Tě, Nikol, já jsem to už úplně dozamotala. Radši si tady přečti celý článek: //ngm.nationalgeographic.com/2010/09/tut-dna/hawass-text/1
Já jsem dost slušný motal, hlavně co se jmen týče:-). Pak můžeš napsat reakci.

Mně tedy osobně dnes přijde, že dítě do půl roka snad nedá práci žádnou, to je jen nahoře nakrmit a dole držet v suchu. To ta tříletá je teda větší záhul, myslím si.

Depka u mne stále nic moc.
tralala, 30.11.2010 13:02:53, IP: ***.***.166.229, #116814
Irčo, já jsem taky motalka. Ta otázka měla patřit ke vztahu mě a dcery, když přijde mimi.Jestli se dá předpokládat, že třeba ke mě více přilne, když bude mimi nebo jestli bude žárlit. Ale to by snad nemusela, už je větší. Bohužel Ex a jeho strana ji budou popuzovat. Už teď ji říkají, že to nebude její sourozenec.... Jinak co se týká práce s mimi. Já už to zapomněla. Je fakt, že jsem s malou dokončovala ještě vysokou- dálkově. Jezdila jsem na zkoušky.., dělala státnice, psala diplomku, do toho jsem podnikala...no, bylo toho tenkrát dost. Ale byla jsem o 10 let mladší. Taky mě trochu děsí to nevyspání se. Jinak se samozřejmě těším, když nedepkuju a neřeším co a jak bude. Už jsem nakoupila pár věcí. Věci po holce jsou v baráku a vzít si je nemůžu.
Nikol , 30.11.2010 14:23:04, IP: ***.***.97.93, #116845
Irco, urcite si to prectu a pak pisnu. No jsem taky rada, ze AD zabrala. Uz se ani tolik nestresuju, ze ji beru, akorat jsem zase vcera malem usla dole na gauci, z poslednich sil, jsem se domotala na schody a do postele.

Tralala, jak psala Irca, budes muset malou porad ujistovat, ze ji mas rada, ze ji nikdy neopustis apod. to myslim hodne pomuze a pak kdyz ti pomuze neco s miminkem i prkotinu, tak chvalit a chvalit. Jinak ja bydlim mezi Leicesterem a Nottinghamem.
Irča, 30.11.2010 16:04:44, IP: ***.***.63.232, #116883
Já jsem to teda ds těma příbuzenskejma vztahama pomotala pěkně. Už jsem jak můj manžel, ten si taky jména mých kamarádek nepamatuje vůbec. Každopádně závěr jsem si udělala zjednodušenej, Achnaton byl nevlastní bratr matky Tutanchamona a Tutanchamon byl asi též nevlastní bratr své manželky Anchesenamon, vždy přes otce. Raději to zjednodušuju, abych to nepomotala.

Já myslím, že ta žárlivost tam určitá bude a je vždycky, protože káždý chce být ten jediný a výjimečný, důležitý. Navíc ty máš teď i přítele a ona si může přijít tak říkajíc odstrčená na druhou kolej. Tak bych se tedy asi cítila já. Navíc má i zmatek, kde je vlastně její domov, v baráku s ní, jak rozumím už nebydlíš a zase v tom novém butě je i přítel, není to asi pro ní lehké. Vyšetři si na ní čas, zkus podniknout něco jen s ní, bez přítele, dokud mimčo není na světě. Dávej jí pocit, že Tě zajímá, co dělá, jak se má. Povídej si s ní co to jde a taky, co Ti dovolí. Je to těžké, dnes děti jsou pomalu ve věku 9 let už v pubertě. Snad se to vše v dobré obrátí. Držím palce.
Irča, 30.11.2010 20:19:30, IP: ***.***.63.232, #116965
Tak to dokonce vypadá, že toho Tutanchamona měl se svoji vlastní sestrou, Vidíš to, ještě, že jsem Ti ten článek poslala, protože jsem to už domotala úplně:-)
Nikol , 30.11.2010 20:32:21, IP: ***.***.97.93, #116977
Irco, to je strasne zajimavy, protoze Tuta mel se svoji vlastni sestrou, coz vyradilo Kiju, jenom je zarazejici, ze ta jeho vlastni sestra nebyla hlavni manzelkou, ale hlavni manzelkou byla Nefertiiti a jedina vedlejsi manzelka zminovana je prave Kija. O te sestre a matce Tuta se nikdo jeste predtim nezminil a nejsou o ni vubec zadne zapisky. V tehle te rodine bude jeste asi hodne prekvapenich. Me by fakt akorat zajimalo, kam se podely vsechny mumie z Amarny a veskera vybava z hrobek apod. Vim, ze Nemci propasovali slavnou bustu Nefertiiti ven z Egypta a porad ji nechteji vratit. Ale kde je zbytek veci z Amarny je otazka.

Ja si taky myslim, ze mala bude zarlit. I nas malej bude pravdepodobne zarlit na miminko. Dneska v jeslickach se na me zase vesel jeden chlapecek, on se na me vesi pokazdy, ale malymu se to moc nelibilo, porad rikal ne ne a vesel se na me z druhy strany. To bude zahul se dvema prckama.
EvinaH., 30.11.2010 20:55:20, IP: ***.***.180.186, #116985
Ahojte - včera mě M. vezl na autobus do knihovny - mě to pak štvalo, myslela jsem, že nespal doma...Napsala mu pár SMS, do toho si asi přečetl inzerát,kde jsem hledala spolubydlící....A přijel vytočenej...Navíc mu asi včera kámoška na zpívané řekla, že jsem jí napsala, že s ním je konec.
A TEĎ JE KONEC.Vím, že mi 100% věrný nebyl a strašně lhal a ponižoval mě. Ale když říkal - a teď spolu už mluvit nebudem až u soudu, já nevím, co ty děláš, já jsem Ti byl pořád věrnej - byla jsem naprosto hotová. Křičeli jsme na sebe před malinkou, to si neodpustím, nikdy jsem tohle nechtěla. Ona se mě pak pořád držela a brečela...Třeba jsem to celý zkazila já...Na vánoce asi ani nepřijde,že by bylo napětí a malá by z toho byla hotová - a prý chtěl být celý vánoce s námi.Nebyl s námi jedinej den z roku celej den, jen sliboval...Ale ...stýská se mi, chtěla bych ho...Každej další už bude starej - on byl takovej můj...ideál? Můj přesný typ...Jsem za poslední rok horší a horší a on je hezčí a hezčí...OOOUUUVej! A měli přijít jeho rodiče zítra...Já řvala a řvala a řekla, že by měl malou vzít taky k dědovi...A nechtěla jsem tam s ním - zbytečně, byla to chyba, nevzal mě tam na dědovo svátek.A tak půjde zítra malinká BEZE MNĚ k nim s ním, jeho rodičema a dědou.Jenže ONA TAM bude sama s cizíma lidma! Ona se ode mně nehne, když M. přijde, jen brečí,leze po mně..a já ji tam takhle vrhnu.
Irča, 30.11.2010 20:56:24, IP: ***.***.63.232, #116986
Tak jsem ráda, že jsem ten článek našla:-)

Jinak malá žárlí hodně, věší se na tátu i na mne. Ale tak ona je ještě malá.
Nikol , 01.12.2010 10:08:57, IP: ***.***.97.93, #117079
Holky moje nestastny, nic si nevycitejte, jednaly jste dobre, akorat ted to je slozitejsi, ale to prejde, uvidite. To ze nechcete nekam poustet deti je podle me normalni ve stavech, ve kterych si tady pisem, holky, ja nedala malyho ani tchyni ani nikomu skoro rok, kdyz ho chtel nekdo videt, musel prijit sem, mela jsem pocit, ze mi ho berou.
Evi, kde je ta bojovna Eva, o ktery jsi psala pred par dny. Jinak nic si nedelej z jeho reakce, je akorat nastvany, protoze nad tebou ztraci kontrolu. Hlavne vydrz. Jinak vam drzim palce at se citite brzy lip.
Irča, 01.12.2010 13:00:57, IP: ***.***.63.232, #117116
Tak jsem si přečetla Vaše příspěvky. Evi, možná ses s ním ani hádat nemusela, stejně to nikam nevede. Jen rozčílíš sebe, malá pláče a nic z toho, ale je asi fakt, že se člověk nějak vyventilovat musí. Ten Váš vztah už byl dávno zabitý. Měla jsi mu jen suše říct, že se prostě snažíš, abys mu nevisela na krku, což on nakonec po Tobě chce. Na Vánoce, ať si klidně přijde, má tam dítě a žes malou pustila spíš považuju pro ní za dobré. Má tam svoji rodinu, Tvoje rodina to není.

Tralala, nemyslím, že by se měl člověk sebeobětovat, ani pro dítě ne. Jen se snažit pochopit, čím asi prochází a že to pro ní není lehké, proto se taky někdy chová, tak, jak se chová. Prostě dělat maximum pro vzájemnou komunikaci, aby cítila tu rodičovskou jistotu a stabilitu, co nejvíc. Víc se stejně udělat nedá.
EvinaH., 01.12.2010 16:34:34, IP: ***.***.180.186, #117157
ahojte, Irčo - o tom dávání té malé její rodině - ono to není tak, že jí chci bránit s tou rodinou být.Mluvím o špatným pocitu,protože je strašně vázaná na mě - děti rodičů, kteří se rozešli, se věší na toho s kým zůstali ve strachu, že taky odejde.Hádat že jsme se nemuseli - nemuseli, byla to hysterická scéna, za kterou bych klidně zasloužila pár facek, absolutně mi povolily nervy.Absolutně.
Tralala - asi je normální, že přemýšlíš, co bylo špatně v předchozí rodině.Stavíš novou a PŘEJEŠ SI, aby to bylo dobré.CHceš se vyvarovat chyb.Já jsem se taky snažila v těhu být lepší máma a malá pro mě byla nejlepší parťák. Naložila jsem toho na ni ale moc. A kdybych přišla, že jsem znovu těhotná, asi by utekla do lesů...Držím palce a neboj, bude to dobrý...
Irča, 01.12.2010 20:02:37, IP: ***.***.63.232, #117209
No, nedivím se, že Ti povolily nervy. Tak jsi to vyventilovala, no. Horší by bylo, aby tu malou nechtěl do střídavé péče, aby Ti jako Tralala nemusel platit alimenty. Doufám, že ho to nenapadne. Jedna věc je, že bude chodit za malou, druhá věc je střídavá péče a ta pro takhle malé dítě je podle mne úplně na prd. To by byla úplný chudák, Ty teda taky. Je to pak pomsta i pro to dítě. Ale soudy prý i takovéhle kraviny dnes dělají, hrůza. Viz třináctá komnata Ivany Jirešové.

Na mne snad už zase leze zase nachlazení. To mám teda nejen depky, ale jedno nachlazení za druhým. To mi ještě scházelo!
        Předchozí   1 .. 104105106107108109110 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.