Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

Nikol , 26.11.2010 10:14:57, IP: ***.***.97.93, #116318
Jano, diky za mily prispevek, ja vim, ze tenkrat byla jina doba a priznat si jakoukoli mentalni nemoc by mozna i znamenalo znaminko ostudy. Proto jsem rada, ze se situace lepsi a muzeme to priznat.
Tralala, ja si myslim, ze kdyz jsi zainteresovala policii i socialky, tak by k tomu soud mel prihlednout, az dojde na majetkove vyrovnani, taky bych rekla, ze si ztezi muzes dovolit nove bydleni apod. Doufam, ze mas schopnou pravnicku. Budu ti drzet palce, at to dobre dopadne. A nediv se, ze z tohohle mas depky, ale stejne jako Irca si myslim, ze ti dali nejaky oblbovaky a ne antidepresiva, protoze po nich rozhodne sjeta nejsi. Teda ja mam starej typ AD a musim ho brat jenom vecer, protoze pak do hodiny usnu, ale naladu mi vyrazne zlepsila.
Vcera mi rikala porodni baba, kdyz merila tlukot srdicka, ze je miminko stastne a spokojene, tak jsem se trochu uklidnila. Ja mam porad vycitky, cim vsim si musi Fazolka projit, jeste pred tim, nez se narodi. Ale na druhou stranu mi taky dava pekne zabrat a kope a rve hlavicku, tam kam se nevejde a tak obcas zkuhram pekne bolesti.
A urcite jsi neudelala blbost s druhym tehu a az vsechny tyhle zmatky pominou a ty se na to budes divat z odstupem nekolika let, tak uvidis, ze budes stastna a spokojena.
Irča, 26.11.2010 11:11:50, IP: ***.***.63.232, #116330
Jinak Evě přeju též vše nejlepší a hodně síly a chuti do života.
tralala, 27.11.2010 8:48:13, IP: ***.***.166.229, #116418
Ahojky holky , jak je dnes? V noci jsem zase moc nespala. A to ty noci předtím byly lepší.Pak jsem na chvíli usnula. Zdálo se mi o Ex, byl tam i můj přítel....,.Ale nebyl to zas tak hrozný se, naštěstí. Jinak, co to berete za AD? Můžou se i v těhu? Já měla tenkrát Mirzaten. Jinak malý se hlásí -kope. Neumím to prožívat, neumím se pořádně těšit,jak bych asi měla. A to je tak vždycky. S holkou v těhu jsem měla taky depky. S pokročilým těhu se to stupnovalo.A to jsem neměla ty problémy, co teď. Lítala jsem po psychologách.Pomohlo to jen trochu, ale aspoň něco. Budu se muset zase někam objednat, nebo se z toho zblázním....

Nikol , 27.11.2010 10:06:30, IP: ***.***.97.93, #116424
Tralala, ja nespim od minuleho cervence, kdy se narodil malej, nejak se nemuzu prinutit spat vic jak dve tri hodinky v kuse, beru Imipramin, ale myslim, ze Irca je lepsi expert na vysvetleni ruznych druhu. Ja jsem ted 25 +5 tt tehotna s nasim druhym miminkem a AD mi nasadili v tehu. Doktorka rikala, ze je to lepsi i pro miminko, protoze to vyciti. Jinak me trvalo hodne dlouho, nez jsem se zacala tesit na tohle miminko. U malyho to bylo jiny, ale ted se to diky AD srovnalo, jediny co jeste zlobi je ten spanek. U me se objevila az poporodni deprese, nikdy pred tim jsem nemela, a protoze se to nedolecilo, tak se to vratilo v tehu. A taky mezi detma budu mit jenom 20 mesicu rozdil.
Nikol , 27.11.2010 16:27:16, IP: ***.***.97.93, #116466
Tralala, my jsme to taky takhle neplanovali. Jak tady psala Irca, sex nebyl, tak jsem nemela ochranu, kojila jsem, najednou se mi ulevilo a hned jsem do toho vlitla. Ale na druhou stranu, ja bych uz pak asi do druhyho nesla, prave kvuli tomu, jak to se mnou zamavalo, takze je asi dobre, ze to takhle dopadlo. Navic ani ja, ani muj manzel nemame nejaky vztah se sourozencema, protoze je mezi nama vekovy rozdil, tak uvidime, jestli aspon nase deti budou spolu vychazet lip asi, kdyz budou jenom par mesicu od sebe.
Jinak finance tady trapi nejen tebe, ale i me a Evu. Je to na pytel.

Irco, ja se k Egyptu vracim stridave uz 16 let. Ted jsem si privezla z Cech vsechny svoje poznamkovy bloky a vypisky apod. a zase si tim prochazim a doplnuju, co jsem jeste nevedela a co uz zase neplati, protoze se vyzkum posunul dal. Taky mam rozepsany roman z Egypta, ale ten mam v praci na pocitaci, protoze doma nemam program, ve kterem bych to psala. Mam sice jen par stranek asi mozna 10, ale ted jsem objevila nejaky poznamky, ktery jsem si udelala pred par lety, tak premyslim, jak je do toho zakomponovat, nebo jestli to nechat byt. A udelat takovou jakoby povidkovou knizku. Co povidka to pribeh.
Irča, 27.11.2010 20:02:00, IP: ***.***.63.232, #116490
Tak něco napiš, ráda si to přečtu:-) A Tys v Egyptě byla? Líbilo se Ti tam?
Nikol , 27.11.2010 21:06:05, IP: ***.***.97.93, #116495
Ja jsem v Egypte byla v 95 v roce, kdy se staly vsechny ty utoky na turisty, my tomu unikli vlastne jen o par dni az tydnu. Meli jsme cestovat vlakem, ale teroristi je ostrelovali, takze jsme ze severu na jih leteli. To letadlo pak sest tydnu nato unesli teroristi do Lybie, nemecky turisty postrileli v hotelu vedle, no a o masakru u chramu kralovny Hatsepsut snad slysel kazdy. Z toho mi behal mraz po zadech, protoze to bylo jako jatka, tam neni kam utyct, ani se kde schovat. Ale me se v Egypte libilo strasne moc. Ja jsem vlastne mela uz ctyri roky zit v Jordansku, coz je kousek a taky se mi tam hrozne libilo, ale nakonec jsem se vdala v Anglii. Manzel nema Blizky vychod rad, takze nehrozi, ze bychom se tam nekdy stehovali. :-)
Nikol , 28.11.2010 9:44:13, IP: ***.***.97.93, #116508
Evi, super, me se Eva v bojovne nalade libi. Jen tak dal, jednou dojde i na M. A to se pak nebude stacit divit. Co mu tam nechat udelat razii kvuli drogam? Nam ji jednou v panelaku delali, protoze cigani pod nama varili pernicek.
Jinak ted jsem koukla na teplomer, hnusnych minus 9. At na me nikdo nechodi z globalnim oteplovanim. Kdyz jsem se sem pristehovala, tak snezilo dva dny v prosinci a vzdycky to hned talo, protoze venku bylo plus 7. Ted ten bily hnus lezi vsude a nechce roztat. Si nakonec tu blbou cepici snad i budu muset koupit a zimni boty se tady neprodavaj vubec. To je vsechno jak na jaro a podzim. A ven musim, dosli nam ubrousky a sunar. Malej je desne ospalej, ale slysim ho, jak blbne v postylce, tak snad na chvili usne.
Irča, 28.11.2010 14:09:32, IP: ***.***.63.232, #116518
Tak to my v Egyptě byli v roce 2007. Od té doby zavedli doprovody autobusů policajty, ale jak nám vysvětlil náš egyptský průvodce, je to víceméně formalita a stejně v případě útoku by byli úplně na pendrek. V chrámu královny Hatšepsovet jsme taky samozřejmě byli a musela to být fakt síla, tam je člověk fakt jak na střelnici.

Globálnímu oteplování já zase věřím, říkají, že se právě oslabuje Golfský proud, a jestli tomu tak vážně je, tak v Anglii za chvíli budete jako na severu Kanady. Zima, zima, zima. Brr.

Jinak mně je furt tak nějak nic moc. Úzkost s depkovitostí je fakt kombinace, fuj.
tralala, 29.11.2010 8:39:59, IP: ***.***.106.20, #116544
Ahoj holky,

jak je dnes? Včera jsem byla se známými na rozsvícení vánočního stromu - začal advent. Ani mi to nepřipadá. Ex mi tam přivez holku, v teplákách, jen ve vestě, bez čepice a rukavic...Je to hrůza. Mám chuť zajít na sociálku.Seděli jsme pak ještě chvíli na večeři v restauraci ( je to celkem nóbl podnik-známý tam byli taky s dětma. To píšu proto, abyste si nemysleli, že to byla nějaká putyka zakouřená). Holka brečela, nebavila se. Doma mi pak vyčítala všechno.., rozvod.., přítele, vedla monolog ohledně vyplacení z baráku, právníků....a že chce k tátovi. Že měli skvělý výlety... ale že měla poznámky za nesplněný úkoly ve škole, to je přece jedno ...Tak jsem ji řekla, ať si teda jde. Nešla... Musím ji asi dovést k psychologovi. Proč ji magoří kecama dospělých? Co s tím? Jinak mě nějak bolí v krku, asi budu muset k doktoru. V těhu to není dobrý.
Nikol , 29.11.2010 13:04:34, IP: ***.***.97.93, #116590
Je promin Irco, me to nedoslo, tady se to normalne zkracuje na Tut, i malyho ucim, kral Tut, uz to umi, kouka na sosku, co mam v obyvaku a dela Tut. No ja jsem rada, ze uz konecne vyvratili vsechny ty teorie. Ja jsem si koupila nejakou knizku a byla to prvni knizka o Egyptu, kterou jsem nedocetla, fakt to napsal nejaky americky magor. Popisoval tam i sex mezi Tutem a Anchi (Anechsunamun), jemu bylo 12 ji 14. A on to tam popisoval, jak mel vypracovany telo a podobny hovadiny.

Tralala, fakt nevim, co s tim. Chudak tvoje holka a pak nakonec chudak i ty, protoze ty jsi ta, na kterou mala bude rvat a vylivat si vzteky.

Jinak ja mam dobrej den, mam ode dneska schopenku do prace, tak jsem jim hned volala, ze ode dneska muzu pracovat, doktorka rikala, ze mi nemuzou branit. Tak ve stredu tam naklusu, i kdybych si mela jenom projit emaily, mam pocit, ze za ctyri mesice jich tam bude zase nekolik set.
Irča, 29.11.2010 13:29:24, IP: ***.***.63.232, #116609
Tralala, asi bych k tomu psychologovi s ní zašla. Popuzuje jí proti Tobě. Ale pozor, snažila bych se nedělat totéž. Řekní jí prostě, že jsou to záležitosti mezi Váma a taky tak si to musíte vyřešit. Že jí máš ráda atd. Ona může mít pocit, že máš nového přítele, čekáš dítě a tudíž jsi ji vytěsnila ze života. Může v tom být určitá žárlivost. Ona prostě potřebuje vědět, jak je pro Tebe důležitá a že o ni pořád budeš stát a milovat ji, ať se děje, co se děje i s přítelem, sourozencem, prostě pořád, pořád. Já bych být ,malou, asi bych to taky těžce nesla. A manžel má nějakou přítelkyni? Možná má, ale neukazuje jí malé naschvál, aby přilnula k němu, že on je tu jenom pro ní. Možná i vykládá, že Ty můžeš za rozpad jejich vztahu. Dokonce bych se vsadila, že jí to říká. Jsem o tom přesvědčená. Určitě říká, žes ho opustila i ji opustila a jak chudák holka má do toho vidět?

Jinak Nikol, myslím si, že ten návrat do práce Ti jedině prospěje.Člověk přijde tak nějak na jiné myšlenky. Já mám normálně pocit, že kdybych mohla, řvu od rána do večera. Jsem hysterka. Pořád mne trápí ty úzkosti a stísněný pocit a nálada na bodu mrazu, ach jo.
tralala, 29.11.2010 14:10:31, IP: ***.***.106.20, #116622
Irčo, díky. Jsi dobrý psycholog. Odhadla jsi to dobře. Určitě si Tvé rady vezmu k srdci. Ex přítelkyni má, prý je to jen kamarádka. To říká holce. To může říct ji, ale víme, jak to je. Prý ji táta všechno říká a nemá před ní žádný tajemství.. .

Nikol, obdivuju, jak to zvládáš. Tak malý dítě a druhý čekáš a jdeš ještě do práce... Včera se mě jedna kámoška ptala, proč už nejsem doma, když jsem těhu a prý si to mám užít a být 3 roky doma ...tak takový ja tady myšlení...
Nikol , 29.11.2010 15:59:07, IP: ***.***.97.93, #116654
Tralala, ja pujdu do prace tak na dva mesice, vzdyt za tri tady bude drobek, ale my mame super kolektiv a fakt me ty holky chybi, navic pujdu jenom na ctyri hodiny denne cely prosinec, budou taky svatky a pak mozna i cast ledna a zase budu doma na sest mesicu. Ja to moc nezvladam, jak vydis, kdyz si tady vypisuju na depresich v tehu. Ale musim rict, ze moje situace je daleko jednodussi nez tvoje nebo Evina, nebo Lulu. A fakt mi zabira AD. Uz jsem si i zvykla, ze odpadnu v pul desate vecer. Holt musim byt v posteli, jinak usnu i na schodech. A taky jsem se posledni dve noci probudila jenom jednou, maximalne dvakrat.

Irco, Anchi byla jeho nevlastni dcera, ale protoze se nenasla mumie, neda se to urcit na 100%, ale podle zapisu byla treti dcerou Achnatona a Nefertiiti. Ale Nefertiiti rozhodne nebyla sestra Achnatona. Jedni se priklani k tomu, ze byla Mitanska princezna (kvuli prekladu jmena - Kraska prichazi), jedni se domnivaji, ze byla dcerou dvoranu a nebo jednou z haremu, coz je ale asi nepravdepodobne (ten harem), protoze uz Achnatonovo matka hodne harem omezila a drzela i Amenhotepa III. mimo harem. Sama odtamtud byla, tak se chtela pojistit. Jinak Tutovo matka by mela byt Kija, ale zrejme zemrela pri porodu, byla vedlejsi manzelka. Nasli mumii a podle DNA by to mohla byt Kija, ale bohuzel to na 100% nebude, dokud se nenajde mumie Nefertiiti, ale podle veku te mumie, je to spis Tutovo matka Kija. A mimochodem, Tut a Anchi cekali dve hocicky, jednu potratila asi ve ctvrtym mesici a jednu uz skoro donosila a ta byla i mumifikovana, obe byly nalezeny v Tutove hrobce, pak se ztratily v Kahirskym muzeu a pred asi trema rokama nebo tak nejak je nasli a udelali testy DNA.
Irča, 29.11.2010 19:11:58, IP: ***.***.63.232, #116684
Jenže právě v tom National Geographicu psali o nejnovějších DNA výzkumech a právě tam tvrdí, že Nefertiti byla prý Achnatonova sestra a možná prý dokonce i vlastní a Anchesenamon snad jejich dcera. Nevím, ale jak jsou s tím daleko. Jinak za matku Tutanchamona skutečně označují Tej, ale nakolik je to pravda, to se asi teprve uvidí.
        Předchozí   1 .. 103104105106107108109 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.