Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

Nikol , 23.11.2010 12:07:02, IP: ***.***.97.93, #115978
Jo Evi, to je taky nase jedina rutina, malej chodi spat mezi pul sedmou a sedmou a ja mezi devatou a desatou.
Asi jsem od tebe chytla toho tvyho bacila Irco, tece mi z nosu jak z vodovodniho kohoutku, sotva mluvim a spat se mi chce asi dvacet pet hodin denne.
Lulu gratuluju k pracovnimu uspechu. Ja porad cekam na to, az me zase pusti zpatky do prace jako na smilovani bozi. Tchyne nam dala penize na 4D ultrazvuk na soukrome klinice, tak se pujdeme jeste pred Vanoci podivat na tu nasi fazolku. Akorat jsem blbec v euforii rekla, at jde ona, tchan a svagrova s nama, tak nas tam bude jak u Hujeru.
EvinaH., 23.11.2010 19:21:16, IP: ***.***.180.186, #116013
jsem matka příšerná!
Včera jsem si udělala super těsto na medovníčky a do deseti (asi od čtyř) vykrajovala a pekla - chtěla jsem i chaloupku, ale ta se mi nedaří - jsem blbej zedník i architekt! :-) Dnes jsem udělala i adventní věnec, svíčky do něj mám ale úzký dortový, tak...to jsem se narozčilovala.:-) A dneska zdobení - no, bordel a makačka asi od tří doteď a vyčistila jsem si hlavu od všeho.I od dětí! Chudáci si hrály samy a máma si hrála.
Nikol , 23.11.2010 20:20:16, IP: ***.***.97.93, #116017
Irco, pred tim, nez jsem nasadila AD, tedy v tom nejhorsim obdobi, jsem taky mela desny prujmy, nic jsem v sobe neudrzela, jist jsem taky poradne nemohla, takze jsem na zacatku druheho semestru i zhubla. Ted uz jsem zase zpatky na tehotenske zacpe.
Evi, super, to jsi teda superzena. Ja jsem chtela udelat aspon vanilkove rohlicky, ale nevim. Manzel to jist nebude, ja taky nejsem moc na sladky a malymu by stacil jeden.
Luluna, 23.11.2010 23:02:00, IP: ***.***.44.87, #116020
'Děkuju vám holky za gratulace! :-)). Dnes dalších 5 schůzek a vypadá to, že alespoň polovina úspěšných! Mám čím dál větší pocit, že to vyjde. Teď mám na telefonu ex. Úplně opilýho a má monolog o tom, jak je malá celá on a tudíž nádherná. Ano. Nádherná je, ale doufám, že nebude jako ON! Evi, perníková chaloupka se nepovedla?? :-))
Irča, 24.11.2010 14:42:49, IP: ***.***.63.232, #116089
Tak mi fakt není dobře. Moje máma byla včera shodou okolností na přednášce o depresích a padlo tam, že tím trpí i primáti, opice. A když prý taková opice dostane depresi, tak jí ostatní opice vyloučí ze svého středu. Důvod je prozaický, protože prý deprese jako taková je nakažlivá a je schopna přenášet se z jedince na jedince. Takže fakt nevím, co si z toho brát jako závěr. Jedině snad to, že ve své rodině roznáším blbou náladu.
Irča, 24.11.2010 14:44:22, IP: ***.***.63.232, #116090
Manžel taky říkal, že má poslední dobou náladu na nic a moje osmdesátiletá babička taky. Jenže co s tím mám jako dělat??
Irča, 24.11.2010 14:45:10, IP: ***.***.63.232, #116091
Manžel taky říkal, že má poslední dobou náladu na nic a moje osmdesátiletá babička taky. Jenže co s tím mám jako dělat??
Irča, 24.11.2010 14:47:09, IP: ***.***.63.232, #116092
Jinak, Lulu, jsi třída a držím Ti palce. Ráda slyším pozitivní zprávy, opravdu. Jak Ti říkám, je z toho hotovej, že sis zařídila život bez něj.
Nikol , 24.11.2010 15:10:27, IP: ***.***.97.93, #116095
Irco, manzel ma taky depky, docela dlouho odolaval, dolehlo to na nej minulej tyden, nedostatek spanku, blba prace a starost o malyho a me, je mi ho strasne moc lito. Tak ho aspon s malym vozime do prace pred sedmou, aby nemusel na kole. Ten nas malej andilek vstaval v pul pate rano. Ja spala az skoro do pul dvanacty, ale klido bych si jeste schrupla.
Irča, 24.11.2010 18:03:12, IP: ***.***.63.232, #116111
Hale, prý na té přednášce taky měli takové průpovídky, že je prý dobré hodně pohybu a tak a chodit na vzduch, hodně světla. Jenže jak na to v tomhle počasí, venku pošmourno, prší, jak asi mám chodit s dětma ven? Zvlášť když jsme teď všichni byli nachrchlaní. Myslím, že tím se to fakt ještě u mne dodělalo. Já taky těhu zvládala poměrně dost dobře, nějaké výkyvy byly, to nemůžu říct, ale spala jsem jak mimino. A teď? Mám ty průjmy, úzkosti, no děs. Ani Vás s tím tady nechci otravovat. Právě přemýšlím, to víš, že na tom mám asi část viny já, nikam nechodím, nemám žádného koníčka, do práce taky ne a po těch 3 a kus letech na mateřské už mne to taky ubíjí. Tak nevím, může si to člověk svým životním stylem navodit sám??
EvinaH., 24.11.2010 18:36:22, IP: ***.***.180.186, #116115
Irčo - může si to zhoršit.Z mýho pohledu člověk musí ven každej den a taky vitamíny atd...Malá je taky nachcípaná a řekla bych, že je lepší, když ven jdeme než ne...A V\y jste z Prahy - to bych se pěkně vydala do solný jeskyně, to jim udělá líp na to nachlazení.
Nikol , 24.11.2010 21:22:53, IP: ***.***.97.93, #116121
Irco, Eva ma pravdu, muze se to zhorsit, ale ne navodit. Ja mam konicky, ale s malym na ne neni cas. Ja cvicim dvakrat tydne celkem tri hodiny, vic momentalne nezvladam. Doma mame takovy ten pocitac, kdy na tom hrajes sportovni hry, takze pohyb mam. Ven se mi tedy taky nechce v te zime. Ale i presto se z baraku dostanu, pokud nejsem nachcipana, jako ted, kazdy den. Do te solne jeskyne bych si taky zasla. Vitaminy mi nepomahaji.
Nikol , 24.11.2010 21:41:26, IP: ***.***.97.93, #116122
Irco, od toho jsme tady, aby ses mohla vypsat, kdyz uz ne vykecat. Tak smele do toho. My to urcite vydrzime a tobe se ulevi. :-)
EvinaH., 24.11.2010 21:42:33, IP: ***.***.180.186, #116123
souhlas!
Irča, 25.11.2010 13:07:32, IP: ***.***.63.232, #116211
Přemýšlím teď hodně o svém životě a co dělám špatně. Bude to asi několik věcí spojených, za prvé od dětství jsem měla problém se pro něco pořádně nadchnout, jenže to si myslím, že dnešní mládež je hodně taky taková. Jak to myslím? Prostě i nějaký dárek nebo nějaká cesta, ne, že bych nebyla ráda nebo vděčná, ale prostě nebyla jsem nadšená. Ve škole jsem patřila spíše k průměrným žákům, vždycky jsem dělala to, co jsem musela, ale nic mě jakoby netáhlo. Co se týče pohybu, tak mne vždy bavil volejbal, ale na sport jsem obecně nebyla nikdy zvlášt šikovná, to je asi taky bod dolu. Práci jsem si zvolila takovou, že mne nebavila vůbec, ale nevím, kolik lidí má ten luxus, že je práce fakt baví a taky se z toho nehroutí. Teď jsem na mateřské, svoje děti miluju, ale nedělám jakoby nic, co by mne táhlo a drželo nad vodou. Do toho i dědičná dispozice... Je možné, že jsem si to z velké části zavinila sama?
        Předchozí   1 .. 101102103104105106107 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.