Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JCskutečný, 26.07.2010 6:34:23, IP: ***.***.129.91, #97770
Jste hloupý ,když ani nepoznáte v jaké jsem pohodě. Jste hloupý a zde se snažíte předvádět .Jste nula a neumíte se podepsat a stát si za svým názorem. Já Vy hloupý se právě podepsal abych tvrzení jako ta Vaše a dalších ,že kouřím a piji lehce vyvrátil. Můžete se na mě chodit dívat jako v zologické na medvěda. Vaše špatná diagnosa ,že se neumím vžít do situace abstinujícího je mylná. Dokáži se naprosto vžít a chápat .Slušného ano ale ne svoloče pomlouvačné. Tam napsal jeden v příspěvku na doktorce (Vaše vlatní diskuze "Svoloč" ) že píšete jen z legrace a pro pobavení. Já to samé když jsem zjistil co jste za chudáky. Nemastný ,neslaný bez chutě a závistivé nuly. Já opravdu nekouřím 29 let a přestal jsem ač silný kuřák SÁM .Nechápete?Nevadí vy nemusíte nic chápat .Ano spávně píšete .JE DEMOKRACIE A KAŽDÝ MŮŽE ŘÍKAT A PSÁT VŠE .TEDY I JÁ A JÁ ŘÍKÁM NEKOUŘÍM 29 LET A NEPIJI 29 LET ALKOHOL .Co děláte vy je vaše věc Pro mne je důležité ,že jsem oproti Vám pochopil ,že kouření a nadměrné pití škodí zdraví . No a šup svoloči do toho máte prostor pro ty své ubohé pindy .Dnes mám spoustu obchodních jednání a tak se Vám nebudu moci tolik věnovat ale Vy si porádíte sami ,že
JCskutečný, 26.07.2010 6:38:28, IP: ***.***.129.91, #97771
ÚDÁJNĚ PODLE TEBE POŠUKU JAK UVÁDÍŠ .Dle pobytu a důkazů 1982. Jedna recidiva týden nesnaž se přesvědčit danou skutečnost .Běž ty hlupáku co neumíš ani číst na houby anebo běž něco pořádného dělat. pEPO 20+29 CHACHA A TY? měsíc ,dva?
JC, 26.07.2010 6:39:22, IP: ***.***.129.91, #97772
OPRVDU ANEBO OPRAVDU
...., 26.07.2010 6:49:48, IP: ***.***.54.254, #97773
Lžete, naprosto vědomě lžete.
Já jsem o tom přesvědčen.
Nic konkrétního nedovedete sesmolit, určit, popsat.
Vraťte se ke svému Franci Josefovi a nechta normální lidi na pokoji.
Navíc i tento Váš příspěvek Vás usvědčuje.
Vámi stále omílané roky najednou 20+29 , to není překlep, nula a devítka jsou na klávesnici dost od sebe. To jen při svých lžích, již ani nevíte, které číslovky jsou momentálně "in".
Kája, 26.07.2010 6:58:31, IP: ***.***.217.2, #97776
Ublíženost, vztahovačnost, obviňování všech kolem sebe,sebestřednost, neschopnost přijmout své chyby...Hysterie!!!Mívají to staré báby, jenda jede v tom s něma.-ještě lži, lži lži.
No,, 26.07.2010 7:11:03, IP: ***.***.114.236, #97779
JC, 26.7.2010 06:39
OPRVDU ANEBO OPRAVDU

opravuj sám sebe,ty smolile.
...., 26.07.2010 7:11:54, IP: ***.***.54.254, #97780
Nyní nerušit.
Možná je tvořeno krásno, ale spíše ranní cigárka u kávy.
Bobo, 26.07.2010 7:23:57, IP: ***.***.217.2, #97782
Spíš přemýšlí, co znetvořit.Psal, že má spoustu volného času!Však on něco zase vyblije.Hořké zvratky od něho, kdo je ještě čte?Já na přeskáčku, je to pořád stejné.20+ 29.
Bobovi, 26.07.2010 7:46:39, IP: ***.***.54.254, #97785
Určitě na nás něco vyblijen to nás určitě čeká. Zvláště po tom ranním kefíru.
Ještě , že již se chladí lahváče.
Ten tak lže, že již normálně si vštípil, že je abstinent a nekuřák, ikdyž si zrovna loknul a típnul cígo.
A teď to začne....čistej, jak miminko, támhle nepíšu pět let, támhle jsem nebyl deset let, vy zase nepíšet sem ani tam a já tu budu do stodvaceti a 20+29 sorry dneska je to 32+27. Od té doby co jsem začal abstinovat, tak všechno se čistí a mládne, že již brzy bude , jak mimčo a budou ho muset přebalovat, jak ty jeho vštěpené ležáky a samozřejmě v okolí vřískot dětí, že jsme toho jendu (s malým) neposlechli. My hlupáci
Tak Cidrychu, 26.07.2010 7:50:58, IP: ***.***.20.27, #97786
nech už toho plkání a jdi něco dělat, takhle na tu dovolenou nikdy nenastřádáš:-)
Prosím tě, jak si vůbec můžeš dovolit někoho opravovat za překlep (ten není z neznalosti), když dokážeš napsat v tomhle případě...jste hloupý s tvrdým y:-))) Vždyť ty ani nevíš, jak co máš odůvodnit, ale překlep ty primitive vidíš co?? Argumentuješ hloupostí sobě vlastní a ještě se ji snažíš povýšit:-) Neustále si neuvědomuješ, že své infantilní rady tady vnucuješ někomu, kdo o ně nikdy nestál a stát nebude. Vyprávěj si to v Liberci na lavičce kolemjdoucím, tam už tě stejně všichni znají jako místního blázna. Tady jako negramotného i**ota, co sem vkládal poslední naději, že tady najde spřízněné duše:-)) nepovedlo se, jsi ztracená osobnost. Tvé příspěvky většina lidí přeskakuje úplně a nebo když si přečtě první větu, už ví co bude následovat v těch ostatních:-))) Každý se ti akorát směje a evidentně tě nikdo nebere vážně:-))
JendaHloupý, 26.07.2010 7:56:33, IP: ***.***.217.2, #97787
Jsem hystoricky hysterický.
JCskutečný, 26.07.2010 8:33:50, IP: ***.***.129.91, #97791
Devět d**ilních příspěvků od d**ilů. Vy nuly vy mě zpestřujete volný čas .Pro mne je důležitá pohoda a ne to Vaše ubohé krafání. jste jak kašparci na drátku ,loutky .Já něco napíši a už odezvy od svoloče. Normální lidi to nechá v klidu.Říkají pěkně do nich reje .Víte oni ti slušní a normální jsou ale ne mezi Vámi. Třeba sledujíc,Zdenička,Martin nám stačí ,že víme že jsme .Víte proč nepíší? Proč by se s Vámi nulama zahazovali ,oni jsou kvalitné lidé a vy kašpaárci na niti .A šup psát at mám zábavu vy šašci. 29+29 .Ano slušní lidé mne přeskakují a blázni reagují cha cha
Opět, 26.07.2010 8:40:27, IP: ***.***.20.27, #97794
stačí přečíst jednu větu a víme co následuje:-) Tři roky stále to samé. Ty jsi ale kreativní člověk Cidrychu:-))) Jen tak dál!
,, 26.07.2010 8:44:15, IP: ***.***.30.18, #97795
Ano slušní lidé mne přeskakují a blázni reagují cha cha cha

A proč asi,to ti nedošlo?
...., 26.07.2010 8:52:16, IP: ***.***.54.254, #97800
Nevím proč můžete hned, bez toho, že někoho znáte, nazvat hned někoho d**ilem.
O vzdělání vůbec nemluvím. Nad pět obecných se dostane většina, tam jste nikomu laťku nenastavil.
Normální lidi nechají vaše příspěvky v klidu ??
Považuji se za normálního. Oproti někomu jsem psychiatrii viděl jen zvenku.
Již jsem to zde psal. Normální lidi právě zajímá spíše ten odklon od normálu. Na ten normál si za život zvyknou. Ale něco co vybočuje a ve vašem případě extrémně vybočuje z normálu, to je vždy v centru pozornosti a stává se zajímavým a právě blázen zvyklý na tento stav, ten právě nemůže na Vás reagovat, protože nemá vlastně na co, leda na sebe..
Jediné co mě mrzí, že se bavíte. Já tomu i věřím. Naopak Vy by jste měl přestat s bavením a jít pracovat, hodně pracovat, aby jste nám vrátil, vše co jsme za Vás uhradili při všech těch Vašich pobytech v napravovacích zařízeních.
Zase máte početní chybu. Dnes jste stanovil roky na 20+29.
Divím se, že nechcete odpovědět na mé dotazy , zcela k tématu, proč se nechcete podělit o své zkušenosti při průběhu abstinence ?.
Já vím proč, protože naprosto otevřeně všem nám lžete. Vy nejste vůbec abstinent a nekuřák, toto Vaše tvrzení je naprosto lživé.
Vy nemáte zde prostě co sdělit.
        Předchozí   1 .. 316317318319320321322 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.