Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
Už jsem to, 26.07.2010 8:56:09, IP: ***.***.20.27, #97802psala. Absolutně nepotřebný člověk.
Cidro, 26.07.2010 9:10:18, IP: ***.***.72.18, #97806Je to na něj moc dlouhý a složitý. To jeho chorá hlavička nemůže pobrat a pochopit.
V Liberci ho mají za místního blázna, všaka důkazy podává nepřetržitě.
Viděl jsem ho s cigárem v hubě, on sám je svoloč a lže !
...., 26.07.2010 9:11:06, IP: ***.***.54.254, #97808A i třeba ano.
Jestli má skutečně za sebou tolik let abstinence, tak by měl určitě co sdělit.
Periody, návaly, deprese, proč došlo ke zkratu a jiné a jiné.
Ono , ale není co sdělit, s čím se podělit.
On je normálně na druhé straně, stále v tom.
Neustále opakuje jen a jen to samé. I kdyby padl, ze vší té deklamované četby, i jen jeden
odborný termín nebo něco, tak člověk zapochybuje.
Ale tady není co psát.
A věřte, že kefír není odborný termín. Možná je k něčemu dobrý, to musíte vědět sám, ale jako indicie k usnadnění odvykání neslouží a úspěch nezaručí.
Leda ?...leda ?, že by jeho účinky byly naprosto trvalé a celodenní a pobyt na oné místnosti nepřipouštěl žádnou konzumaci, pak snad .
Nelžete a řekněte pravdu. Kolik dáváte ??
...., 26.07.2010 9:26:21, IP: ***.***.54.254, #97812Viděl jsem ho s cigárem v hubě,
Já tušil, že to tak nějak bude.
Dalo se to čekat.
Proč aktivní kuřák a asi i to druhé se motá na této diskuzi ?
Lež má prostě krátké nohy.
A to stálé cha cha hi hi, také o něčem svědčí.
A proč stále se ptáte anonyme. Jméno jsem již napsal, chce to jen číst.
Mě, jako někoho, neukájí, když je mé jméno v záhlaví každého příspěvku. Nemusím být pořád jmenován. Anonymita diskuzí slouží právě proto, aby se lidé otevřeli a sdělili to s čím bojují a co pociťují.
OOOOO, 26.07.2010 9:46:07, IP: ***.***.217.2, #97820Jendo, típni cígo, zavři láhev, ukliď prášky a šup , makat, koště a jeď, práce šlechtí, tobě už nepomůže k šlechetnosti ale nebudeš se nudit, ta nuda tě ubíjí, sereš pak blbiny sem, otravuješ slušné lidi.Nás.
:-o, 26.07.2010 10:26:10, IP: ***.***.30.18, #97835JCskutečný, 23.7.2010 16:57
Ahoj Martine ,já se divím ,že se ještě představuje jako neurolog a odborník na právo. Chybí mu základní znalosti práva. On se klidně zůčastnuje pomluv a špíny druhých a ještě to všude rozhlašuje Jeho právní vědomí rovná se nule. On neví co je nactiutrhání,pomluva ,poškozování firmy vykládáním a podporováním nepravdivých údajů a další a další. Nějaké čekání do neděle .Projel by soud jako prd. On nechápe ,že já vystupuji jako osoba a firma pod jménem ,tak ostatní vystupují v anonymitě . On vědomě poškozuje moji firmu a ještě podporuje anonymní osoby . Vysokoškoláci a mají chyb jak máku. Já si nanic nehraji .Nebavilo mě učení ,někdo má vrozenou inteligenci a někomu aby jsi ji nadupal .Poslal mi i text a čekal ,že na něj kliknu a kliknutím odsouhlasím jako spam .Musím se smát . Co se týká stránek tak asi umí ale jak říkám měl by si něco přečíst o poškozování jména ,firmy ahoj pozdrav i sledující a Zdeni ( t asi řeší soud)
Lidi,viděli jste někdy tak arogantního,ješitnýho hňupa?Co on si dovoluje,to značí jeho primitivismus.Ten i kdyby měl na hlavu razítko,tvrdil by,jaký je genius.O jaký vrozený inteligenci,tu mluví?To jako o sobě?Ten nemá kapku soudnosti.
Ne nadarmo říkal Pan Werich: KDE BLB,TAM NEBEZPEČNO.
Buďte rád pane doktore,že jste se ho zbavil.
Za chvíli, 26.07.2010 11:47:23, IP: ***.***.20.27, #97844se tady k**tén objeví a bude zase čvachtat o přehršle obchodních jednání, pracovní vytíženosti, právním vědomí, své pevné vůli, své úspěšnosti a spokojenosti atd...............prostě bude nás opět bavit:-)
Pavel, 26.07.2010 13:08:31, IP: ***.***.217.2, #97853Pan doktor zareagoval včes a dobře.Zachránil diskuzy před magorem, ten nyní zuří, protože tam píše plno lidí, je tam hodně témat, prostě jde to!Jé, tam by mohl chvilku zářit, naštěstí zhasnul brzy.Marie díky.
Bart, 26.07.2010 13:47:41, IP: ***.***.30.18, #97855To bude zase chlubení.Asi takto.
Zatím co vy,vy k**téni jste hulili a chlastali u kompu,tak já vyřídil milionovou zakázku.Jste kašpaři a jste mi k smíchu.Musím se smát,celý den u kompu,na podpoře, XX příspěvků o ničem.28.6. 85 příspěvků,1.7. 84 příspěvků,pak 2 !!!dny nic.4dny jsem tu nebyl a vy kašpaři se neumíte o ničem bavit,než o mě.Beze mě jste nuly,hovna u cesty.To já 29+29,ne vy.Jste mi k smíchu.Jsem nejlepší,mám inteligenci od přirození,nepotřebuju VŠ,mám i na doktora,ten je taky nula.Jak to,že jste to ještě nepochopili,vy křupani.Tak šup,něco dělat,at poznáte,co je práce,vy d**ily,hnupy.
JCskutečný, 26.07.2010 14:00:41, IP: ***.***.129.91, #97856Ted jste se ukázali opravdu jako dobytek pomlouvačný a at je to jakkoliv 29 let jsem neměl cigaretu v puse. Když se dívám anebo čtu různé kauzy a tak si říkám český národ co dokáže být za h**zly a vy zde mě to plně potvrzujete .Udělali jste mi radost a víte proč ? Protože jestli jsem měl o Vás pochybnosti ,že vám ubližuji ,tak to tvrzení o cigaretě mi jasně řeklo. Jendo to je dobytek a nic dobrého od nich nečekej. Ani nečekejte vy ostatní protože když dokážete takhle špinit a pomlouvat ,tak to už není jenom závist ale zde je i vidět co jste za ksidl.Přečtěte si po sobě ty vaše zhovadilosti ,Vrána k vráně sedá rovného si hledá. Já už vím proč se vám nedaří .Pánbů vy svoloči Vás terstá chacha . 29 + 29 svoloči . Ty tečkovaný kriple ......neboj dojde na Tebe Tam doufám dr vidí za jaký ksindl se staví
JCskutečný, 26.07.2010 14:05:57, IP: ***.***.129.91, #97857Jsem štatsný že mne osvítil duch svatý .29 let jsem neměl cigaretu v puse a mít nikdy nebudu ale zůčastnovat se a kamarádit s lidma co lžou ,to jste všichni takový závistiví ubožáci ? Než být s takovým ksindlem prokhaným jsko jste vy tak jsem čestný a upřimný radši sám. Já si vystačím ale vám dochází dech a tak když už nic tak lžete ,ne jste obyčejná prolhaná lůza .Ježiš jak já jsem rád ,že jsem ferový a ne takový kripl jako vy .
JCskutečný, 26.07.2010 14:12:08, IP: ***.***.129.91, #97858Vy co se chcete svěřovat ,nedělejte to zde lžou a klidně si o Vás něco vylžou.Proto zde jenom svoloč ,slušní ví moc dobře ,že zde není ta správná parta ale není ani na doktorce ,alkohol nikde ,
Jsi lhář, 26.07.2010 14:15:59, IP: ***.***.21.114, #97859Ty, že jsi férový a čestný? Největší hovado v Čechách?
JC: "VÍTĚZ NAD ZÁVISLOSTÍ A TO JSEM JÁ . Vy ne protože kouříte,chlastáte,jste nezaměstnaní,ubohý a opuštěný ,vymaštěné mozky. "
Jestli jsi tuto větu myslel vážně, rád ti napíšu, co je tvoje matka, ty lháři ožralej.
Cidro, 26.07.2010 14:29:14, IP: ***.***.72.18, #97860Jo, tak tobě se nelíbí, co děláš ty sám nám všem ostatním ? To jsem rád. Ty prostě můžeš každého nazývat ksindlem, debylem, ožralým hovadem, co kouří, vajgly má všude ? Ty můžeš ? Ba ne, hochu, na to jednou dojedeš. Šíříš o nás nepravdy a pomluvy. Jakým právem lidi zde takto nazýváš ? A když se to týká tebe, zuříš, ty uslintanej trpajzlíku. Aby jsi se ze sebe nep**ral !
POZOR, 26.07.2010 14:38:42, IP: ***.***.217.2, #97861Tak český národ je pro tebe špatný, indický princi.Tak jdi ke svým romům, nikdo tě tu nedrží.Přiznal si se, že jsi sám, oni i ti cigáni, tě nechtějí, viď?Ví jistě proč.