Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JCskutečný, 26.07.2010 21:16:32, IP: ***.***.129.91, #97916
Jsem rád že nejsem kripl jako jste vy .Vůči sobě mám čisté svědomí.Samozřejmně ,že nekouřím a nechlastám připomíná mi to zde drbnu Blesk a další. Vy jste opravdu jenom obyčejná hovna u cesty a nejde jinak . Když si představím jak lžete zde a tedy i doktorům a sami sobě musím se smát jací vy jste to ubožáci. Vy si vážně myslíte ,že bych sem psal ,kdybych kouřil a pil? Jste tupé hlavy ,zde mne kdekdo zná ,vidí ,bavíme se ale to mne udivuje ,že si to neuvědomujete .Bud jste už tak vypití a ten mozek už nemá ani kapacitu k rozumné úvaze. Čím více píšete ty Vaše trapné kydy tím více jsem rád ,že mi slouží rozum. Vy už nejste schopni myslet. Já oproti vám vás nepomlouvám ,vy jste opravdu svoloč. Vy lžete a ted vám řeknu co je člověk za pronárod Čím více se budu bránit ,tak tím více bude svoloč útočit. Psychologové by vám to vaše zkurvené myšlení potvrdili. Mne to zase zajímá ,kam až svoloč jako vy jde ,Nic ji není proti mysli jenom ,když to ublíží (to si ale jenom myslí) pro mne je důležitá skutečnost a ne vy .Jenže je asi ode mne zbytečné abych Vás vůbec se snažil pochopit. Tohle neznám je to jako srážka z blbcem a zde ne s jedním. Sáhodlouze můžete vykládat a nemocný vypitý člověk bude jako kafemlejnek pořád dokola. Mě se hrozně líbí to mojich 29+29 .VÁŽENÍ TO JE VÁM TAKOVÁ POHODA,KLID ČISTÝ DECH ,ŽÁDNÉ VÝČITKY a ted vy rozklepaná prolhaná svoloč neschopná přijmout 29+29 = 58 ano tolik je mi let a těším se díky nekuřáctví a abstinenci na čtyřicet .Co na čtyřicet 30 roků mi je .A vy vyklepaní u popelníku ,vycmrndlé pohledy ,vypité masky .Peníze žádné ,dluhy ,není na chmelku ,cigáro a podpora v nedohlednu. Vaše vidina lepšího života je pryč,Nekonečná šed a neschopnost se sebou něco udělat. každý máte možnost položit cigaretu a říci dost .Jenže to by jste museli být opravdu borci ,zatím jste pomlouvačná prolhaná lůza . Slušní lidé nelžou ,tak musím nazývat vše pravým jménem. Tak tímto zdravím sledující a Zdeničku jedinné to normální lidské slušné bytosti. Martin samozřejmně . Hele a to se nestydíte hrát před tím doktorem na alkohol divadlo? I když on ví moc dobře co dokáže chlast a nenávist . PEPA to zná a připojuje přesně takto Vás ,sebe popisuje 18.6.2010 14:21 PEPA PÍŠE." JO ,TAKY SI TO PAMATUJI ,ALKOHOLICKÁ RÁNA, TĚŽKÁ, HLAVA, OKNA, ŽALUDEK, SMUTEK, NENÁVIST, No tak to vám všem zůstalo to máte . Pepo zase nevykládej ,že jsem si to vymyslel .Každý se může přesvědčit ,že Jenda NELŽE . Tra lalá Marie a spol Měli by zdražit cigarety a chlast . Hezký večer přátelé ale jenom někteří .A pište
JCskutečný, 26.07.2010 21:18:01, IP: ***.***.129.91, #97917
JANO JÁ NEKOUŘÍM ALE TY KOUŘÍŠ URČITĚ DOUTNÍKY ,HAVANA
ooo!!!!!, 26.07.2010 21:49:00, IP: ***.***.54.254, #97919
Tak ono je to takto. A ještě moralizuje.
Díky místním za zjištění.
KP, 26.07.2010 21:53:16, IP: ***.***.21.114, #97920
JC, tobě není 30 let, ani 20 let, tobě je 10 let.
Pro ostatní: ten elaborát si tentokrát opravdu přečtěte celý a důkladně. Nemá to chybu :)))).
Musím zkopírovat a poslat kámošům v Liberci, o to by přijít neměli.
mv, 26.07.2010 21:58:45, IP: ***.***.21.114, #97921
JC: "Co na čtyřicet 30 roků mi je."
Tak Cidra nám přestal chlastat už v prvním roce života, začínám ho obdivovat:))
Že se nestydí, píše tady, že jsme lháři a kuřáci sám kouří a lže, fuj...
Jana, 27.07.2010 4:23:31, IP: ***.***.217.2, #97929
Ať si kouří, ať si dělá co chce, ale ať neotravuje, nechlubí se, hlavně nemoralizuje, on ne,a kdybych kouřila cokoliv, jemu do toho vůbec nic není.Už mně nazval kurvou ze 4 cenové skupiny,takže i když mně nezná, ví vše, dedukuje, já se směju.Je někde za mnou, daleko, nic, věc, jak někdo už psal.Kdoví, co kouří on.Je zoufale sám, tady by mohl najít přátele, jenže on nikdy neměl a mít nebude u sebe člověka, co by ho bral vážně, natož ho měl rád.
Pop, 27.07.2010 5:17:03, IP: ***.***.217.2, #97930
Touha po moci, vládnout je u jc zřejmá.Nějak se mu to tu nedaří, tak kope.A ukope se sám sebe.Je na dobré cestě.Kdepak 100 let, už končí.
JCskutečný, 27.07.2010 6:15:44, IP: ***.***.129.91, #97931
Vážení .Musím se smát a popřát Vám všem hezký den.Pouze člověk s čistým svědomím jako mám já, si zde může psát .Ano čestně každému mohu říci .Jsem v pohodě a nekouřím 29 let a nepiji alkohol s týdení krátkou recidivou 29 let. Ano čtete dobře a nikdy jsem toto neporušil. Vůči sobě jsem upřimný a ferový .Ne tak vy sami k sobě. To vy zde podvádíte a lžete .Rekapitulace. Na jedné straně závistivá pomlouvačná,lživá svoloč a na druhé straně jsem já férový a pravdomluvný ,který si stojí za svým pevným přesvědčením. Proto jsem vždy vítěz ,protože hraji férově a nesnižuji se jako VY ke lhaní a pomluvám. Proto budu mít vždy pocit vítěze ,protože PRAVDU skutečnou pravdu nelze zneužít. Na Vaši lživou kampan o údajném kouření zvysoka SERU JAKO NA VÁS KDO JI ROZNÁŠÍ Ti kdo vědomě lžou jsou opravdu jenom hovna u cesty .Nelze pro takové k**tény slušné slovo. Až vyspěje lid ke slušnosti a pravdomluvnosti ,tak potom si zaslouží slušnost. Vy všichni kdo mne napadáte bezdůvodně protože 29+29 je skutečnost jste obyčejné NULY. Jste anonymní šmejdi ,kteří akorát špiní úspěšného Jendu . Ani jeden z Vás zde neřekl nic k tématu kvůli čemu zde tyto stránky byli založeny. Na moji radu s životosprávou "Kefír" a pravidelná strava,koníčky,záliby ,zkrátka změna celého životního stylu jsem akorát dostával sprosté nadávky a špínu. Jste opravdu NULY .Pozdrav sledující a Zdeničce a všem slušným. Jako jedinný jsem zde zveřejnil své jméno a stojím si za svým 29+29 Hezký den .
Bobo, 27.07.2010 6:47:08, IP: ***.***.217.2, #97932
Zase lež, ty férový kluku.Jestliže jsi měl recidivu-psal jsi jednou, že to bylo 2 x-musíš ji počítat, čili nemůžeš abstinovat 29!!!!Je to jednoduché, při své "přirozené inteligenci" to víš, proč lžeš?
?, 27.07.2010 6:52:32, IP: ***.***.114.236, #97933
Čím je to delší,tím je to ubožejší,ale zároveň směšný.Trapárna.
--, 27.07.2010 7:02:37, IP: ***.***.114.236, #97934
Stačí jedno slovo. KOKOT !
Cidrychu, 27.07.2010 7:28:08, IP: ***.***.20.27, #97937
mohl bys mě napsat, jak takhle po netu poznáš, kdo kouří a kdo ne?
JC, 27.07.2010 7:31:20, IP: ***.***.129.91, #97938
Pouze jednou Bobo a týden .Oproti Vám si mohu dovolit právě mluvit pravdu protože se dá vše zjistit.BOBO také proto jsem se nestyděl dát v plen své dobré jméno nebot jsem si jist čistotou svých slov. Vy mě pomlouváte ,že jste mne viděli kouřit a hned další hlasy .Ubožáci vy vůbec nic nechápete .Já vím vy se podvádíte sami sebe a tak si myslíte ,že i druhý. Vy máte úplně jiný svět .Svět podvodu a lži.Zde jeden blbeček napíš ,že mne viděl kouřit a další svoloč Jana a spol -NO hned JSME SI TO MYSLELI. To je právě ta vaše podlá povaha .Proto nemáte šanci přestat kouřit a chlastat -NEJSTE K SOBĚ UPŘIMNÍ A NATOŽ K DRUHÉMU. Nelze s Vámi tudíž diskutovat opravdu na úrovni -není možno pro Vaše zmrvené zákeřné povahy . Jste opravdu ubožáci . Psal jsem 29 let s jednou krátkodobou týdenní recidivou a tečka -bodka . Vždyt vy jste vůbec nic nepochopili.Vy nejste pro můj kvalitní život vůbec důležití .Jak můžu se kamarádit s prolhanou svoločí no odpověz? Jak se můžu bavit s lidmi co třeba lžou ,že mne viděli kouřit. Zde je jasný úmysl nějakého icika mě pomluvit a dav a lůza se přidá . chacha musím se smát. Pravda je totiž jenom jedna a nejste to Vy kdo ji má .Můžou Vás být tisíce ,miliony a říkám SERU NA VÁS
JCskutečný, 27.07.2010 7:34:31, IP: ***.***.129.91, #97940
O7:28 mě je úplně jedno jestli hulíte anebo ne .Pro mne je důležité ,že nekouřím JÁ A KRÁSNÝCH 29 LET .
Cidrychu, 27.07.2010 7:39:30, IP: ***.***.20.27, #97942
zase už se rozčiluješ?:-)))
Ptám se tě, jak ty, když hlásíš tak 100% pravdu poznáš, kdo kouří a kdo ne, kdo pravidelně pije a kdo abstinuje?
Pravda je totiž jen jedna a není to rozhodně ta tvoje. A když na nás sereš, tak proč jsi tady každý den, celé měsíce, dlouhé roky?:-)))))
        Předchozí   1 .. 319320321322323324325 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.