Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

Pěnice, 26.07.2010 14:45:43, IP: ***.***.217.2, #97862
Máš smůlu, každý se může alkoholik.cz přečíst, jak to tam funguje, jaý jsou tam bezvadný lidi,píše se tam jen o tématu alkohol, tak to má být.Jen Ty tam nemůžeš blít jedy,vysmívat se dětem, kterým zemřeli díky alkoholu rodiče, nemůžeš nic, jen nadávat tady na kvalitní diskuzy, co je přínosem, pomocí pro všechny, bez tebe.Tam je úroveň.
Jožin, 26.07.2010 14:47:16, IP: ***.***.217.2, #97863
Tož Benda hulí, no, teda?Jendo, proč nám lžeš, svědci tě viděli.Doufám, že to bylo cigárko né Martin.
?, 26.07.2010 15:00:15, IP: ***.***.30.18, #97866
Já už vím proč se vám nedaří .Pánbů vy svoloči Vás terstá chacha . 29 + 29 svoloči . Ty tečkovaný kriple ......neboj dojde na Tebe Tam doufám dr vidí za jaký ksindl se stav

1/Proč si myslí,že se nám nedaří?To nechápu.
2/Pánbů svoloč neterstá...a proč to píše,když nevěří v Boha?
3/Tečkovaný kripl?... jeho zuřivost je známá.

Co si asi vymyslí,genius.Opravdu neví,že si z něj dělají lidi bžundu?On zuří a píše,jak je šťastný.Takhle šťastní lidé nepíšou,jsou jinde.Je to opravdu chudák a velký.Je sám.
Cidrych, 26.07.2010 15:17:06, IP: ***.***.30.18, #97868
.Ježiš jak já jsem rád ,že jsem ferový a ne takový kripl jako vy .

Cha,cha,cha,tak to je největší vtip.
Chová se jako největší hovado a prý ferový.Hajzl všech h**zlů,hnusák tupej,závistivej,zakomplexovanej psychopatickej blb.Nikde ho nechtějí,kam vleze,tam to vypadá stejně.Na zrušení diskuze a nebo vykopnutí Cidrycha.Jemu to bohužel nedojde nikdy,že je to jeho zásluha.Nikdy se nezamyslí a neřekne si.Pročpak asi jsou všichni proti mně,tak zaujatí.Asi proto,že jsem tak hodný a férový.To tak bývá,že?
Cidro, 26.07.2010 15:22:06, IP: ***.***.72.18, #97871
právě jsi přiznal, jak jsi férový a jak jsi sám. Však tě všichni dávno prokoukli, jen ubližuješ a nadáváš lidem. A jak jsi přišel na to, že se nám nedaří, a nebo nedej bože ti něco závidíme ? Tobě není co závidět.
...., 26.07.2010 15:39:16, IP: ***.***.54.254, #97874
No paráda. projev hodnej mistra.
Nám tu nebude psát někdo, kdo celou dobu lže a kdo byl přitom viděn s cigárem.
O všem nám lžete. Nikotýne
m, 26.07.2010 15:52:42, IP: ***.***.30.18, #97877
Asi by rád přestal a nejde mu to,tak si zde chladí žáhu.Určitě i chlasče,tady provokuje 29+29
Vždyť večer sotva žvatlá.
mv, 26.07.2010 15:58:59, IP: ***.***.21.114, #97879
pište hodně příspěvků. Má to výhodu, že když už neumí psát, tak se aspoň naučí počítat. To mu pořád nejde. Jednou 12+29, 14+28, 20+29, 29+29.....ale rád počítá, asi si dělá čárky, kolik tady napíšeme příspěvků. Tak pište o čemkoli, alespoň počítat ho naučíme. Zlo oplatíme dobrem :)))
...., 26.07.2010 16:09:42, IP: ***.***.54.254, #97882
svatá pravda. I to by stálo snad za to. Každý dobrý skutek se počítá.
r, 26.07.2010 16:39:52, IP: ***.***.30.18, #97886
Kde je asi tak sledující?Ta by se určitě ráda přidala k dobrým skutkům:-)
JCskutečný, 26.07.2010 16:47:13, IP: ***.***.129.91, #97889
O jak rádi by jste řekli ,NEKOUŘÍME ale nejde to a tak si aspon vymyslíte viděl jsem ho kouřit . Má radost spočívá v tom ,že jste se zde usvědčili ,že i ta lež je Vám dobrá.Pouze k**téni a lidé bez cti se uchýlí ke lži. my nedokážeme přestat kouřit a tak aspon o tobě rozhlásíme ,že jsme ho viděli kouřit. Vy že jste slušní vážení občané? Ne svoloč primitivní a zákeřná .sami umíte h**no a tak aspo lží podvodem si chvilku budeme připadat jako nekuřáci a abstinenti.Vypité mozky a vyhulené palice .....prase zachrochtej ,kolik jich vyhulíš .Je to Vaše zbožné přání ,vy se zde snažíte shodit druhého vyrovnání se závislostí protože sami nic nedokážete ,tak aspon ho falešně pomluvit ,každá lež je dobrá . Víte jak v mých očích vypadáte? Normální bezcharkterní svině .No coment. chacha .
JCskutečný, 26.07.2010 17:24:51, IP: ***.***.129.91, #97900
A ještě ,můžou Vás být tisíce já vím sám nejlíp ,že jsem dobrý že nekouřím a nechlastám .Vy jste obyčejní mluvkové a pokrytci ,navzájem se doplnujete ale u mě jste obyčejní chudáci. I ten co se snaží ale nelže je tisíckrát lepší jak vy .Aspon se slušně snaží .Vy jste se dali na cestu špíny a ubohosti. Když my nedokážeme ,tak ho aspon pomluvíme .Vždycky při závodech jsou všichni na startu ale doběhnou vždy Ti nejlepší a tak je to i v závislostech -vyhrají jen Ti nejlepší 29+29 .Své jméno jsem zveřejnil právě proto aby každý viděl ,že jde nekouřit a nepít . Je spravedlnost právě v tom boji . Já mám čisté svědomí a nemám praktiky podpásovky jako vy .Také já jsem dříve sportoval a vždy ctil férovost . Slušným hezký den a at se Vám daří . Je to velmi dobrý pocit mít čisté svědomí.
Jerry, 26.07.2010 18:32:45, IP: ***.***.217.2, #97905
Ty i kyby jsi vraždil, vždy budeš mít čisté svědomí, ty si nikdy nepřipustíš, že škodíš, ubližuješ, že jsi blbej jako tágo, tvá sebeláska tě zničila.Jsi věc, nic,troska, sám.
Jana, 26.07.2010 18:42:03, IP: ***.***.217.2, #97906
fakt kouří?To je teda dobrý vtip, moc mně potěšil, vůbec bych se nedivila.
:-o, 26.07.2010 18:58:14, IP: ***.***.114.236, #97908
Je to velmi dobrý pocit mít čisté svědomí.

Že to říkáš právě ty,mě už neudivuje.Ty totiž nevíš,co to je.Ubližoval jsi,pomlouval jen proto,žes chtěl mít navrch.Nesneseš úspěch jiného.Jo,to když ti nějaká manželka pláče,jaký ji stihl osud,tak to jsi king.To je utěšování,to najednou ucítíš příležitost ukázat,jaký jsi dobrák.Soucítíš se slabým,pomáháš,radíš.Ale tohle všechno je vykonstruované,je z tebe cítit vychcanost.Víš,že po těch tvých slovech nepřijde odpor.Na jedné straně dobráček od kosti,na druhé h**zlík,co musí být po jeho.Běda,jak někdo projeví svůj názor.Už je to ten(nebo spíš ti),co tady píšeš půl roku,po tom,co tě odevšad vyobcovali.Nula,h**no u cesty,svoloč...atd.
Na jedné straně jsi hulvát,co si do huby nevidí,na druhé straně směšnej,stárnoucí prd,ze kterýho si všichni utahujou.No,nic moc na 58let.
        Předchozí   1 .. 318319320321322323324 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.