Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
Marie, 25.07.2010 19:47:25, IP: ***.***.217.2, #97728No, tož pozor, ty že se snažíš dělat lidem radost?Nevtipkuj!A kolik že tu bylo příspěvků o tobě, když jsi byl pryč.A jak dlouho nekouříš, nepiješ?Byl jsi v Léčebně, tam ti pomohli, né, že ty sám, ne ne.
:-), 25.07.2010 20:29:24, IP: ***.***.114.236, #97732JCskutečný, 25.7.2010 19:01
Pan doktor by určitě nebyl rád za takovou komunitu jako jste vy .
Hlavně nebyl rád,za takovýho trotla,jako jsi ty.
:-)))), 25.07.2010 20:32:35, IP: ***.***.114.236, #97733Řeknu ti tedy větší krávu jsem ještě neviděl a to chodím po světě hezkou řádku let.
Předtím to byla Eva,Věra...těch ještě bude Cidrychu.
:-(, 25.07.2010 20:35:42, IP: ***.***.114.236, #97734Můj koníček je zase navrhovat a dělat hezké věci a lidem radost .
Tak proč nás tady a jinde,tak proboha sereš ???
JCskutečný, 25.07.2010 21:15:50, IP: ***.***.129.91, #97738Proč vy trotlové si zakládáte diskuze a pak je opouštíte. To bylo nářku nepiš na naši "Svoloč" tak se jmenujeme a proto jsme si ji založili. Dál nepiš na alkoholismus ,nechal jsme se také vymazat .nepiš na alkohol ,po domluvě oboustranné nepíši a víte co je všude serverů kam píši, Vy si osobujete právo rozhodovat kdo kam budu psát. Tam máte opuštěnou svoji "svoloč" proč tam nepíšete? Nebo na doktorku alkoholismus ,také skoro opuštěna .Ne vy svoloči se chcete akorát hádat ,vám vůbec nejde o nějakou abstinenci a nekuřáctví .Nepíšete nic k tématu a jenom prudíte zdechliny .A proč prboha se serete vy všude proč si nepíšete na tu svou "svoloč" kterou jste tolik chtěli a žadonili nepiš na svoloč nekaz nám to .Máme tam obrovskou debatu výživnou o závislostech .Každý rozumný ví co jste to za šmejdy a já si budu dělat to co chci já. .V roce 1996 jsem přestal sám bez pomoci kohokoliv tedy i léčebny.Jsem dostatek silný abych si vy nuly poradil . Vy radši pracujte na sobě máte co napravovat i když si myslím ,že právě pro to Vaše připrdlé chování a blbost nemáte šanci přestat chlastat a kouřit. Jste a budete vždy nuly .Úspěšný bude vždy ten kdo si dokáže pomoci sám .Chce to pevnou vůli ale to vy nemáte .urážíte druhého a přitom jste hromada hnoje
JCskutečný, 25.07.2010 21:15:52, IP: ***.***.129.91, #97739Proč vy trotlové si zakládáte diskuze a pak je opouštíte. To bylo nářku nepiš na naši "Svoloč" tak se jmenujeme a proto jsme si ji založili. Dál nepiš na alkoholismus ,nechal jsme se také vymazat .nepiš na alkohol ,po domluvě oboustranné nepíši a víte co je všude serverů kam píši, Vy si osobujete právo rozhodovat kdo kam budu psát. Tam máte opuštěnou svoji "svoloč" proč tam nepíšete? Nebo na doktorku alkoholismus ,také skoro opuštěna .Ne vy svoloči se chcete akorát hádat ,vám vůbec nejde o nějakou abstinenci a nekuřáctví .Nepíšete nic k tématu a jenom prudíte zdechliny .A proč prboha se serete vy všude proč si nepíšete na tu svou "svoloč" kterou jste tolik chtěli a žadonili nepiš na svoloč nekaz nám to .Máme tam obrovskou debatu výživnou o závislostech .Každý rozumný ví co jste to za šmejdy a já si budu dělat to co chci já. .V roce 1996 jsem přestal sám bez pomoci kohokoliv tedy i léčebny.Jsem dostatek silný abych si vy nuly poradil . Vy radši pracujte na sobě máte co napravovat i když si myslím ,že právě pro to Vaše připrdlé chování a blbost nemáte šanci přestat chlastat a kouřit. Jste a budete vždy nuly .Úspěšný bude vždy ten kdo si dokáže pomoci sám .Chce to pevnou vůli ale to vy nemáte .urážíte druhého a přitom jste hromada hnoje
JCskutečný, 25.07.2010 21:20:15, IP: ***.***.129.91, #97740Čtyři dny jsem byl pryč a takové mraky zblitků co jste napsali .Proč jste nedávali rady jak přestat pít a kouřit? Protže sami chlastáte a hulíte a nedokážete přestat .Závistivá svoloč. Nuly Tam si spočítejte o svátcích ty čtyři dny ty své výblitky 40,60.80 kravin o ničem .Tak to je ta Vaše TVÁŘ NULY ,NULY,NULY
JCskutečný, 25.07.2010 21:24:55, IP: ***.***.129.91, #97741A ještě vy jelita nepiji od roku 1982 a s jednou krátkodobou dovolenou do ted ,zatímco vy chlastáte jak protržený a jenom si o té abstinenci druhéhom čtete NULY
f, 25.07.2010 21:31:30, IP: ***.***.114.236, #97743No a co?Se p**er,ty hovado vzteklý.
:-), 25.07.2010 21:36:38, IP: ***.***.114.236, #97745Cidrychu,měl by sis zaš**at,to je dobrý na nervy.
Nemáš s kým,co?
...., 25.07.2010 23:10:28, IP: ***.***.54.254, #97758Otázka zcela a jen a jen do tématu. Rada od zkušeného.
Jak jste to mohl tenkrát do sebe tak prát ? Ptám se proč jste to dělal, ten alkohol, ta cíga ??
A co dnes, jsou ještě nějaké problémy ??
Říká se, že kuřák , již nikdy nebude nekuřákem, jen abstinujícím kuřákem. Nejsou žádné problémy ??
Někdo říká, že i po dvaceti letech se kroutí huba a hříšná myšlenka taky občas probleskne.
U pití je to taky tak ???
A pokud neodpovíte, všechno co zde cancáte jsou jen a jen lži.
Vy naprosto regulerně pijete i kouříte dále, protože Vy se neumíte podělit o pocity dlouhodobého abstinenta.
Vy prostě nevíte v jakém rozpoložení je člověk po dlouhodobé abstinenci, jaké svody ho obtěžují, neumíte poradit na co je potřeba dát si pozor, čemu se vyhnout.
A ty Vaše věčně a neustále omílané demagogie jsou jen normální žvásty.
Odkazy na životosprávu, odkazy na sport, odkazy na mimo pracovní aktivity, jsou jen prostě vyčtené základní články v procesu abstinence.
Ano jsou to určité výchozí kameny v tomto těžkém boji. Ale určitě to není vše.
A Vaše , jakoby uvědomění a boj jen vůlí, to je tak přežité, zastaralé, nepoužitelné globálně na všechny, patřící do dob toho Vašeho France Josefa.
Dnes je již jiná doba, vylezte na světlo, již existují média, poštu již nevozí koně, komunikace, souznění, to jsou pro Vás termíny před sametovou revolucí asi neznámé, ale dnes běžné.
Existuje kolektiv, medicína, medikamenty a ne jen samota a prst v krku.
Ale o tom je asi zbytečné psát.
Ve Vaší zaslepenosti a navíc , a o tom jsem plně přesvědčen, stále v návyku, stále a stále v tom lítat, to musí být únavné a s tou samotou přichází ruku v rice i zlost a nenávist k jiným.
Již zde nelžete.
Je demokracie, každý může psát a říkat skoro vše co chce, ale někdo by měl spíše vyhledat pomoc, než psát neustálé sprostoty, nadávky a agresivní příspěvky, prospěšné k ukojení , jen samotnému autorovi.
Bohužel, z výsledků naší práce vyplývá, že ten počet , vyžadující pomoc, je daleko početnější než jsme předpokládali a bohužel stále narůstá. Ale vaše příspěvky nepomohou vůbec nikomu.
Ale ten Váš defect by příslušnou poradu jistě potřeboval. Lžo , demagogie, opakování, urážky a jiné, se mají prostě léčit.
!!!!, 25.07.2010 23:27:03, IP: ***.***.21.114, #97761Opět lžeš. Nikdo nežadonil, abys na nějakou bůhvíkým založenou diskusi nepsal. Vždy to bylo: jdi do pr.....Cidro. A také jediné téma "Svoloče" bylo "d**il Cidra". Žádné výživné rady nikdo nečekal. Psalo se tam jen o tom jaký jsi blb. Teď už lidi nebavíš, proto je to tam mrtvé. Tak se zklidni a buď rád, že tě tady ještě nezrušili.
Pepa, 26.07.2010 6:04:08, IP: ***.***.217.2, #97767Chlastat jsi údajně přestal v r.1996, psal jsi to včera, to není 29!!!Týdenní a 2 měsíční recidiva-což jsou 2- nejsou krátkodobé, velké.Jen na této maličkosti lžeš všem, nejvíc sobě.
JCskutečný, 26.07.2010 6:18:12, IP: ***.***.129.91, #97768Vždycky jsem věděl ,i dyž jsem vymazal "Spříznivkyni" že tak kvalitní lidi jako byla anebo je Zdenička,Iva,Ivetka,Dáša už nepoznám. A ukázala se pravda v celé nahotěl. Zde pár pubošů pro srandu králíkům .Dám Vám profesorskou otázku. Kdo se má důvod smát .Jenda ,který nekouří 29 leta a nepije v celku také 29 let ,anebo puboši a svoloč jako jste vy někteří. Tam na svoloči píše ichtyol (mast černá) že z Vás mám akorát legraci a pro utrácení dlouhé chvíle. Jeden pravdivý příspěvek. ze začátku jsem psal a snažil se radit ale jak jsem poznal co jste za svoloč ,tak z Vás mám akorát legraci jak se zde předvádíte a reagujete. Jste přímo zářný příklad psychopatů. Marie ,Věra,Pepa,Pl je Vás pár blbečků co ze sebe dělají chytré ale nemají na to. Ještě Vám některým hoří vajgl za dveřma a už dělate ramena. Až nebudete kouřit 29 let a abstinovat 29 let ,tak mi něco řekněte o Vašich pocitech .Zatím jste obyčejné nuly ,nic víc a můžete špinit,pomlouvat nic se nezmění ,zůstanete pořád k**téni. TED UŽ NÁS NEBAVÍŠ ,PROTO JE TO TAM MRTVÉ .Ano přesně !!!! vystihuješ proč píšete na doktorce ,svoloč,alkoholismus a abecedu a takdále. Jenže Vám pořád nedošlo ,že vždycky důvod k úsměvu má VÍTĚZ NAD ZÁVISLOSTÍ A TO JSEM JÁ . Vy ne protože kouříte,chlastáte,jste nezaměstnaní,ubohý a opuštěný ,vymaštěné mozky. Otázka kdo je blb. Ten co pochopil ,že kouření a chlast škodí zdraví ,anebo vy svoloči co pokuřuje a chlastá. Kdo je blbec ten kdo pouští peníze do vzduchu anebo je vyblije do záchodu. No? Ano našli jste se ? No jste to přeci Vy. Tak a ted na závěr ,dobrá nálada hlavně pro Zdeničku,sledující a Martinovi.Sledující a Zdeničce překrásný pozdrav z malebných Jizerských hor posílá Váš kamarád Jenda . Vám p**ukům nic . Bláznivá Marie ,Pepa,Pl chudáci a komedianti .
_, 26.07.2010 6:32:03, IP: ***.***.114.236, #97769Zase jen kefír a šukanda žádná.Nemáš s kým a nemáš s čím.Ale jinak k**ot,jsi oprvdu veliký:-)