Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
....., 24.07.2010 21:29:09, IP: ***.***.54.254, #97619Jsem makléř. cha, cha
Obchoduji na burze. hmhmhm
Mám i jiné obchodní aktiva. hihihii
Provoz technických služeb Jihomoravského kraje. ?????
Opatrně s těmi léky.
Když se přežene dávka , tak zítra to již budou Technické služby České republiky
a pozítří
Technické služby Evropské unie
a popozítří
Technické služby...
nebo tradiční ...šup, šup, vezmu nejlepší čistící prostředek , koště, a šup šup...ža by stejná mánie ?? nebo stejné léky ???
ml, 24.07.2010 21:40:03, IP: ***.***.216.18, #97622Asi jste přebral(a).Žádné léky,ani na srdce,cukrovku,neužívám.Možná Vy užíváte asi antabus,nebo podobný lék,ale opakuji-osobně žádný problém nemám.
....., 24.07.2010 21:40:05, IP: ***.***.54.254, #97623Samostatný synek z komunistické rodiny s velkými životními zkušenostmi - kriminál, psychiatrie, protialkoholická léčebna, plicní léčení.
Kdo si ho vezme ???
Vhodný na procházky, věrný přítel při pití ujysaných blivajzů, nejspokojenější okolo počítače, nemá rád vzdělání, necítí se dobře mezi lidmi. Zlý, nutnost usilovné péče. Rád uklízí, má rád vědecko-technický pokrok, vše z úklidové techniky.
kdo si ho vezme. Zcela zdarma. Možnost jednat i o malé , ale skutečně malé provizi.
...., 24.07.2010 21:43:11, IP: ***.***.54.254, #97624To my všichni víme, žádný problém, to bude dobré. Žádný problém, klid, to bude fakt dobré.
ml, 24.07.2010 21:45:48, IP: ***.***.216.18, #97625Mě je to putna...
ml, 24.07.2010 22:00:06, IP: ***.***.216.18, #97626//videoklipy.loveme.cz/cz-sk/xindl-x-a-olga-lounova-laska-v-housce-2010/
ml, 24.07.2010 22:33:01, IP: ***.***.216.18, #97629komunistický synek.Mým prarodičům sebrala svoloč všechen dobytek,lesy,louky,lány polí louk...
Ale co mám? Svého děda na 6ctce kameře z roku 1958 ,jak švihá vraníky!!
A budu žebrákem vládou tohoto státu:-)))
ml, 24.07.2010 22:59:45, IP: ***.***.216.18, #97630Tak tady je další příběh.
Hezký večer.
MARTINE, ŽE NEZÍŠ SKOKANA?
Že slovácká sliovica dovede udělat z člověka poradnu "vrtulu" a že pod její párů dělá také kumšty, za které sa nemosí hanbit žádný eskamotér, dokazuje historka, keřů ně totkaj vyprávjali stařeček Pagáč. Tož před několika rokama šel Jura z Martinem na tarmak prodávat jalůvku. Dobře prodali, "aldamáš" slavili, málo pojedli, málo popili - enomže troška ke trošce - jak říkali stařeček a "ožereš sa aj z koštování".
Dyž už oba měli jaksapatří "královského bažanta" a jazyk i těžký zrovna taják nohy, dali sa na cestu přes pola dóm a nohama i veselo "štrykovali".
Martin, "dyž byl nálety jak lampa", mosél zpívat a také hnedkaj zanotoval:
Nepi, šohajku, vodu, voda sa nehodí, voděnka je studená, žába po ní chodí...
Jura sa přidal, ale to neměl, lebo sa mu dostalo tvrdého pokáráni od Martina:
"Nezpívaj - dyť je hanba ta počúvat! Skřekáš falešno jak Tereza Štruplena na procesí!"
Protože sa nemohli zhodnút ani v notě ani v nohách, byli za chvílu tak znavení, že sa za dědinu u luze zastavili.
Jura, opřítý o mostek jak špatně zavěšené pendlovky, s fajku, kerá mu v hubě klinkala jak perpentykl a při každém potáhnuti přes močku pěkně pískala a ešče pěkněj smrděla, nahlédál přes rákosí do vody. Najisto mu v hlavě ostala poslední štrófka z Martinovéj pěsničky, lebo vytahňa z huby faju, múdro zařečnovál:
"Martine, saďme sa o štyrák: že nezíš skokana?"
Martin hleděl chvilku do prázdna, ale najednú jak dyby sa mu v hlavě rožlo. Nálety bojovnú letorú sa vyšpónovál a vybafl:
"Cóóó - já že nezím skokana? Aj čarodenicu, lesti to chceš vidět - a třeba aj z metlu!" '
"Tož sa saďme!"
"Platí !"
A už sa čmáchali v rákosí. Chytili skokana velikého jak papuč, Martin ho lapil za břuch a dávaja ho k hubě, skokánek zakuňkál: "Kuň - kuň." Martin sa zamračil a vybafl:
"Kůň lebo kobyla - všecko fuk; saděné je a půjdeš do břucha!" - a odebral sa do věčných lovišť, lebo mu Martinovy zuby ukřúply hlavu jak malinu. Z velikú námahu hltal toto "chutné" sústo, ale přeca sa mu podařilo ukúsnút mu jednu nožku a potem ešče druhů...
Jura sa bolestno díval, jak sa mu tratí štyrák ze šrajtofle, lebo naděja na výhru nebyla. Proto ustrašeno navrhoval:
Martine, nechceš sa spáčit?"
Ten, mokrý jak myš, přestál na chvilku "svačit" a pravil: Co, spáčit - na co si hlúpý? Ani mna nenapadne, buď vyhraju, alebo prohraju - ale necúfnu!" - a na vůlu aj na moc si tlačil skokana palcem do krku...
Dyž Jura viděl, že sa v sázce opravdu přepočítal, znova zúfalým hlasem zastonal:
"Počúvaj, Martine - vidím, že ti to neide, měl by sas spáčit!"
No a Martin, kerému už bylo jak pod šibenicú a skokaní nožky mu lezly zpátky do huby, brkl a jak dyby Jurovi milost' dával - velkomožné pronesl:
"Spáčím sa - ale enom dyž zíš tu druhů půlku skokana...!"
Jura - veliký držgroš - přemýšlál. Buď zaplatit sázku, lebo zest skokana. Ale protože mu byl štyrák milejší, sedl na brázdu a za chvílu skokaní nožky zamávaly naposledy "na pozdrav" z Juro véj huby...
A včíl oba žabožrúti čapěli za ržú. Ani z kravského chléva nikdo také zvuky nečúl. Ludé pravili, že tenkrát velice řmělo - ale to Jura z Martinem vracali skokana...
Dyž oba "vyčerpali příděl", seděli na brázdě a hleděli do jedného fleku, každý zelený jak ringla.
Najednú přetrhl ticho Jura:
"Martine, a včílkaj ně pověz, proč zme teho skokana zedli?"
Martin si rukávem utřel hubu, vypleščíl očiska na Juru a zavrčál:
"Protože sem enom jednu v životě viděl takého vola jak si ty - měli ho v panském dvoře - a zaslúžíl bys po téj golozni šišatéj, že by ti v ní hučalo jak v buchlovských horách - ty baňo!"
Jura sa ušklébl a na půl huby odsekl:
"Ale měli tam ešče jedného, s téma velikýma rohama - enomže skokany nežrál jak ty - pajtášu šmatlavý!"
A včíl sa chytili pod krky, vyliskali si po hubách, z košulí nadělali pantliček - a zešli sa u sudu, kde ich pán súcí porovnali, ale na skokaní hostinu do smrti nezapomněli...
KP, 24.07.2010 23:04:19, IP: ***.***.21.114, #97631Pro JCskut.: Co máš s komunistama? Já nic. Práci mám velice zajímavou. Také dávám práci lidem. Tak si mě važ. Nestudoval jsem pět let, abych uklízel tvůj bordel. Řekni si mamince Libušce.
Neznám žádného Petra, který si lepí letadýlka.
Nechápu, proč makléř, vážený obchodník, se zabývá takovým šaškem jako jsi ty. Leda jestli ti dává práci. To potom chápu.
Měj se a moc nevyskakuj.
ml, 24.07.2010 23:18:28, IP: ***.***.216.18, #97634Myslel jsi mě tím šaškem?
Pracuji možná v Tvé branži a třeba se známe..To by byly p**el...chacháááá
ml, 24.07.2010 23:31:33, IP: ***.***.216.18, #97635KP,já se vzdělávám pořád dle požadavků čižp.A podotýkám,není to žádná sranda.Taky zaměstnávám lidi.Někdy mám pocit...že nechat se zaměstnat za nějakých 20 peněz by bylo lepší,co Vy na to??
KP, 24.07.2010 23:53:00, IP: ***.***.21.114, #97636Šašek je to uvedeno "pro JCskut.". Mele pořád dokola to samé.
Člověk, který zaměstnává lidi se samozřejmě musí vzdělávat. Jinak v této době nepřežije. VŠ si může vystudovat i 58-letý pán. Jestli ho zajímá porcelán, existují i umělecké školy. Potom by ho tak nemuseli rozčilovat vysokoškolsky vzdělaní.
Za 20 pěněz...mmmm...asi nééééé.
ml, 24.07.2010 23:57:11, IP: ***.***.216.18, #97637letadýlka jsem taky slepoval,tehdá pod Svazarmem.Dokonce ve svém věku modelařinu učím i své děti doposud,,Je to hezký koníček,ač drahý.Ale co není,že.
Naposled jsem s klukem udělal MB200-asi 3 měsíce práce.Výsledek suprovní-do detailu...
Petr, 25.07.2010 4:48:42, IP: ***.***.217.2, #97639Opět jeden zádrhel, já žádný letadla nelepím.Co mně to zase podsouváte?A i kdyby, tak co je na tom zlého?Už jsou tu dva šklebilové, hloupý, zlý.A jistě, jendo, proč pořád vyskakuješ na lidi s VŚ, se svou úžasností ji lehce zmákneš!TAK ZAČNI SBÍRAT TITULY, DÁŠ POKOJ.
Yoss, 25.07.2010 4:54:10, IP: ***.***.217.2, #97640Ml je ten hoch, co vyhrožoval zabitím, hozením granátu, kamarádama, co mlátí lidi..........moc podobný jendovi.