Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

:, 23.07.2010 20:35:50, IP: ***.***.114.236, #97527
A vem sebou Cidrycha!!!
JCskutečný, 23.07.2010 21:42:41, IP: ***.***.129.91, #97529
Vian a další se píše vypatlaná lůza. Vy to opravdu nikdy nepochopíte .Kdyby jste byli aspon trochu chytří tak by Vás napadlo proč já bych měl zuřit? Vždyt v pohodě 29 let si šetřím plíce a zdraví dobře 29 let s jednou krátkodobou recidivou nepiji alkohol a mám se dobře .Co vy vypité mozky bych Vám měl asi tak závidět. Vaši neschopnost se zbavit kouření a pití ?Vaše utrácení a prokuřování se peněz? Vaše rozvody vlivem alkoholu? Váš život na podpoře ,či bídu? To Vám mám jako závidět ano? No vy jste ale pěkní hlupáci jen co je pravda. Vy se utěšujte a přijde ještě větší bída .Nebude na chmelku na cigáro ,seberou Vám podpory a vyženou vás makat .Žádný chlast a vysedávání u kompu bídu na Vás . Prochlastáte si život a majetek ,rodiny ,vše .A vy vypité mozky nám budete Martinovi a mě radit ? Jste opravdu závistivá svoloč. Zatímco mi tvoříme ,tak vy boříte a to Vám máme závidět? Vaše propité statky a životy utápěné v alkoholu ,kdy nevíte co je za den? Být vámi tak na sobě hodně rychle zapracuji než budete úplně na dně. Asi píšete zase ožratí proto ta nálada No přijde vystřízlivění a prázdná kapsa. Tam si běžte onanovat na doktorku chacha musím se smát jací jste někteří ubožáci. Jsou Ti co se snaží se sebou něco udělat a těm já fandím ,ti si přečtou ale nepíší, těm přeji úspěch v životě a Vám svoloči nic dočista nic vy se umlátíte a uchlastáte sami .Opravdu jste to ale kašpaři
JCskutečný, 23.07.2010 22:00:47, IP: ***.***.129.91, #97530
Musím se smát .Já opravdu nekouřím 29 let a přestal jsem sám ,zrovna tak jsem si vyřešil pití a Vy ? Vy nic .Co zde hledám ? Říkám 29+29 let pohody a štěstí a vy prosrané prohulené životy ,To je panečku rovnice předem vyřešená. Na jedné straně spokojený Jenda a na druhé přblblé trosky . Vy píšte určitě na alkohol protože určitě nepijete a nekouříte a strašně fandíte těm co hulí a chlastají. Potřebu se utěšovat ,že v tom nejste sami proto píšete Jenda bílá vrána a na lišky kouká z výšky ošulit se nedá. Hovoříte o pokoře ,k smíchu vy nevíte co to je. Vás zde udržuje vaše ubohost jste na jedné lodi a nevidíte ,že lod se potápí. Přeji všem slušným hezkou diskuzi ale bohužel. dr. se zastává těch pravých vypitků co nikdy nepřestanou až se propijí na samé dno .Málokdo se dokáže odrazit ode dna .Na to musí být něco co vy určitě nemáte . Zde jste hrdinové rekové všedních dnů .Aspon chvilku máte pocit důležitosti. Dojde na Vás nebojte .Kdo se směje naposled ten se směje poslední. Já nepotřebuji svoloči machrovat za mě hovoří můj klidný život bez alkoholu a prohulených plic. Kolik rakoviny a další ,to je Váš problém.Už jsem také slyšel ,že jsem tě neposlechl mohl jsem žít . No komu není rady tomu není pomoci .Tak se hezky zasmějeme společně né Na LDN mají ještě místa na Ležáky
Mgr. Ivana Lenerová , 23.07.2010 22:16:07, IP: ***.***.216.18, #97533
Dobrý večer.Již delší dobu to tady sleduji.Vykázat odtud sprostým vystupováním pana ML je nehoráznost.Vždyť Vám tu psal i hezký příběh.Pan JC je mírně prchliv,ale taky nedává špatný příklad.Otázka je co vlastně chcete.Hádat se o ničem,nebo pomoc?
JCskutečný, 23.07.2010 22:17:42, IP: ***.***.129.91, #97534
Ano na alkohol.cz píší hezky ale smutně ,vy nenajdete ani tu odvahu jako ti tam, napsat .Je to hrozné čtení a lituji je ,Je ano ale Vás ne ,oni se aspon snaží i když se například píše že po 25 letech vydrží tak 2% a jsem rád ,že jsem mezi těma 2 a Vy ? Vy jste koukám taky rádi. co ? Blázni se radují .
:-), 23.07.2010 22:32:10, IP: ***.***.114.236, #97536
Spi sladce,aj paní magistrová:-):)))))))))))))))))))))))))))))))
Nejsi spíš, 23.07.2010 22:33:33, IP: ***.***.114.236, #97537
4%:-))))))))))))))))))))
Ahoj, 23.07.2010 22:48:36, IP: ***.***.21.114, #97538
magorko, nezapomeň, že tvůj ML vyhrožoval granátem....vše zarchivováno. A JC je velice prchliv. A dej si pozor na psaní. Mgr. by takhle chybně nepsala, tak nás nehoupej. Pa, děvenko.
debil je ml, 23.07.2010 22:49:30, IP: ***.***.87.198, #97539
jsi nenápadnej jak h**no za rohem magistro ml........tvůj i**otskej styl psaní tě hned prozradí........celá doktorka se ti řeže ........a celá Morava taky.......
Jana, 24.07.2010 5:32:56, IP: ***.***.217.2, #97544
Opravdu žije ten jc v jiném světě, často je úplně mimo.
::::::::, 24.07.2010 5:35:30, IP: ***.***.217.2, #97545
Alkoholik.cz funguje výborně hlavně proto, že tam nesmrdí jc.Nic nekazí, nenadává...
Mudr.Králová, 24.07.2010 5:42:39, IP: ***.***.217.2, #97546
Je načase, abyste šel.Jen slibujete, odchod, na dovolenou, pořád jste zde.Nikdo Vás tu nedrží násilím,ten, kdo touží po vaší společnosti , si vás jistě najde.Sbohem.
Pepa, 24.07.2010 5:53:18, IP: ***.***.217.2, #97547
Mně připadá až úchylné, aby někdo četl jinou diskuzi, řešil ji tady- sledující..., to, že nějaký Honza píše někde chyby, má VŠ, je jeho věc tam.Třeba je ještě v absťáku..., ale vynášet to, pošklebovat se, když sama s jendou máte těch chyb nad hlavu , je prasárna.Nevím, proč nesnášíte lidi s VŠ.Můžete dostudovat i nyní, jestliže ovšem na to máte.Což pochybuji.Jenda psal, že máte Q, a to I Vám úplně chybí.
JCskutečný, 24.07.2010 8:09:52, IP: ***.***.129.91, #97548
ANO PAN JAN CIDRYCH ŽIJE ÚPLNĚ JINAK .ZDRAVĚ NEKOUŘÍ 29 LET A NEPIJE 29 LET. VY MÁTE TEN SVĚT ŠPATNÝ PŘES KOUŘ A OBLAK DÝMU A ZAMŽENÝ POHLED PŘES CHLAST . AK OPRAVDU O TU VAŠI RADOST JSEM VY NULY OCHUZEN. A JEŠTĚ MÁTE ODVAHU SEM VŮBEC PSÁT TY VAŠE HLOUPOSTI. ANI JEDEN Z PŘÍSPĚVKŮ OD VÁS NENÍ K TÉMATU TAK NA CO VŮBEC PÍŠETE ?
JCskutečný, 24.07.2010 8:16:19, IP: ***.***.129.91, #97549
a CO VY UBOŽÁCI ŘEŠÍTE VY? Úspěšného nekuřáka a nepiče Jendu? Pepo lžeš opsal jsem přesně tvůj příspěvek. z 18.6.2010 14:21 Ano Pepo chybí Ti IQ a máš možnost studovat Jenda se píše s velkým . Diskuze nejsou úchylné ,uchylní josu lidé jako Ty Pepo a podobní .Lezete z jedné diskuze do druhé a nikde nepíšete jak abstinujete a nekouříte. Ano je to prasárna od Vás.Zneužívání diskuze .Pepo běž na houby porostou ,udělej konečně něco pořádného.
        Předchozí   1 .. 309310311312313314315 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.