Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Alkoholismus zcela vážně

JCskutečný, 25.07.2010 8:14:56, IP: ***.***.129.91, #97642
Ahoj je to jasné a proto má také doktůrek co klik -firmu a z toho jdou peníze proto to zkoušel s mým jménem .Jste svoloč ,ubožáci bez myšlení. To jenom já Vám dávám výživné rady zdarma a vděk? Nadávky od ubožáků. Obyčejný Adsence Vám dává kačky na žvýkačky. Mám Vás rád a co bych pro Vás neudělal.Spousty lékáren jsou také kvůli Vám aby jste nechodili daleko .Vše pro lidi .Pozdrav sledující ,Zdeničce a at žije náš MARTIN .Vyskokoškolák by neměl dělat vůbec chyby .
JCskutečný, 25.07.2010 8:18:52, IP: ***.***.129.91, #97643
Jsem skromný mě stačí dvě 3.místa v mezinárodní soutěži a jedno 2 .místo .EUROREGIONTOUR 2010
Jana, 25.07.2010 8:19:21, IP: ***.***.217.2, #97644
To jenom já Vám dávám výživné rady!!!-díky jeníku, už stačí, veselou neděli bez jc všem.
sledující...., 25.07.2010 8:48:29, IP: ***.***.60.236, #97645
Dobrý den pane Cidrych, díky za pozdrav, přeji hezkou neděli a souhlasím s poslední větou:-)

Pro ostatní, nevím, kdo to už psal, já se nevysmívala Honzovi za ty hrubky, jen mě to šokovalo a nešlo na rozum, až tak bijící do očí, nic proti vysokoškolákům nemám.

Kdo se tu věčně vysmívá.....,jste všichni vy ostatní kromě vyjímek, které se dají spočítat na prstech jedné ruky.
...., 25.07.2010 9:19:46, IP: ***.***.54.254, #97646
Já bych to tak moc neprožíval. Zůstaňme skutečně skromní.

Pohleďme pravdě do očí. Takové výstavky jsou součástí každé větší vesnické pouti. A tam předávání metálů a stužek slouží již, jen jako zaběhlý kolorit.

Když se setkají lidé ze severu s poláky od "zapřeskopce", spíš aby se vůbec potkali a mohli si ťuknout dobrým mokem, ale říkat tomu hned "mezinárodní", to je dost nadnesené.

Vždyť i pořadatelé jen chtěli, aby pouze standardní regionální jarmark přerostl výše, ale při 43vystavovatelích a navíc jen tuzemských, se to až tak nepodařilo.

Navíc, když většinu vystavovaného zboží tvořilo "žrádlo" - domací čabajky, kysané zelí, sýry, hořické trubičky, klobásy a kozí sýry a jiné.
Navíc většina se nejvíce zdržela spíše u dětských hraček, jako merkur nebo dřevěné korálky.

Navíc pořadatelé byli nadmíru spokojeni, že při tak nízké účasti, vlastně mohl být odměněn každý, kdo zadarmo a konečně pod střechou chtěl něco vystavit.

Takže bych tu svou skromnost skutečně omezil jen na ten svůj mikroregionek a vytahoval se , tak nejvýše v místní putyce, ale na republikové weby, bych s tím až tak nevylézal.

A navíc, stále je zde předkládán , skutečně strategický materiál, který zemi dostane z určitě z krize.

Stále a stále jsou to jen "regionální suvenýrky". A stále a stále nás porážejí i ty pitomé "korálky"

Kdyby to zjistili naši šikmoočtější, a bylo to lukrativní, tak to máme po celé republice na každé tržnici, ale takto to zůstává jen v jednom zapadlém, zastrčeném mini obchůdku na drsném severu.

Stejně byl během výstavy zaznamenán nadměrný úbytek vystavované medoviny a likérů, takže , jak to vlastně bylo - 29 ??
JCskutečný, 25.07.2010 10:45:07, IP: ***.***.129.91, #97654
Je to vše jinak a i přilišná skromnost není dobrá. Tak na internetu při klik na mé jméno se objeví více ,třeba i na suvenyry.info , a další. nemyslím ,že by fa Jablonex group a třeba Babylon byli vesnické firmy. Nemyslím ,že by soutěžící Německé a Polské firmy vybrané byli poutové .Bylo vybráno pár firem z každé republiky a ještě užší výběr ,tak jsi vedle jak ta jedle. A co se týká poutových prodejců,ano každý se snaží a pracuje.Oproti Vám některým ,kteří tráví čas jenom u kompu a na podpoře. Spousta lidí se snaží postarat se sami o sebe a neokrádat stát ,a je spousta lidí co akorát prudí a nic nedělají. Společenství tří států pomáha sdružovat a podporovat všechny regionální výrobky. Práce a koníčky to je dobrá pomoc v abstinenci a i nekuřáctví.Trávit volný čas účelně a nemusí to být až tak výhra v mezinárodní soutěži jako jsem obdržel já a několik ale zkrátka pracovat na sobě a cítit se potřebný.Realizovat se a naplnovat svůj život ,nejlepší je když se spojí koníček spolu se zaměstnáním , prací ,tak to je životní výhra .Dělat někomu radost tvořením hezkých věcí a třeba suvenýrů je dobrá porpagace Českých výrobků. Ty můžeš plesat nad Čínou a jejich zbožím bez atestu,kdy se nestydí vyrábět bez atestu i hračky pro děti. Vím ,že ty jsi ubožák co akorát prudí nic víc. VELKÁ NULA ,NIC .Měl jsem zboží i v Japonsku ,tak asi na ty mé věci mají odborníci jiný názor .Hezký den sledující a všichni slušní.a hlavně NORMÁLNÍ.
Yossarian, 25.07.2010 10:59:28, IP: ***.***.87.198, #97655
nepiš za mně chudáčku malej ........jdi honit svý péro jinam zoufalče ml..........
Kamila, 25.07.2010 11:19:50, IP: ***.***.91.181, #97660
Boze, co to je za cloveka ten Cidrych ? Proc se tady chlubi jako nejaky blbecek ? Dela si tady neplacenou reklamu a to ja mu zatrhnu a bude platit jak mourovatej.
Pro Kamilu, 25.07.2010 12:34:15, IP: ***.***.21.114, #97670
On je blbeček. Chlastal, až dochlastal. Bohužel mozkové buňky se obnovit nedají. Takže má myšlení 10-letého děcka, vytahuje se pořád tímto způsobem. Už jen chybí "heč". Že je většině lidí nějaký porcelán u zadku, to neřeší. Potřebuje, aby se klikalo na jeho stránky.
A hlavně potřebuje, aby se zapomnělo, že byl v léčebně. Měl by ve svém volnu aspoň zametat ulice, aby to bezplatné léčení státu - nám - zpětně zaplatil.
JV, 25.07.2010 12:44:45, IP: ***.***.129.91, #97671
To byla reakce na přiblblý příspěvek a ty jak se píšeš blbeček Kakamila si hod zpátečku.
pro JV, 25.07.2010 12:53:04, IP: ***.***.21.114, #97672
ahoj jendo...
JCskutečný, 25.07.2010 13:02:18, IP: ***.***.129.91, #97673
Bylo by nanejvýš dobré aby jste také jako jsem to udělal já řekli jak trávíte svůj volný čas jaké máte záliby ,koníčky a vůbec co děláte s volným časem ,který jste dříve věnovali pití a kouření. Pište ale jenom Ti co abstinují a přestali kouřit . Ty co mají problémy a nedokáží přestat chlastat , tak jsou zde a poznám je dle jejich ubohých příspěvků. Zde nejde vynechat "Jak trávit volný čas" Každý normální pochopí ,že zviditelnovat se zde s Vámi některými chudáky je spíše negativní reklama .Mám dost velkou reklamu se svými žádanými výrobky nepotřebuji je dávat s Vámi se svoločí obecnou. Vaše diskuze na doktorce ,kterou jste si zavedli "Svoloč" je opuštěna.Tolik jste toužili a říkali nepiš na doktorku na naši Svoloč at si můžeme pomáhat a radit. Ty pohádky si můžete svoloči nechat malým dětem .Chacha musím se smát.Jako zde rok 2009 a třeba jeden příspěvek za devět dní a dnes píšete i místo oběda a ráno, v noci, v neděli a svátek nesvátek. Když byl svátek čtyři dny a já odpočíval ,relaxoval ,tak vy jste napsali 80 příspěvků o ničem .Samé pochvalné ody na Jendu .Jste takový kašpárci na niti. Kaka piš
Marie, 25.07.2010 13:46:18, IP: ***.***.217.2, #97678
Jsi ten poslední, jendo, co tu bude rozkazovat, kdo tu bude psát!Založ si konečně svou diskuzy, uvidíme, kolik lidí ti napíše.Táhni odtud, vadíš tu všem slušným, abstinujícím i neabstinentům.
JC, 25.07.2010 14:09:37, IP: ***.***.129.91, #97685
Marie táhni si na ten svůj alkohol tolik ti šlo o tralalamaria mio .Ano to jste vy svoloč ,která píše všude .Sem na doktorku ,alkoholismus,svoloč ,alkohol a do na spousty jiných diskuzí. Vesmě jste ale obyčejné nuly co bud chlaščou anebo kouří jednu od druhé .Deset ne sto diskuzí kdyby bylo ,tak na všechny píšete ty vaše zblitky jako jste vy sami. Máte opuštěnou svoloč
JC, 25.07.2010 14:42:08, IP: ***.***.129.91, #97691
Zde svobodná diskuze a jsou vítáni i dlouholetí abstinenti a nekuřáci,.Ty svatá pana maria tolik ti šlo o ten server alkhol a cože tam nejsi už mi volali .Kdepak je ta naše panenka Mária svatá dala nedala cha cha Dlouholetý nekuřák 29 let a nepiš 29 let Váš Jenda Benda a má dobrou náladu ,neděle a zase mě přepadl autobus zákazníků ,zájemci z Anglie o KÝČE Pracovat je třeba a ne se flákat u kompu ,stíhám všechno a ještě odepsat světské Márii
        Předchozí   1 .. 313314315316317318319 .. 1077      Následující
Přidat příspěvek k tématu Alkoholismus zcela vážně
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.