Diskuse - Alkoholismus zcela vážně
Cidra píše,, 25.07.2010 14:57:38, IP: ***.***.114.236, #97695,neděle a zase mě přepadl autobus zákazníků ,zájemci z Anglie o KÝČE
Dlouholetý nekuřák 29 let a nepiš ???29 let Váš Jenda Benda
Zas tě přepadlo tvé slaboduché ješitné já.
A nebyli to Angláni,ale pacoši z oddělení,"to je nadělení" nedaleké nemocnice.Jen tak dál a budeš brzy mezi svýma.Je to horší,než jsme mysleli.
JCskutečný, 25.07.2010 15:35:41, IP: ***.***.129.91, #97700Komu se nelení ,tomu se zelení. Musíte pracovat a ne hnípat celé dny u kompu .Vytvářet hodnoty ,Co se týká pacientů panebože vždyt Ti lidé se snaží o lepší život a klobouk dolů .Za to vy jste obyčejní přizdisráči. Vážím si těch co se opravdu snaží přestat kouřit a pít ale to nejste vy ,nuly
Jája, 25.07.2010 15:40:58, IP: ***.***.217.2, #97702Ještě horší.Oni asi cestovky pořádají autobus. zájezdy přímo k němu, věřím tomu.A Benda anglicky, jak jinak, hovoří, všichni děkují, odjíždí užaslý nad tou krásou, ochotou,a že má otevřeno i dnes, odpo?Prostě pan prodavač.Co bude dál za nádheru?
Marie, 25.07.2010 15:48:59, IP: ***.***.217.2, #97703Já si píšu kde chci, kam chci.Problém nemám, ale počtu si ráda názory rozumných lidí, proto jsem napsala na alkoholik.cz, znám tě z jiných diskuzí, vím, co umíš.Mám krásný pocit, že jsem ti zamezila lézt na tuto dobrou diskuzy,která jede, plno příspěvků, témat, za chvíly by tam bylo jen o tvém úžasném kvelbu a tvé osobě.Jsi zvyklý na nadávky, vyhánění, z kolika diskuzí tě už vyrazili, sám nevíš.Nikde nejsi oblíbený, nikde tě neberou vážně.Zrovna ty můžeš abstinovat nebo pít, každému je to jedno, jsi lhostejný všem, štítí se tě, baví se na tvůj účet."Jsi blbej jako cidra" začíná být národní nadávka.
:-), 25.07.2010 16:54:40, IP: ***.***.114.236, #97709JCskutečný, 25.7.2010 15:35
Komu se nelení ,tomu se zelení. Musíte pracovat a ne hnípat celé dny u kompu.
Blá,blá,blá.Tak od tebe to opravdu sedí.Dnes jsi začal v 8.14(dnes mimořádně pozdě) a doteď jsi u kompu.Přestaň pozorovat a kritizovat lidi,po kterých ti je h**no a starej se o sebe.My ti můžeme být ukradený,tak jako nás nezajímá tvůj zpackanej,ubohej život.Ty tvý rady a svoje "úspěchy",si strč někam.Za celý ty roky se nezmůžeš na nic jinýho,než JÁ,JÁ,JÁ a pak,vy,vy,vy a hádání a hádání.Tak o čem to svědčí?Chceš mít navrc,ale nedaří se,nedaří.Jedno fiasko za druhým.Opravdu škoda času se tebou zaobírat,ty uhádanej trpajzlíku.
Pepa, 25.07.2010 18:21:52, IP: ***.***.217.2, #97714Už je vyhořelý, nic, nuda.Sem tam zaprudí, ale bez života.Jen se opakuje, otrava.Když jc odejde, nikomu tím neublíží.Jen se divím, že je tu pořád tak nalepený, přisátý,chytá se každýho slova.Pan Dr.Mlčoch mu leží v žaludku, slušně ho vyrazil, hned ze začátku, ani se jenouš nerozhlíd, vypadl, a to ho moc hodně štve.
....skutečný, 25.07.2010 18:28:19, IP: ***.***.54.254, #97715Zdravím a přeji hezký večer.
Tak jsem tu pár dní nebyl a koukám, nic nového.
Přiznejme-nepřiznejme , proč jsme loni 9dní nediskutovali, napišme, že jsme určitě pochopili, že dotyčný již půl roku nepíše na doktorku, konstatujme, že klid pomáhá a bezpříspěvková svoloč je právě proto oázou klidu a míru, kam zlý člověk nevpáchne.
Na druhou stranu se nám jistě dostane přiznání komunistického synka s bohatými osobními radami o pobytech na protialkoholním léčení, uvěznění na psychiatrii nebo v kriminále.
PS : dle nezaručených zpráv, bylo snad dokonce již i zažádáno o nástavbové studiium k rozšíření absolvovaných pěti tříd obecných.
...., 25.07.2010 18:47:25, IP: ***.***.54.254, #97717Vážím si těch co se opravdu snaží přestat kouřit a pít ale to nejste vy ,nuly.
Jsem rád, že si mě tak vážíte. Přiznám se, že na to, že jsem nikdy nepil ni kouřil, to jde docela lehce.
A co vy ?? Vy jeden, zlobivý, nehodný, jak jste to mohl tenkrát do sebe tak prát ? Ptám se proč jste to dělal ??
A co dnes, jsou ještě nějaké problémy ??
Říká se, že kuřák , již nikdy nebude nekuřákem, jen abstinujícím kuřákem. Nejsou žádné problémy ??
Někdo říká, že i po dvaceti letech se kroutí huba a hříšná myšlenka taky občas probleskne.
U pití je to taky tak ???
JCskutečný, 25.07.2010 18:57:23, IP: ***.***.129.91, #97721Marie jsi kráva nebeská a tolik jsi si přála abych nepsal na alkohol. Kdyb jsi ty vráno měla rozum tak by ti došlo ,že mě záleží šuma fuk co si ty myslíš. Víš co je pro mne důležité 20+29 a to je to důležité . Zdraví a pohoda . Když sleduji i jiné diskuze tak tam pár ubožáků .Zatímco já si vesele abstinuji a v pohodě ,tak vy odpadáte jak mouchy. Sledoval jsem odvykání kouření a tam ti co mne jako ty pomlouvali ,tak hulí a chlastají jako protržený .No tak kdo je k smíchu vy ubožáci .Masírujete se že nekouříte a nepijete půl roku a konečná. Více pokory .ŠTÍTÍM SE TAKOVÝCH VLEZLÝCH MRCH jako jsi ty ,která si hraje na spravedlivou ale přitom hulí jak tovární komín.Čím jsi ta přispěla na nějakou debatu ,vždyt ty nedáváš nikomu rady ,pomoc ,nic, jsi normální obyčejná svoloč . Ty hovoříš o diskuzích a čím ty jim pomáháš? Na ty tvé cinty ti sere pes ,tam jim dej radu ty nádhero tralalalá Řeknu ti tedy větší krávu jsem ještě neviděl a to chodím po světě hezkou řádku let.
Majka, 25.07.2010 19:00:26, IP: ***.***.21.114, #97722Pro JC: Mým koníčkem, když jsem přestala kouřit, se stala rodina. Mám skvělou rodinu a ráda se o ní starám. To je můj koníček.
V létě si sice sem tam zapálím, ale nikomu to nevadí.
JCskutečný, 25.07.2010 19:01:46, IP: ***.***.129.91, #97723Pan doktor by určitě nebyl rád za takovou komunitu jako jste vy .Nuly a hlad a neštovice.Ani jeden nepíše k tématu A TO ,že Vám nedám spát je jasná věc. 29+29 Pepo tak to je a ty běž na houby a přemýšlej o sobě ,jak dlouho abstinuješ ? A co kouření . vy zde čekáte u kompu rypáky nalepené na obrazovce a čekáte na mě . Jste kašpaři do počtu .
....skutečný, 25.07.2010 19:06:04, IP: ***.***.54.254, #97724co to ? co to ?? tak přeci změna ??
Nová čísla 20+29 ??? Kam se nám ztratila ta léta ???
Ale jinak slovník tedy graduje a ještě k ženě. Fuj pane podnikateli. Takhle se chovat.
A jestli se mohu zeptat k vašemu příspěvku, takže k tématu . citace : Když sleduji i jiné diskuze tak tam pár ubožáků . Co tím básník mínil ???
JCskutečný, 25.07.2010 19:11:29, IP: ***.***.129.91, #97725Jedinná Majka píše o své rodině .Vy ostatní jste bezdomovci .Pepo jak máma na ten tvůj chlast a kouření už dobré? Majko každý člověk má nějakého koníčka ,ty rodinu a tito zde mne . Nemůžou se beze mne obejít. Minule jsem zde nebyl pouhé čtyři dny a asi 80 různých blábolů ,které neměli hlavu a ani patu. Tohle je první zde hezký příspěvek MŮJ KONÍČEK JE RODINA. Můj koníček je zase navrhovat a dělat hezké věci a lidem radost .Tito zde mají koníčka nadávky . Ani jeden z jejich příspěvků není k tématu anebo rada druhým ,nic ticho po pěšině .Kdo je zvědavý na moji maličkost ? Já si problém vyřešil a sám . Rozdíl je když si sem tam někdo zapálí ale ti zde někteří kouří daleko více. Hezký večer přátelé cha cha
JCskutečný, 25.07.2010 19:15:33, IP: ***.***.129.91, #97726O jaké ženě to mluvíte o Marii? Tu nepovažuji za něžné stvoření ,je to furie Skutečná žena je ta co psala ,že její rodina je její koníček .To je skvost ale tahle křapka co měla starosti aby měli prostor na alkohol a přitom neumí dát žádnou radu co s ní je k ničemu ,plevel
????, 25.07.2010 19:27:54, IP: ***.***.54.254, #97727Ani jeden z jejich příspěvků není k tématu anebo rada druhým
A co vy ?? Vy jeden, zlobivý, nehodný, jak jste to mohl tenkrát do sebe tak prát ? Ptám se proč jste to dělal ??
Říká se, že kuřák , již nikdy nebude nekuřákem, jen abstinujícím kuřákem. Nejsou žádné problémy ??
Někdo říká, že i po dvaceti letech se kroutí huba a hříšná myšlenka taky občas probleskne.