Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Diskuse > Zdravotní potíže, nemoci > rakovina slinivky břišní

Diskuse - rakovina slinivky břišní

Dana Marie, 16.07.2012 21:34:02, IP: ***.***.40.49, #165638
Zdeno,já si tou chemoterpíí vůbec nejsem jistá,možná na chvíli prodlouží "život",ale za jakou cenu... a jaká bude kvalita té násilně nastavené doby....???
Džoli, 16.07.2012 21:37:50, IP: ***.***.252.68, #165639
Paní Reny, je to, jak jste napsala, bohužel... Zase se tu objevila H., napadlo mě to hned, i když mění počítače, aby rozdílnými IP adresami mátla. Nechci ji omlouvat, ale je natolik psychicky nemocná, že neví, co činí. Napsala jste, dělejte, jako by tu nebyla (nečtěte nic od ní, natož abyste reagovaly, hlavně si nic neberte osobně, nenechte si zničit fórum) a máte pravdu. Je těžké nenechat si od ní ublížit, nenechat se urazit, ale pořád si opakujte, že není normální a neví vůbec, co dělá. Jinak s Vámi, Reny, cítím a držím palce, aby se manžel uzdravil a abyste měla příjemný a pokud možno pohodový a šťastný život, ať už Vám osud přinese cokoliv. A abych nezapomněla, hodně, hodně zdraví! Všem.
Dana Marie, 16.07.2012 21:41:28, IP: ***.***.40.49, #165641
Po světě lítají různá "paka" :-(.
Markéta, 16.07.2012 21:50:31, IP: ***.***.140.33, #165643
žádné počítače neměním ty bláznivá ženská ......píšu od dcery a od sebe ........dcera bydlí za Prahou ......

Ale jak vidno, tady je jednou jedna Marie , pak pod stejnou IP páchá sebevraždu Marika.........Jana je jednou Mája, jednou Jana,.........tady se asi hodně lže.......a v čele je pohádkářka Reny :))))
Galina, 16.07.2012 22:26:42, IP: ***.***.172.147, #165646
Též se přPřídávám a přeji ze srdíčka pro paní Reny at to s manželem dopadne dobře. Budu na Vás všechny myslet . Paní Zdenko přeji hodně sil myslím na Vás Galina
Verča, 17.07.2012 6:14:48, IP: ***.***.142.119, #165650
Ty demente neschopnej podpisu, co ses podepsal třema otazníkama si taky pěkně prolhaný pako. Ten příspěvek rádoby od admina jsi psal sám, vydával ses za admina.
Markéta, 17.07.2012 7:41:02, IP: ***.***.41.174, #165652
Takže má panickou poruchu , bílý výtok, ženatýho milence , reiki, píše na Alkoholismus , vyhřezlou ploténku taky má ............ha ha ha

že by pohádkářka Reny pod jinou IP? :)))
Verča, 17.07.2012 7:58:17, IP: ***.***.142.119, #165653
Určitě to je pohádkářka Reny, to je "chuťárna" jak popisuje ten její výtok, jestlipak se při tom udělala úchylačka úchylná.
Václava, 17.07.2012 8:02:15, IP: ***.***.64.129, #165654
dobré dopoledne paní Zdeno, také přispěji svojí zkušeností. Když nám paní doktorka na Gastroenterologii řekla, že má můj manžel rakovinu slinivky a nemohou nám již nabídnout žádné řešení, pouze se máme na onkologii domluvit na paliativní terapii, jako by se pro nás dva zastavil svět. Najednou bylo jen hledání naděje. Když jsme se jí ptali, co to znamená, jak je to možné, řekla, že tady se může podávat chemoterapie a že si budeme moci rozmyslet, jestli jí vůbec budeme chtít. Zeptala jsem se jí, co by dělala ona. Řekla, že by jí odmítla protože je přírodní člověk. Ale že je to naše věc. Když jsem s mým milovaným mužem šla z Motola na autobus, vzpomínám si na to, jako by to bylo dnes, říkala jsem mu, že do toho plůjdem, že nebude věc, kterou nevyzkoušíme, on souhlasil s tím, že tady chce být se mnou a klukama co nejdéle. Netušili jsme, že za necelé dva měsíce od tohoto sdělení diagnózy zemře. Všechno se to hrozně táhlo, než nás vzali na onkologii, než si paní doktorka rozmyslela, jestli nám nám nabídne nějakou výzkumnou léčbu, měli jsme 14 dní na rozmyšlenou, že je to povinnost nechat nás o tom popřemýšlet. My bychom byli šli okamžitě do všeho, co přinášelo nějakou naději. Potom byl moc slabý, bolesti byly nesnesitelné, musel lepit stále silnější náplasti. Upnuli jsme se na přetětí nervových pletení k páteři, což mělo pomoci od bolesti alespoň na čas. Po tomto zákroku až trochu zesílí bylo možné započít s chemoterapií. Zemřel týden po nástupu do Vojenské nemocnice, kde mu měli dělat ten zákrok. Najednou se dostavila náhlá sepse organismu, nepomohlo ani vložení stentu ke žlučovodu. Takže se žádné chemoterapie nedočkal. Proč to všechno píši, že to je pravděpodobně na Vás a manželovi. Lékař by vám měl poradit a říct, jak to vidí. Pokud to opravdu nějak zastavuje růst, byť i jen na čas, je to dobré i se všemi problémy, které z toho plynou. Pokud už by to mělo postupovat, to znamená že by nádor na léčbu nereagoval, myslím, že by vám lékař řekl, že to už nemá význam a bylo by dobré netrápit Vašeho manžela víc, než je třeba. Je to všechno hrozně těžké, naděje se střídá s beznadějí. Potom si už jenom přejete aby neměl bolesti, však to znáte. Hlavně ať jste spolu co to jde, mluvte s ním a nenechejte ho na to myslet. Vzpomínejte spolu. Hodně síly
reny, 17.07.2012 10:16:33, IP: ***.***.12.101, #165658
Zdeni a jak se cíti manžel psychicky...to ,že je doma je pro nej vyborne...take jsem tatu mela doma a vim jak to bylo naročne...
Vše je nyni neuveřitelne vidte.Držte se..
Galino,dekuju..take jste tedy zkusila,na jednoho človeka opravdu hodne.Me mama umřela když mi bylo 22roku,byla mlada 48let...je to hrozne.
Jinak IP adreusu musim přiznat zmenit neumim,nikdy me to totiž ani nenapadlo...
Hlavne ji ignorovat....
Všem hodne síly.
Markéta, 17.07.2012 12:17:43, IP: ***.***.215.227, #165668
Jak pohádkářka Reny neumí měnit IP adresu :

reny (IP: **.**2.70.48) 5.6.2012 18:12
Jani,vše vim..minuly rok jsem od nej odesla a požadala o rozvod..opravdu!...s tim,že pokud přestane pít..tak vše bude dobre..nepil nebo aspon jsem ho nevidela..ani nevypadal opily..asi 5mesicu..rozvod jsem stáhla......

Reny (IP: **.**.220.123) 27.3.2007 11:22
Všechny Vás zdravím.Je mi 33 roků a můj tatínek má rakovinu slinivky.Nemohu najít žádnou diskuzi na tento typ rakoviny,ale potřebuji o tom s někým mluvit,kdo má podobné trápení.Taťka má 3 stádium,....

reny (IP: **.**.196.178) 16.2.2011 15:25
Všechny zdravim,
Muj manžel ma asi to same--zatim byl na neurologii a vypada to pry na plotynku,ješte musi na rentgen...jak to tu čtu,tak ma uplne stejne bolesti jao Vy...
Pracuje jako tesař,což znemena na střechách...v zime atd...to se asi do práce už nevrátí vidte?-

reny (IP: **.**.226.4) 8.2.2011 22:33
Dobrý den všem.
Mám prosbičku,jsem 14 dnů po operaci výhřezu ploténky,operovali mne v UVN Střešovice,jsem od šestého dne po operaci doma s tím,že jsem si měla zařídit rehabilitace ve spádové nemocnici,což je u mne Kladno.Když jsem se obrátila na mou rhb lékařku,tak mi řekla at se ji ozvu až si budu moci sednout a ptala se mne,který den to je..Přiznám se,že v té spoustě informací při propuštění mi uplně tahle informace vypadla,byla jsem ze všeho mírně řečeno "vykulená",mám za to,že rhb pracovnice.....

reny (IP: **.**0.176.62) 14.7.2008 09:26
Ahojte všichni,tak tatinek je zpátky na JIP,má vysoké horečky,ale včera byl celkem při sobě...plakal,hladil mě..chtel,abych ho objimala..byla jsem strašně ráda,že po dlouhé době je to zase táta..v sobotu se mi ho nepodařilo vůbec vzbudit,ale stále mi říká,že vidí nějaké mužíčky,naposledy je viděl když byl na ARU.......
Markéta, 17.07.2012 12:19:31, IP: ***.***.215.227, #165669
A všímněte si, že když dojdou nemoce u příbuzných, hned je po operaci vyhřezlé ploténky ona........ha ha....
reny, 17.07.2012 13:14:02, IP: ***.***.12.101, #165673
Holky je mi moc lito,že ta pani zde neustale píše sve nesmysly..je logicke,že IP je jina před 4lety,jelikož jsem psala z práce nebo z domu..atd,vyhřezlou plotenku nastesti nemam,dotyčná pani je z Kladna a ja od Brna,jelikož na me nemuže nic najit..tak kopiruje jinou diskutujici než jsem já..jestli to pomuže nebudu sem chodit,ale myslim,že to nepomuže..opravdu ji ignorujte,jinak pujde po Vás..
Cela abeceda ji tu zná a jsou z ni neštastni..na všech forech...
Tak se všichni držte a doufám,že to pomuže,že tu nebudu psát..
Jana2, 17.07.2012 13:38:22, IP: ***.***.248.114, #165676
Nevím, Reny, proč by jste dotyčné měla dělat radost a odcházet z diskuze. Ignorace, a to naprostá, je jediná možnost, přesně jak tu někdo psal, je mi jí líto. Zdeni, s Vaším mužem mě to moc mrzí, je tak mladý, ach jo. Jinak můj tatínek s touto diagnózou 12 měsíců, z toho 9 měsíců v kondici, cestoval neustále, pak byl zlom, ale až do konce života pracoval, i z domova a neměl jedinou chemo,ani léky a náplastě, což mi zpětně přijde neuvěřitelné s tou diagnózou. Měl ale při zjištění operaci, po které nám řekli, že je to chr.zánět. Ale bohužel. Držte se, jak psala p. Václava, je to rozhodnutí spíše na Vás.
Katka, 17.07.2012 13:59:45, IP: ***.***.248.205, #165677
Dobrý den,váš manžel a můj tatínek, dva různí lidé a stejná diagnoza.Vloni před Vánocema jsme se to dozvěděli, bohužel nemohl podstoupit žádnou dostupnou léčbu,protože chodil 3x týdně na dialýzu,ale hledali jsme a zkoušeli.A vyzkoušeli bychom cokoli,co kdo poradil.Měli jsme ale opravdu moc málo času.Tatínek koncem dubna zemřel. Necelý měsíc před 65.narozeninami.Proto vím, jak se cítíte a soucítím s vámi.Všichni neustále říkají, buďte silní, bude líp. Ale jak, to nikdo neřekne.A jak může být líp, když milovaný člověk odešel a už se nevrátí :-(
        Předchozí   1 .. 247248249250251252253 .. 327      Následující
Přidat příspěvek k tématu rakovina slinivky břišní
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.