Diskuse - rakovina slinivky břišní
Markéta, 16.07.2012 15:08:01, IP: ***.***.41.174, #165615Co lžeš Reny , jsi ulhaná jako vždycky .
Verča a Markéta jsou dva různí lidé, Verča bydlí ve Strakonicích a já žiju v Praze ,,,,,,,
Jsi neskutečně sprostá lhářka , nikdy jsem tvýmu tatínkovi smrt nepřála, takový věci nedělám, protože jsme věřící a vím že by to šlo na mě ......takový věci se prostě nedělají .
Tio jsi napsala za mě ,abys pak mohla všude pomlouvat .
Lžeš úplně ve všem........píšeš že sem nepůjdeš a už zase tu vypisuješ celý dny ........očividně tě témata nemocí vzrušují ........otravuješ tady svými výmysly.
A nejsi sama, jana taky příšerně lže. Nikdo taky nikdy nepsal, že všichni máte nosofilii a už vůbec jsme nepsaly nic špatného o tatínkovi Jany ,,,,,,,,,Jana prostě lže a chce se hádat ,,,,,,,,,poleze sem furt jako Reny a budou dál roznášet lži.
Už 50 krát ste tu psaly, že píšete naposledy a hned sem zase vlezete ,,,,,,
Markéta, 16.07.2012 15:17:54, IP: ***.***.140.33, #165616Zdenko nic nerozepisuj, ona při tom honí ......normální člověk tu kapitolu uzavře a ona tu vypisuje ještě rok po msrti táty a tahá ho tím z hrobu .......ale spíš je to všechno vymyšlené .........
Ted zase marodí manžel, zase šance na honění.......PRO NOZOFILII JE TYPICKÉ, ŽE TEN ČLOVĚK SE RÁD BAVÍ O NEMOCECH A HODNĚ O NICH VÍ........ honí tu celé dny ........i když říkala, že už nepřijde......ha ha
Zdena, 16.07.2012 15:45:40, IP: ***.***.7.136, #165618Pozdě, už jsem to vložila.Když já vlastně ani nevím, komu tady mám věřit.
Markéta, 16.07.2012 16:02:29, IP: ***.***.215.227, #165620Myslíš tu statečnost, že jí umřela celá rodina a ted manžel zvrací a má bolesti jak tu vzrušeně líčila? ha ha
Tak to je vymyšlený, je to lhářka....dokonce píše za mně , že jí přeju , že jí táta umřel.......taková špína ........tohle se ti všechno vrátí , prolhaná Reny.....
reny, 16.07.2012 16:04:25, IP: ***.***.12.101, #165621Zdeni,to je opravdu velmi špatne,divim se,že manželovi dali chemo,nam ho nedali,protože táta odmital jist..
Na tu nemocnou pani nebudu reagovat,stači si přečist diskuzi.Halina-psychotik co provedla pani na voziku.Svym psanim ji uplne zničila.
Napsala bych Vám vic,ale určite nemate naladu na nejake napadani tady,mate jine starosti,ja ji ignoruji,ale vim jak mi to vadilo před lety,když tata umiral..jinak zemřel před 4lety.
Přeji Vám hodne sily,ted to bude velmi težke.
Markéta, 16.07.2012 17:28:16, IP: ***.***.134.110, #165625Tak jedině blázen by věřil, že se dá někdo zničit po netu .........to zase bude tvůj další výmysl nemocná úchylná Reny.
Vůbec bych se nedivila, kdyby ta historka byla tvoje práce ......vzrušovala ses při tom.....
Jestli má někdo pocit, že mu někdo zničil manželku , tak má jít na policii a nemá psát koniny tady ....
Zdena, 16.07.2012 18:21:20, IP: ***.***.191.183, #165627Děkuji Vám Petro a Reny za vaše slova. Už chápu proč sem většina slušných lidí chodí číst a psát. Je to těžké , když není s kým si o tom popovídat.
Manžel dostává chemo 5FU/LV již od ledna. Trochu se mu zvedal žaludek ale jinak celkem v pohodě. Ani vlasy mu nevypadaly (jen tak na odlehčení :on jich stejně nikdy moc neměl). Pořád jsme čekali , že se nádor aspoň trochu zmenší , aby to šlo operovat, ale po kontrolním CT, řekli že je to beze změn, což prý znamená ,že chemo a bio zabírá. V květnu začal mít manžel velké bolesti, které již nešly tlumit běžnými analgetiky, řekli ,že mu to způsobuje to odstavené ucpané střevo a že se pokusí to vyndat. Ale na operaci už ho nevzali, kvuli té srážlivosti krve. Dostal Warfarin, po něm začal zvracet krev, teď mu dali fraxiparin , který si 2x denně píchá do břicha.
A další rána , dnes mu zemřel bratranec 38 let, před třemi týdny ho odvezli s akutním zánětem slinivky, nevím jestli to byla rakovina.to je celkem jedno. Ani nevím jak mu to říci a jestli vůbec. Je mi z tohoto světa nějak smutno.
Přeji Vám všem co nejméně utrpení ,manžel se probudil a tak mu jdu dělat chvíli společnost.
PS: moje dvě IP adresy znamenají práce/doma.
Jiřinka, 16.07.2012 19:24:43, IP: ***.***.8.182, #165629Zdravím všechny. Babičce bylo poslední měsíc celkem dobře, leží, dojde se jen najíst a na WC. Ale bohužel poslední týden měla docela bolesti. K lékaři jí chodíme jen pro léky, na vyšetření nechodí na žádná, takže netuším, jak se to šíří. Chodí jen na odběry krve. Chuť k jídlu má.
Marie, 16.07.2012 20:50:14, IP: ***.***.167.91, #165631Prosím, ignorujte duševně nemocné lidi a nereagujte na jejich dotazy. Jakoby neexistovali, protože každá reakce je povzbuzuje.
Ráda bych řekla všem postiženým a jejich příbuzným, kteří zde hledají útěchu, že obdivuji jejich statečnost, musí to být těžké prožívat tak hrůzný odchod svých nejmilejších, dokážu se vcítit, pochopit, často na vás všechny myslím. Držte se.
Nasta, 16.07.2012 20:54:17, IP: ***.***.82.147, #165632Zdravím lidičky, je mi smutno z toho co pročítám, můj tatík má taky tuto nemoc, dávají mu půl roku života (je to strašné, že to vůbec píšu..) Teď je docela v pohodě, ale hrozně zhubnul, jedním časem pouze ležel, teď už začal jíst, zkouší se zvedat a chodit, je hodně zesláblý. A hodně se nudí. Na filmy se nejde dívat pořád, čtení ho taky unavuje, nemáte nějaký nápad, čím by se zabavil, aby mu čas rychleji plynul?
Dana Marie, 16.07.2012 20:55:39, IP: ***.***.40.49, #165633Verčo,
pracuji v oblasti preventívní medicíny, a jednou z mýc klientek je mladá paní-35 let.která vyhledala výradně za účelem prevence rakoviny, a to proto,že všichni předkové jejiho manžela i její poumírali nebo umírají na rakovinu. Ty geny prostě v rodinách jsou.A teď si představte,jaká anaméza je u dětí. Na rakovinu zemřela moje babička,poté můj strýc (její syn),poté moje teta (její dcera)-tak co Vás tady překvapuj,že se to vleče rody skz naskrz jako červená punčocha ??? Prostě některé rodiny jsou zasaženy "sakumprask-finito":-(.
Dana Marie, 16.07.2012 21:04:08, IP: ***.***.40.49, #165634Verčo,
pracuji v oblasti preventívní medicíny, a jednou z mýc klientek je mladá paní-35 let.která vyhledala výradně za účelem prevence rakoviny, a to proto,že všichni předkové jejiho manžela i její poumírali nebo umírají na rakovinu. Ty geny prostě v rodinách jsou.A teď si představte,jaká anaméza je u dětí. Na rakovinu zemřela moje babička,poté můj strýc (její syn),poté moje teta (její dcera)-tak co Vás tady překvapuj,že se to vleče rody skz naskrz jako červená punčocha ??? Prostě některé rodiny jsou zasaženy "sakumprask-finito":-(.
Dana Marie, 16.07.2012 21:19:14, IP: ***.***.40.49, #165635Ono to má všechno jeden základ,ta mrcha v těle prostě je a sedne na orgán,který je nejvíce oslaben. Potom se stejně rozleze všude a je úplně jedno,kde začala:-(.
Markéta, 16.07.2012 21:22:03, IP: ***.***.140.33, #165636Ale nás vůbec neudivuje , že umírají celé rody na rakovinu ........to my víme, že se to děje ...
Já sama jsem tu psala , že moje psycholožka má rakovinu v rodině a její příbuzní kolem ní drasticky umírají ......
Ale když se podíváš pozorně Dano, tak zjistíš že Reny hned onemocněl manžel , který vůbec není její krev a ona to tu řešila, což vzbuzuje podezření že o tom moc ráda píše ....
Ihned taky založila jinde téma, že má možná rakovinu sama..........a zase vypisovala příznaky a užívala si .....
Stejně tak Kikina, ta je taky prožraná nemocema , tuhle si šoupne depku , tuhle má rakovinu její přibuzná ......už před lety řádila na několika zdrav .tématech........pamatuju si jí.......
Reny si prostě vymýšlí a je reálné, že jí to téma vzrušuje .
Prostě není možné aby všichni příbuzní měli rakovinu i ti , co ta ženy vyvdala.........to je blbost .......a hned utíká sem a taky lábužně popisuje zvracení a černý nohy ......:)))))
Markéta, 16.07.2012 21:26:45, IP: ***.***.140.33, #165637Další nosofilka Marie tu nabádá abyste ignorovali nemocné lidi a sama píše pod stejnou IP tohle:
Marika (IP: **.**2.121.251) 21.5.2012 11:05
Po smrti maminky, která zemřela po těžkém boji s rakovinou, jsem začala trpět latentní depresí a neustále myslím na sebevraždu, abych se už nemusela tolik trápit výčitkami či nesmyslnosti života. Chodím na psychoterapii, která vůbec nepomáha. Nejhorší na tom je, že trpím "latentní depresí", která na mně není znát. Navenek a ve společnosti jsem plná života, ale je to jen přetvařování. Pomyšlení na sebevraždu a její plánování mne uklidňuje...Má někdo podobný problém?