Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Diskuse > Zdravotní potíže, nemoci > rakovina slinivky břišní

Diskuse - rakovina slinivky břišní

Jana, 15.07.2012 22:12:29, IP: ***.***.164.148, #165582
Zneuctíváte tady naše zesnulé a to já nedokážu přehlížet.Uvědomte si,jak moc nám ubližujete.Asi vám to dělá velkou radost,když se sem pořád vracíte.Můj tatínek byl dobrý člověk a vy si ho vůbec neberte do úst.Jana
Markéta, 15.07.2012 22:30:47, IP: ***.***.134.110, #165583
Podívej tys tu psala i ve dnech kdy zemřel.....vypisovala jsi dlouhý články.....neznám člověka , kterej by v době, kdy mu umřel nejbližší člověk, vypisoval na netu........seš fakt nějaká divná .......neumím si představit že by mi umřel táta a já bych běžela na net a tam psala lidem, jak to proběhlo........asi bych na to neměla NÁLADU .

A po ničem nešlapeme , naopak, tím jak tu pořád vypisuješ , taháš tatínkovu duši ven z hrobu, nedopřeješ mu klid .....jedině ty mu ubližuješ , protože seš nějaká úchylná ......
Petra, 15.07.2012 22:57:08, IP: ***.***.224.8, #165584
Já bych to neviděla tak jednoznačně, jako se každý z nás vyrovnává jiným způsobem se stresem, tak se i jiný vyrovnává s bolestí ať už fyzickou nebo psychickou. Jana se z toho všeho potřebovala vypsat, podělit se s někým o svoji bolest. Já toto velmi chápu a podporuju. Lidi, vždyť jsme přeci každý jiný - každý originál a každý se se svým trápením vyrovnáváme po svém. Kdo má pravdo soudit, co je a není správné. Nechte už toho rýpání a hádání se a buďme si vzájemnou podporou. Každého z nás zasáhl osud, jaký by nás ani ve snu nenapadl, nebojujme spolu, pomáhejme si. Vždyť proto tyhle stránky vznikly...
Hodně sil všem, Petra
Verča, 15.07.2012 23:52:24, IP: ***.***.142.119, #165585
Jano, neřikala si, že už jsem psát nebudeš? Furt tady oxiduješ a zastáváš se nazofilistický spisovatelky povídek Reny o rakovině a vymření celýho příbuzenstva na rakovinu. Vim, co rakovina dokáže udělat s člověkem, protože jí matka měla taky, ale úchylná spisovatelka Reny to tady všechno tak barvitě popisuje, jak kdyby jí to vzrušovalo a to je nazofilie. Markéta má pravdu a já s ní souhlasim.
Jana, 16.07.2012 6:58:19, IP: ***.***.164.148, #165586
Teď už snad opravdu naposledy.Dávno už se nezastávám Reny,i když přiznávám,.že tím tenhle spor asi začal.Teď už mi jde jen o to,že tady napadáte už kde koho z nějaké úchylky,ktero já ani neznám.Nezajímám se o všechno,co je ve světě psychicky postižených lidí možného.Ráda bych ten spor ukončila.lidi podporujte se dál,kdo to opravdu potřebujete.Po smrti taťky jsem tady nic moc nevypisovala,jak ty tvrdíš.Někdy jsme napsala nějakou reakci,ale spíš jen podporu někomu,kdo to zrovna potřeboval.V době,kdy mi bylo opravdu těžko,jsem našla tuto diskusi,pomohlo mi to a to je ,čel této diskuse.Dnes,když tady musím číst,jak jsme snad všichni divní,protože sem píšeme,tak mně skoro začíná mrzet,že jsem se sem přidala.Můj taťka si nezaslouží,aby o něk psal někdo,kdo ho vlastně vůbec neznal,nějaké bláboly.Já jsem ho měla ráda a byla jsem mu oporou ve chvílích jeho nemoci až do konce.Děkuji všem,kteří mně tady podporovali a už mně nechte na pokoji,ať už nemusím reagovat.Jana
reny, 16.07.2012 9:34:21, IP: ***.***.12.101, #165596
Tak to teda koukam co se tu deje,dokonce tu pry píši pod jinymi jmeny,tak to rozhodne ne,no..ona tu piše jako Gbača,Marketa a Verča...
Me bylo opravdu divne proč se pustila tak zrovna do me..a už vim proč...před 4roky jsi se jmenovala Halina a napadala jsi tady na teto diskusi holky,já se zastala dotyčnych a šla jsi po me a tenkrát jsi mi napsala neco tak hrozneho,že to i na admina bylo moc a smazal to..pak si nechtela přiznat,že jsi to napsala až když jsem řekla,že to mam zkopirovane,začala jsi tvrdit,že to napsal nekdo pod tvym jmenem,jelikož tenkrát jsme si tu s holkama psali přes rok a znali jsme se..mela jsem 100%podporu a musela jsi vypadnout...ignorovali jsme te--
Nyni vis,že me tu holky neznaji...a rozjela jsi to pekne..Ona totiž Halina,Verča atd..je tu velice známa,už tenkrát se tu zakladala temata..jak se ji zbavit..žumpa po Halinu a dalši temata,otravila jsi všechny diskuze tady.
Neustale pišeš,že pišu,že mi vymřelo cele přibuzenstvo..napsala jsem,že mi umřeli rodiče..to je jako cele pribuzenstvo?
Co jsem o tobe zjistila,tak jsi velmi nemocna na hlavu a bohužel možna i veřiš tomu co pišeš...žiješ jen internetem.Me je jasne,kdo jsi...
Holky,pokud ji budete absolutne ignorovat,odejde..pište jakoby tu nebyla,dále si pište k tematu,ale nenechte se vyprovokovat..vim je to težke..at piše co chce..nereagujte,jinak neodejde..
Ja sem chodit nebudu,jen mi vadi,že kazi tuto diskuzi,ktera mi moc pomohla a chtela sem se sem vrátit,protože mi tu bylo kdysi moc dobře.
Ja na ni nebudu vubec reagovat at napiše cokoliv..
A tenkrát mi napsala toto..přeji ti at tvuj otec brzo zhebne..tatinek tenkrat na tom byl velice zle a ona si dovolila napsat tohle,,,proste nehorázne,neuveřitelne..
Ale tentokrát je i celkem slušna...až nebude..tak už je v koncich a začne byt sprostá.
Já mam co řici o teto nemoci....ty rozhodne ne.
Petra, 16.07.2012 10:16:47, IP: ***.***.230.83, #165598
Reny, máte moji plnou podporu, já se také již nevyjadřuji. Tuto diskuzi jsem přečetla celou, jak jsem již psala. Tatínek onemocněl v prosinci 2010, tak jsem hledala odpovědi a narazila na tuto diskuzi, která mi moc pomohla. Znám Vaše trápení a i to, co psala Halina, byl to hnus. Držte se i s manželem, nemáte to jednoduché a ještě abyste se obhajovala. je mi z toho smutno, tady si máme pomáhat a podporovat se a ne se napadat!!!!
Hodně sil všem, Petra
reny, 16.07.2012 10:56:26, IP: ***.***.12.101, #165599
Zdravim Vás Petro,
Ano kdo četl diskuzi od počátku vi kdo jsem,po smrti táty jsem již sem nepsala,jelikož jsem otehotnela a po synovi opet..opravdu jsem nemela čas..ale lide mi psali na mail..tady bylo dřive normálni si davat maily,jelikož všechny pocity nelze zveřejnovat veřejne..Spoustu lidi zajimala lečba jakou táta mel,životospráva atd,jelikož tata mel 3stadium a žil 2roky..což u tohoto typu je hodne...
Tata si strašne zkusil ke konci,bojoval..ale už to bylo strašne...
Jana2, 16.07.2012 11:09:22, IP: ***.***.248.114, #165601
Přesně tak Reny. Kdo opravu ví o čem to je a četl vše, ví své. Ostatní zde není hodno komentáře a jsem pro naprostou ignoraci všeho,co do tématu nepatří. Jak je Reny na tom muž?
reny, 16.07.2012 11:23:08, IP: ***.***.12.101, #165603
Jani2,o muži moc psát zatim nechci,k lekaři ma jit v srpnu,jelikož mu vysly špatne vysledky krve na firemni prohlidce..tak snad tam pujde,až budu vedet co mu opravdu je,napišu Vám,zatim to muže byt cokoliv..
Jelikož ma velky problem s alkoholem tak tam nechce,protže by na to samozdřejme přišli,paradoxne začal pit,když onemocnel muj tata,ani jsem si toho nevšimla,protože moje starost o tátu byla na 100% a stale jsem byla s nim,cele ty dva roky a manžel sice tvrdil,že to chápe,ale byl asi moc sám,dřive byl zapřísáhly abstinent..
Muže mit jen vřed na žaludku a bude vše v pořádku..pokud budu mit chvili čas,tak sem budu psát k tematu rakoviny slinivky...
Verča, 16.07.2012 11:33:40, IP: ***.***.142.119, #165605
Houby rakovina Reny, máš manžela těžkýho vožralu a hospodskýho povaleče.
Jana, 16.07.2012 12:36:35, IP: ***.***.164.148, #165608
Dobře,budu taky ignorovat,j když mně to bude stát hodně sil.Nesnáším,když někdo bezdůvodně někoho napadá.Reny,já vám věřím,jsem taky toho názoru,že ten člověk,co sem píše ty hrozné věci,nemůže být normální.Vyjádřila jsem se tady k tomu už dost.Teď k Vám Reny,držím palce,ať to není tak vážné,jak se může zdát.Překonejte s manželem jeho nemoc a potom i ejho pití.Není sám,kdo má tento problém,v dnešní době je tak velký tlak na lidi,že se tomu někdo snadno poddá.Byly jste mi tady všechny oporou v době,kdy můj taťka onemocněl a chtěla bych to oplatit.Jana
Jana2, 16.07.2012 12:58:35, IP: ***.***.248.114, #165611
Reny, ono se to nezdá, ale to jak jste pěčovala o tatínka, bezesporu zamávalo s Vaším manželstvím. I u nás se to hodně odrazilo a mám zaplať pán bůh maminku, která byla s tatínkem doma. Já jezdila každou volnou chvilku a bez podpory mojí rodiny,muže a syna by to něšlo. Držím Vám palce, ať to není to nejhorší. Držte se a čerpejte energii i pro sebe, z Vašich dětí a nezapomínejte mylet i sama na sebe!
Zdena, 16.07.2012 14:27:28, IP: ***.***.7.136, #165613
Zdravím všechny solidní pisatele. Protože je tady mezi Vámi spousta těch, kteří si procházejí tím bojem, věřím , že mi někdo z Vás poradí. Můj dotaz zní: kdo rozhoduje o tom , kdy přestat dávat pacientovi paliativní chemoterapi - je to lékař ? Podle čeho se rozhodne ? Manželovi je čím dál hůř, téměř nic nejí už 14 dní, pije málo, zvrací 2-4x denně. Naštěstí mu bolest tlumí silnými opiáty. Mám tedy z toho ,že mu pořád dávají chemo usuzovat , že má ještě naději na nějaké ty měsíce?
Prosím o Vaše upřímné názory.
Se spoustou z Vás, jsem prožívala Vaše smutné příběhy a obdivovala Vaši sílu a statečnost. ( i když jen tajně, manželovi bylo asi půl roku relativně dobře, až teď se hodně zhoršil).
Děkuji Všem a přeji (jak jinak) hodně zdraví. Z.
reny, 16.07.2012 14:48:56, IP: ***.***.12.101, #165614
Ahoj Zdeni,
Jakou ma stanovenou TNM---o lečeni rozhodne lekař..vždy jde o to,aby pacient co nejmene trpel,co popisujete vypada už špatne..ma metastaze v jinem orgánu?Mel operaci?Rozepište se trošku.
Jinak u meho táty to bylov pohode přes rok od stanoveni diagnozy,mel operaci,velky lokalni nador bez meta..podstupili jsme tenkrát novou lečbu,dnes už možná je standartni--chemo-v tabletach-Gemzar,snašel ji velmi dobře,vlasy nevypadaly..ale po tom roce se vše rozjelo..meta ve streve..nasledovala operace,vyvod---pak dalši operace,střevo bylo nepruchodne a v te dobe táta začal již zvracet,nejedl..nakonec do dvou mesicu zemřel.Zdeni napište vic..jak dlouho se lečí atd-
        Předchozí   1 .. 245246247248249250251 .. 327      Následující
Přidat příspěvek k tématu rakovina slinivky břišní
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.