Diskuse - rakovina slinivky břišní
tady je blázinec, 14.07.2012 18:45:43, IP: ***.***.215.227, #165508Bohužekl dámy, ale máte tu těch úchyláků víc jak se zdá , Galina má opět všechny příbuzný ze všech stran s rakovinou a sama prožívá závažné zdravotní problémy , vzrušuje se tu velice často .
To ti věříme Galino, že tu budeš donekonečna líčit rakovinu , tatínek , tetička umřeli na raka a ted je na řadě maminka , už leží a ty můžeš v klidu vypisovat :
Galina (IP: **.**6.187.14) 6.10.2011 18:29
Och jak jste hodný na mě mám Vás ráda budu tu psat a vypisovat svou bolest. Snad mi to pomúže.Mám nevěstu zdravotní sesrtu a psala mi že je to moc zlý metaztazy na jatrech a pravou plici chycenou ještě nevim přesně . Zitra jedu za maminlou nastupuje do nemocnice. Myslím si ale nevim to přesně ale na operaci ji nevezmou má už pokročilý věk skoro 80ku. Už mám léky na uklidnění a vysoký tlak a aritmii srdce jsem si přivodila když mi umřel tatínek před 5lety byla jsem hrdinka ale dnes už ne nestydím se za deprese je toho na mě dost teta ted matka co mě ještě čeká. Dnes jsem sama byla u lékařky byla jsem na vyšetření krve jsem pořad unavená a boli mě všechny klouby lokty ,kolena našli mi boreliozu ale prý to není aktivní nemam se čeho bát ale léky mi nedali už nevím kudy kam a kam se obrátit. Všem Vám moc děkuji za Vaší podporu moc dík
Verča, 14.07.2012 18:50:28, IP: ***.***.215.227, #165509Jano ty seš úplně blbá , i slepej vidí, že si ty lidi vymýšlí , není možné aby celé rodiny byly nemocné z OBOU STRAN rakovinou a ještě to tu ty lidi bavitě vypisovali !! Popřípadě občas onemocní sami ........vzrušují je nemoce a jejich projevy u sebe i u druhých..
Tím jak to barvitě popisují se vzrušují , tak je to přímo popsané, ta úchylka , chtějí se o tom bavit donekonečna .
Divím se, že vám to nedošlo dřív když se sem ti blázni vraceli a vykládali že mají další a další příbuzné nemocné .
Svým přístupem je akorát podporuješ, oni si vymýšlejí a jde jim jen o sex .
Verča, 14.07.2012 19:01:43, IP: ***.***.142.119, #165510Přiblblá Yossbába alias Markéta Sommerová se schovává za moje jméno, má spoustu IP adres a na každou IP adresu připravený jiný jméno, za který se opakovaně schovává, ale máš to marný Yossbábo, já tě poznám vždy a všude a moje jméno si neber do huby. Na doktorce mym jménem píše ero. povídky o plenách a honění puliny. Yossbába je paranoidní cvok známej po celym internetu kradením nicků. Lže a krade
Verča, 14.07.2012 19:43:15, IP: ***.***.142.119, #165511Tahle diskuse by se měla smazat a to tak, že okamžitě. Paranoidní Yossbába alias Markéta Sommerová si opakovaně bere do huby moje jméno a honiči tady blejou bláboly o rakovině babičky, dědečka, tetičky, strejčka, matky, otce, neteře, synovce, dcery, syna, zkrátka celý rodiny, celýho příbuzenstva, všichni maj rakovinu, to vám tak někdo uvěří, co dokážete zplodit za bliance, to je extrém, hanbáři.
Dana Marie, 14.07.2012 20:30:41, IP: ***.***.40.49, #165513Verčo ,PROČ jste Vy vyledala tuto diskusi ?
Děkuji za odpověď.
Dana Marie, 14.07.2012 20:33:24, IP: ***.***.40.49, #165514Ano ,Verčo,jsou tady liddé s problémy,právě PROTO se ptám,PROČ jste tady Vy ???
Verča, 14.07.2012 20:36:22, IP: ***.***.142.119, #165515Manžel Reny by potřeboval alkoholickou léčebnu, právě jsem našla její příspěvek, kde píše, že manžel vypije za den litr vodky a vykouří 50 cigaret denně. Kdyby mu bylo opravdu zle, jak se nám tady Reny snaží nabulíkovat, tak se manžel nebude nalejvat litrem vodky a nebude si vypalovat držku 50 cigaretama. Yossbába má pravdu, Reny je lhářka a podvodnice s těžkym alkoholíkem, kdepak rakovina.
Verča, 14.07.2012 20:50:17, IP: ***.***.215.227, #165516Ani zdaleka tu nejsou jen lidi s problémy Dano Marie , jak vidíte jsou tu i lháři a podvodníci , kteří mají úplně jiné cíle, než hledat pomoc .
Já tu občas četla , protože mě zajímá, jak tuhle situaci prožívá rodina a taky hodně slavných lidí mělo tuhle nemoc , takže je zajímavé o tom něco vědět .
A začalo mě překvapovat , jak někteří lidé tady píší celý roky a mají celý rody i svoje známé plné rakovin......
Verča, 15.07.2012 7:33:03, IP: ***.***.142.119, #165529Dano Marie, já jsem tady proto, že moje matka měla rovněž rakovinu, ale na rozdíl od jiných s prominutím honičů nevymýšlím bláboly o rakovině celý rodiny a celýho příbuzenstva, to je přitažený za vlasy, moje jmenovkyně má pravdu a já s ní souhlasim. Nějací honiči tady honí nad rakovinou onemocnělýma lidma a Reny je honič úplně největší, jak to tady všechno barvitě líčí, jak spisovatelka úchylačka.
Jana, 15.07.2012 8:18:02, IP: ***.***.164.148, #165530Bohužel už jsem tak otrávená,tím co se tu děje,že už je mi vlastně jedno , jestli je Reny opravdu Reny a kdo je ta sprostá Verča.Jen bych byla ráda,kdyby se tato diskuse vrátila do starých kolejí,kdy jsme se tady podporovali v těžkých chvilkách.Zvrtlo se to tady v něco,co opravdu sem nepatří a je to nedůstojné vůči našim blízkým,kteří trpí,nebo už dotrpěli, touto nemocí.Jestli to nechápete,vy,kteří jste sem zatáhli tu nechutnou věc,tak jste bez ducha všichni.Jestli se tady nakonec dozvím,že vlastně můj otec nikdy nebyl nemocný a že si to vše vymýšlím,půjdu na policii a budu to řešit.Pokud máte nějakou nevyřešenou záležitost,řešte ji prosím někde jinde.Jana
Verča, 15.07.2012 8:37:22, IP: ***.***.142.119, #165531Jen vyhrožuj s policií ubožačko, to vyhrožování a zastrašování je taky to jediný co umíš. Takovejch jako seš ty, mě v životě vyhrožovalo a zastrašovalo spoustu vyhrožovatelů, vyskakovali si na mě přesně jako ty a donášeli na každym rohu.
Markéta, 15.07.2012 9:01:49, IP: ***.***.134.110, #165532Nám je zase úplně jedno co je tobě jedno Jano .
Kdybys byla normální, dávno bys tady ty úchylárny zastavila A normálně byste si s holkama psaly o svých závažných problémech .
Ale zdá, že ti ti úchyláci tady vyhovují, proč asi?
Klidně běž třeba na hlavní nádraží a stěžuj si, my všechno doložíme .......a Reny a Galina budou muset doložit celej svůj umřelej rod na rakovinu a to bude tanec .......:))Kikina taky...
Galina, 15.07.2012 9:30:14, IP: ***.***.152.115, #165534jsi ubohá a trpíš nejspíš schýzou patřiš do Bohnic. Já ti nic dokazovat nemusím. Klidně piš pod 10 jmény co jsem koukala. A neber si moji rodinu do huby . Vubec mě neznáš a nevíš co jsem protrpěla.
Markéta, 15.07.2012 9:37:18, IP: ***.***.134.110, #165535Ale musíš Galino, protože jsi lhářka .
Tvoje historky jsou vymyšlený, pořád přidáváš další a další nemocné rakovinou a děláš ze sebe chudinku, protože tě vzrušuje o tom psát .
To skutečně není normální .
Kde mám 10 jmen ty lhářko ulhaná ?
Jana, 15.07.2012 10:08:07, IP: ***.***.164.148, #165536Hele,já se tady nebudu dohadovat,mám dost jiných starostí,než tuhle ubohou věc o tom kdo je nebo není úchyl.Nikdy jsem neřekla,že neexistujou lidi,kteří si vymýšlejí různé hystorky proto,aby je lidi litovali.Sama jich znám několik osobně.Ovšem pokud se neznáte osobně s lidmi,které tu napadáte z něčeho opravdu nechutného,tak nevím,jak si to můžete dovolit.A nechce se mi věřit,že by někdo napsal,že jim zemřela třeba maminka,to si snad nikdo normální nedovolí,přivolávat na sebe něco takového.Jinak ty si tady napadla Reny z toho,že tu píše pod několika jmény a ty děláš to samé.Protože dokud jsi tuhle diskusi nenavštívala ty,tak tady nebyl nikdo,kdo by někoho napadal,najednou jsi tady ty a další asi 3.Tak je to evidentní,že jsi to všechno ty.Jana