Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Diskuse > Zdravotní potíže, nemoci > rakovina slinivky břišní

Diskuse - rakovina slinivky břišní

Jana, 15.07.2012 14:55:50, IP: ***.***.164.148, #165554
Ja už nepíšu,to je moje sestra,které jsem to dneska dala všechno přečíst.Tebe Verčo jsem taky našla na jiných diskusích a bylo to taky silný kafe.Nazdar chudinko
Verča, 15.07.2012 15:49:31, IP: ***.***.142.119, #165555
Jano nepsala jsi náhodou, že už sem psát nebudeš? Na ty tvoje nazofilistický čuňačinky o rakovině celýho příbuzenstva neni nikdo zvědavej. Markéta má pravdu a vy to víte. Taky jsem měla matku s rakovinou, ale na rozdíl od vás nevymýšlím bláboly o rakovině veškerých příbuzných, tak jako vy, úchylný nazofilistický spisovatelky nazofilistických povídek o rakovině a ještě to barvitě líčíte. TRAPKY.
Verča, 15.07.2012 16:34:21, IP: ***.***.142.119, #165559
Vyhrožovali jste tady s policií, tak hurá na to, myslím, že policajty budou zajímat vaše nazofilistický povídky o rakovině veškerýho příbuzenstva, tak se pochlubte, to si policajti počtou o vašich nazofilistických čuňačinkách a barvitě to vyličte, tak jako tady to máte ve zvyku. Já na vašem místě bych raději držela hubu, radim vám dobře, policajti nebudou nadšení z vaší nazofilie. Dejte si bacha.
lidi co se to dějě ?, 15.07.2012 17:50:20, IP: ***.***.191.183, #165561
Už půl roku pročítám tuto diskuzi. Hledala jsem zde snad nějakou útěchu ? Možná. Nikdy jsem sama nepřispívala, protože manžel má zasažený jiný orgán a tak jsem si netroufla tady obtěžovat. Ale jak tak koukám, klidně jsem mohla. No nic, jdu hledat nějakou jinou diskuzi. Tak se tu moc nepoperte.
Přeji všem hodně zdraví a sílu. Z.
Petra, 15.07.2012 18:02:11, IP: ***.***.224.8, #165562
Lidi, bohužel rakovina je všude kolem nás, kam se podívám, tam na ní někdo zemřel nebo s ní bojuje. Dnes už se snad na nic jiného ani neumírá. Na tu potvoru mi zemřel praděda, pak prababička, děda ji přepral, babička už ne a teď s ní bojuje můj taťka...
Sice měl každý raka jiného orgánu, proč se to děje můžu jen hádat - možná životní styl a životospráva, možná geny a nebo třeba Černobyl. Na to přijít, tak mám nobelovku :-)
Hodně sil všem
Petra
Jana, 15.07.2012 18:03:05, IP: ***.***.164.148, #165563
Tohle je moje opravdu poslední reakce na Verču.Chceš nám snad tvrdit,že všechny diskuse co existují na téme rakovina navštěvují jen lháři a podvodníci?To nemůžeš myslet vážně,co třeba lidé,kteří píší o svých nemocných dětech.I oni jsou,jak píšeš úchyláci?To nemůžeš myslet vážně.Jana
Zdena, 15.07.2012 18:23:17, IP: ***.***.191.183, #165564
Ano Petro, je opravdu všude. A když někdo říká , že mu na ní zemřelo půl příbuzenstva, tak já nemám důvod nevěřit. Máme to taky všude , můj děda střevo, mamka žaludek, první manžel žaludek a můj současný manžel střevo. Ale na tom životním stylu asi něco bude, žádný z nich nežil zrovna ukázkovým stylem. Ani já ne.
Pro ty šťouraly : nepíšu pod dvěma jmény, to jsem si jen spletla kolonku nadpis a přezdívka. Z.
Flavia, 15.07.2012 19:06:31, IP: ***.***.167.91, #165566
...ať je to jak je, Reny založila tuto diskusi a já jsem ji za to vděčná, tyto stránky mi moc pomohly. Diskuse se však začíná ubírat nechutným směrem, dík zlým lidem, kteří napadají jiné a sami se na své chyby nepodívají. Mrzí mne to, že odradili jiné, kteří zde hledají útěchu. Doufám, že stránky začnou plnit svůj účel.
Petra, 15.07.2012 20:09:16, IP: ***.***.224.8, #165572
Já jsem také moc Reny vděčná za založení této diskuze, moc mi pomohla i pomáhá nadále. Člověk si přečte a ví na čem je a co ho čeká, spousta hodných lidí podrží...
Zdeni, Vy to také v životě nemáte zrovna jednoduché, ta potvora ničí Vaši rodinu, to mě moc mrzí a držím moc palečky ať to s mužem vybojujete!!! S tou životosprávou to nebude asi zrovna tak jednoznačné, protože tato nemoc bohužel postihuje i dětičky, které se právě narodily a tam o žádných špatných stravovacích návycích nemůže být řeč...Já jsem toho názoru, že v sobě máme zaseto "semínko" a to pak hnojíme nezdravým životním stylem - jídlem a pod. - to by se ještě dalo ovlivnit, ale i životní prostředí a jiné vlivy typu Černobyl a pod. a to bohužel už moc neovlivníme...
Je to ale jen můj názor, pa a všem moooc síly!!!
Jana, 15.07.2012 20:37:03, IP: ***.***.164.148, #165575
Jsem moc ráda,že se sem vrací normální lidé a že i vy ostatní jste se zastali Reny.Hodně mně těší,že máte na tu celou hloupou událost stejný názor jako já.Byla jsem moc ráda,že jsem v nejtěžších chvílích našla tuto diskusi a moc mi to pomohlo.Jen teď jsem byla opravdu hodně znechucená z toho,co se tady dělo.Nějak jsem nemohla ty urážky a to napadání ostatních nechat bez povšimnutí.Všem se omlouvám,ale doufám,že to chápete.Jana
Markéta, 15.07.2012 20:41:16, IP: ***.***.41.174, #165576
Jasně, že je to rodový Petro , moje psycholožka má rakovinu v rodině a sama jí před lety taky dostala , ale povedlo se to zarazit .
Ted má doživotně chemoterapii a přísnou protirakovinovou dietu , je mi jí až llíto, nemůže si dát pořádný dobroty .
Její bratr zemřel na rakovinu těsně po 40-tce ,měl rozjetou kariéru lékaře , dvě malý děti a nikdo mu nepomohl .
Maminka jim vydržela do 55 let jenom.
Markéta, 15.07.2012 20:44:56, IP: ***.***.41.174, #165577
Zdá se že chceš pořád rozdmychávat hádky štěkavá Jano, místo abys normálně psala co?

Reny je úchylačka, která si vymýšlí a vzrušuje se tím, že vypisuje jak jí další a další lidi umírají .
Jedině blázen takovou ženu může podporovat .

Seš asi úplně pomatená, když se zastáváš takový bláznivý osoby a lidem, kteří tě na to upozorní nadáváš do schizofreniků........
to je jedno, 15.07.2012 20:57:05, IP: ***.***.54.2, #165578
Markéto, alias Yossarian, pravým jménem Markéta Sommerová, Praha Stodůlky, polkni pilule a ráno mazej na psychárnu. Zase se ti přitížilo, nech se zase hospitalizovat.
Markéta, 15.07.2012 21:08:28, IP: ***.***.41.174, #165579
Když tak pročítám Janu , tak vidím , že se tu skutečně drží jako klíště :
Dokonce okolo smrti tatínka a hlavně po ní tu stále vypisovala....myslím že když mi zemře blízký člověk , že nebudu mít zrovna náladu vypisovat na netu , budu se věnovat jiným věcem
A hle vysedává tu dál a píše tři měsíce po smrti otce denně . To je skutečně zvláštní.
Proto se tak zuřivě zastává Reny .
Jana, 15.07.2012 22:08:13, IP: ***.***.164.148, #165581
Až budeš mít za sebou to,co mi ostatní,tak pochopíš proč se sem vracíme.Nepíšu sem každý den,jen teď reaguju na to svinstvo,co jste tady někdo vyvolal.Ostatním se za to omlouvám,ale nemůžu jinak.Všem,kteří se potýkají s nemocí přeji hodně sil a naději.Jana
        Předchozí   1 .. 244245246247248249250 .. 327      Následující
Přidat příspěvek k tématu rakovina slinivky břišní
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.