Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Diskuse > Zdravotní potíže, nemoci > rakovina slinivky břišní

Diskuse - rakovina slinivky břišní

Verča, 13.07.2012 20:55:15, IP: ***.***.134.110, #165472
Z tohodle je jasný, že to Reny skutečně vzrušuje a ráda se baví o umírání , když táta umřel nastupuje manžel, máma už umřela ...... asi si při tom honí ...........tak přesně se projevuje ta úchylka, toho člověka hrozně vzrušují vážně nemocní lidé a rád si o nich povídá :

eny (IP: **.**2.70.48) 4.6.2012 17:02
Po dlouhe dobe se sem vracim,založila jsem tuto diskuzi...tata zemřel,ted mam velke trapeni s manželem,nechce jit k lekaři,videl jak nemoc probíhala u tatinka a boji se toho zjišteni...
Zajima me jake jsou přiznaky,tatinek akorát zežloutl a to bylo vše.
Manžela to trapi asi 3roky,prvne velke bolesti zad ani nemohl chodit,pak prujem ten ma take 3roky,velke bolesti břicha a nyni začal zvracet...vubec neji..po každem jidle ma bolesti,prujem a zvraceni...zdá se mi,že brzy nastane kolabs organismu,chodi do práce,vubec neji,ale vubec...nepujde k lekaři...nevim co bude mam dve male deti bojim se nejhoršiho..
Jinak všem upřimnou soustrast...mam tuto nemoc zarytou v duši..
5.6.2012 11:05
Dobry den Petro,jsem rada,že mi nekdo odpovedel.
Ja si vubec netroufám znovu pročist to dvoulete trapeni.
Manžela nikam nedostanu,do nemocnice pujde až zkolabuje apd.Včera poprve byl nevrly i na deti jak mu bylo zle,za tři dny snedl 2lžice polevky,natekle břicho,kotniky,křeče,bolesti hlavy a zvraceni...nechapu jak muže chodit do práce.Vidim to velmi zle...mame dve deti 2 a 3 roky,co budu delat kdyby se mu neco stalo nevim,nemela bych ani kde bydlet,protože z mateřske težko vyžiju..je to celkove hrozna představa,je mu 41let,deti miluje,jsme spolu 16let...neumim si představit,že by nebyl...Nečekam radu,jen toto trapeni nemam komu řict
reny (IP: **.**2.70.48) 5.6.2012 12:30
Zuzko,moc Vás zdravim,
Ja nevim co mu je,ale vypada to velmi zle.
Nejprve začly křeče,bolesti břicha a strašny prujem.Bolesti hlavne po jidle,nyni neji vubec a to zvraceni,otekle kotniky,břicho..a poceni neuveřitelne,hlavne v noci...vubec nevim co to muže byt,je mi jasne,že to muže byt střevo,žaludek,slinivka....a taky to že hodne popiji alkohol,me take napadlo cirhoza jater...nevim co s nim mam delat,nikam nepujde...

reny (IP: **.**2.70.48) 5.6.2012 17:13
Cely den pročítam informace a myslim si,že mu selhávaji jatra,ledviny a k tomu cely zaživaci system dostava co proto..vypije nekdy i 1litr vodky denne k tomu 50cigaret..a nic nejí..tak s takovou neni divu,tak si myslím,že se přesunu na jinou diskuzi..abych vám to zde nezahltila tematem,ktery sem nepatří..všem dekuji..
eny (IP: **.**2.70.48) 6.6.2012 10:05
Mila Pavlo,vubec si neumim představit,že by mi zemřelo me dite,to musi byt hrozne....přeji hodne sil v překonani teto životni tragedie.
Ano,mely bychom poslouchat svou intuici..předtuchu?
Muj bratr vedel,že tyto stavy mivam,kdy neco vim..a vždy me poslechl.když jsem ho varovala...řikal,že jsem čarodejnice a že se me až nekdy boji..no sranda.
Nemivam to často,ale když to přijde,citim to celym telem i duší..
Až bude manželovi zase hodne zle,zavolam sanitku,jsem rozhodnutá..on taky nechce jit proto,že na nemocenske nebude tolik penez a nyni nam umira společny přitel na rakovinu tl.streva a když ho videl..byl zdešeny jak se zmenil silny chlap ve věchytek..ja toto znam velice dobře a nevydesilo me to..akorát jsem si řekla-je konec-vypadal jak muj táta na konci.
Verča, 13.07.2012 20:58:09, IP: ***.***.134.110, #165473
Normálně si vymýšlí a tím, jak jí odpovídáte se ještě víc vzruší a udělá se a pak sem nějaký čas nejde .....

Denně to tu psát nemůže , to by bylo nápadné, tak občas si tu vyhoní a píše neuvěřitelný blbosti ........

A vy jí v tom ještě podporujete .........jde jí o sex, o žádnou rakovinu .......
Jana, 14.07.2012 12:36:38, IP: ***.***.164.148, #165486
Mám dojem,že už to opravdu přeháníš,jestli to není obráceně,jestli to nevzrušuje Tebe.Jak se říká,podle sebe soudím tebe.Tohle je diskuze o rakovině,navštěvují jí lidé,kteří jsou nemocní,nebo mají nemocného někoho blízkého.Už jsem to tu napsala několikrát,potřebují radu,oporu,útěchu a ty tady začneš s něčím nechutným,něčím,co sem vůbec nepatří a nás,co sem chodíme z důvodů nemoci otravuješ svou neutuchající otravností.Podle toho,co jsem si tu přečetla za reakce na tebe,tak se většina staví za Reny.Tak už se seber a vypadni z této diskuze,nikdo o tebe nestojí.Běž na nějakou jinou diskuzi,která tě bude opravdu zajímat,tady myslím o tebe nikdo nestojí.Jana
Verča, 14.07.2012 15:01:06, IP: ***.***.140.33, #165489
Ano je to diskuze o rakovině a vy tu máte úchyláka. Na tyhle diskuze vždycky chodí lidi co mají tuhle úchylku .

Proto taky chtěla hned po lidech mail , ve kterým vypisovala drastický příznaky nenocí , jako to dělá tady, protože jí vzrušuje vážně nemocný člověk......je to úchylka .

Na diskuzi má přístup každý ,ale úchylák tu nemá co dělat .
Pište si s ní maily, když vám dělá dobře , že si při tom sahá mezi nohy .
Verča, 14.07.2012 15:06:04, IP: ***.***.140.33, #165490
Nozofilie se týká lidí, které sexuálně vzruší vědomí, že mají smrtelně nemocného partnera.

Tak jako jiní chodí do seznamovacích agentur, vyhledávají podpůrné skupiny pro lidi se smrtelnými chorobami, kde předstírají, že jim umřel někdo blízký a oni to potřebují
"pochopit a mluvit o tom "...

Pacientům nakaženým virem HIV se většina lidí raději vyhne. Existuje ale skupina podivínů, kterou smrtelně nemocné osoby eroticky vzrušují. Říká se jim: nozofilici .

Nozofilie – objektem zájmu nozofilů jsou těžce nemocní lidé.
Někdy touží sami být nevyléčitelně nemocní.
Jarka 2, 14.07.2012 15:27:06, IP: ***.***.116.30, #165492
Zdravím všechny po dlouhé době, chodím sem číst ale neměla jsem odvahu napsat. To, co se tu teď děje je neskutečné. Nevím co si o tom myslet ale víceméně souhlasím s Janou že úchylka zřejmě nebude u Reny. Ta dotyčná která to tu zahlcuje teď už opravdu nechutnostmi, by se měla nad sebou zamyslet a jít psát na jinou diskuzi, tahle je opravdu o radách, pomoci a sdílení trápení mezi lidmi kteří z vlastní zkušenosti vědí o čem je řeč. Spoustě lidem tady stejně jako mě to hodně pomohlo v těch hodně těžkých chvílích, kdy jsem už nevěděla kudy kam a když došlo k nejhoršímu moc jsem si vážila psychické podpory od ostatních. Proto buďte Verčo tak hodná a jděte prudit někam jinam, tady jen berete odvahu sem psát lidem kteří to trápení opravdu mají, potřebují se o ně podělit nebo poradit a po vašich sprostých výpadech to raději neudělají. Pokud je pravda to co píše reny, moc jí držím všechno co mám ať to dobře dopadne a manžel se z toho dostane, zůstat sama s malými dětmi bych jí nepřála. Já jsem i po půl roce po smrti přítele v dost špatném psychickém stavu, místo toho abych vzpomínala na to hezké co jsme spolu zažili, mám pořád před očima jen tu hrůzu, strach, vztek, strašnou lítost a určitý pocit viny že jsem neudělala všechno co jsem mohla, a pořád si dokola opakuju proboha proč!!! Je vůbec možné se z tohohle stavu někdy dostat???
Verča, 14.07.2012 15:35:39, IP: ***.***.140.33, #165493
Tak napiš Reny na mail a vzrušuj jí a neotravuj tady s tím lidi Jano ..

Normální člověk nemá v zásobě několik příbuzných a známých s rakovinou ......jak píše o tom známém co byl kost a kůže .......prostě se tu s váma vzrušuje a vy to ještě podporujete ,.,,,,,,

Pište jí maily, ale tady psát prostě nebude .......úchylák
Kikina, 14.07.2012 15:59:41, IP: ***.***.93.1, #165494
Jarko2, to, co teď právě prožíváte,to umí zahojit jenom čas. Vím, o čem píšu. Tahle diskuze byla dříve hodně užitečná a podporující, dokud ji nenavštívila úchylná Verča. V těžkých chvilkách jsem se sem také chodila vypovídat a nabrat sílu.
Verčo, pokud nejsi hyena, prosím,opusť tuto diskuzi !
Verča, 14.07.2012 16:07:19, IP: ***.***.140.33, #165495
Kikina je druhý nick Reny, drží se tu zuby nehty , jako klíště .
Koho baví úchyl, pište jí na mail, bude ráda.
Kikina, 14.07.2012 16:16:22, IP: ***.***.93.1, #165496
Verčo, skutečně nejsem Reny. Proč Ti tak Reny leží v žaludku ? Jo, jsi hyena, nebo nemocná, nebo co já vím, ale skutečně nejsi normální. Dokážeš pochopit jednoduchou větu ? Opusť tuto diskuzi a to hned.
Verča, 14.07.2012 16:49:43, IP: ***.***.140.33, #165497
vypadni odtud Reny alias Kikino, chápu že tě baví se tu vzrušovat ,ale tady jsou lidi e skutečnými problémy, ne úchylové ........A VEN!!

Žádná Kikina tu nikdy nepsala a najednou naběhne , když se ukázalo, že Reny je úchylačka co má celou rodinu s rakovinou a všichni její známí také....... A VEN!
Galina, 14.07.2012 17:59:09, IP: ***.***.173.71, #165501
Jseš trapná co se to tu děje. Chodila jsem ráda na tyto stránky moc mi to pomáhalo. Dostala jsem rady byla to moje utěcha když mi zemřela teta a po ni moje matka. Nebýt této diskuze tak bych se asi pomátla.Byla jsem tu ráda a ráda bych zase někomu chtěla pomoct ale. Je to nechutný co tu píšeš a hlavně to nikoho nezajímá. Jsi cvok Verčo nebo jak se jmenuješ. Je videt že jsi nezažila trápení který jsme tu prožívali my co sem psali . Jsi trubka a tvoje přispěvky ignoruji. Galina
Verča, 14.07.2012 18:11:39, IP: ***.***.142.119, #165502
Copak to nepoznáte? Jmenovkyně Verča je pošahaná Yossbába alias Markéta Sommerová, v každym vidí úchyla a honiče a vyhání ho ven a ten její styl psaní, to je celá Yossbába, vyšinutá blbka s invalidním důchodem na dementní palici, paranoidní schyzofrenička se schovává za moje jméno a dělá to i na doktorce, když mym jménem píše po diskusích erotický povídky o plenách. Jsi trapná Yossbábo!
Jana, 14.07.2012 18:22:30, IP: ***.***.164.148, #165503
Ano,ten člověk co sem píše ty nechutnosti opravdu nemůže být normální.Moc se v těchdle věcech nevyznám,ale nedá se jí sem zablokovat přístup?Můj taťka má 3 měsíce po smrti a pořád mně to táhne se sem vracet,radu moc nikomu nedám,protože mé zkušenosti s touto nemocí jsou malé,šlo to velmi rychle.Určitě ale mohu psychicky popořit a ráda to udělám.Co se tady ale teď děje je hodně nepříjemné a ty Verčo,by jsi měla pokud to dokážeš pochopit,že sem chodí lidé,kteří mají trápení a jsou nešťastní a ty to všechno znevažuješ a tím nám všem dost ubližuješ.Jestli máš s Reny nějaké nevyřízené účty,tak to řeš někde jinde.Tady už tě máme všichni dost.Jana
Verča, 14.07.2012 18:42:05, IP: ***.***.215.227, #165507
Koukám že těch úchylů je tady víc a víc , počtěte si, honí si tady na tématu vesele s příbuznýma vážně nemocných lidí a ted jsou orhoženi, zase všichni příbuzní nemocní a Galina jde na operaci ha ha ha :

teta umírá a galina jde na operaci

alina (IP: **.**6.161.152) 18.8.2011 22:21
Děkuji pani Flávio za podporu cím prožila jste také peklo když vám odcházeka maminka jsem s tetou každej den jezdim za ni skoto dvě hodiny cesta 4krát přestupuji ale nevadi mi to venku je sluníčko lidi se jdou koupat a ja jedu na LDNku přes celou Prahu za tetou. I když nás nepoznává vím že ona ví že jsme tam. Jakmile na ni začnem mluvit šaha po posteli a hleda ruka abych ji chytla a držela ji jak to dělam každý den. Budu se muset stetou rozloučit mam na to tři dny bude mě to bolet v ponděli sama nastupuji do nemocnice kde mě čeka operace hlasivek.

Galina (IP: **.**6.179.106) 27.6.2011 22:02
Už nemužu boj s rakovinou slinivky břišni moje teta prohrává selhávaji ji orgány je slaba vyčerpaná je mimo dostavá injekce rovnou do břicha myslim že to dlouho nevydrží zitra jdu za ni do nemocnice a moc se bojim každej den je jiná hubenější odmitá jist jen chce kouřit tak ji berem ven vím že nesmí ale copak ji to mužem zakázat jsem unavená třetí měsic ve stresu kdyby aspon ty bolesti neměla adcházý mi človíček kteráho miluju straštně moc bude mi chybět

tatínek umřel na rakovinu

Galina (IP: **.**6.150.213) 31.7.2011 18:44
Všechny zdravím paní Ivo je to těžké se vyrovnat se smrtí svých blízkých. Mě umřel tatínek na rakovinu plic moc zkoušel chybí mi pořád je to pět let ale dneska vím že mu je už dobře už ho nic nebolí. Moje teta má rakovinu slinivky neni ji pomoci prožívám to znovu od diagnozy je to dva a pul měsice je ted na LDNce uplně se změnila ožila přitetěl ji syn za zahraničí kde žije dostala chut žit. Je slabá už nechodí někdy je mimo bolesti nemá aspon to řika je mi jí moc líto moc ji mam rada kéž by byl lék na tuhle zákeřnou nemoc. Přeji hodně síly všem

maminka dostala rakovinu.......

Galina (IP: **.**6.161.156) 5.10.2011 21:38
Zdravim všechny mám zase špatné zprávy ještě teta neni pohřbena a moje matka má rakovinu jater a asi i plic co jsem komu udělala :((((

Předchozí   1 .. 241242243244245246247 .. 327      Následující
Přidat příspěvek k tématu rakovina slinivky břišní
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.