Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Diskuse > Zdravotní potíže, nemoci > rakovina slinivky břišní

Diskuse - rakovina slinivky břišní

reny, 12.07.2012 9:19:00, IP: ***.***.12.101, #165387
Verčo,snad nechces řict,že jsem si vymyslela,že mi umřel tatinek na rakovinu slinivky..pokud jsi četla nyni me přispevky,piši,že nevim co manželovi je...že jsem se sveřila zde,je z jedineho duvodu,že me zde potporovali lide před lety.
Nevim jestli Tobe nekdo umira nebo umřel na rakovinu je jedno na jakou..ale já bych se tedy neodvážila neco takoveho tvrdit,kdyby mi nekdo na tuto nemoc zemřel,veř,že nemam čas na vysedávani u počitače,mam dve male deti...ale nemam s kym promluvit..a už se k tobe nebudu vyjadřovat,vzpominam si,že tu byla jedna dáma,ketra tady take osočovala lidi,myslim,že se jmenovala Halina..
reny, 12.07.2012 9:22:17, IP: ***.***.12.101, #165388
Omlouvám se za hrubku--
Jinak manžel musel na firemni prohlidku,kde mu vzali krev..a dopadly velice špatne a musi se urychlene dostavit k lekaři..tak snad ted už nekam pujde..šéf ho donutí..
Verča, 12.07.2012 9:35:35, IP: ***.***.134.110, #165389
Reny si vymýšlí , lže tu aby byla zajímavá a lidi jí litovali . Je to nějaký osamělý člověk , který rád píše pohádky na netu .
Popisuje příznaky , jakoby manžel umíral a přitom nejde k lékaři, chce to prodlužovat donekonečna , manželovi se přitížilo , ale k lékaři ne a ne . No bodejt, kdyby šel k lékaři , musela by napsat diagnozu a už by nemohla popisovat jak zvrací a vyvolávat soucit .Zdá se že i tatínek byl vymyšlený .

Internet je skvělé místo pro takové pohádkáře , zažila jsem takových lidí víc .
Jedna dívka na babinetu psala liderm , že má AIDS a všichni jí litovali , aledovali postupně její zhoršující se stav ........a když založili nadaci aby dostávala peníze, zjsitili, že jí vůbec nic není, že si všechno vymyslela .
To jsou psychopati, kteří lžou lidem a baví se tím.
Lilian, 12.07.2012 10:00:28, IP: ***.***.210.205, #165390
Šmankote,Veruno,vzpamatujte se.To,že někdo někde lže,ještě neznamená,že si tady Reny vymýšlí.Vy jí snad znáte,že to tvrdíte??
Psychopat jste snad asi vy,když tady bezdůvodně napadáte lidi...
Nejlepší asi bude si vašich příspěvků nevšímat...
reny, 12.07.2012 10:08:26, IP: ***.***.12.101, #165391
Na toto se neda nereagovat,což je asi tvym cilem.
Tobe nikdo neumřel na rakovinu,vid?To,že si dovoliš napsat,že jsem si vše vymyslela o tátovi..tak to je tedy síla..nehorazná bolest pro me...o to ti jde asi taky.Nevim co ty delas na teto diskuzi..
Nejradeji bych sem už nesla,ale proč se nechat otrávit jednim človekem.Oba rodiče mi zemřeli na rakovinu...a ty si dovolis mi napsat toto..ja proste nemam slov..ach jo,proč se vždy najde nekdo takovy jako ty.

čtoucí, 12.07.2012 10:31:44, IP: ***.***.6.253, #165393
Reny,znám váš příběh,i já mám své trápení za sebou, jen jsem o tom nepsala. Prosím, na tuto osobu nereagujte, je to tzv. škodič. otravuje totiž i na jiných diskuzích. Je to asi človek, který se hodně nudí. jinak vám přeji hodně sil na problém s manželem.A pochopitelně i všem ostatním.
Gabka, 12.07.2012 13:51:13, IP: ***.***.10.129, #165399
Také si myslím,že je Reny exhibicionistka,bohužel.Problém nemá,ale ráda dělá "spisovatelku" a dělá si tím srandu z opravdu chorých lidí!!!!!Bydlím nedaleko,bohužel ji znám,její manžel je zdráv jako řípa... a i s tatínkem byli všichni na borůvkách:-)))))))A vy jí to žerete i s navijákem,protože chcete a utěšuje Vás,že je nemocen ještě někdo jiný než vy!!!!Mám pravdu - hezký den!
Verča, 12.07.2012 13:58:02, IP: ***.***.190.2, #165400
Reny je známá postava i na Doktorce cz , šíleně si vymejšlí a má všechny diagnozy , jedniu bydlí v cizině , podruhý tady , jedniou má jedno dítě příště dvě .S manželem se na seznamovacích tématech rozešla a tady jí umírá na bůhvíco.
Každý problém osobně zažila ,nejradši má , když jí někdo dlouho umírá :)))))
proto se sem vrátila s tím nesmyslem znovu .
Na doktorce je tím známá, už se jí tam smějou .
Je to psychopat co si dělá z lidí prču a vyvolává soucit

Verča, 12.07.2012 14:13:22, IP: ***.***.190.2, #165402
Dokonce i tady má víc diskuzi o rakovině viz diskuze dysplazie deložniho čipku-předrakovinovy stav...............rodiče jí umřeli na rakovinu , ona má předrakovinový stav a manžel je vážně nemocný......asi rakovina........je to nějakej cvok, ignorujte blázna .
Na doktorce už je tím známá , tak vlezla sem .........aby lhala lidem.
reny, 12.07.2012 14:16:41, IP: ***.***.12.101, #165403
no..ted je to trošku moc,na žadne diskuze nepisu a vubec nechápu o co vam jde..ja sem chodit nemusim a taky už nebudu a napišu až budu vedet co s manželem je,protože tady to nekoho opravdu zajima....a jsem zvedava koho si vebereš ted..to co si tady o me vymysliš je tak nehorázne a hyenisticke.Tuto diskuzi dloho neotevřu..tak se nenamahej me špinit a hlavne na ni nikdo nerteagujte,jinak ji to bude stále bavit..na toto nemám opravdu sílu...
Verča, 12.07.2012 14:21:58, IP: ***.***.190.2, #165405
Ale zajímavý je , že na to abys tu zakládala roky diskuze a nejen tady sílu máš co? :))
jsi lhářka a podvodnice , kdybys měla tak vážně nemocnou rodinu , věnovala by ses jim a nevypisovala blbosti .
Sama máš udajně taky skoro rakovinu ......ha ha ha.........spíš bludy.
reny, 12.07.2012 14:25:08, IP: ***.***.12.101, #165406
No tak to budeš vedet jak se jmenuju,jak se jmenují me deti,manžel..ne?Vubec nechápu o co vam jde--nebo spiš tobe Veruno nebo kdo jsi vlastne..Myslim že se akorát tady a jinde bavis,nekoho si vebereš a pak sleduješ co ta osoba a ostatni..a je ti jedno,jak mužeš ubližit..
Verča, 12.07.2012 14:31:16, IP: ***.***.190.2, #165407
Si psala , že sem dlouho nepůjdeš , zase lhaní ?
Vidíš lžeš v jednom kuse, žádný nemocný příbuzný nemáš, spíš se bavíš tím že lidem věšíš bulíky na nos.....

Tak jak pokračuje tvoje udajná rakovina deložního čípku?
A co manžel, už umřel na tu záhadnou žloutenku?
Jana P., 12.07.2012 16:33:48, IP: ***.***.34.50, #165414
Sakry holky, mějte trochu soucitu, tohle jsou stránky, kde se podporují těžce nemocní lidé. Mají pomáhat ostatním, aby měli naději nabo alespoň zvládli ten těžký nevyhnutelný konec. Tady se předávají různé zkušenosti s léčbou vážně nemocných nejbližších lidí. Tak si dente maily a hádejte se mimo tuto diskusi.
Reny, nesnižujte se k tomu hádat se s tak nízkým člověkem. Nereagujte na to napadání.
Jana2, 12.07.2012 16:42:47, IP: ***.***.248.114, #165415
Nemohu uvěřit, že někdo si dovolí napadat Reny v tak vážné věci. Já naopak na Reny narazila s dotazy na serveru umirání a kde se ptala jak pomoci. Nechápu drzost jiných a už vůbec, že tohle někoho může napadnout, že by si tohle někdo vymyslel a ještě ke všemu sem veřejně napsat. Fakt hyenismus. Reny nevšímejte si toho, ale chápu, že to mrzí. kdy má jít manžel k doktoru?
        Předchozí   1 .. 238239240241242243244 .. 327      Následující
Přidat příspěvek k tématu rakovina slinivky břišní
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.