Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Diskuse > Zdravotní potíže, nemoci > rakovina slinivky břišní

Diskuse - rakovina slinivky břišní

Jana P., 03.07.2012 15:16:26, IP: ***.***.34.50, #165033
Máte zcela pravdu, chudáci vitariáni, myslí si, že žijí zdravě a zatím si kupují ovoce a zeleninu napuštěnou kdoví čím jedovatým. Ovoce je lépe vypěstovat na zahradě, (aspoň částečně bude zdravější) sice není tak vzhledné, jako jedovatá na oko luxusní jablíčka. Chtěla jsem koupit dětem a ta na poholed zdravá a krásná jablka byla nastříkaná něčím lesklým, až jsem se zděsila a vrátila je zpět do regálu!
Skoro bych vsadila, že zdravější bude domácí králík na česneku s bramborem ze sklepa než kupovaná zelenina. Nedavno jsem četla o hnutí, které podporuje výměnu spotřebního zboží mezi lidmi a ne stálé kupování nového. Měl by to být první krok k očistě naší planety - alespoň pro budoucí generace, když už ne pro nás. Docela mne to zaujalo. Ve světě to už na mnoha místech funguje. Alespoň tak by se mohla zbrzdit mašinerie průmyslu, který rovněž ničí ovduší, odpady, které s tím souvisí atd.
Dana Marie, 04.07.2012 10:07:18, IP: ***.***.40.49, #165064
Jano,jenomže i ta půda,ze které bychom si pěstovaly vlastní potraviny,je kontaminovaná hnojivy,a bude trvat pár let ,než se ozdraví...pokud vůbec tu šanci ozdravit se dostane...
Jana P., 04.07.2012 12:37:28, IP: ***.***.34.50, #165073
Samozřejmě a v tom právě spočívá princip nového hnutí Freeganismu-jak jsem psala výše. Nepodporovat průmysl, dopravu, a ostatní činitele, které tolik zamořují planetu. To musí ale začít každý sám u sebe. Lidstvo rozjelo ničení planety na příliš vysoké obrátky a bohužel se mu to vrací a odnáší to nevinní :-(
Já vím, že je kontaminovaná i půda, vzduch a kdoví co ještě, ale každý z nás můžeme něco málo udělat, aby se toto obrátilo k lepšímu alespoň do budoucna.
Pavla, 04.07.2012 13:37:55, IP: ***.***.166.41, #165079
Jani, bohužel,je na světě dost pablbů, kteří nikdy od sebe nezačnou.
Jana, 04.07.2012 15:55:02, IP: ***.***.164.148, #165093
Dobrý den,je pravda,že se chováme více méně všichni jako když se nám nemůže nic stát.Potom,když se stane,tak n ěkde hledáme vinu.Všichni se pak ptáme proč jsem neudělal tohle,nebo tamto jinak.Bohužel na všechno v životě není odpověď.Já věřím na osud,prostě jsou věci,které se nám stanou i kdyby jsme se stavěli na hlavu.Co nás nezabije,to nás posílí,tomu věřím já.Všechno se nám děje proto,aby nás to posunulo někam dál.A na to téma zdravého životního stylu.Já na to moc nevěřím,asi je to něco platné,ale stejně to vždy není stoprocentní .Spíš věřím na přírodu.Začínáme se přelidňovat a naše zeměkoule už to nezvládá.Proto jsou nové nevyléčitelné nemoci,je to pro regulaci lidstva.Bylo to tak dřív a bude to tak i v budoucnu.Příroda si musí regulovat lidstvo,nemocemi,válkami.Je to hrozné,ale kdyby to tak nebylo,zahltili by jsme ji.Jen nechápu,proč musí trpět i děti.Jana
Dana Marie, 05.07.2012 5:52:15, IP: ***.***.40.49, #165108
Děvčata,dostaly jsme se už na jiné téma-to , o čem hovoříme,sem nepatří.
Jana, 05.07.2012 16:29:48, IP: ***.***.164.148, #165123
A proč by to sem nepatřilo,byl to jen dohad o tom,proč jsme nemocní a proč nás trápí nemoc zvaná rakovina,o které to tu vlastně je všechno.Jana
Danina, 07.07.2012 21:40:14, IP: ***.***.95.173, #165193
Paní Jiřinko, jak se daří babičce? Manžel byl také hodně zimomřivý. To bylo u něj nezvyklé, dříve jsem se mu smála, že byl v minulém životě lední medvěd a pak přišla taková změna. Je to také tím, že je člověk podvyživený a nemá nic co by jej hřálo. I můj manžel, jak jsem již psala, byl velmi slabý a někdy se bál sám někam přemístit. Jednou opravdu upadl a rozbil si hlavu, naštěstí to byla jen čistá tržná rána bez následků. Nezkusili jste na bolesti ten Tralgit? Někdo říká, že je to slabé, ale je poměrně šetrný a v počátcích to může ulevit. Trávení potřebuje odlehčit a je potřeba také přiměřeně pít, ale ne tak moc, jak se běžně doporučuje u zdravých lidí. Tělo má snahu zadržovat vodu, nedokáže s ní dobře hospodařit - manželovi museli několikrát provádět punkci - vypustili někdy až 4 litry tekutin z břišní dutiny.Proto jsou dobré ty polévky. Samozřejmě domácí. Jsou výživné a zároveň je to dost tekutin. Stačí i po menších dávkách a víckrát a když je na něco chuť, tak si dopřát - jen uzeniny a smažené opatrně, to hodně zatěžuje. Můj muž, jak to dříve odmítal, v posledních dnech zkoušel pít pepsi a colu a také pivo. Říkal, že je mu lépe od žaludku (však na pokažený žaludek je ledová cola známá věc). Také je v tom asi trochu povzbuzujících látek a cukru na energii. Manžel jinak jako doplněk stravy dostával Nutridrink (zpočátku jako diabetik Diasip). Dělají to v několika příchutích a není to nechutné. Bohužel manželovi začala tato tekutá nutriční výživa způsobovat průjmy a tak se ten efekt nakonec míjel účinkem. Myslím na Vás i na ostatní. V těch příšerných vedrech je to pro nemocné obzvlášť těžké. Držte se!
reny, 10.07.2012 15:44:03, IP: ***.***.12.101, #165329
Dlouho jsem tu nebyla..pc zlobilo.U manžela nic noveho,,,stale neji...pije mirne..ale je velmi depresivni,slaby a nyni nemuže ani chodit,že ho pry boli strašne záda..musi se opírat..zvraci mene..tak 2xtydne..no a taky se mnou vubec nekomunikuje---ohledne toho jak mu je...čekám..a nevim na co..až opravdu doma zkolabuje nebo nevim...
reny, 10.07.2012 15:57:58, IP: ***.***.12.101, #165330
zapomela jsem napsat,že pokud zavolam sanitku,kdy je ješte při smyslech..nikam nepujde i kdyby přijeli..i kdyby se mel prát..musim ji zavolat až mu bude opravdu strašne zle...a to bude asi pozde..
Jana, 10.07.2012 21:42:15, IP: ***.***.164.148, #165350
Reny,je mi moc líto,jak to všechno u vás je,ale nechápu postoj manžela.Strach by jsme měli všichni,ale nesmí propadat do beznaděje.Jana
Verča, 11.07.2012 8:38:13, IP: ***.***.140.33, #165356
Takže jestli tomu dobře rozumím, reny tu měla tatínka který umíral na rsb a ted tu má manžela?

Píše úplně stejným způsobem, kdo si tu z nás dělá srandu?
reny, 11.07.2012 9:10:23, IP: ***.***.12.101, #165359
ano Verčo..jsem to já....žadnasranda--bohužel--
Verča, 12.07.2012 8:19:27, IP: ***.***.215.227, #165385
Tak to teda pěkně kecáš , pravděpodobně máš nějakou úchylku a baví tě rozebírat tohle s lidma .

Jsi ulhaná podvodnice, vodíš tu lidi za nos!
Jana2, 12.07.2012 9:02:12, IP: ***.***.248.114, #165386
???
Nějak si nedovedu představit, že by tohle někdo dělat a opravdu nevím z jakého důvodu?
Odkud pochází Veroniky názor a napadání Reny ze lži?
Reny držte se a dejte vědět, často na V8s myslím!
        Předchozí   1 .. 237238239240241242243 .. 327      Následující
Přidat příspěvek k tématu rakovina slinivky břišní
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.