Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Diskuse > Zdravotní potíže, nemoci > rakovina slinivky břišní

Diskuse - rakovina slinivky břišní

Verča, 12.07.2012 17:14:37, IP: ***.***.190.2, #165416
Už tam měl být dávno , vzhledem k tomu jak pořád zvrací.
Ale Reny musí vymyslet komplikace, aby mohl příběh natahovat co nejdýl a užívat si jak jí lidi litují
Reny je lhářka .
člověk, 12.07.2012 17:36:17, IP: ***.***.6.253, #165420
jdi do kelu!!!!
Petra, 12.07.2012 18:36:46, IP: ***.***.224.8, #165421
Reny, držím Vám palce, ať s mužem vše dobře dopadne. Jsem ráda, že ho konečně někdo "dokopal" jít k doktorovi. Těch provokatérů tady si nevšímejte!!! Neví o vás nic, ani vás neznají. Jen prudí, kdo ví asi nemají co dělat nebo jsou zamindrákovaní a potřebují si "schladit žáhu". Každý inteligentní člověk se nad tím snad ani nepozastaví, je to pod úroveň. Ještě jednou hodně zdraví a také štěstí.
Petra
Verča, 12.07.2012 18:56:51, IP: ***.***.190.2, #165422
Takže podle vás je normální, že její rodiče umřeli na rakovinu a ona má rakovinu deložního čípku a manžel má vážnou nemoc a žloutenku?

Tak to jste asi jediní kdo jí ty bludy věří.......
Alex, 12.07.2012 19:18:28, IP: ***.***.168.42, #165423
Reny,držím vám palce,a z Verči si nic nedělějte,ta je ve všech diskusích,dokonce i o mužském orgazmu a to už o něčem vypovídá.
Danamarie, 12.07.2012 19:57:55, IP: ***.***.40.49, #165426
Verčo,mám obavy ,že něco v nepořádku je zde s Tebou. Promiň,pokud se mýlím. A přeji Ti,aby jsi někdy Ty nebyla tou,která zde hledá útěchu. Trochu pokory bych doporučovala.
Danamarie, 12.07.2012 20:04:20, IP: ***.***.40.49, #165427
Verčo,až dosud jsem byl slušná dáma,a zase jí budu. Ale teď si dávám pauzu: BÉŹ DO P....E !!!
Jana, 13.07.2012 7:27:06, IP: ***.***.164.148, #165434
Dobrý den,taky mám dojem,že jsem už Verči přízpěvek četla někde jinde a bylo to taky dost nepříjemné.Tady ta diskuse je o tom,že se lidé svěřují a určitým způsobem se podporují v těžkých chvílích.Umírání někoho blízkého je smutná a opravdu těžká chvíle,všichni to tu víme.Jen Verča zřejmě o tom neví nic.Na druhou stranu se tu neznáme nikdo a škodiči se najdou opravdu všude,ta anonymyta jim dodává velkou odvahu.Pro Verču-v dnešní době,kdy je rkoviny opravdu hodně mi nepřipadá nic divného na tom,aby v rodině bylo víc případů onemocnění.Jana
Verča, 13.07.2012 7:46:20, IP: ***.***.190.2, #165435
Ano Jano rakovina je velmi vážná věc, ale inernet je anonymní a je spousta zlých lidí, kteří rádi ubližují druhým..
Na Babinetu to proběhlo podobně , ta žena si celé měsíce vymýšlela že má AIDS a dokonce chodila s dívkama do hospůdky a nechávala za sebe platit, myslím že jí i přidávaly peníze na léky.
Byla tam jedna lékařka, která pořád psala, že si vymýšlí a lidi jí za to hodně nadávali, že je hyena , málem dostala blokaci.No a pak to prasklo, když nebyla schopná doložit žádnou lék. zprávu, založily totiž nadaci na její podporu .:)))

Totéž zažil můj kamarád , zamiloval se do dívky, která měla rakovinu a pomalu umírala a rodina jí opustila:))) .Milovali se po netu několik let a on jí poslal pár finančních příspěvků.Když se nakonec za ní rozjel, ta žena na adrese vůbec nežila .

Reny si prostě vymýšlí, možná je jí příjemný, že jí lidi litujou a že má nějaké kamarádky. Kdyby neměla nikoho s rakem , přišla by o vás.
Je velice malá pravděpodobnost , že i manžel, který není příbuzný, dostal rakovinu taky.
anazuz62, 13.07.2012 7:48:48, IP: ***.***.217.146, #165436
Dobrý den, chtěla jsem se po čase tady na diskuzi zase trochu vypovídat, protože moje maminka je nyní ve stadiu konečného boje s touto hroznou nemocí, ale ta diskuse tady se zvrtla do takových až nenormálních rozměrů, že už jsem nikdy nepůjdu. Hlavně všem tady přeji, aby je ta hrozná nemoc nikdy nepostihla.
Verča, 13.07.2012 7:56:56, IP: ***.***.190.2, #165437
A další věc je tohle :

Nozofilie – objektem zájmu nozofilů jsou těžce nemocní lidé. Někdy touží sami být nevyléčitelně nemocní. Nozofilové jsou sexuálně fascinováni člověkem, který má smrtelnou nemoc.

Kam si myslíte , že si půjde pokecat človk, který má tuhle úchylku? No přece na rakovinu a jak víme Reny tu založila dvě témata ........
Gabka, 13.07.2012 8:10:33, IP: ***.***.10.129, #165438
Pro Reny - reny,už si nevymýšlej,prosím Tě.Píšeš takový koniny!!!!!
A pro šechny naivky zde ( pavla,jana a alex,atd.)- copak jste tak tupí,že jí to žerete????Jo,půl rodiny jí vyhynulo na rakovinu,vždyť je to k smíchu.Věřím,že to pomyšlení jí dělá radost,ale bohužel.
Gabka, 13.07.2012 8:16:47, IP: ***.***.10.129, #165439
Lidé- ať ytto stránky využívají pouze ti,což to potřebují!!!!! Ne,že se v nich vyžívaji,ale skutečně nemocní anebo s nemocnými blízkými.Jen pak budou plnit svoji funkci!!!!Nejsou pro úchyly a naivky,co se chytí!!!!
Václava, 13.07.2012 10:59:28, IP: ***.***.64.129, #165441
Naštvalo mě to tady taky. Opravdu jsme si tady pomáhali, alespoň já jsem to tak cítila. Pokud Reny je taková jak o ní píšete Ty Gabko a Ty Verčo, je to smutné. Mě to tak nepřipadalo i když s tím jejím manželem jsem tomu také dost dobře nerozumněla..že tak dlouho v takovém stavu a nedonutilo ho to jít k lékaři. Může se to stát. Takže pokud je Reny taková jak tady o ní píšete, nemyslím si, že tady tím někomu škodila. Je jenom dobře, že tuto diskuzi založila ať už je to s ní jak je. Sami vidíte, co lidí se sem za tu dobu přišlo vyplakat a vypovídat. Mě by trochu zajímalo, kdo jste vy dvě? Proč vy jste vlezly sem na tuto diskuzi, když vás vůbec nezajímají naše zkušenosti s touto nemocí a nikdo z vašich blízkých (což vám fakt nepřeji) rakovinu slinivky nemá. Vám všem, co bojujete a máte nemocné své blízké, vám přeji hodně síly na všechny strasti a bolesti.
reny, 13.07.2012 11:33:24, IP: ***.***.12.101, #165442
Rada bych podekovala lidem,kteri me podporují.Ale už zde nebudu psát a o manželovi už vubec ne,Gabka a Veruna jsou jedna osoba.To že muj tata udajne žije atd..rodiče asi taky žiji..no kež by...
A to,že jsem se tu před lety ptala na dysplazii deložniho čipku,na tom neni ni špatneho,lidi mi tu poradili,nelitovali..řekli co me čeka,po zakroku jsem již do diskuze nepsala..nikdy jsem neřekla,že mam rakovinu...Vše je naprosto smyšlene,absurdni a nad me chápáni..a velice mi to ubližilo..koho by neco zajimalo,radeji mi napište na mail..ale radeji tu zanechte svuj,aby mi ta dotyčna nepsala nejake nesmysly..mužeme si psat i na facebooku apd.
Doufám,že dotyčnou to přestane bavit,když tu nebudu psát a mužete se nadale venovat svemu bolestnemu tematu..
Renata

Předchozí   1 .. 239240241242243244245 .. 327      Následující
Přidat příspěvek k tématu rakovina slinivky břišní
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.