Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Diskuse > Zdravotní potíže, nemoci > rakovina slinivky břišní

Diskuse - rakovina slinivky břišní

Jana, 18.07.2012 10:15:56, IP: ***.***.164.148, #165712
Dobrý den,taky nějak nemůžu strávit co ta paní píše.Já jsem svého otce měla velice ráda a když mi tady někdo píše,že mu nepřeju klid k odpočinku,tak mi to dost ubližuje.Asi jí to dělá radost,nevím jestli je to nemoc,nebo jen zloba.Možná paní řeší něco,co je na ní moc a nedokáže se s tím vyrovnat.Nevím,jen bych chtěla napsat,že jsem nikdy záměrně nikomu neublížila.Všem co tady píší,přeji hodně sil a hodně štěstí v léčbě.Jana
Jana2, 18.07.2012 10:22:08, IP: ***.***.248.114, #165713
Jani cítím to pobobně, ale to je to, co ta osoba chce!!! Můj taťka byl pro mě vším, vím a chápu.
Zdena, 18.07.2012 10:27:41, IP: ***.***.7.136, #165715
Tak manžela jsme dnes odvezli na onkologii. Pořád hodně zvrací i přes Torecan a Granisetrol. Nejvíc mě děsí vzhled toho co zvrací - nevím jestli se jedná o krev nebo obsah střev, rozhodně to nevypadá normálně. Nic nejí, téměř nepije. Já mám strach!!!
HM pro reny v 9.42, 18.07.2012 10:32:18, IP: ***.***.11.88, #165716
Reny,v tom prvním příspěvku si Markéta alias Yossarian, Halina,hamsun héééč a prčááááá atd, atd. vypůjčila nick Verči.Obě dámy nemají zrovna vybraný slovník, ale jsou to skutečně dvě osoby. Markéta si jen s oblibou půjčuje nicky jiných lidí, na některých fórech diskutuje sama se sebou. To, co je psáno v prvním příspěvku, je její typická argumentace, ta se ani napodobit nedá.Obávám se, že při tom, jaký má záběr, si ani nepamatuje, co a pod jakým nickem kde napsala.Záměrem je škodit a ublížit, to je prvotní.....Každopádně si jako malé umanuté děcko povede pořád svou, někdy skutečně hodně hnusně. Nejlepší je ignor, nejsou diváci, není divadlo.
Přeji všem zde diskutujícím hodně sil.H.
GalinaZDRAVÍM , 18.07.2012 10:40:53, IP: ***.***.149.14, #165718
Zdravím Reny kašli na ní a piš tady pořád nebýt Vás tak tyto stránky by nebyli. Pro mě byli a jsou pořád utěchou a já jsem vděčná za to že že jsem se tu mohla vypsat ze své bolesti. Moc mi to pomohlo. Děkuji paní Václavě, Flávii a všem co mi pomáhali. Jano mě taky uraží ale ja na to kašlu a je mi to jedno.Paní Zdenko já vím jak je to pro Vás ted moc těžké budte manželem jak nejvíc to jde přeji hodně sil a myslím na Vás vypište se tady budem Vám oporou zase tady pláču. Zitra je to 8 měsícu co zemřela maminka hodně štěstí a zdraví přeji Všem Galina
reny, 18.07.2012 10:41:09, IP: ***.***.12.101, #165719
Zdeni,vim o čem mluvite..u nas to bylo stejne..pokud si lehl na zada okamžite zvracel..a obsah nebyl normálni.Zdeni,držte se moc..moc...mam z toho husí kuži..když se do vás vžiji..
Dana Marie, 18.07.2012 11:00:41, IP: ***.***.40.49, #165720
Děvčata,tak prostě tu "dámu" ignorujte"...není nic jednoduššího...když chce,tak ať si sem "zvrací"...prostě ty příspěvky ani nečtěte,natož aby jste je komentovaly....
Jana, 18.07.2012 11:03:34, IP: ***.***.164.148, #165721
Zdeni,na to zvracení jsem v lékařské zprávě našla doporučení na zázvorové bonbony nebo lízátka,možná i žvýkačky,nevím co se dá sehnat.Možná to zní divně,ale bylo to tam napsané.Asi to bude tmavé od žluči.Jana
Markéta, 18.07.2012 17:19:43, IP: ***.***.215.227, #165737
Přesně tak Jano, taháš ho z hrobu a obecky mu ubližuješ .
Tím jak ho tu pořád řešíš a rozebíráš , nedopřeješ mu klid.

To je známá věc , to ti řekne každý léčitel a každý trochu duchovní člověk, dobrá kartářka .... to není můj výmysl.

Každý člověk má svůj vyměřený čas , svoje úkoly a když má odejít , my to musíme respektovat .
Vesmír, nebo Bůh to tak chce a pokud se tomu budeme bránit, je to špatně ..

Tím mu akorát strašně ubližuješ, tím jak lituješ sebe a furt ho oživuješ .

Tohle se Bohu nebude líbít.......
Markéta, 18.07.2012 17:22:00, IP: ***.***.215.227, #165738
Tak ji taky nikde nepíšu , že mám jednu IP Reny, ty ano......zjevně jich máš 50...jsi nosofilka .....a tatínka taky zbytrečně taháš z hrobu, protože se nudíš a chceš zvítězit tady na foru .......jsi blázen.

Moudrej člověk nechává svoje mrtvé spát , dopřává jim klid .......
Nasta, 18.07.2012 21:56:38, IP: ***.***.82.147, #165747
Zdravím, taťka 67 let, před pár měsíci neúprosná diagnóza, od té doby to jde rapidně z kopce, hodně zhubnul, přestal chodit, před dvěma dny se vrátil z nemocnice, kde se trochu spravil, zkouší i chodit, ale hodně ho to vysiluje, léčení odmítl. Jen bych chtěla vědět, jak dlouho tu ještě s námi bude, za tři týdny má přijet jeho sestra ze zahraničí a mám strach, jestli nepřijede pozdě, taťka je kost a kůže, většinu času naštěstí prospí, vím, že tento typ rakoviny je hodně zákeřný, nevěřím na uzdravení, když se neléčí. Taťka je hodně statečný, ví, co ho čeká, chce jí do nemocnice, ať se netrápíme, ale samozřejmě s ním budem do poslední chvilky doma, pokud ot půjde.. Můžete mi napsat, kdo s tím má zkušenosti, jak to bude probíhat? Chci, aby jeho sestra ho ještě zastihla aspoň v takovém stavu, v jakém je teď, Bojím se, kdyby to nestihla, taky bych měla výčitky, že jsem ji nenapsala, ať přijede okamžitě..
Markéta, 18.07.2012 22:05:14, IP: ***.***.140.33, #165748
To nikdo neví Nastěnko , jak to bude probíhat , každý to má jinak, dokonce existují lidé, kteří se vyléčí......

Ber to pokorně ........ nech to plynout a nech to na něm, sám se rozhodne,jestli se bude léčit .

Důelžitý je nedělat věci násilím a poslouchat intuici ......ta vás i jeho zavede správně .
Václava, 19.07.2012 8:27:27, IP: ***.***.64.129, #165751
Já myslím, Nastěnko, že byste jeho sestře měla napsat, že by měla přijet dřív. Je pravda, že u této nemoci není jisté, kdy ten konec přijde, ale pokud je už tatínek hodně zesláblý, je jisté, že bude slábnout více a více. To, že odmítl léčení mu nemějte za zlé. Hlavně když ví, na čem je, tak to odmítá. Ono by mu to v tomhle stavu už nepomohlo. V nemocnici je pravda, že mu dávají kapačky s výživou, zavodňují ho a tak organizmus má z čeho čerpat a pacienti se cítí lépe. Konce se nebojte, je to pro takhle nemocné víceméně vysvobození. Každý má pud sebezáchovy a lpí na životě, ale jak jsem tady už víckrát psala, pro nemocné je lepší, když jsou utlumení léky a prospí se do té smrti, než aby je to bolelo. To hlavně řešte, ať nemá bolesti. Ale tu sestru bych asi vyzvala aby, pokud to půjde svůj příjezd uspíšila.
Václava, 19.07.2012 8:32:04, IP: ***.***.64.129, #165752
Milá Zdeničko, já vím, jaký strach prožíváte. Jestli je to možné, dávejte mu ledovou kolu po lžičkách, to je prý také na to zklidnění zvracení dobré. Je v nemocnici, jak píšete, mělo by tam být o něho postaráno. Jestli to jen trochu jde, buďte v nemocnici s ním co nejčastěji, podporujte ho a držte se oba.
Verča, 19.07.2012 10:29:36, IP: ***.***.142.119, #165757
Ledovou kolu proti zvracení? No to snad ne? To už jsou lepší zázvorový lízátka nebo zázvorový bonbóny, jak už tady někdo zmínil, ale ledovou kolu? Nejlepší je zázvorovej čaj a ne nějaká kola.
        Předchozí   1 .. 249250251252253254255 .. 327      Následující
Přidat příspěvek k tématu rakovina slinivky břišní
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.