Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Diskuse > Zdravotní potíže, nemoci > rakovina slinivky břišní

Diskuse - rakovina slinivky břišní

Jana, 03.04.2012 11:24:45, IP: ***.***.164.148, #160755
Ahoj,včera jsme byli v nemocnici a konečně měl doktor asi tak 2 min.Řekl,že je stav taťky špatný,nemůžou už nic dělat.Forma rakoviny je velice agresivní,pošlou nám ho domů.Nevím kolik má ještě času,ale možnosti už nejsou žádné.Jana
Lucie, 03.04.2012 11:36:49, IP: ***.***.184.14, #160757
Opravdu si myslíte, že tuší, že se třeba blíží konec? I pod tak silnýma práškama? Celý rok s tím úspěšně bojovala, začala dokonce i pak chodit zase do práce,že nemůže sedět jen doma. A teď? Chce se mi brečet.. Tahle nemoc je hrozná tím,že srazí zdravého člověka úplně na kolena. Že i když s tím bojovala, tak ta nemoc vrací úder..
Jana, 04.04.2012 17:55:46, IP: ***.***.164.148, #160797
Ahoj,dneska jsme byli navštívit taťku,hodně pospává,má průjem.Mluvila jsem zase s doktorem,říkal,že si ho už nemůžou nechat v nemocnici.Máme možnost buď převoz do jiné,nebo ho vzít domů.Doktor mi řekl,že v podstatě jde o to,jestli zermře doma,nebo v nemocnici a jak se na to cítíme.Je to opravdu velice těžké,snad to všechno zvládneme.Myslete na nás,děkuju.Jana
anazuz62, 04.04.2012 18:32:02, IP: ***.***.217.146, #160799
Dobrý den, přečetla jsem si všechny vaše příspěvky a ráda bych se také podělila o své trápení, protože si sním sama nevím rady. Přesně před měsícem ze dne na den moje maminka sežloutla. Do té doby byla zcela zdravá, nekouřila, nepila a celý život se stravovala pouze zdravě. (je jí 70 roků). Pouze asi týden před sežloutnutím si stěžovala, že má asi střevní chřipku. Mírná nevolnost a průjem nebo spíš zvlkáštní světlá kouskovitá stolice. Okamžitě jí vzali do nemocnice. Nasadili dietu. Poslali na vyšetření žaludku a střev. Při vyšetření ji nasadili sten na rozšíření žločovodů. druhý den vyšetření jater na CT kde zjistili 3 nedefinovatelné útvary cca 30 mm, po odebrání vzorku a výsledcích jsou nepozitivní ale nevylučují, že se jedná o tumory. 14 dnů ležela na JIPu na kapačkách, navíc vznikla vysoká cukrovka. Začala si 5 x denně píchat inzulin. Byla propuštěna na týden domů. Vůbec se nemůže smířit s cukrovkou a já si říkám, že cukrovka by byla možná ta nejlepší varianta. V pondělí jí dělali další vyšetření v Praze a včera přišly výsledky a byla opět propuštěna domů. Výsledky jsou, že na hlavě slinivky 30 mm nedefinovatelný útvar a v okolí slinivky zvětšená uzlina. Za týden jede na další vyšetření, kde jí odeberou ze slinivky vzorky na určení o co se jedná zda to není tumor? Dnes je velice unavená, začalo jí bolet v zádech a včera večer zimnice a teplota 37,5 - 38, která je i dnes. Přičítá to tomu vyšetření. Já bohužel mám velké obavy, že se jedná o něco zlého. Pořád si dávám dvě a dvě dohromady a bohužel mi vychází pouze jedna rovnice. Měsíc nedělám nic jiného než hledám příspěvky a diagnozi na internetu abych našla něco, co by mě utvrdilo,že to nic vážného není, ale....... Chce se mi brečet a střídavě i brečím. Mám strach z toho co nás čeká jestli se diagnóza potvrdí.........
Vlaďka, 04.04.2012 19:21:41, IP: ***.***.6.59, #160800
Prosím zkuste se zeptat paní MUDr. Karasové z Miroslavy:
//bylinneacisticicaje.cz/boj-s-rakovinou/
Přeji všem sílu a víru.
V.
Pavla, 05.04.2012 16:00:41, IP: ***.***.180.79, #160834
Zuzanko, předpokládám, že jste Zuzanka, protože jste tu diskuzi četla, tak asi víte, že, pokud se potvrdí, že je nádor na slinivce zhoubný, je to špatné, velmi špatné. Jestli mohu radit /zemřela mi dcera 24 let na tuto hnusnou nemoc, měla rakovinu, ale jinde/, dnes po 5 měsících vím, že je dobře, že jsem plakala, ale ne před ní, že jsem jí dávala naději, že to zvládneme, že jsem jí stále říkala, že jí mám moc ráda, že jsme věřili v uzdravení. To bylo pro ní dobře. Vyčítám si, že jsem mohla a měla využít lépe času, nevěděla jsem, že ho máme tak vyměřený a být s ní každou minutu. Poté, co odešla, jsem se zhroutila, ale udělala jsem pro ní, co šlo. Tak radím, pokuste se to pro maminku udělat. Obklopit jí péčí a dávat naději.
LAURA, 05.04.2012 17:15:06, IP: ***.***.53.165, #160837
Ráda bych se zeptala na zkušenosti a názory ostatních. Já jsem se po smrti tatínka nechtěla smířit s tím, že po smrti nic není, prostě vůbec nic. Nejsem věřící, ale i tak jsem začala hledat informace o duších, reinkarnaci, apod. Mám pocit, že z toho blázním, ale cítím, že by mi pomohlo, kdyby nějaká naděje byla, ulevilo by se mi. Jenže nevím, jak toho dosáhnout, důkazy jaksi nenalézám a trápím se. Asi toto téma sem nepatří, tak se omlouvám, jen píšu, co prožívám v souvislosti s touto smrtelnou nemocí. Ahoj a držte se.
anazuz62, 05.04.2012 17:52:24, IP: ***.***.217.146, #160841
Děkuji Vám Magdo za Vaši odpověď. Dnes jsem navštívila maminku a je jí dnes lépe než včera. Dokonce i prala. Stále věřím, že po příštím vyšetření snad bude nějaká naděje.
anazuz62, 05.04.2012 18:03:04, IP: ***.***.217.146, #160843
Dobrý den paní Pavlo, nádor se zatím nepotvrdil na 100% a tak doufám.... Jinak se snažím s maminkou být co nejvíc času a dávám jí snad i podporu jak to jen jde. Má radost, že za ní chodím jak to jen jde. Maminka má hodného manžela, který se o ni stará. Já jsem již 17 let sama a chodím do práce. Mrzí mě co se stalo Vaší dcerce, protože sama moc dobře vím jaké to je když máte strach o své dítě. Mě se málem zabil syn v autě před 10 roky. Měl zlomenou spodinu lebeční kdy byly 2 % na přežití. Tři týdny jsem vůbec nevěděla co bude? Naštěstí nad ním stál asi strážný anděl a dnes jezdí s kamionem a já každý den trpím strachem o něj. Děkuji Vám za podporu. Zuzana
Magda, 05.04.2012 19:12:21, IP: ***.***.79.238, #160845
Zuzano, musíte věřit, že lepších dnů bude více a že to bude třeba dobré. Držte se, myslím na vás.
Pavla, 05.04.2012 20:27:50, IP: ***.***.180.79, #160849
Zuzko, máte pravdu, když se stane něco takového Vašemu dítěti, je to "konečná". Život už je jednou pro vždy "o ničem".
Václava, 06.04.2012 10:23:46, IP: ***.***.64.129, #160867
Vám Zuzy přeji aby se ta hrozná diagnóza vaší mamince nepotvrdila a stejně jako děvčata tady vím jak je důležité s tím svým blízkým co nejvíce být abyste se mohli ve své strázni o sebe opřít. Milá Lauro, mám všechny ty knihy od Raymonda Moodyho a byla jsem i na jeho přednášce, když byl v Praze. Dávalo a dává mi to naději, že není konec tím, když odejde tělo. Nevím, jestli mám věřit v převtělování, nebo v setkání se tam po smrti. Ale něco určitě být musí, i kdyby to měla být jenom ta jejich energie kolem nás. Nemá moc lidí ten dar být tak senzibilní aby to nějak konkrátně pociťovali. Já jen tomu tak nějak věřím (chci věřit) že naši předci a milované osoby, které odešli jsou i když jinak s námi, že jsou prostě všude kolem nás a chrání nás a radí nám. Já to vím!
Jana, 06.04.2012 14:52:52, IP: ***.***.164.146, #160884
Ahoj všem,u nás se blíží konec,nevíme,jak rychlé to bude,ale za poslední týden došlo rychle ke zhoršení.Doktor mi dnes řekl,že už se tatˇka domu možná ani nedostane.Je to hrozný.Jana
Lucie, 07.04.2012 10:19:06, IP: ***.***.204.166, #160905
U nás bohužel taky žádná sláva. Včera jí volali záchranku, protže se mamince špatně dýchalo. Po dvou hodinách nám ji vezli zpět. Dostala oblbovací injekci a kapačku. Přítel celou noc nespal..Minulý týden jí dali morfium,které bere pravidelně. Je to hrozná bezmoc.
Galina, 07.04.2012 14:42:15, IP: ***.***.138.239, #160914
Holky držte se mysliím na Vás Jani napiš mi co a jak je u tebe. Je to tak smutný lidi stouto nemocí pořád přibývají chce se zase brečet Galina
        Předchozí   1 .. 215216217218219220221 .. 327      Následující
Přidat příspěvek k tématu rakovina slinivky břišní
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.