Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Diskuse > Zdravotní potíže, nemoci > rakovina slinivky břišní

Diskuse - rakovina slinivky břišní

Veronika, 11.01.2012 21:00:15, IP: ***.***.221.150, #158099
No sláva Pavli,že tu jsi.No,já jsem tyto články tady četla taky hodně zepředu a bulela jsem taky.Život je krutý,a tady té bolesti najdeš plno.Ale zase jsem ráda,když sem písnu a někdo mi podobný osudem odepíše.Víš,s tátou je zle,je mu 64,nedá se to srovnat se smrtí tvé dcery,ale bolí to.Bolí to,ho vidět,jak se zžírá,trpí,jak je bezmocný.Táhne se to a pro mě je to dlouhé trápení.Mám jen jeho a když mi odejde,zůstane mi jen má rodinka a bratr-který mě v tom nechal.Anežka je určitě sluníčko a ty se s ní musíš radovat,je to kus Tvé dcery.Miluj ji a věnuj se ji,co můžeš.Sama vím,co to je,když chybí mámina náruč.A Pavli,co ten víkend?Už jsi vymyslela nějaký výlet s malou a mužem?Tak zatím ahoj,drž se,myslím na Tebe a vím,že Ty vše zvládneš.
veronika, 11.01.2012 21:09:26, IP: ***.***.221.150, #158101
No ahoj Jaruško,žes taky vylezla z pelíšku:-)),takže držím Ti palce,všechny 4,aby Ti práce klapla.Já měla dnes taky pohovor,taky paní šéfová příjemná,chápavá a vypadá to velice dobře,za 3 týdny bych mohla pracovat.Takže malé světýlko naděje alespoň pro mě,jak se doma nezbláznit.No a táta,včera děs běs,zase raploval a já seděla na onkologii se slzami v očích a měla sto chutí ho tam nechat a jít na vlak.Doma jsem mu řekla ahoj,jak jsme dojeli sanitkou z Olmika a pochopil,že jsem vážně vytočená/v toustu měl málo anglické,sýra a žádnou hořčici a kečup-toť jeho důvod hodinového výlevu zlosti/.Dnes došel jak milius a já zase změkla lítostí.A tak je to u nás pořád.Nic,pěkně se vyspi,zítra si namaluj pěkný obličej a tfuj tfuj......a´t Ti to dopadne.pá
Jana, 11.01.2012 21:25:27, IP: ***.***.4.49, #158102
Mono, to je šílené. Strašně moc Vám držím palce. V které nemocnici se manžel léčí?

Musíte bojovat a věřit. V článku Rakovina slinivky je nejzákeřnější a nejagresivnější na iDnes (link nemůžu dát, lze dohledat přes Google) lze najít tento komentář: Přežil jsem, už to je přes 5 let, dělám turistiku, lezu po skalách, prostě žiju.

Doufám, že statistiky porazí i Váš manžel.
Galina, 11.01.2012 21:28:20, IP: ***.***.170.77, #158103
Jarko 2 taky gržím palečky at ti to dobře dopadne budu na tebe myslet a neboj bude zase dobře. Já už prášky nepotřebuju taky jsem brala lexaurol ale byl na mě slabej tak jsem dostala neurol brala jsem ho asi měsic a ted už spim normál. Pomohla mi hlavně práce a lidi okolo a taky muj chlap. Držte se všichni myslim na Vás holky
Galina, 11.01.2012 21:41:46, IP: ***.***.170.77, #158104
Mono je mi to moc lito držim moc palečky
Jarka 2, 11.01.2012 21:49:19, IP: ***.***.51.39, #158105
No Veru to je super že se zadařilo s prací a díky vám děvčata za držení palečků i když já jsem odjakživa nevěřící Tomáš a katastrofista, takže uvěřím až to bude tutovka. No a kdyby náhodou ne, ještě nějaké možnosti jsou.
Galino já mám taky Neurol ale 0,25, jednička by mě vyřídila na týden. Jakž takž zabírá, ale nechci to jíst pravidelně mám obavy abych se z toho pak dostala a nebyl ze mě feťák. Nikdy jsem nic takového nebrala.
Mono je to strašný ale váš manžel je mladý a má ještě odolný organismus. Věřte že to zvládne a ukáže statistikám zač je toho loket. Držím všechno co mám.
Galina, 11.01.2012 22:21:51, IP: ***.***.170.77, #158107
Jarko 2 neboj se to brát aspon se vyspiš vzala jsem si ho tehdy když jsem nemohla usnout a viděla jsem pořad mamku mrtvou jak leži na té posteli a všechno se mi to promitalo hlavou pak jsem ho vzala a bylo mi lip i rano je fakt mamka zemřela v sobotu v jednu odpoledne a ja jsem šla do práce hned v ponděli měla jsem potřebu jit mezi lidi a byt snima jinak bych doma stejně nic neudělala jen bych řvala a stejně by mi lip nebylo spíše huř. Netvrdím že jsem uplně v pohodě pořad mi chybi a chybět bude ale už jsem se stim smiřila že tu neni je to prostě tak a ja to nezměnim je to osud žit se musí dál i s bolesti v srdíčku. Jarko ty jsi taky z Prahy ???? aspon si to myslim holka drž se myslim na vas všechny
Anežka, 11.01.2012 22:24:08, IP: ***.***.97.211, #158109
Mono,prognoza je zlá,moc zlá.Pracuji jako lékařka ...a metastázy do plic? Ach jo!!!!Budete potřebovat moc sil,v rodině jsem měla dva případy a škoda mluvit.A to neměli metastázy.Držte se a buďte připravena na nejhorší,vzpomenete si na mě.U mladého člověka je ta nemoc ještě agresivnější.
Galina, 11.01.2012 22:29:04, IP: ***.***.170.77, #158110
Dik Anežko to jste Moně hodně moc pomohla.Chudák holka :(((( To jste neměla
PAVLA, 11.01.2012 22:34:23, IP: ***.***.180.79, #158114
Zdá se, že to, co napsala Anežka je kruté, ale na druhou stranu, já tohle měla vědět. My se skutečný stav nedozvěděli a měli. Vím, že bych víc využila času, co jsem měla. Několikrát jsem si třeba říkala, dnes tam nepůjdu, má tam manžela a nebudu jim tam křenit. Nebo jsem vylisovala zeleninové šťávy, běžela tam s nimi a zeť mi řekl, Adélka spí a já , hm, tak to já jí nebudu budit, tak jí pozdravuj. Sedět jsem u ní měla 24 hodin!!! Moje doktorka říkala, nebojte se, bude tu ještě 20 let a já byla naštvaná, že se snad zbláznila, 20 let je málo!! I za dva roky bych teď dala všechno. Mám skvělou práci, peníze, dům... můžu jet, kam se mi zlíbí, koupit si, co se mi líbí... ale k čemu je mi to, když nemám dítě!!!
Kikina, 11.01.2012 22:37:58, IP: ***.***.50.2, #158115
Ahoj holky, jsem rada, ze Pavla prijala moji chabou pomoc a ze napsala. Pokud bude s cokoliv potrebovat, klidne mi napis.

Anezko, asi jste jeste hodne mlada doktorka, ze ?
Galina, 11.01.2012 22:47:37, IP: ***.***.170.77, #158116
Pavlo nevim ale kdybys to věděla dopředu že ti holka odejde muj nazor je že byses trápila daleko vic. Tím že bys u ni seděla 24 hodin bys ji stejně nepomohla jen bys ses trápila. Měla jsem kamarádku taky umřela ve 24 letech měla raka spodku nezachranili ji měla operace ozářky chemky odešla teda rychle nechala tu tehdy 2 děti a tu holku jsem měla opravdu rada byla to skvěla holka a dnes jsem rada že jsem to nevěděla je takt že to bylo v 88 roce. Jen tim chci napsat nemáš si co vyčitat ty jsi jako mama nezklamala nemoc si nevybirá mladej nebo starej když se to má stat tak se to prostě stane. Mox ti držím palečky přeji ti moc a moc sily. Je mi to moc lito ce se ti stalo
Jarka 2, 11.01.2012 22:49:48, IP: ***.***.51.39, #158118
Anežko nezlobte se ale jste opravdu lékařka? Nevěřím vlastním očím když to čtu, uvědomujete si vůbec jak jste té holčině ublížila??? Dovolím si pochybovat že se tu ještě objeví.
Galino ano, jsem z Prahy.
Anežka, 11.01.2012 22:50:08, IP: ***.***.97.211, #158119
Já vím,možná jsme pro někoho krutá...ale moje dcera měla 25 let,když měla "pouhý " rozklad slinivky.Všichni mě chlácholili,že je to "lepší" než kdyby to byla rakovina,že je to zastaveno,slinivka se vzpamatuje,zregeneruje a takové bláboly.Já tomu věřila.Prý utekla hrobníkovi z lopaty.Ač lékařka,já tomu věřila,že právě mé dítě to nemá tak hrozné.Od známých měla léky z Rakouska,ty nejlepší....No už tu není 10 let...Co já se naplakala.Pracuji na ARO a vidím ty ubožáky.Nechtěla jsem ublížit,jenom si také vylít srdce,já pak dva roky skoro nežila,tak jsem to nestla.Teď by měla 35 let...Pak - moje maminka na to umřela,měla i metastázy a strýc....u nás je to prokleté.Jinak,teď v lednu budu mít 56 let.Lidem nelžu,nemažu med kolem pusy,proto mi věří a váží si mě.O mé mamince mi kdysi lhali do poslední chvíle...pak přišel jen telegram,já myslela,že si ji můžeme vzít domů a ona už nebyla.
Anežka, 11.01.2012 22:53:04, IP: ***.***.97.211, #158120
Každý doufá v lepší obrat,ano.Někdy se to stane...ale je lépe počítat s horší variantou než naopak.Asi jsem po těch 30 letech praxe skeptik.Viděla jsem více utrpení než zázraků!!!!!!
        Předchozí   1 .. 198199200201202203204 .. 327      Následující
Přidat příspěvek k tématu rakovina slinivky břišní
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.