Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

Nikol , 05.01.2011 22:30:16, IP: ***.***.97.93, #121570
Evi, me dneska malej lez taky na nervy, ja ho za boha nemohla priksirovat v autosedacce, porad mi z ni zklouzaval, a kdyz jsem vrcela vzteky na nej, tak mu to prislo strasne legracni. Takze jsem ho jen soupla tatinkovi, rekla jsem mu, ze jsem zrala na to se z toho rozplakat a sla jsem umyt nadobi. A za chvili me to preslo, ale fakt me dneska vytocil spratek jeden. Byl chudak rozespalej, protoze v jeslich moc nespal a pak mi ho ta krava dala pokakanyho a mam takovy pocit, ze v ty plince byl pekne dlouho a jeste mi hlasila, ze nekakal. Ja jsem tak rada, ze je z nich venku. Akorat tam budu muset zavolat, protoze mi nedali zpatky zadny veci, jako treba plinky, chybi nam par bryndacku, krem na opruzeniny a taky chci jeho denik, jak nam prospiva. Ale v novych jeslickach jsem byla moc pysna, protoze vsem ukazal, ze umi drzet pero, tak ho strasne chvalili a ja jen rekla, no to on nam takhle pise uz mesic. Taky jim musim napsat ceska slovicka, ktera pouziva, chvalili ho, ze hezky mluvi. Ale tata byl dneska trochu nastvany, protoze malej odmital rict birdie, rikal akorat pipi. Ted mi tady cumi kocka pres rameno, co to pisu. To je trubka.
tralala, 06.01.2011 8:48:17, IP: ***.***.106.20, #121597
A přítel mi právě poslal fotky nějakýho právě narozenýho mimina s komentářem, že se strašně těší na našeho chlapečka. To mu věřím, ale mě připadá, že je to to jediný o co mu jde. Další věci jsou pro něj nepodstatný. Trochu málo pro mě. Asi je to o těch nárocích na partnera, jak píše Nikol…A taky se mi nelíbí to jeho vyhrožování holkou. Ví, kde mám slabinu. Irčo, do bytu k příteli trvale fakt nechci. V tom mám jasno. Cizí město, cizí lidi a vzhledem k tomu, že na MD budu teď ze začátku já, tak bych tam byla na nervy. Tady jsem zvyklá, mám tu spoustu přátel a vůbec. A přítel pochází z toho města, co jsem teď já taky a naproti bydlel a bydlí tam jeho máma, takže pro něj by to nebyla zas až taková změna. Brácha má asi pravdu, neumím dělat kompromisy. Dneska se chystám za Ex. Jestli bude vhodná příležitost, tak mu sdělím to o tom stěhování do baráku. Obávám se však, že na to nebude reagovat. Bude čekat, až to opravdu udělám. Taky mě napadlo, že bych se s Ex mohla v baráku střídat, když bude holka v mým týdnu, tak tam budu, když ne, tak u přítele. (Vlastně mě štve, že jsem mu ten barák nechala jen tak a že ještě o něj zkusím zabojovat.)
To bych zkousla dočasně u přítele být. ..Jen nevím, jak na to budou ti chlapi reagovat, OBA. Aby se pak nakonec nespikli proti mně, to bych teda neměla šanci…
Nikol , 06.01.2011 20:49:04, IP: ***.***.97.93, #121696
No tak uz vim, proc byl vcera tak protivny, na rozloucenou ze starych jeslicek si pritahl nestovice, takze dneska k doktorovi a nemuze do jeslicek, takze zase dovolena pristi tyden. Me klepne. Ja vim Irco, ma to byt pry tezka prace ze zacatku, oba budou jeste v plinkach, tak to bude jako mit dvojcata, ale pak je to vyhoda, tak uvidime. Malej dneska perlil. Hrali jsme spolu na zahrade fotbal a on na me kricel: Come on mami. A pak p**el a ja mu rikam, ty ale prdis a on zarval: Happy! No my se tu valeli smichy.
EvinaH., 07.01.2011 8:21:27, IP: ***.***.180.186, #121735
ahojte,Nikol, dobrý!
My měli Eli zas celej včerejšek otrávenou, tatínek taky přišel bez nálady a ve výsledku jsme se rafli, protože malá šla odnést papíry ( cvičila jsem podle nich na míči, míč mám 2 roky, ale cvičit na něm mě napadlo až teď) do koše a on na ni zhoukl !ne!" a začala řvát a já si z něj dělala srandu - " to je Eli náš tatínek, on nám občas něco zakáže, si zvykneš" on se urazil,já ho SMSkou poslala někam - a pak se vrátil ( !!! ), omluvil se a začal řešit, jak to s tím košem je.Stokrát za den mě ta holka vidí vyhazovat něco do koše.Tak to prostě dělá taky - dělala to i starší holka a je normální, v koších, co vím, se nehrabe...:-))
Irča, 07.01.2011 13:21:28, IP: ***.***.63.232, #121774
Já zrovna zase dneska dostala myšlenky, jak tady s těma svýma úzkostnýma stavama budu chodit do práce a že to asi nezvládnu apod. Já furt něco řeším, fakt. Já vím, že bych neměla, ale prostě řeším a řeším a řeším.
tralala, 07.01.2011 14:05:53, IP: ***.***.106.20, #121788
Ja taky furt něco řeším. A přítel už mě taky štve. Včera povídal, že s tím pronájmem počká, jestli třeba nezískám barák, aby pak ten byt mohl hned prodat. Že by jsme jako za ty peníze vyplatili Ex.... Tak to na mě fakt dělá dojem, že řešení odkládá... Už mě to přestává bavit. Taky jsem psala svý právničce, že chci napsat Ex o tom, že se nastěhuju do baráku a ať mi na to řekne svůj názor. Řekne, právní, lidský řešit nebude. Ex jsem včera psala, že do baráku přijdu. Chtěl to oznamovat. To jsem mu vyhověla, ale napsal, že nebude doma. Tak já na to, že mi to nevadí...a on, že jestli se něco z jeho věcí ztratí, tak to je krádeš (napsal to takhle s chybou)....takže veselo...
Irča, 07.01.2011 17:44:20, IP: ***.***.63.232, #121861
No, já tady nemám moc co napsat. Jen že mi je blbě a že nevím, co s tím. Přemýšlím o navýšení nebo případné změně léků, ale zase pořád plně kojím, tak nevím, co s tím...
Nikol , 07.01.2011 18:58:51, IP: ***.***.97.93, #121882
Evi, tak to me pobavilo s tim kosem, hele nas malej prvni vec rano a vlastne skoro porad tady zameta, videl me jednou zametat, tak zameta, vcera zametal i dvorek, no on spis rozmetal, co ja nametla na hromadku. Do kose nedosahne, tak tam nevyhazuje, ale utira sedacku papirovyma kapesnikama a dobyva se myt nadobi. Proste delaji, to co vidi od rodicu. To svedci o tom, jak moc casu tvuj Ex travi s malou. A taky nadava kockam, kdyz vyhazujou suchy zradlo z misek a on to sbira a hazi to zpatky. Vyndava pradlo z pracky a se slovem sup ho hazi do susicky. Nebo naopak taha pradlo ze susicky. A my si tak rikame, ej, kdyby mu to vydrzelo i v puberte, to by byla vyhra. Dneska, kdyz dozametal, tak udelal all right a sel si hrat.

Tralala, pockej az nekdo tvymu priteli povi, ze je uplne nejlepsi nakupovat vsechno na mimco ze druhy nebo treti ruky. A ex by mohl jit delat k policii, urcite by nemel problem sklonovat treba jablko. Ja blko, ty blko, on blko.
Nikol , 07.01.2011 19:03:02, IP: ***.***.97.93, #121883
Jinak jsem dneska prezila prvni cely den v praci. Sice jsem trochu unavena a boli me trochu hlava, protoze je problem s klimatizaci a tak uplne nejlepsi by bylo sedet tam v bikinach. Ale prijela jsem domu a tatinek je uplne strhany z hlidani malyho a to ho ani nemel cely den. No aspon vi, co to je za makacku. Navic jak ma malej nestovice, nechce jist, tak to tatku trochu taky nabrucelo. Ale ted ho tu necham hrat na pocitaci hry. Jenom je mi divny, kde je tchyne s malym, kdyz rikala, ze ho priveze v pet a uz je po sesty a navic pry jdou ven na veceri. Za chvili zacne malyho vecernicek, tak snad se konecne objevi.
Irča, 07.01.2011 19:22:43, IP: ***.***.63.232, #121887
Jo, ještě s tím kojením, myslela jsem, že už malého začnu od toho 5,5 měsíce dokrmovat a doktorka mi to dnes hodně rozmlouvala, že ať ho kojím těch 6 měsíců plně, že si to zaslouží a je to pro ty děti dobré, když mléko je. Jenže ona zase neví o tom mém problému a když kojím, tak s těmi léky musím hodně opatrně.
tralala, 07.01.2011 22:15:59, IP: ***.***.166.229, #121914
Tak co dnes nového? Já volala holce. Je u Ex. Nebrala mi telefon, tak jsem zajela do baráku. Tam ex-tchýně s ex-tchánem. Holka byla nejdřív trochu vyjukaná, bála se, aby nedošlo ke konfliktu. Ne, snažila jsem se a oni taky. Ex doma nebyl.Holka má vyvrknutej kotník.Tak, jak jsem tak seděla stále ještě ve svým baráku, tak mě přepadla nostalgie a touha se tam vrátit...jenže, co mimi a přítel...Ten na mě čekal v bytě a v kuchyni na stole vyloženej nákup z Kaufu...tak mě najednou přepadly výčitky...
Evzenka, 08.01.2011 9:30:31, IP: ***.***.15.44, #121927
tralala... nevím, co ti napsat. Když si čtu tvoje příspěvky, tak si říkám, že i kdyby si nebyla těhotná, tak nebudeš vědět, co dělat....budeš tak jako tak v depresi...nevím opravdu
Irča, 08.01.2011 11:06:33, IP: ***.***.63.232, #121941
No, já mám pořád ty svoje úzkosti a jak tak čtu, nejste na tom o moc líp, ale zase hodně z Vás třeba řeší těžké životní situace a tak má k tomu důvod. Já nevím, Evino, bohužel jsem čekala, že bude chtít střídavou péči, ale tak právě by bylo dobré, abyste bydleli když už tak vedle sebe, proto bych mu asi řekla, ať Ti s tím pomůže, protože je to nakonec i v JEHO zájmu. Myslíš, že by se o ni starali jeho rodiče? Protože kdyby neměl podporu rodičů, tak by do toho podle mne nešel. Vidíš a Ty si lámeš hlavu, co kdyby si našel nebo že má nějakou ženskou. Já bych se modlila, ať jí má. Žádná ženská se totiž o cizí dítě starat nebude chtít. Bude chtít mít vlastní a i kdyby už měla vlastní, tak se bude starat jen o ně. Takže ve finále to pak s tou střídavou nebude tak horké. Snaží se se o sebe starat, ale skoro mi přijde, že jeho první důvod je, aby Tě dráždil, tak na to kašli. Ono jak se říká, vše zlé je pro něco dobré. Ach jo, ono je lepší někdy nic neřešit a prostě to nechat plavat, ono se to nějak vyvrbí samo.
Evzenka, 08.01.2011 11:47:29, IP: ***.***.15.44, #121950
Evi, jo a to placení cest k otci napůl je pěkná blbost....
Irča, 08.01.2011 14:11:55, IP: ***.***.63.232, #121966
Hale, Evi, mám dotaz, jak chodíte k tomu psychologovi, tak za to něco platíte?? Všude píšou, že ta léčba antidepresivy se má kombinovat s terapií, jenža ta moje psychouška mi žádnou moc neposkytuje. Ona má tak cca 30 pacietů denně a ledva to stíhá, třeba by mi pomohlo se vykecat a taky bych se potřebovala naučit sama nějaké relaxační techniky.
        Předchozí   1 .. 126127128129130131132 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.