Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Diskuse - Deprese v těhotenství

Evzenka, 16.12.2010 17:57:58, IP: ***.***.15.44, #119305
Hm... a ještě jsem si já hloupá přečetla článek na rodině o nespavosti v těhotenství a je mi fakt psychicky zle..... jdu uklízet, abych zabavila hlavu, jinak mě odvezou do Bohnic...
Irča, 16.12.2010 19:24:46, IP: ***.***.63.232, #119310
Tak to nečti, houby vědí. Jak Ti říkám, ptala jsem se psychoušky. Děcko si spí po svém, jemu je fuk jestli spíš nebo ne. Fakt.
EvinaH., 16.12.2010 20:13:09, IP: ***.***.180.186, #119315
Mně bylo taky chvíli docela dost fajn. S malou jsme vzaly maličkou na boby - ale na kopec jsme nedošly - 3x nám zkusila udělat "eskymáka" do sněhu a dost řvala.Ale bylo to super. Pak bylo velký holce blbě, tak jsem si hrála s malou a trochu pak žehlila a velkou nechala na PC a byl klid. Vůbec se mi nechce spát a užívám si rodinnou pohodu¨.No, zlatej Diazepam.
Nikol , 16.12.2010 21:03:36, IP: ***.***.97.93, #119317
Tady test na cukrovku nedelaji, pokud nemate cukrovku v rodine, nebo pokud mimco vevnitr neroste moc rychle. Akorat, ze tentokrat me na test poslali, i kdyz jsem se divila proc. Jdu tam zitra, asi takhle, musela jsem si koupit energetickej drink od pulnoci smim jenom vodu, v pul devaty tam jdu, odlejou mi 410 ml toho drinku a dve hodiny budu muset trcet v cekarne, ani domu nesmim, pak mi udelaji test krve a ja pujdu domu. Opruz a zabity rano.

Evzenko, necti nic takovyho, to te pak vazne odvezou do Bohnic. Ja jsem nastesti prestala jeste pred tehu, ted nectu ani knizky, co nam davaj lidi, jedu na instinkt, a kdyz opravdu nevim, tak se zeptam holek co maj maly deti a mam pokoj.
EvinaH., 17.12.2010 7:41:14, IP: ***.***.180.186, #119331
Nikol. u nás se pije na lano jen hodně oslazená voda. Potkala jsem na testech jednu,co řekla, že tohle už podstupovat nikdy nebude, radši bude mít jedináčka.:-) Jinak - já se zas nevyspala - byla jsem výborně uvolněná, večer naprostá rodinná pohodička a pak jsem ležela v posteli a ne a ne zabrat. Malá každou chvilku vzhůru - tak jsem spala jakoby jen s jedním okem zavřeným.A ráno mi volal opilej soused, že mu mám půjčit telefon, chce něco vyhrát v rádiu.:-))
Irča, 17.12.2010 9:05:26, IP: ***.***.63.232, #119337
No u nás se testy taky dřív nedělaly pro všechny. Teď co ale rodí starší matky, tak je tam ta cukrovka více pravděpodobná a je dobře, že to dělají, protože když to nepodchytí v těhu a matka to má, tak se zase zvyšuje pravděpodobnost, že to bude mít dítě nebo k tomu bude mít sklony. Je vidět, že se nadává na české zdravotnictví, ale ono je opravdu na vysoké úrovni jenže všechno tohle stojí penízky a ony pak nejsou, to je jasné.Všechny ty ultrazvuky a testy, je jich opravdu hromada. Ale třeba Tralala když dají dohromady, tak zase bude vše fajn a dítě bude naprosto zdravé. Tak hodně zdaru, myslíme na Tebe:-)
Irča, 17.12.2010 10:24:22, IP: ***.***.63.232, #119340
Jen škoda, že se u takových věcí váhá, vždyť prevence nakonec stojí míň než když si chudák dítě musí celý život píchat inzulín, znala jsem dvě holčiny, jedna od dětství používla inzulínové pero a druhá měla inzulinovou pumpu, to byla spolužačka z výšky. Jenže to bohužel není jen o tom, pak hodně času trávila i v nemocnici, k cukrovce se přidaly i jiné komplikace. Každopádně jak chtějí pořád spořit, tak je to fakt na špatném místě. Totéž je třeba u různých testů na rakoviny nebo i u toho pitomého očkování. Alespoň, že ti pneumokoky teď hradí. Kamarádka zase měla problémy s malou, od miminka ji trápily rotaviry a přitom se na to dá také očkovat, jenže ta vakcína stojí několik tisíc. Každopádně my právě dnes jdeme na toho pneumokoka, tak doufám, že malý to bude snášet dobře.
Evzenka, 17.12.2010 12:49:14, IP: ***.***.15.44, #119355
Ahojte holky, jak já vám závidím, že už máte po porodu. Mně to tak hrozně deptá - to čekání. Nedokážu si užívat normálního dne. každá situace, kdy si představím, že tohle budu prožívat znovu (v noci vstávat k mimču, každý den vymýšlet oběd, obskakovat znovu mimino, dávat pleny, všechno ho znovu učit - jíst, chodit na nočník atd.) to mě prostě během dne vrhá pořád níž a níž. Děsně se bojím Štědrého dne.... k psychiatrovi jdu až před Silvestrem, do té doby jsem pouze na min. dávce diazepamu, když nemůžu v noci usnout..... Dnes nejsem v práci a je to opravdu znát, nedělá mi to dobře....navíc jsem se v noci nevyspala, malej se budil co půl hodiny a hrozně kašlal nebo se mu zdálo něco ošklivýho....
EvinaH., 17.12.2010 16:13:04, IP: ***.***.180.186, #119370
ahojky,já jsem taky s malou v noci nespala, včera nám třikrát spadla do sněhu a dnes má rýmu a s tím spaním hrůza i po obědě.
Evzenko nestresuj - přebalování je rutina a moje zkušenost je, že se všechno spíš naučí děti samy jen s dopomocí.Mně teď stresuje, že jak prckovi něco je, musím ho nosit v náruči na boku...A to klidně hodinu a nic neudělám.Hlavně mytí nádobí - to je konec.Jinak - šla jsem do krámu - tady NIC nemají, já nevím, co budu vařit.Asi nic.Přece nepojedu pro brambory do Plzně. Tak na to kašlu. A jestli se můj táta nerozhodne, který den máme přijet, tak na to taky kašlu a budem sedět doma.Ať si všichni trhnou! Evženko - vždycky jsem se taky bála vánoc - loni jsem to řešila s přítelem a psychologem, co k němu teď jezdíme...Přežili jsme to, myslím, dost v pohodě. A letos je z přítele ex a přežijem to ještě líp. Starší holka se i těší.
Irča, 17.12.2010 17:51:01, IP: ***.***.63.232, #119378
Jaký máme to za sebou:-)? To Ty taky ne? Dvakrát, takže pokud bych chtěla ještě jedno, tedy tři jako Ty, tak to mám taky ještě před sebou:-)) Takže takhle je o tom zbytečné uvažovat, já mám teď 4 měsíčního syna, takže taky miminko, na nočník teda fakt nechodí:-) Můžu se jen zeptat kolik Ti je, Evženko, teda jestli to není tajemství. My dnes byli venku na běžkách, pohyb mi v těch stavech dost pomáhá, ale bohužel ne tolik, aby úplně zmizely:-((
Evzenka, 17.12.2010 18:22:47, IP: ***.***.15.44, #119381
No právě, že je mi už 35.....
Evzenka, 17.12.2010 18:29:49, IP: ***.***.15.44, #119383
Fakt si pamatuju, že po 2. porodu (extrémně rychlém) jsem si v duchu řekla, že to bylo naposledy..... tak se mi ulevilo, úplná euforie. To může být možná i ta příčina, že jsem to prostě v sobě už uzavřela a jsem překvapená, že ta situace nastala zase....Dneska jsem totálně uklidila celý dům, už mi zbývá dole jen vyluxovat a vytřít - na zítra jsem si nechala koupelnu. Trochu mě to vnitřně upokojilo, že to tu vypadá zase trochu "normálně"....
Irča, 17.12.2010 20:29:58, IP: ***.***.63.232, #119401
No, to jsi teda úplný Metuzalem:-) Mně je 32 a dopracovala jsem se zatím ke dvoum, chtít třetí, jsem na tom jako Ty. A co vlastně máš, páreček nebo dva kluky nebo dvě holky? Jak jsou staří? Ale to už asi jedno chodí do školky a druhé možná do školy, ne?? Když budeš mít tolik dětí, tak Tě nesmí nějaký nepořádek tolik rozházet. Takže podle toho, co píšeš to asi plánované nebylo, viď? Já taky neberu žádnou antiko, ale po dvou řezech do toho míň jak za dva roky spadnou nesmím. Tak snad ne.
EvinaH., 17.12.2010 20:46:40, IP: ***.***.180.186, #119402
Tak nevím, nějak nic moc pocit z dnešního dne.Chvilku dobrý, sněžilo krásně, s Eli jsme byly venku a moc se jí to líbilo - jinak trochu nastydla, tak jsem spala celou noc jen napůl. Zas pečem s velkou holkou perníčky, viděla jsem novou inspiraci ke zdobení - ale už i to mi leze malinko na nervy.Jsem ráda za sníh a za prášky, protože bez nich bych asi dost stresovala. Nicméně ...zas jsem taková otupělá, přistihnu se, že na tu malinkou jen koukám a nějak si neuvědomuju, jak je super - to bylo dřív lepší. A zas mám docela malinký chvíle takovýho fakt štěstí, že jako mám zdravý děti a sedíme doma a třeba na něco koukáme nebo si hrajem a všechno je v pořádku...
Nikol , 17.12.2010 21:11:14, IP: ***.***.97.93, #119407
Evzenko, co mame za nama? Me je 34 a mam 17 mesicu staryho syna a za dva a pul mesice cekam dalsiho prcka, tak jakypak za nama. U nas jsme nastydli vsichni tri, akorat kocky nepsikaji a nekaslou.

Evi, zapomela jsem napsat, taky jsem na kreditku nemusela sahnout a darky mam. Mam z toho hned lepsi pocit. Ja jsem mela tyhle otupely stavy po Sertralinu asi prvni dva tydny, ja jsem se treba necemu smala, ale v mozku mi delalo, cemu se smeju, vzdyt se ani smat nechci. Ted jsem permanentne unavena a tak kolikrat taky jen tupe ziram, ale tim pozorovanim malyho se naramne bavim. Hlavne kdyz si hraje s manzelem, nebo kdyz si cte.
        Předchozí   1 .. 113114115116117118119 .. 272      Následující
Přidat příspěvek k tématu Deprese v těhotenství
Jméno či přezdívka:
E-mail:
Nadpis:
Text příspěvku:
Upozornění: Je zakázáno vkládat příspěvky odporující českým zákonům, např. vyhrožování usmrcením nebo újmou na zdraví (viz § 353 Nebezpečné vyhrožování), případně jakékoliv nabídky nebo poptávky po kterýchkoliv léčivých přípravcích. V případě příspěvků odporujících těmto pravidlům i ostatním platným zákonům veškeré informace vedoucí k identifikaci Vaší osoby předáváme Policii ČR, případně Státnímu ústavu pro kontrolu léčiv.
Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.