Diskuse - Ženatý milenec 5
Petra, 23.04.2008 19:35:55, IP: ***.***.197.47, #46317A co to tvoje NEZKRYJEŠ? To máš pocit, že je dobře, viď?
Halča, 23.04.2008 19:39:57, IP: ***.***.9.57, #46318To je nezakryješ .....překlep........ale vdané by chtěli je obrovská hrubka ..........
Petro, fakt se do nich nemontuj, štěstí ti to nepřinese.....na úkor cizího neštěstí ..uvidíš...vzpomeneš si.....
kopretina, 23.04.2008 19:42:17, IP: ***.***.173.78, #46319Halinko, ty rozverná šibalko, zklidni se. Nevím o kterých slušných lidech píšeš, četla jsem příspěvky na tvou adresu a čišelo z nich pohrdání, ošklivě tě tam titulovali, ty to nečteš ? Prolistuj to tady zpátky - malinko jsem tím projela a sklerozu nemám, vidím, co ti lidi píšou - třeba jseš na to povznesená, fajn.
Vadí ti, že ty holky tady neodsuzuju, tolik ti záleží na mém názoru ? Nevšímej si mně, já chci případně ve volné chvilce komunikovat se sobě rovnými a třeba povzbudit někoho v jeho trablech, přečíst si něčí rozumný názor, relaxovat tady a vychloubání padesátnice sexuálními úspěchy je úsměvné, jo, pobaví to, ale zájem opadne, je to pořád totéž. Měj se hezky diblíku ...
Petra, 23.04.2008 19:48:49, IP: ***.***.197.47, #46320Když se jedná o Tebe, je to vždy překlep, ostatní mají hrubky..No taky co jiného lze od Tebe očekávat..
Všichni jsou póvl, Ty jediná slušná ženská na světě.Už to všichni chápou.
Kopretino, to ji právě hrozně rozčiluje, že by někdo s takovým odpadem společnosti(její slova)jako jsme my, mohl normálně diskutovat..
Měj se hezky, já jdu na večeři s tím, s kým je mi dobře..
kopretina, 23.04.2008 19:50:47, IP: ***.***.173.78, #46321Není riziko u vdaných že by se chtěli vdávat, protože už chlapa mají doma a tudíž se vdát nemůžou - to na vdaných láká chlapy jako vosy na med, že to mají s nimi tak nazávazné, to chlapi chtějí nejvíc ze všeho - nezávaznost ve vztahu, pobavit se - tys to Haluško fakt nepochopila? Božínku to nic, to je věkem, jo,holka, obě máme mládí v p**eli, viď ? Ty máš teda k brejlím s tlustými skly, pamperskám - to jsou plíny pro inkontinentní, víš, ale zas nevím, jestli víš co je inkontinence, asi jo v padesáti a protéze blíž než já, ale to nic, musíme na každým věku hledat hezký...
Halina, 23.04.2008 19:54:19, IP: ***.***.9.57, #46322Petro já tě varuju.......nedělej to.....je to hnusné montovat se do cizí rodiny..........fuj.....slušní lidé se tě budou štítit......blééééé.......KRADE MANŽELA JINÉ ŽENĚ .....no fuj
Koprdino nelži.......nikde se nevytahuju.....ukaž mi , kde se vytahuju ??Okopči mi to ............a nežárli prosímtě už ......začíná to být trapný
kopretina, 23.04.2008 19:55:59, IP: ***.***.173.78, #46323Halino, jsi učitelka češtiny v důchodu, že máš takovej orgasmus z každé hrubé chyby ? Tobě stačí málo ke štěstí.
Halinka, 23.04.2008 19:56:46, IP: ***.***.9.57, #46324Koprdina : "Není riziko u vdaných že by se chtěli vdávat"......hlínááááááááá
Tak vidíš Petro není to překlep, je to hloupost....hlínáááá.....hihihi......
kopretina, 23.04.2008 20:03:36, IP: ***.***.173.78, #46325Proč Petru varuješ, co je ti do jejího života, je to její věc. Ty jí závidíš, že ji má někdo rád ?
Myslela jsem, že se chlubíš, když všude píšeš o svých zajíčcích, tak asi ne, asi se nechlubíš a nevytahuješ, asi to jen celému světu chceš sdělit. Přece jsem ti psala, že jsi dobrá a že se ti hluboce klaním, že jsi klasa, tak to ti můj obdiv vadí ? Já jsem ti chtěla udělat radost - a ono nic, ještě se čertíš a ani to neoceníš. To je pak těžký.
Petra , 23.04.2008 20:08:01, IP: ***.***.9.57, #46328Dobrý den ......jmenuji se Petra Nejhloupější a chci vám vyprávět svůj příběh ......nejdřív jsem se vdala za tyrana a protože to bylo hrozné , zůstala jsem s ním 20 let .......týral mě psychicky a kopal do mně .......byla to hrůza...... tak jsem v tom nechala těch 20 let žít i naše dítě, ať si taky užije ....hihi........pak jsme se rozvedli a já jsem nevěděla nic lepšího, než si najít ženatýho chlapa ........nemůžu mít přeci jednoduchý život.......musím ho mít složitý......můj ženáč má doma manželku a nechce od ní odejít ....protože ona vyhrožuje sebevraždou, vlastně, co to kecám....mají ještě společnou hypošku....co to melu..........nechce, aby odešel kvůli sousedům.....zase chyba.......nechce aby odešel kvůli penězům.......vlastně nevím proč nechce odejít....ale neřeším to, jsem zvyklá že mi chlapi kakají na hlavu a tenhle mi tam kaká fakt skvěle .........je asi pět verzí, proč musí zůstat dál se ženou a nerozvést se .........tak si tak žiju spokojená s h*vnem na hlavě a dělám matraci ženáčovi....to víte potřebuje sex né???......Až budu mít někdy čas, zkopčím vám důkazy o tom,že se fakt rozvést nemůže....pochybuje o tom snad někdo ...hihi??????
Halina, 23.04.2008 20:10:55, IP: ***.***.9.57, #46329Já se vůbec nečertím milá Koprdinko.......honem nám tu zkopíruj, kde se s tím chlubím.....těším se na to a jsem moc zvědavá .........nebo snad kecáš a dokonce lžeš???....jééé
kopretina, 23.04.2008 21:02:08, IP: ***.***.173.78, #46336Halčo, sem už nikdo nejde, holky mají asi lepší program. Ty tady asi budeš celou noc, ne? Nemusím ti nic kopčit sklerozo, už jsem ti jasně napsala, že ses zající nechlubila nikde, že to jsi všem na diskuzi jen oznamovala svoje úspěchy.
Chtěla bych ti teď ve slušnosti a upřímně popřát dobrou noc. Manžel na mně volá, že už je vysprchovanej a čeká na mně v pelíšku. Já na to mám taky chuť, takže si jdu dopřát sex.
Moc příjemná věc, všcko na světě se jednou omrzí, ale tohle ne ....!!
Měj se p**elko !
Petra, 23.04.2008 21:03:49, IP: ***.***.9.57, #46338Dobrý den ......jmenuji se Petra Nejhloupější a chci vám vyprávět svůj příběh ......nejdřív jsem se vdala za tyrana a protože to bylo hrozné , zůstala jsem s ním 20 let .......týral mě psychicky a kopal do mně .......byla to hrůza...... tak jsem v tom nechala těch 20 let žít i naše dítě, ať si taky užije ....hihi........pak jsme se rozvedli a já jsem nevěděla nic lepšího, než si najít ženatýho chlapa ........nemůžu mít přeci jednoduchý život.......musím ho mít složitý......můj ženáč má doma manželku a nechce od ní odejít ....protože ona vyhrožuje sebevraždou, vlastně, co to kecám....mají ještě společnou hypošku....co to melu..........nechce, aby odešel kvůli sousedům.....zase chyba.......nechce aby odešel kvůli penězům.......vlastně nevím proč nechce odejít....ale neřeším to, jsem zvyklá že mi chlapi kakají na hlavu a tenhle mi tam kaká fakt skvěle .........je asi pět verzí, proč musí zůstat dál se ženou a nerozvést se .........tak si tak žiju spokojená s h*vnem na hlavě a dělám matraci ženáčovi....to víte potřebuje sex né???......Až budu mít někdy čas, zkopčím vám důkazy o tom,že se fakt rozvést nemůže....pochybuje o tom snad někdo ...hihi??????
Bea, 23.04.2008 21:29:00, IP: ***.***.213.176, #46343Halino, kazdy mame nejaky osud...nekdo lepsi nekdo horsi...ale kazdy svuj zivot zijeme v presvedceni ze to je to nejlepsi..at se to druhem jevi treba jako neco spatneho...je spusty lidi,na kterych se karma v dalsim zivote opravdu vyradi..a divim, se ze tady resis zrovna neveru jako to nejhorsi na svete...konkretne u Petry si myslim, ze to je nejvice v poho...chlap ktery zustava u manzelky at je to z jakkehokoli duvodu vlastne nikomu neublizuje..deti s ni nema tak co..je to jen vizitka te manzleky ze neni schopna se o chlapa postarat..A ver mi ze to je jen otazka casu kdy ti tady napsieme ze Petra je prvni ktera ho bude mit doma naporad..;-)
Halča, 23.04.2008 21:47:48, IP: ***.***.9.57, #46354No já bych jí to přála, proč né......ale myslíš, že když to trvá tak dlouho, tak že odejde....ty její důvody proč nejde pryč, jsou podivný ...
A ty ještě věříš tomu, že je to vizitka manželky ??Spousta chlapů zahýbá, protože jsou prostě promiskuitní a žena s tím nic nenadělá .........
To jsem si všimla, že máte pocit že nic špatnýho neděláte ....ale ono to tak není .....