Diskuse - Ženatý milenec 5
Bea, 23.04.2008 21:55:11, IP: ***.***.213.176, #46359Nerikam, ze nedelame nic spatnyho..ale urcite to neni to nejhorsi co clovek muze udelat..A kdyz chlap odejde od rodiny po pul rocni znamosti tak bych se ho bala..ze to udela zase...ale kdyz odejde treba po 3 lete znamosti tak uz to o necem svedci..ze si ti lidi rozumi a ze stoji za to spolu to zkusit a vytvorit hezky vztah,..
Iva, 23.04.2008 21:59:42, IP: ***.***.42.197, #46362No jak kdo dělá něco špatně. Buď si jistá, že v tomhle případě to Petra není. manželka jejího milence musí být vskutku zvláštní žena. Její muž si ji vzal se třemi dětmi!!!, o které se postaral a dnes už jsou z domu, ona se mu za to "odvděčila " nezájmem o sex, nezájmem o něj, když zjistila, že jí zahýbá, začala vyhrožovat sebevraždou a přestala mu i vařit. Vskutku pozoruhodný způsob,. jak si manžela udržet. Že se on k rozvodu odhodlává těžce a dlouho je bohužel fakt, ale odpovídá to mužské mentalitě (to bys ty, taková psycholožka a znalkyně mužů mohla vědět), zkrátka většina mužů se podobným rozhodnutím vyhýbá jako čert kříži a nejraději by, aby to někdo udělal za ně ... Nicméně se s ní vidí denně a tráví s ní prakticky polovinu týdne a je určitě otázkou času, kdy tohle provizórium přestane i jemu vyhovovat natolik, že to rozhodnutí udělá.
Halina, 23.04.2008 22:17:43, IP: ***.***.9.57, #46365Ivo ty jim tak zarytě straníš těm chlapům......jednou , až se možná rozvedeš(já bych to nedělala být tebou, ty nesneseš víc dom chlapa.....uvidíš)......uvidíš, jaký to je s třema (!) dětma hledat chlapa .....v týhle situaci ji vůbec nezajímal on, ale aby to fungovalo s dětma dohromady a to je hrozně těžký ....bud si vezmeš někoho, koho se štítíš a kdo si rozumí s dětma a drží vás finančně , proto abys měla rodinu .......nebo zůstaneš sama jako já........protože jsem to nedokázala se přetvařovat a peníze jsem nepotřebovala.......tohle chápu, že ho nechce........nechtěla ho nikdy .....ale na prachy si zvykla ....to je ¨mi už jasný......on byl asi pěkný kuba, když tohle nepoznal už dávno a je dodnes kuba ........no může si za to sám..........na blbost člověk doplácí a Petra na to doplácí taky ......ale jestli se rozhoupe , je otázka ...
Iva, 23.04.2008 22:41:14, IP: ***.***.42.197, #46367Co bych nestranila, jsou mně sympatičtí.
Narozdíl od většiny podváděných manželek ...
Iva, 23.04.2008 22:46:56, IP: ***.***.42.197, #46368A jinak si myslím, že už pro ni udělal dost, chudinku podváděnou manželku. Tak by mu mohla přestat vyhrožovat sebevraždou a podobný podpásovky provádět a nechat ho, ať z toho života taky ještě něco má.
A stran mě ... Jseš vedle, snáším chlapy vedle sebe velmi dobře ... Nesnesla bych samotu ...
Halina, 23.04.2008 22:47:35, IP: ***.***.9.57, #46369Dobře a že nemáš teda soucit s manželem , taky se mu chceš "odvděčit rozchodem", za to, jak je hodnej a mírnej, když tak lituješ tu ženu ??....Ta ženská v podstatě měla jedinou možnost.......najít nějakýho vola a využít ho....jinak by z dětma neobstála .....a jako chlap jí vůbec nezajímal ......to at se Petra zlobí na něj, jaký je trdlo prdlo, že do toho šel a dělal vola a dělá dodnes......... a ne na ní ......jenže Petra je stejnej kuba jako on......
Iva, 23.04.2008 22:57:12, IP: ***.***.42.197, #46370Za to, že je hodnej a mírnej se mu odvděčuji slušným chováním. Dělám pro něj vše, co ženy pro své manžele obvykle dělávají. A snažím se chovat normálně. Niscméně nemohu za to, že jej nemiluji, do toho se bohužel nemohu nutit, to snad uznáš.
Halina, 23.04.2008 23:03:31, IP: ***.***.9.57, #46371TO uznávám.........ale ty se snaž pochopit, že ona taky neměla jinou možnost.....tuhle situaci znám jak svý boty , když hledáš jinýho muže a máš malý děti...........a neodsuzuj jí.......každá máma chce to nejlepší pro děti i za cenu, že sama na tom tratí a je s někým koho nechce .........z tohodle znova plyne........že oni se chovají jak nesvéprávní........jak je pustíš ze řetězu, tak si nabalej ženu se třema dětma a vůbec nepoznaj, že jí jde jen o to, aby děti s někým vychovala .......zaslouží si jen pohrdání ......to mužský pokolení ...
Iva, 23.04.2008 23:16:21, IP: ***.***.42.197, #46372Já ji neodsuzuji za to, co udělala před dvaceti lety, to se dejme tomu dá pochopit, ale méně už to, že mu dnes vyhrožuje sebevraždou. To mně přjde nízké ... Na jeho místě bych to riskla, že to neudělá a rozvedla se ... Já ovšem nejsem chlap, že ... Škoda. Ale ty jsi na ně tak přísná, že si to snad ani nezaslouží .. všichni ... výjimky se vždycky najdou ... Nebo ne? No .. doufám, že ti jednou nebudu dávat za pravdu :-)))))
Halina, 23.04.2008 23:22:48, IP: ***.***.9.57, #46373No to je hnus s tou sebevraždou...ale je z toho vidět jaký je kuba.....platí přeci zásada tohle nikdy nepodporovat, když ti někdo vyhrožuje sebevraždou a citově vydírá ......naopak jít tvrdě........ale on to asi dělá celý život, že je tak měkký ....jinak by dávno poznal, oč jde ........ani dnes to asi nepozná.....
555555555555, 23.04.2008 23:31:51, IP: ***.***.217.5, #46374Halino, nebouchla jsi se dnes do hlavy?Ty dokážeš i neurážet a diskutovat?To je divné, ale moc fajn, jen čekám, kdy zase bude někdo matrace a fůůůůj.Snad se nedočkám a budu vidět i jinou tvář Haliny.Tu, kterou se tady pořád oháníš.Je to bezvadné číst od tebe skoro normální věty.
Halina, 24.04.2008 7:24:31, IP: ***.***.9.57, #46376Na hrubej pytel hrubá záplata ......
Ivča, 24.04.2008 8:24:32, IP: ***.***.124.180, #46378Mladý kluk,který má vážný vztah se starší ženou,hledá něco co mu v dětství chybělo nebo si tím léčí nějaký svůj kompex.Pokud ta žena bude v takovém vztahu dlouhodobě pokračovat,tak vlastně brání,i když možná nevědomky,člověku k založení rodiny,k vytvoření vztahu na úrovni.Pokud vztah skončí a chlapovi bude kolem 40 let,jak si potom bude zařizovat život? Jak založí rodinu? Pokud se mu povede najít si ženu kolem 25let(aby ještě mohli mít děti),pak musí 100% počítat s tím,že mu za pár let začne zahýbat,Ona bude v nejlepších letech a on?
:-D:-D, 24.04.2008 8:42:34, IP: ***.***.150.162, #46379Ivčo,plně s tebou souhlasím, dyt toto jsem tu už psala Halině i já, už snad v ŽM 4, nevím přesně,strašně to tu letí...Už tenkrat se tu vztekala, ale ono je to pravda co píšeš...
Petra, 24.04.2008 9:13:03, IP: ***.***.197.47, #46382Halino, také bych mohla sepsat nějaký blábol jako za Tebe, mohlo by to začínat "Dobrý den, jmenuji se HALINA OTŘESNÁ.."ale myslím, že to není nutné..Musím ocenit, že jsi včera dokázala diskutovat, ne jen urážet.
Jen mám jednu připomínku. Ne každý si bere někoho z vypočítavosti.Myslím, že ho tenkrát milovala, nejen hledala" vola"k dětem..Pochop konečně, že každý člověk a každý vztah se nějakým způsobem během let vyvíjí..někdy holt k tomu horšímu..
Já osobně bych nikdy nikoho citově nevydírala, ale jsou takoví lidé.Bohužel známe i případy, kdy byl někdo tvrdý a oni své výhrůžky splnili..Ani já, ani Ty nemůžeme tohle soudit zvenčí..Mně to připomíná ten pořád Tebou zmiňovaný případ týrání..Než se to stalo mně, tak jsem taky nechápala, proč ty ženský neodejdou, proč si to nechají líbit..prostě teoreticky bych s tím byla hotová raz dva, to mi věř.Taky jsem si myslela, že mě se to netýká, že těchto hrůz jsou schopni jenom primitivové, nevzdělanci.Ale pravda je úplně jiná..a osobní zkušenost Tě naučí spoustu věcí chápat..Ale přeju všem, aby téhle zkušenosti byli ušetřeni.