Diskuse - Ženatý milenec 5
...Lola, 24.04.2008 10:09:05, IP: ***.***.159.50, #46388Petro ty víš, že tě máme rádi a jestli je někdo vtěrka tak je to Halina. Chce mluvit jenom se slušnýma lidičkami, ale že ji sem nikdo nechodí. Teda krom nás abychom ji nenechaly utrápit se samotou a nudou. Ty patříš k nám a my k tobě, vždyť do dobře víš, papa u nás
...Čára, 24.04.2008 10:23:30, IP: ***.***.159.50, #46391Nazdárek Halinečko ty stará, hnusná tlustá bečko. Tobě jednou někdo rozkope tu tvoji nevymáchanou držku a moc lidí mu poděkuje. Myslíš, že někdo bude litovat takovou starou ojetinu a vraždu jak seš ty?
Halina, 24.04.2008 15:44:39, IP: ***.***.9.57, #46420Podívej Petro.......já dobře vím, jaký to je hledat tátu k dětem......takže ti můžu říct, že chlap kterej je ochotnej vychövávat 3 děti odmala skoro neexistuje ......je to bud blázen nebo samaritán......a je moc malá pravděpodobnost , že je ještě přitažlivej a že ho milovala ......prostě to byla vypočítavost ....a tys nám tu řekla už tolik nevěrohodných věcí.......že ti tohle tvrzení nevěřím...........
Např to že ho vydírá sebevraždou ...........spíš mi přijde , že jsi prostě štastná jak blecha, že máš vztah , tak hájíš každý jeho tvrzení........řekla jsi nám jich tu asi pět.... těch důvodů...........jednou jsi psala, že sebvraždou vyhrožovala dřív, než měl tebe......předtím......tak kdo se v tom má vyznat........prostě kecáš.......
A i kdyby.....každý malý dítě ví, že na vydírání a manipulaci.....nesmíš reagovat ....nebo když si vymyslí, že spáchá sebevryždu, když jí nedáte milion, tak se na něj složíte ???.....je vám skoro 50 let a nevíte si rady ??Je to prostě výmluva
A opravdu ti není divný, že nikdo z nás tyrana neměl???Umíš si před.Ivu jak jí někdo týrá ??Nebo Beu , která má tak vysoký nároky??Tak o tom přemýšlej......můžeš za to jen ty , ted děláš to samé.....zase hájíš všty svýho přítele, místo abys mu sama vysvtětlila, jak se má zachovat ......... .......
Petra, 24.04.2008 18:04:45, IP: ***.***.197.47, #46436Halino, nemá to smysl, škoda všech slov.Ty prostě nepřestaneš argumentovat tím, že je něco vypočítavost, protože sama asi nic jiného neznáš..A kdyby Tě osobně potkala nějaká z týraných žen, tak by tě už za ty hloupý kecy stran týrání asi insultovala..nepochopila jsi a asi už nikdy nepochopíš..a může se to stát každému dle statistiky pravděpodobnosti setkání s osobou s agresivními sklony..
Halina, 24.04.2008 18:36:07, IP: ***.***.9.57, #46442Podívej ...tys nám tu nalhala už tolik blbostí, že je jasné, že kecáš ve všem.............a ještě se snažíš vytvořit dojem, že máš svatozář....hihi.....jasně já jsem vypočítavá, protože mám mladýho volnýho kluka , kterej nemá majetek a ty jsi skvělá, protože máš ženáče, který nechce odejít od ženy a ona se rozchodu brání......tak nevím holka ...
A znova ti opakuju, že prostě určité typy žen se chovají jako blbky a mají opakovaně problémy.....viz ty ......a jiné prostě tyrana nemají nikdy..........já bych už na začátku, při prvním náznaku okamžitě dala najevo ...ne ......ale ty si necháš líbit všechno, ted znova.....jen opakuješ jeho věty o sebevraždě a jiné .......zase se necháš omezovat .....ani nevíš proč .......mě kdyby někdo řekl, spáchám sebevraždu, tak mu řeknu .....proč né......tvoje věc .......a ty to řešíš jak blbka ......
Petra, 24.04.2008 18:44:44, IP: ***.***.197.47, #46445Jo, máš pravdu, jsem blbka, že tady s Tebou vůbec diskutuju. Ty jsi náš VŠEZNÁLEK..Meleš ale stále dokola to samé.
A vypočítavá jsi, ne že ne.Máš hroznou radost z toho, když někoho oblbneš, aby Ti zaplatil večeři, pařbičku..A kdo že se to načas rozešel s přítelem, kvůli jeho hypošce, že mu málo zbývalo na výlety s Halinkou?
Halina, 24.04.2008 18:48:42, IP: ***.***.9.57, #46446Chtěla bych v Kudlance trochu rozebrat jeho různé projevy. Konkrétně stav, kdy ženská (pochopitelně, že to může být i muž) sklouzne až do obhajoby svého trapiče – něco jako Stockholmský syndrom. Zjistila jsem, že je hodně trpitelek, které - když jim poradíš, dáš návod, nabídneš i poskytneš pomoc – tak se výsledně postaví na jeho stranu, začnou ho obhajovat – prostě výsledkem všeho je, že špatný je nakonec ten, kdo radí …
Jasně ....teď máš uplně jiný typ chlapa, přesto se chováš stejně .....ty věci který vás omezují a kerý vás trápí ........ty její udajné sebevražedné výhrůžky, jak on tvrdí .......zase obhajuješ a špatná jsem nakonec já, když ti říkám, že by se na to nemělo brát ohled...........jenže to samý ti řekne i psycholog v poradně , když tam půjdete, že vyhrožování nemáte poslouchat .......to jsem zvědavá..... na co se budeš vymlouvat potom..........že se nemůže rozejít .......:-)
Halina, 24.04.2008 18:54:05, IP: ***.***.9.57, #46447No ty také meleš dokola to samé hihi.....nemůže se rozejít, protože má hypošku, nemůže se rozejít,protože ona by spáchala sebevraždu.......nevidíš si do huby.........a neco ti řeknu, já jsem se nezlobila, že má hypošku, ale zlobila jsem se že na mě nebere ohledy..........zatímco já na něj ano ....o peníze vůbec nešlo, šlo o chování....ale, ty abys něco pochopila........to by byl div........ty ani nevíš, jak máš žit sama
A ženáče trestám......o ten žvanec mi vůbec nejde.....jde mi o to, ho nas*rat a dostat na kolena..........protože je to nevěrná pakáž.....jako vy...to ti taky nedošlo co, opět .....
Petra, 24.04.2008 18:57:45, IP: ***.***.197.47, #46452Halino, já ale nejsem trpitelka, jasný?A o radu jsem Tě opravdu nikdy nežádala.
A víš, že tu sebevraždu už jednou málem dokonala?Tak to bude nejlepší ten tvrdý přístup, to by určitě zodpovědný psycholog někomu poradil, tomu věř.
Formol, 24.04.2008 18:59:55, IP: ***.***.65.7, #46454Halina: "A ženáče trestám......o ten žvanec mi vůbec nejde.....jde mi o to, ho nas*rat a dostat na kolena..........protože je to nevěrná pakáž.....jako vy...to ti taky nedošlo co, opět ....."
omg! Halino, ty jsi vážně nemocná. Takové "důvody" uvádějí snad jen masoví vrazi na svoji obhajobu...
44444444444, 24.04.2008 19:08:11, IP: ***.***.217.5, #46455Copak tu nikdo nepochopil, že ta osoba - Halina není normální?????? Je to blázen, který se staví do role všho znalé ženy.Je to cvok, že vás baví s ní diskutovat.
Renďa, 24.04.2008 19:15:22, IP: ***.***.173.78, #46456To je pravda - neměla bych sílu diskutovat s někým, kdo pořád mele jako kolovrátek to samý, nemá to hlavu ani patu a čiší z toho nenávist ke všem a ke všem - Petro, že se na ni nevykašleš, je pod tvou úroveň .... je stará a tááááák infantilní ....
Halina, 24.04.2008 19:15:25, IP: ***.***.9.57, #46457Ale žádala Petro.....píšeš na diskuzi a tady se k tomu může vyjádřit každý, víš o tom.??Hihi..jéééééé
A i když jí jednou skoro dokonala, tak ti psycholog řekne , že je to jedno......ona má právo spáchat sebevraždu ..........je to její rozhodnutí......zase hájíš něco, co ti vadí ....jako s tyranem .....hájíš věci , který jdou proti tobě .....
Můj manžel taky páchal demonstračky ........a poprvé jsem ho zachraňovala , celá vyděšená....sněd tubu acylpyrinů..........a víš co??Vod tý doby to dělal při každý hádce a při každým problému .......takže jsem intuitivně přestala na jeho předváděčky reagovat....dělala jsem že to není .....pak už mi to bylo jedno
Když se ona zabije ...bude to vaše vina jo???Někdo si troufne tobě nebo jemu to říct ??To by byla docela drzost ....prostě zase opakuješ JEHO LŽI...... a necháváš si nadělat na hlavu ...jestli vyhrožuje sebev...patří na psychiatrii.....to ti Iva neřekla ??
555555555555, 24.04.2008 19:19:56, IP: ***.***.217.5, #46461Samozřejmě, že si někdo troufne Halino jí to říct.Dokonce vím kdo.TY bys byla první, kdo by jí to vmet do tváře.Už těch blábolů nech.Na co si hraješ?????
Halina, 24.04.2008 19:20:48, IP: ***.***.9.57, #46462Tak to nečti Rendo ........nutí tě někdo násilím ???.......Hihihi