Diskuse - Ženatý milenec 5
Vanessa, 23.04.2008 18:21:49, IP: ***.***.43.1, #46295Ty si to Hal užíváš,si štastná,to je dobře......ale on je s tebou a tím pádem si nemůže najít mladší holku a založit rodinu....ty taky píšeš,že rozvracíme rodiny,ale kdyby ti ženáči nechtěli,tak nemusí...je to jen na nich...nikdo je do toho nenutí a toho tvýho taky ne...ale ve čtyřiceti se rozejdete a co pak??....když sama píšeš,že chlapi po čtyřicítce,kteří jsou ještě svobodní,tak jsou divní a v tomto věku už jsou podle tebe stejně fuj...tak co pak bude chudák dělat????......takže podle mě taky škodíš,zblbneš mladýho kluka sexem a nedáš mu šanci pro normální život.......a nemyslím si,že Petra je chuděra ,na kterou zbyl už jen ten její ženáč.....je štastná,je ji s ním dobře ,prostě jí to tak vyhovuje.....
Halinka, 23.04.2008 18:29:06, IP: ***.***.9.57, #46297Ne Vanesso....vy máte to svý štěstí vykoupený cizím neštěstím a my neškodíme nikomu .........jen si užíváme .....dneska může mít chlap dítě ve 40 letech ....volnej 40 letej chlap jde na dračku jako nikdo....podle statistik ze seznamek je do tří měsíců ve vážným vztahu..........a pozor ,do tý doby volní jsou fakt ujetí.......on není volnej.....on bude volnej jen ty tři měsíce.........pokud mi nezdrhne dřív s nějakou z banky, kde dělá ........ženáč lže a škodí .....ty dokonce lžeš doma dítěti.......tvý dítě netuší, kdo je jeho táta.......to si tak zanášíte karmu....jako nikdo....já ji mám čistou.....jen šířím dobro a lásku .......
Petra, 23.04.2008 18:40:11, IP: ***.***.197.47, #46298Ty si myslíš, že to byl můj životní program, nechat se týrat? Nikdy jsem nepsala, že mě 20 let týral, ale 20 let jsem byla vdaná..A víš o tom problému fakt žalostně málo..Prostě ten člověk se měnil postupně, nejdřív nenápadně..Jsou tisíce žen jako já..myslíš si, že všechny z nich jsou blbky, který si to jen tak nechají líbit?Za mých časů neexistovalo vykázání agresora na 14 dní z bytu(což ovšem stejně nic neřeší)..a jestliže má někdo nad Tebou váhovou převahu asi tak 70 kilo, tak ani nemáš šanci se účinně bránit..Takže Ti znovu opakuju, že jsem ráda, že jsem to přežila a že jsem z toho nakonec venku.
No a k té paní, co nechce být opuštěná..No nechce, kdo by asi tak chtěl, že.Ale to jenom tak kvůli sousedům.Ale přitom tam není žádná starost o manžela, nezajímá ji jako člověk, nevaří mu, nebaví se s ním..Děti( všechny tři vyženěné) jsou už z domu, dospělé, mají s ním dobrý vztah..Tak o jakém rozbíjení rodiny Ty pořád mluvíš?
Vanessa, 23.04.2008 18:46:19, IP: ***.***.43.1, #46299..končim Halino,protože ty se neustále jen obhajuješ,ty děláš vše nejlíp...ty bráníš tomu tvýmu v založení rodiny,protože je s tebou a to je o.k.......ale na nás hážeš jen špínu,my si podle tebe svoje štěstí vykupujem cizím neštěstím......ty máš karmu čistou,ale my si ju zanášíme...no to je teda prčááá...
Kopretina, 23.04.2008 18:47:34, IP: ***.***.173.78, #46300Petro, nemyslím si o tobě nic špatnýho, přeju ti naopak hodně hezkých chvil s člověkem, kterého máš ráda a nenech se na této diskuzi otrávit nějakou chudinkou ...
Petra, 23.04.2008 18:53:17, IP: ***.***.197.47, #46302Díky za pěkná slova. I já Ti přeji hezký život.
Halča, 23.04.2008 18:54:19, IP: ***.***.9.57, #46303Ale Petro do toho nevidíš, jak to mají oni......ty rozhoduješ za druhé??Kdyby to tak bylo, dávno by odešel k tobě......nevšímá si ho,nestará se o něj ...tak má jít né???Jednou jsi řelkla, že kvůli sousedům, podruhý kvůli prachům....nevíš co meleš .....potřetí kvůli hypošce a furt tam bydlí ........
A říkám ti, že prostě nikdo z nás tyrana neměl a to o něčem svědčí a teď děláš další blbost....řešíš cizí rodinu, do kerý ti nic není......tohle slyším na rande denně od ženáčů, takový kecy .......
A ty Koprdino zalez, jestli schvaluješ takový lidi, jako Vaness, která ani neřekne vlastnímu dítěti kdo je táta .......ty se potřebuješ pohádat co, furt dorážíš .....tvoje dětí taky neznají vlastního tátu??Asi jo co ..prčááá
Halinka, 23.04.2008 18:58:58, IP: ***.***.9.57, #46304No jasně Petro kdokoliv s vámi souhlasí i když se chováte jak hnusky .....tak je váš .....ale s vámi může souhlasit jedině stejný sobec a lhář jako vy ........krásnými slůvky nezkryješ podrazy a hnusný chování.....cpeš se do cizí rodiny a řešíš jejich věci do kerých ti nic není ......PŘIŽIVUJEŠ SE NA CIZÍM NEŠTĚSTÍ
Petra, 23.04.2008 18:59:36, IP: ***.***.197.47, #46305A ty řešíš tady osudy lidí snad na celé planetě..nevíš o nikom nic a jen soudíš a urážíš. To není diskuse.A jestli někdo neví, co mele, tak to jsi jedině Ty.Měj se, paní MOUDRÁ.
Petra, 23.04.2008 19:03:15, IP: ***.***.197.47, #46306krásnými slůvky nezkryješ podrazy
Halča, 23.04.2008 19:04:46, IP: ***.***.9.57, #46307No já o tom vím, co jsi tu napsala, to bohatě stačilo........asi pět důvodu , proč nemůže odejít od ženy.....ani nevíš co meleš ....hihi...hlavně že máš vysokou školu .......mluvíš jak uplně hloupá ženská .........jedno to podruhý ono .....potřetí se oháníš empatiíí a popáty si stěžuješ, že se ona manželka zamilovala do jinýho .....jako tý.......prčáááá.
Petra, 23.04.2008 19:11:10, IP: ***.***.197.47, #46311Ta paní se ale nezamilovala..Neměla žádný vztah.Ona se s tím dotyčným vyspala na firemním večírku..v podroušeném stavu si myslela, že láska je sex na jednu noc..za měsíc vystřízlivěla a s prosíkem běžela domů.To jen tak na upřesnění. A že chce někdo odejít s čistým štítem po zaplacení hypošky,je zcela nepochopitelný, viď?
A svoji VŠ jsem nikomu nevnucovala, to Ty jsi tady pořád zkoumala, kdo má jaký vzdělání, tak s tím nebuď trapná, já jsem se s tím nikdy nevychloubala.
kopretina, 23.04.2008 19:18:39, IP: ***.***.173.78, #46313Buďte klidná paní Halinko, moje děti znají svého tátu a jak jsem psala- je skvělej, nemohly by si lepšího přát.Asi jste nepostřehla, že si píšu s Petrou, po vás mi nic není. Proč se do mně vlastně navážíte, co je vám po mně ? Když tady lidem vyčítáte hrubky, naučte se psát slovo kopretina, máte to pokaždé blbě - to je taková kytka víte, mně tak kdysi v mládí říkala jedna moje studentská láska. Nemáte zapotřebí na mně vyjíždět, taková jednička jako vy, to bych si pak mohla myslet jestli něco v zoufalství nezakrýváte - třeba závist vůči lidem se šťastným trvalým vztahem. Ale určitě bych vám křivdila, vy musíte být klasa, s tolika milenci ve věku mého syna, s pařbičkami a sexíčkem, výlety do přírody. Ve vašem věku bývá každá hodně povadlá a miluje se tak při jedné svíčce nebo radši po tmě, ani já nejsem mladá - ale vás obdivuji, že jste se zachovala tak pěkná tak dlouho - jste šťastná žena - klobouk dolů. Ale já taky si nemám nač stěžovat - po vdaných chlapi jdou, za milenky je chtějí, protože u nich není riziko, že by se chtěli vdát, protože už vdané jsou a chlap se podvědomě cuká, když slyší slovo manželství, co si budeme povídat ... tak bych do toho měla možnost jít, ale nejdu, protože žiju v tom dlouholetém svazku a jsem v něm spokojená po všech stránkách. Jsem moc ráda, že jsme na tom obě tak dobře.
Zdravím vás ostatní holky ...
Halča, 23.04.2008 19:26:01, IP: ***.***.9.57, #46315Milá Koprdino..........pokud vím, tak se o mně otíráš ......máš sklerozu, když nevíš co píšeš , hihi......a o mý milence se nestarej, nějak ti leží v žaludku....pořád dokola je omíláš .....hihi..tak nežárli Prd*elino a zapamatuj si ........JÁ NIKOMU NELŽU A NEŠKODÍM, NEZAHÝBÁM, NEKRADU MANŽELY, NELŽU VLASTNÍM DĚTEM ATD..........zatímco dámy tady v jednomu kuse.........a opravdu si myslím, že jsi stejná........jinak by ses té pakáže nezastávala......slušní lidé byli vždy proti tomu co se tu dělo ........
Halinka, 23.04.2008 19:31:42, IP: ***.***.9.57, #46316Vdané by se chtěli vdát .......prčáááááá.......hlínáááá..........Koprdina válíííí..........:-)