Diskuse - Ženatý milenec 5
5555555555, 23.04.2008 8:57:47, IP: ***.***.217.5, #46214Halčo a k tobě je život tak milosrdnej, že nemáš problémy?
Petra, 23.04.2008 9:08:35, IP: ***.***.197.47, #46215Jenže ti svobodní teda měli většinou hned několik chyb najednou a já jsem docela náročná, asi jako Bea radši zestárnu sama než vedle nějakého blba..
No a že bydlí s jinou, mi ani nevadí, protože s ní opravdu jen bydlí..
Proč se v padesáti navážíš pořád do mě kvůli věku, když jsem o 6 let mladší než Ty?
Halina, 23.04.2008 9:19:55, IP: ***.***.9.57, #46216No ten tvůj má jednu velkou a zásadní chybu .......že je ženatý....je možné že neodejde nikdy..........ale ty jsi zvyklá, že ti muži kakaj na hlavu......jsi jako z učebnice...žena která do sebe nechá kopat .......a je vděčná za málo...........jasně že ti svobodní mají chyby.....nad 40 let neexistuje kvalitní volnej chlap....proto mám mladý .............
A já se nenavážím...... konstatuju...jsem taky stará.....ale já si užívám, zatímco ty čekáš a možná děláš matraci a blbku .....a ještě mi ted napíšeš, že to děláš ráda...........prostě hovínko na hlavě ti vyhovuje a jsi vděčná za málo .......nevážíš si sama sebe.....
Petra, 23.04.2008 9:32:20, IP: ***.***.197.47, #46218Já na to memám čas ani náladu se zpovídat, když stejně všechno překroutíš. Matraci ani blbku nedělám, ale to bys stejně nepochopila.
My se vidíme denně a není to jen na pět minut a vím dobře, jaké lidské kvality tenhle člověk má a zásadní chyba, že je ženatý..no přece tak kvalitní člověk nemohl zůstat tak dlouho sám.Prostě jsme se potkali pozdě..ale lépe pozdě, než vůbec..A vážně nejsem vděčná za málo, protože málo v žádném případě nemám.To s tím kopáním, Halinko, to už je minulost..
Halina, 23.04.2008 9:54:05, IP: ***.***.9.57, #46221To je uplně to samý Petro jako ta minulost.........tohle by žádná ženská nechtěla ........čekat jak blbka, až si někdo udělá čas a pak zas pude spát jinam.....a ještě jsi z toho nadšená a vděčná......ani holky tady by to nechtěly......Iva a Bea......Bea je rozmazlená a myslí si, že ho urve, je líná a pohodlná hledat........Iva by ho hnala svinským krokem, kdyby byla volná jako ty ..........jen ty pokračuješ plynule ve svém stylu.....SPOKOJÍM SE S MÁLEM, NEMÁM PRÁVO NA VÍC , KOPEJTE DO MĚ , JSEM TU OD TOHO, DĚKUJI VÁM ...............A když ti to žere čas, no tak neodpovídej.....hihi....:-):-)
...Čára, 23.04.2008 10:04:59, IP: ***.***.159.50, #46223Nazdar Halinečko, zdar ty stará, tlustá bečko. Že jseš šťavnatá, jak se opisuješ Bee je učitě pravda. Vždyď když by se do tebe pichlo vidličkou poteče z tebe moře špeku, špíny, závisti a jiného hnusu. A když tak ráda kopirujěš taky ti něco pošlu, aby jsi viděla reakce na svojí hnusnou držku. Jo Halinečko a proč jsem vulgar?
Petra, 23.04.2008 10:06:52, IP: ***.***.197.47, #46225Halino, ale ono je to trochu jinak..Já nejsem kolovrátek jako Ty, abych to tady pořád opakovala..On možná chodí spát občas jinam, ale spolu se ženou mají jen společné bydliště, díky jejich práci se doma jen míjejí..takže od stolu a od lože..znáš to,ne?Ty bereš všechno podle sebe, Ty máš času habaděj, tak klidně můžeš kritizovat ty, co tráví plno času v práci..a vůbec není to lenost někoho hledat, my prostě hledat už nechceme, protože jsme našly..Halino, ona taky existuje nějaká láska, ne jen vypočítavost, víš o tom?
Halina, 23.04.2008 10:14:16, IP: ***.***.9.57, #46228Víš Petro ty máš vejšku , ale jsi tak hloupá promin mi..............tohle všechno ti říká on a ty to opakuješ....... a ještě to vyzdvihuješ jako zásluhu.....že nejsi vypočítavá .......jsi blázen........já jsem asi vypočítavá, když mám ráda mladýho kluka 4 roky??...přemýšlej taky někdy......akorát nechci, aby mi na noc chodil jinam a spal s jinou a chci aby byl se mnou všechny dovči a víkendy...........vypočítavost ??Ty jsi tak dezorientovaná , ani se nedivím, že máš celý život patologické vztahy....
A ty jsi uplně jiný případ než Bea a Iva........meleš z cesty ........tak nemluv v množném čísle .......Bea trošku hledá ,ale je líná a ty jsi nemožná ... ....jsi spokojená s málem jako celý život .......a jeěště to zuby nehty hájíš ..........
Petra, 23.04.2008 10:22:26, IP: ***.***.197.47, #46231Jasně, jsem hloupá, Ty jsi chytrá, Ty jsi paní DOKONALÁ.Už s Tebou nebudu ztrácet čas, na rozdíl od Tebe musím něco dělat..
Jen tak na okraj:o situaci u nich doma jsem dobře informovaná, nebudu zabíhat do detailů, ale nic neopakuju, prostě jsem měla možnost se mockrát přesvědčit, že mluví pravdu..
A o mém životě víš zoufale málo, tak nedělej žádný závěry, ty psycholožko nemožná.
Halina, 23.04.2008 10:35:09, IP: ***.***.9.57, #46233No jo ty pořád dokola opakuješ že máš málo času a nemáš čas řešit blbosti, ......přitom na mě dál reaguješ a píšeš i na forum k holkám .....hihi, prčáááá.....a ještě slídíš a ověřuješ si, jak to mají oni doma .....hihi.....co je ti do toho, proč se do toho s*ereš??......Budeš řešit problémy každé rodiny, do kterých ti nic není , ty kerá nemá údajně ani čas hledat novýho chlapa ??......To, co je mezi nimi nemůžeš posoudit , nežiješ s nima a jedna pani povídala není věrohodný........ty se zmůžeš akorát na to, strkat nos do cizí rodiny a soudit a přiživovat se na cizím neštěstí , příživnice ......hihi......to je nám všem jasný ...nic ti do toho není.........najdi si volnýho a toho si řeš od rána do večera ....... a nepiš už .....máš moc práce paní DŮLEŽITÁ ....stejně jedu do města na oběd s dcerou ....
Petra, 23.04.2008 10:42:22, IP: ***.***.197.47, #46234A proč Ty se pořád s*ereš tady do nás?Dobrou chuť, sprav si náladu jídlem.
Bea, 23.04.2008 11:05:48, IP: ***.***.213.176, #46237Docela by mne zajimalo Halco, podle ceho soudis, ze jsem rozmazlena a lina...???Jsem rozvedena s 2ma deti,ktere maji ruzne krouzky i zavodne, takze vikendy jezdim s nema po zavodech, musim si vydelat sama na sebe na deti i na barak, mam dost prace kolem baraku....na vetsinu veci jsem sama..litam pracovne do zahranici a vsechno musim stihat a zvladat..rozmazlena ani lina si vubec nepripadam...spis naopak lidi co me znaji, tak priznavaji ze to co oni stihnou za rok ja zvladnu za 14 dni..Sama vim, jaky mam zivot, takze presvedcovat nikoho ani tebe nebudu...A k te seznamce asi tolik..vetsina co tam pise je des...neberu chlapy pod 33let, neberu chlapy pod vysku 177..protoze ja sama mam 174cm, neberu chlapy mimo muj kraj, neberu zadane,neberu co chteji jen flirt, neberu socky bez auta, a kdyz uz nekdo se vyhne temto pravidlum tak posle foto a dasli des..neberu!kdyz uz i to foto jde...tak je obvykle zase problem nekde jinde...vidime se osobne a bud to nezajiskri, coz je zasadni problem nebo kdyz uz je sympatak tak se vykubou vlastnosti ktere nesnasim..lenost,nezodpovednost, lakomost...atd..takze kdyz to podtrhnu a sectu...radej sama..nez si zvykat na nekoho kdo mi nesedi, jen za cenu ze nekoho mam a muzu rict " nejsem sama"..mam holt zenace ktery mi sedi se vsim vsudy na sex si nestezuju, takze uz to neresim...Zablokovana nejsem to urcite ne..nedela mi problem obcas s nekym nekam zajit, ale kdyz si po hodine s tim dotycnym nemam co rict tak rada uz specham domu..
Kazdy zijeme zivot ktery nam vyhovuje...mne by urcite nevyhovoval tvuj zivot a tobe zase muj..Tak budme radi ze mame kazdy ten svuj..;-)
Iva, 23.04.2008 11:31:54, IP: ***.***.247.247, #46239No pro Halinu je jaksi nepochopitelný fakt, že exostuje cosi jako láska. A že se prostě někdy v životě stane, že se někdo zamiluje někde, kde by neměl a nemůže si pomoct. A není pravda, že tohle zažívají jen ženy ... Bohužel jsou to velmi obtížný a leckdy neřešitelný životní situace ... Nikomu bych to nepřála .. Jen halče, aby konečně pochopila, že nemá právo furt někoho soudit.
PS: až budu chtít vědět tvůj názor na můj osobnostní profil, zeptám se ..
Bea, 23.04.2008 11:43:25, IP: ***.***.213.176, #46242Vis halino, mozna proto, ze jsem na vse sama a musim vse zvladat a dopracovala jsem se tak kde jsem mozna proto jsem narocna..protoze nechci nikoho o koho se budu JA starat...ale nekoho kdo je nademnou ke komu budu vzhlizet...a dokazal o trosku vic nez ja....proste nesnesu bulika ...takovych je na kazdem rohu stovky..ja uz 2 deti mam..nepotrebuji 3ti..ja chci CHLAPA!
Lola, 23.04.2008 11:50:01, IP: ***.***.159.50, #46243Beo hezký